Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.531
|
čitano: 5.943.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Sony PlayStation 5

Polako počinje ponovno biti isplativo kupovati igre na US store-u. Baš sam išao gledati: 

Hrvatski Store: 

Death Stranding 2 - 80€

USA Store: 

Death Stranding 2 - 80 dolara (kada se konvertira po trenutnom tečaju ispadne 60€)

Tako da imamo i neke koristi od one budale na čelu američke države. :)

2 2 hvala 0
2 godine
Re: Sony PlayStation 5
Vandit kaže...

Polako počinje ponovno biti isplativo kupovati igre na US store-u. Baš sam išao gledati: 

Hrvatski Store: 

Death Stranding 2 - 80€

USA Store: 

Death Stranding 2 - 80 dolara (kada se konvertira po trenutnom tečaju ispadne 60€)

Neznam di si gledao tečaj al na HNBu je srednji 1€=1,1360$ tak da to ispadne 70€ a ne 60€.

16 godina
Vandit kaže...

Hrvatski Store: 

Death Stranding 2 - 80€

USA Store: 

50€ je u Indiji 

7 godina
Sale366 kaže...

Neznam di si gledao tečaj al na HNBu je srednji 1€=1,1360$ tak da to ispadne 70€ a ne 60€.

Istina. Zaboravio sam gledati tečaj na HNB-u. 

16 godina
Vandit kaže...
Sale366 kaže...

Istina. Zaboravio sam gledati tečaj na HNB-u. 

Pa kako si onda računao? Ja opalim u googleu uvijek 80 USD to EUR i uvijek otprilike dobro konvertira.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Pogledao sam upravo livestream za Oblivion Remastered. Ukratko, iznad svih ocekivanja. Izgleda suludo dobro i poboljsan u svakom pogledu.

Dostupan je danas, ovo kupujem odmah.

1 0 hvala 0
4 mjeseca
Sony PlayStation 5

Upravo kupio, ide download. Nabrijavanje na max...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Zna li se kaj o fizičkom izdanju? Leak je sadržavao sliku kutije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
greysaint0 kaže...
Pogledao sam upravo livestream za Oblivion Remastered. Ukratko, iznad svih ocekivanja. Izgleda suludo dobro i poboljsan u svakom pogledu.

Dostupan je danas, ovo kupujem odmah.

Krenuo download, zbogom živote. 

Mislio sam uzeti na PC-ju, ali na Steamu pišu da i s 4080 i 4090 imaju sranja s Unreal Engineom 5, pa je ipak izbor pao na konzolu. I'm too old for that shit, ne da mi se satima kopati po video settingsima.

Iako, ne kužim kako nije dostupan u storeu preko konzole, nego ga moraš kupiti preko weba ili aplikacije.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
13 godina
Sony PlayStation 5

2025 mi igramo Oblivion remastered. Ne treba nama PS5, nama treba PS2... isti q izlazi kao i tada. Stvarno sisaju kako stignu.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Nemam ništa protiv da se radi remake igara starih 20 godina. A posebno kad studiji daju to u ruke nekome sa strane kao što je to ovdje slučaj, a da je Bethesdi i dalje fokus na novim igrama. A ne da se rade remasteri igara starih 5 godina koje po ničemu nisu zastarjele.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Izgledalo je predobro da bi bilo istinito. Čim izađeš iz tutorial dijela i kanalizacije i uđeš u open world, performance mode na PS5 postaje bad performance mode. Takve dropove još nisam vidio, to ne da ne cilja 60 fps-a nego jedva lovi i 30. 

Nisam puno igrao nakon toga, pa možda bude bolje, ali nije dobar znak. Bojim se da će trebati dosta fixati...

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Izgledalo je predobro da bi bilo istinito. Čim izađeš iz tutorial dijela i kanalizacije i uđeš u open world, performance mode na PS5 postaje bad performance mode. Takve dropove još nisam vidio, to ne da ne cilja 60 fps-a nego jedva lovi i 30. 

Nisam puno igrao nakon toga, pa možda bude bolje, ali nije dobar znak. Bojim se da će trebati dosta fixati...

Znači klasični Bethesda experience.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam, mene to uopće ne privlači čim je FPS. Ne mogu se nikako uživiti kad je iz prvog lica. Indianu sam odigrao pol sata i obrisao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

ima opcija i da igras iz treceg lica, isto i kao fallout

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Svijetla  buducnost gaminga - remasteri.  Svi svrsavaju na Oblivion. Ono. Ni tad nije bila omg ( bolji su mi Morrowind i Skyrim) a i jos se sjecam svega jer sam imao 100+ sati. I sada bih trebao opet isto i jos platiti 50 e za isto + malo ljepsu grafiku ?

2 2 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

ja nemam nista protiv remastera igri starih 10-20g

mlada populacija ih nije odigrala jer lose izgledaju, pa ih razumijem

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Ghost of Yotei izlazi 2.10. 🔥
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
chance00 kaže...

Svijetla  buducnost gaminga - remasteri.  Svi svrsavaju na Oblivion. Ono. Ni tad nije bila omg ( bolji su mi Morrowind i Skyrim) a i jos se sjecam svega jer sam imao 100+ sati. I sada bih trebao opet isto i jos platiti 50 e za isto + malo ljepsu grafiku ?

Naravno da nebi trebao. Ja imam osjećaj da svaki gamer danas misli da je svaka igra treba biti namijenjena njemu i da se treba naći uvrijeđenim ako mu se neka igra ne sviđa ili nije za njega. Igra je prvenstveno za mlađu populaciju koja nikad nije igrala Oblivion. Ako tebi ne treba, ne kupiš i točka. Ne kužim zašto mora biti plakanje za svaku igru koja izađe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
4 mjeseca
Gogy7 kaže...

Story mi opako smrdi na AC Origins. Osobna osveta protiv neke grupe čiji članovi imaju aliase životinjskih imena

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2025 19:33 (KTM).
14 godina
KTM kaže...
Gogy7 kaže...

Story mi opako smrdi na AC Origins. Osobna osveta protiv neke grupe čiji članovi imaju aliase životinjskih imena

Pa i u prvom dijelu je bila osveta. Jebiga tako to ide. 

14 godina
KTM kaže...
Gogy7 kaže...

Pa s obzirom da je Tsushima bila inspirirana AssCreedom samo što je valjala, ne vidim uopće problem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2025 6:14 (Hexfire).
7 mjeseci
Gogy7 kaže...

Misliš Ghost of Floop ?

7 mjeseci
Vandit kaže...

Hrvatski Store: 

Death Stranding 2 - 80€

USA Store: 

Death Stranding se ne isplati niti besplatno uzeti, kamoli bože platiti 60-80 eura. 

13 godina
Sony PlayStation 5

Platinirao konačno First Berserker Khazan. Uvjerljivo najteža Souls-like igra koju sam ikada igrao, From Software bi mogao učiti o težini od Neople-a. Nikad me boss-ovi nisu toliko ubijali u igrama. Zadnji boss za true ending je borba u 3 faze sa 3 health bar-a, na razini Isshin-a, samo za razliku od Isshin-a kojeg se moglo lako riješiti hit&run strategijom, tu jednostavno ne postoji nikakav cheese nego je recept "get good".

Uglavnom, fantastična igra, za mene 9.5/10, apsolutna preporuka onima koji vole ovaj tip igara. Dobra priča, odličan combat system, super performanse, hrpa sadržaja. Jedna od rijetkih igara koje sam uzeo po punoj cijeni i nije mi žao niti jednog eura.

5 0 hvala 0
7 godina
filip_medo kaže...

Death Stranding se ne isplati niti besplatno uzeti, kamoli bože platiti 60-80 eura. 

Srećom pa je to što ti misliš bitno k'o lanjski snijeg. 

7 mjeseci
Vandit kaže...
filip_medo kaže...

Srećom pa je to što ti misliš bitno k'o lanjski snijeg. 

Takav komentar je u slučaju Death Strandinga obostran. 

17 godina
I ja igram, ali trenutno na PS Portalu jer iščekujem novi TV.

Baš mučim muke s Volbainom...

Igra je vrhunska, tu nema kaj.
13 godina
Armor kaže...
I ja igram, ali trenutno na PS Portalu jer iščekujem novi TV.

Baš mučim muke s Volbainom...

Igra je vrhunska, tu nema kaj.

U pravilu nemaš šta nego da te ubije 20-30 puta dok ne naučiš ritam borbe. Kasnije ćeš se toliko ispraksati da ćeš praktički cijelu borbu odraditi sa perfect parry ili perfect dodge.

Moj savjet je, da ako ideš na platinu, uopće ne prizivaš Spirit of Advocacy da ti pomaže - bossovi ga samelju u 10 sekundi doslovce a jedan od uvijeta za platinu je da pređeš igru bez summon-a. Ja sam ga prizvao jednom kod prvih boss-ova i skužio da sam se zeznuo jer je beskoristan pa sam moramo ići u drugi prelazak koji je bio više speedrun. Doduše, tada sam imao full Fleshripper set, igrao sam kao čisti Strength build. Zadnji statsi su mi bili 96 VIT, 40 END (ne trebaš više od toga) i 102 STR.

Kasnije ćeš shvatiti da je Volbaino jedan od lakših boss-ova :D

17 godina
Nejdem na platinu, nemam više živaca za to, a vjerojatno ni skilla.

Igram na easy - koji to opće nije.
Idem i na summon, kolko god da je beskoristan, barem malo odvrati pažnju bossa.

Evo pal je Volbaino:

I teže je igrati na PS Portalu, to svakako.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice