Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.432
|
čitano: 5.509.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Fascinantno mi je koliko ljudi piše da kupuju Mafiju day 1, a zadnja igra u serijalu je bila jedno od većih sranja koje sam igrao u životu. S druge strane sere se unaprijed po igri studija koji nije izbacio lošu igru valjda otkad pamtim za sebe, sve na temelju nekog cinematic trailera bez da išta znamo o igri.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 7 hvala 0
14 godina
Tehnički gledano zadnja je bila Mafia 1 remaster koja je odlična.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Vandit kaže...

Moj wrap up je otužan. Ajd količina odigranih sati bože pomozi, ali broj odigranih igara u godinu dana je manji od 10, a od tih deset sam stvarno odigrao svega tri igre od čega su dvije orginalno za PS4. 

Meni neće niti generirati. Kaže da moram imati više od 10h playa... Mislim da imam 0.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
maks0806 kaže...

Naravno da je glavni lik ćelava tetovirana mulatkinja. INDUSTRIJA ŽELI POVRATAK NARANČASTIH AUSTRALSKIH TOBOLČARA U FRESH ŠORCU I PATIKAMA 

S malim sisama, i vjerojatno joj je osobna zamjenica "vi/vir".

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
langzy kaže...

Novi ip Naughty Doga izgleda brutalno.

Budući da se radi o ND i igra je rađena samo za ps5 nema nikakvih sumnji da će postaviti nove standarde AAA produkcije

Last of Us part 2 i dan danas je nedostižan za 95% developera.

Ma to će preći Skull & Bones, i biti prva AAAAA igra.

Mislim, iskreno bmk, nisam konzervativac, zapravo suprotno...Ali ovo kaj ovi guraju već mi ide na kitu, i zapravo mi je jako drago kad devovi idu u suprotnu stranu i rade igre sa super sexualiziranim likovima gdje su žene ženstvene, a muškarci 'muškarčine'. Takve igre su pravo osvježenje.

A da ne spominjem product placement.

7 godina
Sony PlayStation 5

Evo pogledao sam The Game Awards. Jedino što me baš zainteresiralo Split Fiction. Djeluje zanimljivo i zabavno. Ponukan Cyberpunkom oprezan sam sa novim Witcherom, a nova Naughty Game igra će mi vjerojatno biti day one kupovina. Vidi se da su krenuli s razvojem igre kada je krenio hype na osamdesete. :) 

0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

ja odradio wrap up ove godine, ukupno 73h igranja, od toga alan wake 2 48h i to u zadnja dva mjeseca. u 4 mjeseca ove godine nisam konzolu niti upalio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wukong sutra dobiva PS5 Pro patch.

PS5 Pro now supports PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR). By enabling it, you can achieve a high-definition visual experience by selecting either Quality Mode or Balanced Mode in Settings.
The system supports 120 Hz Output. When enabled in Balanced Mode, it maintains a stable 40 FPS output. If you encounter any visual anomalies, you can turn it off in PS5 Settings.
Various scenes and boss fights have been optimized for better game performance.
The stability of frame rates and visual clarity in both Balanced Mode and Quality Mode have been enhanced.
The input response speed has been improved in Performance Mode.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Igrao (djeca također) na ps5 118 igri u 2024. Pomislio sam da je greška, ali kad sam vidio da je pes 21 na prvom mjestu onda ipak vjerujem da je tako:)
50-ta stigla, a ja sve više igram.
Kako je krenulo igrat ću pes 21 i na PS6:)
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Os 3 godisnje pretplate, koja je best buy?
Gdje se kupuju, ima li negdje neka akcija?

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Sta je vec gotova ova akcija za povoljniji ps plus?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kak to misliš već? Pa trajala je cca mjesec dana
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...

2tj rekao bih :)

Meni istječe sutra....

Prošle godine je trajalo od 11.12.-17.12., 30% je bilo sniženje.

Sad čekam dok ne bude akcija opet, po punoj cijeni neću produžit sigurno.

12 godina
Hexfire kaže...

Negdje sam procitao (bar mislim) da ce popust trajat od black fridaya do kraja bozicnih popusta...zajeb, a danas stigla plejka

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
3 mjeseca
Sony PlayStation 5

Astro bot je game of the year ? Ne osporavam da je zabavan, ali ovo je stvarno najlošija generacija konzole ikad. 
Ne znam šta će se morati dogoditi da poželim kupiti PS6.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

2 2 hvala 0
10 godina
Ja mislim da ni neće biti popusta do iduceg BF. Prosle god je bio popust za blagdane ali samo za upgrade.
16 godina
Gogy7 kaže...
Ja mislim da ni neće biti popusta do iduceg BF. Prosle god je bio popust za blagdane ali samo za upgrade.

Bio je odmah u drugom mjesecu još veći nego blagdanski ;)

Tako da, ne bih se kladio da neće, čim krenu padat produženja, stvore oni akciju na +

15 godina
Sony PlayStation 5

Bio je u drugom mjesecu, da, jer sam i sam uzeo extra tier i samim time siguran sam da je bio dobar popust jer inače nebi uzimao. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
filip_medo kaže...

Astro bot je game of the year ? Ne osporavam da je zabavan, ali ovo je stvarno najlošija generacija konzole ikad. 
Ne znam šta će se morati dogoditi da poželim kupiti PS6.

Isuse al ga pretjerujte svi. Prošle godine si imao Baldur's Gate 3, godinu prije toga Elden Ring. Te dvije su valjda bolje igre od bilo koje iz prethodne generacije. Iduće godine izlazi masu igara koje su se čekale godinama. 

Kao da u prethodnim generacijama nisi imao lošije godine. Jedan Dishonored je osvajao GOTY. Odlična igra da se razumijemo ali bi istu stvar pisao da se to dogodilo ove godine.

16 godina
Sony PlayStation 5

Opet rasprava o bezveznim nebitnim nagradama. I što je uopće jedna godina, samo interval u vremenu...

Meni je igra proljeća bila HellDivers 2. Utukao sam u nju 155h. A poslije toga igra ljeta mi je bila Satisfactory u koji sam utukao još 120h (iako sam ju igrao i prije par godina u early accessu).

Igra jeseni mi je bila Prince of Persia jer sam ju tad igrao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2024 22:56 (Bitanga).
Moj PC  
1 1 hvala 0
7 godina
477 sati ove godine, od čega 123 u Gran Turismu 7 i 103 u The Division 2.

Nekako mi izgleda malo. 😄
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Kakvo je vaše mišljenje vezano za kupovinu ps5, mislim vrijedi li kupovati u 2024 godini?? I još jednoo pitanje kakva su vam mišljenja vezano za kupovinu Ea play pretplate??

0 0 hvala 0
14 godina
pitbullringo kaže...

Kakvo je vaše mišljenje vezano za kupovinu ps5, mislim vrijedi li kupovati u 2024 godini?? I još jednoo pitanje kakva su vam mišljenja vezano za kupovinu Ea play pretplate??

Tek smo negdje na polovici ove generacije a konzola je nikad jeftinija (ako pričamo o Slimu). Tako da se isplati, zašto ne...

A EA play jedino ako baš voliš dosta njihovih igara. Nije skupo ali ja ne volim njihove igre. Imam Gamepass na Xboxu i tamo je uključen EA play u pretplatu ali mislim da nisam instalirao niti  jednu EA igru.

16 godina
1k sati, 700h samo u nba2k, ostalo jrpg jakuza/metaphor
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

200KGmasti jesi to opet ti Ursus?

Totalno si proziran sa thumbsdownima bez logike.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

200KGmasti jesi to opet ti Ursus?

Totalno si proziran sa thumbsdownima bez logike.

Bitanga

Ja sam mislio da si ga skužio zbog slike svinjske masti, a ne zbog thumbsdownima. 

11 godina
Sony PlayStation 5

Stigle su mi dioptrijske leće za VR2 naručene sa Honsvr. 

Kvaliteta i pakiranje su vrhunski, dioptrija odgovara 100% ALI, 

Neudobne su za popizdit i to toliko da boli. S obzirom da strše oko 8-10mm, pritišću mi i nos, pritišću mi kost između obrva a same naočale se ne mogu udaljit od lica bez da padaju. Isprobao sam GT7 da se ne zajebavam sa kontrolerima i to izgleda fenomenalno ali izdržao sam 2 kruga i jedva čekao da ih skinem. 

Neki imaju taj problem, neki ne. Ja sam u ovoj prvoj skupini.

Platio sam ih 96€ sa FedEX dostavom koja je bila 21€ i tu ih je preuzela tvrtka IN-Time koji su mi drapili još troškove carinjenja od 30€ i PDV od 24€ tako da me konačna cijena od 150€ šokirala ali da sam naručivao sa neke EU stranice platio bih otprilike isto. 

Eto, ako se netko odluči na kupnju da zna. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

2 0 hvala 2
16 godina
gocc01 kaže...

Neudobne su za popizdit i to toliko da boli. S obzirom da strše oko 8-10mm, pritišću mi i nos, pritišću mi kost između obrva a same naočale se ne mogu udaljit od lica bez da padaju. Isprobao sam GT7 da se ne zajebavam sa kontrolerima i to izgleda fenomenalno ali izdržao sam 2 kruga i jedva čekao da ih skinem. 

Platio sam ih 96€ sa FedEX dostavom koja je bila 21€ i tu ih je preuzela tvrtka IN-Time koji su mi drapili još troškove carinjenja od 30€ i PDV od 24€ tako da me konačna cijena od 150€ šokirala ali da sam naručivao sa neke EU stranice platio bih otprilike isto. 

Fina cifra. Za te pare si mogao kupit leće za prave naočale.

A šta ti ne stanu tvoje prave naočale u VR2?

Ja imam velika stakla na naočalama pa mi stanu bez problema u Oculus Quest 2 i ne smetaju mi ništa. Sa PS VR isto nisam imao probleme.

11 godina
Bitanga kaže...
gocc01 kaže...

Fina cifra. Za te pare si mogao kupit leće za prave naočale.

A šta ti ne stanu tvoje prave naočale u VR2?

Ja imam velika stakla na naočalama pa mi stanu bez problema u Oculus Quest 2 i ne smetaju mi ništa. Sa PS VR isto nisam imao probleme.

Stanu i čak mi nije toliko neudobno ali sam čitao da si je dosta ekipe zgrebalo leće na VR sa naočalama. Neki lik je kupio samoljepive spužvice pa ih nakeljio na VR s unutarnje strane i kaže da mu je puno bolje sad. 

Edit: Riješen problem. Nisam se uopće sjetio da se sa desnim gumbom na VR može poštelat udaljenost leća od očiju i daju se fino odmaknut da se mogu komplet iza stegnut uz glavu. Sad ih doslovce ne osjetim. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 13:02 (gocc01).
16 godina
Ja u VR-u ko da ne vidim dobro, možda sam kratkovidan.
Tu mislim na slova, sam gameplay je ok.

Dal je i Metro Awakening dobil neku The Game Awards nagradu?
Vidim ga na popustu 20% pod TGA.

To je igra koju mjerkam, dal je ko igral, kakvi su dojmovi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice