Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.010
|
čitano: 6.407.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
Jelash13 kaže...
Nuclear_Phoenix kaže...

Tko je jamio, jamio je...

Dok sam čekao taj euro, prebacio sam se na Box.

Hvala Sony! Trebao sam odavno.

Sretan put.

2 godine
protjeran

Shvatit ću to kao dobronamjerni prijedlog i iskrenu želju da uživam u novim igrama na dobroj konzoli, a ne kao pasivno-agresivno ponašanje nekog fanboja čije ime počinje sa slovom M, zato ti se i zahvaljujem.

23 mjeseca
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Pozitivno je sto je Jim Ryan dobio nogu ali nazalost daleko daleko prekasno,taj fokus na live service igre ce skupo kostat Sony.

ND je pogodjen otkazima,TLOU live service naslov je stavljen na led a kako se cini ni tih ostalih 5 live service naslova nisu na vidiku.

Sony je sa Ps4 napravio bas sve kako treba,sa Ps5 su pogodili hardver apsolutno ali softver....3 godine u ovom genu a pravi veliki Ps5 naslovi iz Sony redova skoro da ne postoje.Da nemaju Insomniac prica bi bila jos daleko losija....

Nadam se da ce sad kad je retard dobio cipelu to krenut u boljem smijeru ali to su promjene koje traze godine....

Sony nije smio dati velike ovlasti Bungie da odlučuje u vezi live service igara

23 mjeseca
neaktivan
Jelash13 kaže...

Shvatit ću to kao dobronamjerni prijedlog i iskrenu želju da uživam u novim igrama na dobroj konzoli, a ne kao pasivno-agresivno ponašanje nekog fanboja čije ime počinje sa slovom M, zato ti se i zahvaljujem.

Najbolje je igrati na svim platformama, npr. handheld PC-evi postaju izvrsna zamjena za Xbox i PlayStation

12 godina
Jelash13 kaže...
Nuclear_Phoenix kaže...

Tko je jamio, jamio je...

Dok sam čekao taj euro, prebacio sam se na Box.

Hvala Sony! Trebao sam odavno.

Pa i na ostalim forumima si uvjek primarno furao Xbox tako da nisi neku veliku promjenu napravio?

Sjecam se da si uvjek pisao kako igras na Xboxu.

2 godine
protjeran

Davno je to bilo, prije gotovo 10 godina. Zadnji X360 ačivment sam osvojio u ranim mjesecima 2014., nakon čega sam konzolu spremio na hladno. 

Iznenađujuće, još uvijek radi. XOne nisam imao.

EDIT:

Kad se već prisjećamo (ne tako) sretnih dana, jer žao mi je što sam neke ljude sa foruma upoznao (ironično, ne mislim na tebe jer si bio donekle ok), mutno se sjećam da si ti svom kompjuteru dao ime. Kako se zvala? Mirela?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2023 15:19 (Jelash13).
12 godina
Jelash13 kaže...

Davno je to bilo, prije gotovo 10 godina. Zadnji X360 ačivment sam osvojio u ranim mjesecima 2014., nakon čega sam konzolu spremio na hladno. 

Iznenađujuće, još uvijek radi. XOne nisam imao.

EDIT:

Kad se već prisjećamo (ne tako) sretnih dana, jer žao mi je što sam neke ljude sa foruma upoznao (ironično, ne mislim na tebe jer si bio donekle ok), mutno se sjećam da si ti svom kompjuteru dao ime. Kako se zvala? Mirela?

Je,Mirela,ja sam to zaboravio,hvala na prisjecanju 😄

Ja sad saram sto se tice gaminga,prosao sam Zeldu kad je izasla za Switch...remek djelo,na Ps5 peglam Diablo 4 nekih 630h za sad,simultano prolazim Pathtrace verziju Cyberpunka na kompu,jedino je sad XsX malo u zacelju ali kad krenem Starfield vjerujem da cu na XsX jer pc verzija...klasika,ima probleme.

Ja sam Ps4 Pro i Xbox one X odnio u Hr i spremio za svoj buduci game room...jednog dana 🥂

14 godina
Sony PlayStation 5

Jel se prije Spiderman 2 mora odigrati Miles Morales? Ili čak još prvi Spiderman?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Baš da se mora, nije, ali obje igre su odlične. Ako želiš barem jednu onda Miles Morales. Pogotovo ako si s tim likom manje upoznat kao većina.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
zuper kaže...

Jel se prije Spiderman 2 mora odigrati Miles Morales? Ili čak još prvi Spiderman?

Pa apsolutno,sve je to povezano i prica te likovi su izgradjeni kroz prve dvije igre.

Zasto bi uopce zelio igrat Spidermana 2 ako nisi prve dvije?....

14 godina
Sony PlayStation 5

Znači najbolje kupiti Miles Morales Ultimate Edition...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Koji idiot da identičan naziv za dvije igre. Mislim na Lords Of The Fallen . Šta su htjeli poručiti s tim osim zbunit ljude

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Koji idiot da identičan naziv za dvije igre. Mislim na Lords Of The Fallen . Šta su htjeli poručiti s tim osim zbunit ljude

mislio sam da je ovo neki remake ili tkao nešto, nisu bili prezadovoljni s prvom igrom pa su je ovako "popravili". Možda sam totalno u krivu al mislim da je tako nešto rečeno

14 godina
neaktivan
crorockycro kaže...
gocc01 kaže...

Na glavnom HR accountu di mi je istekla pretplata 15.09. pa su je produljili, igram Borderlands 2 koji sam kupio sa US accountom. 

1. Moram li DLC kupiti sa US accountom da bi radio ili mogu i sa HR? 

2. Ako kupim full igru sa HR accountom, hoće li mi raditi saveovi sa HR accounta pošto tu imam već 600 sati? 

Mislim da ce ti raditi saveovi jer su oni vezani za acc na kojem igras, a ne na kojemu je igrica kupljena

Pozdrav,

ja nisam siguran baš u to...često mijenjam HR/US igre. Igre kupujem uglavnom na discu koji je vezan za EU regiju, ali često skinem digitalnu (PS plus/extra) kad izađe da ne moram

gurati, vaditi disc i skužio da mi ne rade uvijek save-ovi na igri gdje sam prvo igrao preko disca, pa skinuo digitalno s US accounta (gdje plaćam pretplatu). Baš jučer skinuo Miles Moralesa

sa PS PLUS, pokrenem igru, a kad ono niti jedan save...odem na cloud i vidim da postoji...zbrišem digitalnu verziju, ponovo ubacim disc i save-ove se pojavili...To mi se dogodilo i kod DMC 5

tako da pripazi. Ne kažem da ne radi na svim igrama, ali očito na nekim igrama je region lock ili nešto pa ne radi.

17 godina
dragutin985 kaže...

Pozdrav,

ja nisam siguran baš u to...često mijenjam HR/US igre. Igre kupujem uglavnom na discu koji je vezan za EU regiju, ali često skinem digitalnu (PS plus/extra) kad izađe da ne moram

gurati, vaditi disc i skužio da mi ne rade uvijek save-ovi na igri gdje sam prvo igrao preko disca, pa skinuo digitalno s US accounta (gdje plaćam pretplatu). Baš jučer skinuo Miles Moralesa

sa PS PLUS, pokrenem igru, a kad ono niti jedan save...odem na cloud i vidim da postoji...zbrišem digitalnu verziju, ponovo ubacim disc i save-ove se pojavili...To mi se dogodilo i kod DMC 5

tako da pripazi. Ne kažem da ne radi na svim igrama, ali očito na nekim igrama je region lock ili nešto pa ne radi.

Disc i digital obično imaju drugi ID pa se i saveovi vežu na to.

Ne znam kako je sa digital US i digital EU. Kao što kažeš, isto se ne bih kladio da je uvijek ok.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Ne mogu, a da ne primjetim sličnosti između ovog fiktivnog lika i glumca iz filmova moje mladosti.

Nego, ima li tko za posuditi Final Fantasy 16 na cirka 2 tjedna?

Posuđujem konzolu, pa da odigram (uz Returnal koji će mi biti proslijeđen).

0 0 hvala 0
11 godina
Otkriveno 8 igara koje dolaze na PS Plus Extra

Alien Isolation
Dead Island
Disco Elysium
Elite Dangerous
Far Changing Tides
Gotham knights
Gungrave GORE
House of Ashes

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
Sony PlayStation 5

jel netko kupovao novi joystick DualSense Edge i kakvi su dojmovi? pogotovo u igrama tipa apex i warzone. dolazi novi warzone i slide cancel se vraca pa bi samo radi toga uzeo ako je dobra prica.

0 0 hvala 0
13 godina
Gogy7 kaže...

Alien Isolation
Dead Island
Disco Elysium
Elite Dangerous
Far Changing Tides
Gotham knights
Gungrave GORE
House of Ashes

Elite Dangerous... svida mi se. 

Jel zna tko kakva je situacija sa igrom. Igrao sam je jos tamo na izlasku i prestao.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
4 godine
dragutin985 kaže...
crorockycro kaže...
gocc01 kaže...

Na glavnom HR accountu di mi je istekla pretplata 15.09. pa su je produljili, igram Borderlands 2 koji sam kupio sa US accountom. 

2. Ako kupim full igru sa HR accountom, hoće li mi raditi saveovi sa HR accounta pošto tu imam već 600 sati? 

Mislim da ce ti raditi saveovi jer su oni vezani za acc na kojem igras, a ne na kojemu je igrica kupljena

Pozdrav,

Ja sam se referirao na pitanje vezano jel save vezan za account, mislio sam ako je kupio igricu preko US accounta i sada zeli kupiti na HRV acc da ce mu ostati saveovi. Postojala je prije razlika izmedju saveova izmedju digitalne verzije i disc verzije igrice, ne znam je li to jos uvijek slucaj.

14 godina
Gogy7 kaže...

Alien Isolation
Dead Island
Disco Elysium
Elite Dangerous
Far Changing Tides
Gotham knights
Gungrave GORE
House of Ashes

Opa, Disco Elysium. Odlično.

23 mjeseca
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pazite se leakova o Spider-Man 2 pošto se sada vrte po internetu

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 21:34 (Witcher94).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
crorockycro kaže...
dragutin985 kaže...
crorockycro kaže...
gocc01 kaže...

Pozdrav,

Ja sam se referirao na pitanje vezano jel save vezan za account, mislio sam ako je kupio igricu preko US accounta i sada zeli kupiti na HRV acc da ce mu ostati saveovi. Postojala je prije razlika izmedju saveova izmedju digitalne verzije i disc verzije igrice, ne znam je li to jos uvijek slucaj.

Kužim kaj pitaš...sami save file-ovi ti jesu vezani za account i oni će te ostati...tako da ako je igrao sa HRV accountom i kupi igricu preko HRV accounta sve bi trebalo raditi, ali za DLC nisam siguran. Znam da za svoje disc verzije moram kupiti preko CRO store-a jer US store ne prepoznaje EU igrice, a sad ima li isto razlike u digitalim varijantama US/HRV store, to nisam siguran.

11 godina
Kupite i igru i dlc na USA accountu i mozete igrati oboje na HR accountu.
Gdje kupis igru tamo kupujes i dlc.
Save je vezan za Account.
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
Sony PlayStation 5

Ako nekoga zanima PS Portal:

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CJJCZMKJ/ref=sr_1_1?crid=1DDS1RZMZI8T5&keywords=ps+portal&qid=1696952012&sprefix=ps+portal%2Caps%2C123&sr=8-1

Ja čekam recenzije pa ako bude pozivitno i ima poboljšanja u odnosu na trenutnu inkarnaciju remote play-a, mogao bi uzeti, čisto da odmorim leđa od stolice i zavalim se na kauč i igram PS5.

Trenutni remote play sam probao na iPad-u, iPhone-u i posvuda ima nekakve čudne latency spike-ove. Ista stvar je na Wifi 5 i 6, čak sam promijenio ISP-a i nije se nešto poboljšalo (PS5 je spojen kablom, Internet je 1000/500). Vidim da se dosta ljudi žali na to pa je vjerojatno do samog servisa. Doduše ima nekakav debilni workaround koji nisam probao (navodno se stvari instantno poprave kad isčupaš HDMI kabel iz PS5), ali probat ću i to.

Ono što me najviše brine je stick drift. Jedna stvar je da rikne kontroler. Sasvim je druga da moram roknuti €220 za novi Portal ako ovaj počne driftati nakon 6 mjeseci (kao 2 Dualsense-a koja sam već promijenio). Ne znam koji k... više ne stave Hall effect senzore pod te analoge.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2023 17:47 (greysaint0).

0 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Da li tko koristi dodatni unutarnji nvme bez heatsinka? Vidim po raznim stranim forumima da ljudima uredno radi i bez hladnjaka.

Pitam jer mi je malo nelogicno da sa tim pasivnim hladnjakom kosta i do 30eur skuplje.

0 0 hvala 0
23 mjeseca
neaktivan
greysaint0 kaže...

Ako nekoga zanima PS Portal:

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CJJCZMKJ/ref=sr_1_1?crid=1DDS1RZMZI8T5&keywords=ps+portal&qid=1696952012&sprefix=ps+portal%2Caps%2C123&sr=8-1

Ja čekam recenzije pa ako bude pozivitno i ima poboljšanja u odnosu na trenutnu inkarnaciju remote play-a, mogao bi uzeti, čisto da odmorim leđa od stolice i zavalim se na kauč i igram PS5.

Trenutni remote play sam probao na iPad-u, iPhone-u i posvuda ima nekakve čudne latency spike-ove. Ista stvar je na Wifi 5 i 6, čak sam promijenio ISP-a i nije se nešto poboljšalo (PS5 je spojen kablom, Internet je 1000/500). Vidim da se dosta ljudi žali na to pa je vjerojatno do samog servisa. Doduše ima nekakav debilni workaround koji nisam probao (navodno se stvari instantno poprave kad isčupaš HDMI kabel iz PS5), ali probat ću i to.

Ono što me najviše brine je stick drift. Jedna stvar je da rikne kontroler. Sasvim je druga da moram roknuti €220 za novi Portal ako ovaj počne driftati nakon 6 mjeseci (kao 2 Dualsense-a koja sam već promijenio). Ne znam koji k... više ne stave Hall effect senzore pod te analoge.

Bolje da su napravili handheld uređaj poput Steam Deck, Asus Rog Ally, Lenovo Legion Go... na kojem možeš igrati offline PS5 igre

23 mjeseca
neaktivan
Junior335 kaže...

Da li tko koristi dodatni unutarnji nvme bez heatsinka? Vidim po raznim stranim forumima da ljudima uredno radi i bez hladnjaka.

Pitam jer mi je malo nelogicno da sa tim pasivnim hladnjakom kosta i do 30eur skuplje.

Sa heatinskom je uvijek bolje uzeti

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2023 18:02 (Witcher94).
17 godina
Junior335 kaže...

Naravno da radi, kad ga niti jedna igra gotovo da i ne iskorištava do maksimuma.

Imam nvme bez heatsinka i u gamerskom PCu. Nikakvih problema.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
Ne znam kako vama, ali meni Callisto Protocol baš i nije nešto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice