Kupovina na PS Store moguća? Čitam da su nešto "smrdali" s konverzijom, umjesto valute EUR piše i dalje KN?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupovina na PS Store moguća? Čitam da su nešto "smrdali" s konverzijom, umjesto valute EUR piše i dalje KN?
Pa mislim da su javili da konverzija će biti obavljena danas do 18 sati i da će onda funkcionirati kupnja karticama za EUR, ali iza 18 sati danas.
Koliko ja znam update storea traje danas do 18:00. Tako je jučer pisalo, da će store biti zatvoren od 13.11. u 18h, do 14.11. u 18h.
Stvarno mi nije jasno zbog čega se valuta mijenja baš sad. Bilo mi je donekle logično ono da se neće mijenjati do 1.1.2024. jer je obveza dvojnog iskazivanja. Ali s ovime to pada u vodu. Znači 11 mjeseci jednostavno nisu radili ništa po tom pitanju? Ima netko logično objašnjenje osim onog da su nesposobni?
Koliko ja znam update storea traje danas do 18:00. Tako je jučer pisalo, da će store biti zatvoren od 13.11. u 18h, do 14.11. u 18h.
Isprike nisam vidio tu obavijest. Hvala na odgovoru
Stvarno mi nije jasno zbog čega se valuta mijenja baš sad. Bilo mi je donekle logično ono da se neće mijenjati do 1.1.2024. jer je obveza dvojnog iskazivanja. Ali s ovime to pada u vodu. Znači 11 mjeseci jednostavno nisu radili ništa po tom pitanju? Ima netko logično objašnjenje osim onog da su nesposobni?
Pa da, a mogli su i prije jer je cijela Evropa odavno na euru. Ako ne misle poštivati dvojni prikaz, a nisu ga morali ni prije, onda su mogli i odavno na euro prebaciti.
Ono što mene sad zanima da li ćemo moći kupovati recimo euro bonove negdje drugdje pa dodati na HR account, pošto će wallet sad isto biti euro.
Pozdrav,
da li je itko imao problema sa 2-step verificaton? Nisam bio upalio Playstation vise od pola godine i prije par tjedana pokusao sam uci u ps app na mobitelu i trazilo mi dvostruku verifikaciju. Ja stvarno nemam pojma kad sam to ukljucio, i najgore sto za dobivanje koda putem SMS-a, taj broj se vise ne koristi.
Bilo kakav savjet je dobrodosao.
Pozdrav,
da li je itko imao problema sa 2-step verificaton? Nisam bio upalio Playstation vise od pola godine i prije par tjedana pokusao sam uci u ps app na mobitelu i trazilo mi dvostruku verifikaciju. Ja stvarno nemam pojma kad sam to ukljucio, i najgore sto za dobivanje koda putem SMS-a, taj broj se vise ne koristi.
Bilo kakav savjet je dobrodosao.
Tu su ti opisani slučajevi, jedan od njih je i tvoj.
Ako ne znaš backup codove, a vjerojatno ne znaš jer se ni ne sjećaš da si to aktivirao, onda se javi supportu.
https://www.playstation.com/en-us/support/account/2sv-issues-psn/#lost
Rade od ponedjeljka do petka od 9 do 17
Tko ima mogućnost produžiti ugovor za A1 fixni net, može uzeti PS5 za 12€ mjesečno, konzum bon i još jedan uređaj za 1€
Izgleda da je ovaj PS Portal totalno razočaranje - nema nikakve specijalne tehnologije koja bi smanjila latencije u odnosu na "klasični" remote play. Znači isti k... drugo pakovanje.
Mislio sam uzeti jer su pričali da će biti optimiziran uređaj lantecijski ali izgleda da nema nikakve opzimizacije. To, plus klasični Dualsense analogi skloni driftanju = nema šanse da kupim. Još kad vidim da je sa dostavom €250, brate mili, Switch 2 će biti vjerojatno €400.
Stigle cijene u eurima.
Lajkam kako nisu okrugle brojke kao drugdje.
Npr AC Mirage je 50,30 i 59,59, dok je u DE 49,99 i 59,99.
A Spiderman 2 je 79,99 i 90,12, dok je u DE 79,99 i 89,99.
Uopće ne vidim razlog za tako nešto.
A i sad se vidi koliko su nas derali na kunama.
Probao sam nekoliko po 10 eura i po 20 i svi su prosli, ovi veci prelaze neki limit. Vjerojatno jer im je hard limit 350 eura, a on racuna eure kao kune ali kao eure (ako to ima smisla). Znaci mojih 60 im je zapravo 452 pa im sistem to opet u eurima računa i kaze da je preko limita i ne da aktivaciju.
ja se nadam nekoj akciji sada pretplate,za crni petak ili bozic
jer neda mi se 125€ za godinu dana
Došle cijene u eurima ali ne svuda. Meni nudi i dalje produljenje PS+ pretplate u kunama kad odem na settings-account-subscriptions. Teži fušeraj s obzirom da kasne 11 mjeseci.
Da samo dodam da sam odgledao nekoliko recenzija za Portal i ovo je zaključak:
1. Svi problemi koji postoje sa remote playem poput povremenog gubitka kvalitete slike, krckavog zvuka, input lag spike-ova postoje i na Portalu.
2. Beskoristan je za igranje multiplayer igara poput COD-a i sličnih koje zahtjevaju brze reakcije, input lag je jednostavno prevelik.
3. OK je za SP igre gdje vrijeme reakcije nije osobito bitno.
4. Koristi iste analoge kao i Dualsense, odnosno PSVR2 kontroler, znači ako počne driftati imate lijepu ciglu od €250.
5. Ekran je dobar za igranje u kući, ali u vrlo svijetlim prostorima nema dovoljnu svjetlinu.
6. Form factor je dosta dobar, izgleda da je to najudobniji "handheld" dosad.
7. Baterija traje dosta dugo, ljudi prijavljuju 4-7h igranja.
Uglavnom, ako igrate samo SP igre i imate problema sa dostupnošću TV ekrana u kući zbog klinaca/partnera, ovo je solidan uređaj. Za sve ostalo je beskoristan.
Sjajno odradjen prelazak storea na euro, sad je posve jasno zasto je toliko trajalo
Kako je vec komentirano cijene su vrlo zanimljive, volio bih znati formulu
Jos uvijek nema deals sekcije tj. popusta i akcijskih cijena
Mozda za godinu dana
Sjajno odradjen prelazak storea na euro, sad je posve jasno zasto je toliko trajalo
Kako je vec komentirano cijene su vrlo zanimljive, volio bih znati formulu
Jos uvijek nema deals sekcije tj. popusta i akcijskih cijena
Mozda za godinu dana
mozda zato sto vi preracunavate euro na nacin 1eur=7,5 kn
prava formula je 1 eur=7,53450
sto su iznosi veci to je razlika u toj 2., 3. i 4. decimali vidljivija.
npr kolega gore kaze da ga cudi otkud cijena 50,30 eura, pretpostavljam da je u kunama bilo 379 kn(ne znam napamet stare cijene, samo pretpostavljam).
npr kolega gore kaze da ga cudi otkud cijena 50,30 eura, pretpostavljam da je u kunama bilo 379 kn(ne znam napamet stare cijene, samo pretpostavljam).
Naravno da je taj tečaj i naravno da su podijelili sa 7,5345, ali glupo izgleda u odnosu na ostatak EU, radi kunu, dvije razlike. U tome odjednom poštuju HR tečaj i zakone :-) Djelomično.
Ne znam za vas, al ja ću i dalje kupovati na US storeu jer je jeftinije.
Naravno da je taj tečaj i naravno da su podijelili sa 7,5345, ali glupo izgleda u odnosu na ostatak EU, radi kunu, dvije razlike. U tome odjednom poštuju HR tečaj i zakone :-) Djelomično.
Ne znam za vas, al ja ću i dalje kupovati na US storeu jer je jeftinije.
isto, samo us account i imam i jedino njega koristim vec 5+ godina.
Da li je netko riješio ovu situaciju a bez zvanja suporta?
Šta je već nestalo plejki za 430€ u Sancti? Niti dan nije trajalo. Valjda će bit još di za BF
Pa ne, nisam uopce preracunavao kune u eure i obratno. Ocekivao sam da dobijemo iste cijene kao i drugi u euro zoni bez ikakvog preracunavanja.
Glupo sam pretpostavio da nas nece vise derati na konverziji.
No nase cijene u kunama i nisu bas bile preracunate iz eura, zar ne? Prije iz funte...
Znaci nisam jedini? Sistem im racuna eure kao kune u vezi limita, znaci sve preko 350 kuna on vidi kao 350 eura i to je to. Ne mogu vjerovati da se ovolikoj tvrtki to desava 🤣
Šta je već nestalo plejki za 430€ u Sancti? Niti dan nije trajalo. Valjda će bit još di za BF
bija san jučer uzet u sancte u splitu, covik kaze da nemaju trenutno na stanju, al ako se uzme da dolaze u roku 2 radna dana na adresu
na kraju san uzea bundle sa spidermanom
Znaci nisam jedini? Sistem im racuna eure kao kune u vezi limita, znaci sve preko 350 kuna on vidi kao 350 eura i to je to. Ne mogu vjerovati da se ovolikoj tvrtki to desava 🤣
Možda bude opet neka kompenzacija zbog njihovih svinjarija:) ali sumnjam
Za ove koji kupuju sa US accounta, jel imate tamo i PS+? Jer ako se ne varam, kombinacija sa PS+ pretplatom bi dala još niže cijene igara. Jel se isplati imati ps+ na hr storeu, a kupovati na us?
Možda bude opet neka kompenzacija zbog njihovih svinjarija:) ali sumnjam
Za ove koji kupuju sa US accounta, jel imate tamo i PS+? Jer ako se ne varam, kombinacija sa PS+ pretplatom bi dala još niže cijene igara. Jel se isplati imati ps+ na hr storeu, a kupovati na us?
Ja već godinama kupujem isključivo preko Us accounta uključujući i PS+. Bude akcija gdje dobivaš dodatni popust ako imaš pretplatu.
Računao sam da godišnje uštedim za jednu igru zato što umjesto na HR store-u kupujem na američkom.