Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.301
|
čitano: 6.706.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5

Pa uzmeš jedan, platiš, odeš opet i uzmeš opet jedan. Prodavač je stavio ograničenje na 1 komad, javi ti se poruka ako pokušaš kupiti više komada. Tako sam ja, uzeo jedan od 1000 i 2000 i to platio, otišao opet na kupovinu i uzeo još jedan od 2000 i toeto.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Sony PlayStation 5

da, vratili se gift cards, upravo uzeo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bio sam uvjeren da "zapamti" account sa kojeg je kupljeno, pa ti poslije više ne dozvoli, pa nisam htio riskirati za 5 eura razlike...

Znam sada za dogodinu :D

14 godina
Lourdin kaže...

Meni jučer na Amazonu nudilo samo po jedan komad od 2000 i jedan od 1000.

Ostalo ništa.

Na kraju uzeo na SEAGM stranici.. sve prošlo dobro. Dobio kod odmah.

Hvala, upravo riješio preko nje...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
8 godina
Sony PlayStation 5

Imate i Eneba stranicu gdje se mogu kupiti indijski PSN bonovi. Ja tamo uzimam kada nema na Amazonu. Pouzdano i brzo. 

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav,

Moze mala pomoć jer ne razumijem ovo u potpunosti.

Naime, imam paket PS Plus Extra koji mi traje do 30.12.

Dali sad mogu njega produzit po black friday akciji ili moram moram ici na Premium da bi iskoristio akciju?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odi na Premium sad dok imaš priliku.
Mala je razlika u cijeni, a Premium nudi klasike, stream i triale.
11 godina
Sony PlayStation 5

Ako nekom treba ps dopuna od 100e prijatelj prodaje za 80e.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mislim da ne možeš produžiti isti pretplatu, ali možda možeš pokušati nadograditi na višu razinu.
Pokušaj ući u ponudu pa vidi što ti nudi.
17 godina
Majesty kaže...
Mislim da ne možeš produžiti isti pretplatu, ali možda možeš pokušati nadograditi na višu razinu.
Pokušaj ući u ponudu pa vidi što ti nudi.

Meni je jučer na playki nudio samo nadoplatu na premium za 1 dan (do danas kad mi ističe pretplata na essential).

Tako će vjerojatno i njemu, samo upgrade na premium za 3-4 dana.

A na webu mi dozvoljava da produžim godinu dana Essential (makar još nije isteklo), ali ako stavim na Premium onda mi nudi samo za 1 dan upgrade.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 9:07 (Bitanga).
15 godina

Bitanga jesi onda danas dobio popust kad ti je istekla pretplata?

17 godina
zaki23 kaže...

Još uvijek nije istekla. Ne znam kak gledaju točno.

10 godina
Sony PlayStation 5

Meni pretplata (Extra) ističe za 71 dan i nudi mi 25% za produljenje 12 mjeseci. Preko browsera, na mobitelu ili konzoli nisam gledao. Ako odaberem Premium, imam samo opciju za preostali 71 dan za 3 eura i sitno Premium. Essential ništa :)

P.S. ne znam jeste skužili ali kaže da će se od 1/2026 PS4 igre dodavati u katalog "samo povremeno". Nije baš da ima PS5 naslova na bacanje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 13:57 (Nuclear_Phoenix).

0 0 hvala 0
17 godina
Meni niti na laptotpu ne nudi popust za Premium, na kojem i jesam do 14.2.
Maknul auto subscription prije tri dana i stalno pokušavam prek laptopa, konzole i moba.
Ali 151€ je ko zabetoniran.
8 godina
Sony PlayStation 5

Jedno potencijalno blesavo pitanje ali pošto nemam plejku iskreno neznam kako to fukncionira.

Htio bi nećaku kupit bon za 20 eur ali ne želim ići fizično u trgovinu po nju, dali se to da nekako po emajlu dobit ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

kupis na amazon.de i dobijes kod u mailu, samo ga prosljedis onda dalje

ja kupujem na americkom jer imam americki acc, ali vjerujem da je isto sada kada smo presli na eure, da njemacki amazon ima iste bonove

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

meni ne nudi nikakve popuste, a ističe mi 9.12

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Armor kaže...
Meni niti na laptotpu ne nudi popust za Premium, na kojem i jesam do 14.2.
Maknul auto subscription prije tri dana i stalno pokušavam prek laptopa, konzole i moba.
Ali 151€ je ko zabetoniran.

Evo sad sam išao produžiti, prvo je bacio "something went wrong", reloadao stranicu, naplata prošla - Extra za 94,39€, vrijedi do 7.2.2027.

Hm, sad mi nakon ovog produženja nudi Premium: €20,92 due today. Payment applies to the remaining 436 days of your current plan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 15:37 (Nuclear_Phoenix).
14 godina
Probao sam project cars 1 na ps5 i to je bilo neigrivo sa kontrolerom. Da li je i project cars 2 slično ili? Čitao sam da se uz neke promjene postavki može igrati i da bude dobro. Nemam gdje probati, a čitao sam da je odlična igra. Barem sa volanom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...
Probao sam project cars 1 na ps5 i to je bilo neigrivo sa kontrolerom. Da li je i project cars 2 slično ili? Čitao sam da se uz neke promjene postavki može igrati i da bude dobro. Nemam gdje probati, a čitao sam da je odlična igra. Barem sa volanom.

Project Cars 2 je bolje s kontrolerom od jedinice, al sve je to bezveze bez volana.

17 godina
Bitanga kaže...
zaki23 kaže...

Još uvijek nije istekla. Ne znam kak gledaju točno.

Dobra spika!

Nakon što mi je pretplata istekla 27.11. više mi ne daje popust za Essential, sad mi nudi samo 33% za Premium i 25% za Extra, a Essential mogu uzeti po punoj cijeni.

Dan dva prije isteka mi je i Essential nudio po 20% popusta :-D

Predobri su. Al ok, bar ne moram razmišljati dal ću kupiti ili ne :-) Potrošit ću te novce pametnije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice