Da ta je, kaj te bubalo okeko od 30fpsa? Ili te Gascoigne nabubao?
Igrao sam dva tri sata, i da, bubalo me okeko, pa sam ugasio i obrisao.
A i bilo je besplatno pa ok, već sam zaboravio i da postoji.
Pošteno.
Imam za odigrati Horizon DLC
Dosta je dobar i zanimljiv, a nije pretjerano dug.
Taman mi to i treba. Na glavnu igru sam potrošio 120 sati.
PS plus Extra Igre:
PlayStation Classics
Možda da ti netko uplati 1000 EUR da odigraš Bloodborn do kraja u 30FPS-a pa se uvjeriš da je igra odlična.
Možda da ti netko uplati 1000 EUR da odigraš Bloodborn do kraja u 30FPS-a pa se uvjeriš da je igra odlična.
Vjerujem da je odlična. I Elden Ring mi je odličan.
Ali ne budem se prisiljavao igrati ništa u 30 minus FPSa i ona kromatska aberacija mi je čisto govno.
Ima igara sasvim dovoljno.
Nitko ne priča o FFXVI? Odigrao (poprilično mesnat) demo, potpuno me oborio s nogu. Final Fantasy meets Game of Thrones sa Soulsborne light borbom.
Nevjerojatno epski, iznenađujuće brutalno za FF (nije da sam ekspert doduše, zadnji koji sam probao igrati je FFX). Izgleda prekrasno, borba je zabavna i iako je uzor očit ima neki svoj štih, kontrole responzivne, priča me već uvukla (već su ubili najboljeg lika :(). Sam gameplay je dosta raznovrstan, ima tu već svašta. Jel sam već rekao da je totalno epski?
Da je izašla odmah bi nastavio igrati.
Pa nisam nigdje rekao da nije, definitivno je na top listama. No to ne znači da se meni mora sviđati takva kakva je.
Moš se ti ljutit kolko hoćeš, ne cuka me previše, ali da Bloodborne ima "najbolju atmosferu u igrama ikad" može reći samo netko tko nije igrao puno toga.
Eh, da mi je 1€ za svaki put kad sam čuo za neku igru da je u nečemu "najbolja ikad".
Nitko ne priča o FFXVI? Odigrao (poprilično mesnat) demo, potpuno me oborio s nogu. Final Fantasy meets Game of Thrones sa Soulsborne light borbom.
Nevjerojatno epski, iznenađujuće brutalno za FF (nije da sam ekspert doduše, zadnji koji sam probao igrati je FFX). Izgleda prekrasno, borba je zabavna i iako je uzor očit ima neki svoj štih, kontrole responzivne, priča me već uvukla (već su ubili najboljeg lika :(). Sam gameplay je dosta raznovrstan, ima tu već svašta. Jel sam već rekao da je totalno epski?
Pa pricamo...u temi igre 🥂
Jel još dostupan demo? Planirao sam probati, ali sam u gužvi totalno smetnuo s uma.
Pa pricamo...u temi igre 🥂
Eh, nisam vidio na popisu aktivnih tema, dakle ne postoji. :P
Jel još dostupan demo? Planirao sam probati, ali sam u gužvi totalno smetnuo s uma.
Jes.
Baš sam jutros pričao o tom s frendicom koja je završila japanski, živjela u Japanu i obožava FF.
Kaže da lokalizaciju na eng radi neki glupi amerikanac koji je radio i na XIV. Pitam zašto glup, kaže "zato jer radi idealan posao pa sam malo jelly. To su bas usavrsili u xiv, taj voice acting. Tako da mi je sad cak veci gust stavit eng, kad je i ovako nekako zapadna tematika"
Mislim da nisi dobro pročitao
Mislim da nisi dobro pročitao
Nisam vrijeme je za godišnji...
Zadnji FF koji sam odigrao je bila desetka. I sada sam na preporuku kolege probao XVI i ostao sam, kao i većina, oduševljen. Stvarno igra djeluje fantastično. Grafički odlično iako su mi malo zasmetale (pre)obične facijalne animacije, ali tu me Sony razmazio sa Horizon i The Last of Us pa ne uzimam previše k srcu.
Ja iskreno jedva čekam FF16, pre-order sam napravila još prije 6 mjeseci.
Volim taj serijal od 9. godine i baš mi je drago što me još prođu žmarci kad nova igra izađe.
Super mi je active time lore što ga možeš tijekom pauze upalit, dobra fora da se snađeš, pogotovo kad ti nije puno jasno što se događa. U postavkama možeš i stavit da se imena prikazuju iznad titlova.
Baš sam jutros pričao o tom s frendicom koja je završila japanski, živjela u Japanu i obožava FF.
Kaže da lokalizaciju na eng radi neki glupi amerikanac koji je radio i na XIV. Pitam zašto glup, kaže "zato jer radi idealan posao pa sam malo jelly. To su bas usavrsili u xiv, taj voice acting. Tako da mi je sad cak veci gust stavit eng, kad je i ovako nekako zapadna tematika"
Mene jedino kod lokalizacije smeta što se nekad dogodi da dobiješ potpuno novu informaciju na nekom drugom jeziku, mislim da je FF15 imao taj problem. Tipa, samo na njemačkom si dobio važnu informaciju u vezi Ardyna što je stvarno čudno.
Ali znam da je to težak posao, a ljudi znaju svakako cjepidlačiti, daleko smo dogurali od "this guy are sick"
Nikad nisam igrala FF s japanskim glasom ali jesam Yakuzu, znam da kasniji nastavci imaju englesku opciju ali mislim da ću nastavit s japanskim.
Ako netko ima Demon Souls ili Ghost of Tshusima Director Cut za ps5 kupio bih...
šta kažeš za borbene mehanike i to? nešto čitam po netu da je vrhunski odrađeno
S obzirom da su mi u demu najveći minusi bili frame rate u performance modu i pomalo dosadnjikava borba super da je taj dio odrađen kako treba u finalnoj verziji. Odigrati će se svakako.
Jos uvijek se ne moze kreditnom karticom kupovati na storeu? Ne mogu opisat gadenje svime, uopće mi se ne da igrice kupovat na ovi nacin,toliko da cu bit prisiljen posegnut za Njuškalom,sto nisam odavno radi raznih debila tamo