Vista ne prepoznaje PSP memory stick

poruka: 5
|
čitano: 1.900
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao sto u naslovu pise.Kada prikljucim psp preko usb kabela na pc,vista ne kuzi memory stick pro duo od 4gb(na njoj se nalazi 4-5 igara koje rade normalno) koji se nalazi u psp-u,vec skuzi samo neku memoriju velicine 9mb.Kada otvorim tu memoriju u njoj se nis ne nalazi.Molio bih pomoć.

Pozdrav!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 3450,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,ASUS 22"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš li instalirane drivere?

Probaj na PSP-u uključiti mass storage mod (ako ta opcija uopće postoji, nemam PSP...).

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista ne prepoznaje PSP memory stick

Psp drivere za vistu sam trazio al nigdje nemrem nac.Nema ti ove opcije...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 3450,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,ASUS 22"
17 godina
neaktivan

Možda imaš problema zbog custom firmwarea.

Je li ti prije radilo?

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista ne prepoznaje PSP memory stick

Sve radi normalno na psp-u,firmware,igre,sve lijepo cita s te kartice,jedino sto me muci sta vista nece prikazat tu karticu...Dao sam je frendu pa mi je on prebacio neke igre na njega preko laptopa koji ima bas posebni utor za tu karticu,ms pro duo.Jedino tako ju je mogo ocitat...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice