Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.023
|
čitano: 6.413.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
NathanDrek kaže...

Da ta je, kaj te bubalo okeko od 30fpsa? Ili te Gascoigne nabubao?

Igrao sam dva tri sata, i da, bubalo me okeko, pa sam ugasio i obrisao.

A i bilo je besplatno pa ok, već sam zaboravio i da postoji.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Bitanga kaže...
NathanDrek kaže...

Pošteno.

8 godina
robogo kaže...
Vandit kaže...

Imam za odigrati Horizon DLC

Dosta je dobar i zanimljiv, a nije pretjerano dug.

Taman mi to i treba. Na glavnu igru sam potrošio 120 sati. 

11 godina

PS plus Extra Igre: 

• Far Cry 6 (PS5/PS4)
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS5/PS4)
  • Rogue Legacy 2 (PS4/PS5)
  • Inscryption (PS5/PS4)
  • Soulstice (PS5)
  • Tacoma (PS4)
  • Deus Ex: Mankind Divided (PS4)
  • Killing Floor 2 (PS4)
  • Vampire: The Masquerade – Coteries of New York
  • Hundred Days: Winemaking Simulator
  • A Hat in Time
  • Carto
  • Forager
  • Dodgeball Academia
  • The Wild at Heart
  • Redout 2
  • Thief
  • MX vs ATV Legends
  • PAW Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay!
  • My Friend Peppa Pig
  • DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace
  • The Talos Principle: Deluxe Edition
  • Elex 2

PlayStation Classics

• Killzone: Liberation (PSP)
  • Worms (PS1)
  • Herc’s Adventure (PS1)
  • Coded Soul (PSP)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2023 18:14 (Gogy7).
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
Bitanga kaže...
NathanDrek kaže...

Bitanga

Možda da ti netko uplati 1000 EUR da odigraš Bloodborn do kraja u 30FPS-a pa se uvjeriš da je igra odlična. 

17 godina
hummer0 kaže...

Bitanga

Možda da ti netko uplati 1000 EUR da odigraš Bloodborn do kraja u 30FPS-a pa se uvjeriš da je igra odlična. 

Vjerujem da je odlična. I Elden Ring mi je odličan.

Ali ne budem se prisiljavao igrati ništa u 30 minus FPSa i ona kromatska aberacija mi je čisto govno.

Ima igara sasvim dovoljno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Sony testira streaming PS5 igara.
Ova pogodnost ce biti dostupna ps plus premium preplatnicima.
Sve PS5 igre dostupne na ps plus extra pretplati biti ce moguce igrati bez downloada.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Nitko ne priča o FFXVI? Odigrao (poprilično mesnat) demo, potpuno me oborio s nogu. Final Fantasy meets Game of Thrones sa Soulsborne light borbom. 

Nevjerojatno epski, iznenađujuće brutalno za FF (nije da sam ekspert doduše, zadnji koji sam probao igrati je FFX). Izgleda prekrasno, borba je zabavna i iako je uzor očit ima neki svoj štih, kontrole responzivne, priča me već uvukla (već su ubili najboljeg lika :(). Sam gameplay je dosta raznovrstan, ima tu već svašta. Jel sam već rekao da je totalno epski?

Da je izašla odmah bi nastavio igrati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
I ti isto nemaš pojma.
Bloodborne je jedna od najboljih igara svih vremena,bez obzira na nestabilnih 30 fps
17 godina
MSXhunT3R kaže...
I ti isto nemaš pojma.
Bloodborne je jedna od najboljih igara svih vremena,bez obzira na nestabilnih 30 fps

Pa nisam nigdje rekao da nije, definitivno je na top listama. No to ne znači da se meni mora sviđati takva kakva je.

Moš se ti ljutit kolko hoćeš, ne cuka me previše, ali da Bloodborne ima "najbolju atmosferu u igrama ikad" može reći samo netko tko nije igrao puno toga.

Eh, da mi je 1€ za svaki put kad sam čuo za neku igru da je u nečemu "najbolja ikad".

12 godina
Chronosus kaže...

Nitko ne priča o FFXVI? Odigrao (poprilično mesnat) demo, potpuno me oborio s nogu. Final Fantasy meets Game of Thrones sa Soulsborne light borbom. 

Nevjerojatno epski, iznenađujuće brutalno za FF (nije da sam ekspert doduše, zadnji koji sam probao igrati je FFX). Izgleda prekrasno, borba je zabavna i iako je uzor očit ima neki svoj štih, kontrole responzivne, priča me već uvukla (već su ubili najboljeg lika :(). Sam gameplay je dosta raznovrstan, ima tu već svašta. Jel sam već rekao da je totalno epski?

Pa pricamo...u temi igre 🥂

8 godina
Chronosus kaže...

Jel još dostupan demo? Planirao sam probati, ali sam u gužvi totalno smetnuo s uma. 

14 godina
MEGATAMA kaže...

Pa pricamo...u temi igre 🥂

Eh, nisam vidio na popisu aktivnih tema, dakle ne postoji. :P

Vandit kaže...

Jel još dostupan demo? Planirao sam probati, ali sam u gužvi totalno smetnuo s uma. 

Jes.

17 godina
Jel igrate ff igre na engleskom ili japanskom jeziku?

Do sada sam pretezno igrao s japanskim, ali ako imaju dobar britanki VA bi igrao s njime
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gemmy kaže...

Do sada sam pretezno igrao s japanskim, ali ako imaju dobar britanki VA bi igrao s njime

Baš sam jutros pričao o tom s frendicom koja je završila japanski, živjela u Japanu i obožava FF.

Kaže da lokalizaciju na eng radi neki glupi amerikanac koji je radio i na XIV. Pitam zašto glup, kaže "zato jer radi idealan posao pa sam malo jelly. To su bas usavrsili u xiv, taj voice acting. Tako da mi je sad cak veci gust stavit eng, kad je i ovako nekako zapadna tematika"

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.6.2023 11:43 (Chronosus).
8 godina
Sličan primjer - Ghost of Tsushima. Japanski audio je nemjerljivo bolji od engleskog.
14 godina
Ghost mi je baš bilo čudno igrati na engleskom (nije to to) iako ne mogu reći da je VA sam po sebi loše odrađen. Ali negdje sam pročitao da se titlovi ne pojavljuju u nekim situacijama, tipa kad se šuljaš kroz kamp i samo načuješ razgovor između vojnika ili nekih random npc-eva pa bi mi bilo žao propustiti neki potencijalno zanimljiv dijalog.

Ako ću ikad igrati ponovno sigurno će biti sa japanskim VA
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
robogo kaže...
Sličan primjer - Ghost of Tsushima. Japanski audio je nemjerljivo bolji od engleskog.

Mislim da nisi dobro pročitao

8 godina
Chronosus kaže...
robogo kaže...

Mislim da nisi dobro pročitao

Nisam vrijeme je za godišnji...

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Zadnji FF koji sam odigrao je bila desetka. I sada sam na preporuku kolege probao XVI i ostao sam, kao i većina, oduševljen. Stvarno igra djeluje fantastično. Grafički odlično iako su mi malo zasmetale (pre)obične facijalne animacije, ali tu me Sony razmazio sa Horizon i The Last of Us pa ne uzimam previše k srcu. 

2 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Ja iskreno jedva čekam FF16, pre-order sam napravila još prije 6 mjeseci.

Volim taj serijal od 9. godine i baš mi je drago što me još prođu žmarci kad nova igra izađe.

Super mi je active time lore što ga možeš tijekom pauze upalit, dobra fora da se snađeš, pogotovo kad ti nije puno jasno što se događa. U postavkama možeš i stavit da se imena prikazuju iznad titlova.  

2 0 hvala 0
6 godina
Chronosus kaže...
Gemmy kaže...

Baš sam jutros pričao o tom s frendicom koja je završila japanski, živjela u Japanu i obožava FF.

Kaže da lokalizaciju na eng radi neki glupi amerikanac koji je radio i na XIV. Pitam zašto glup, kaže "zato jer radi idealan posao pa sam malo jelly. To su bas usavrsili u xiv, taj voice acting. Tako da mi je sad cak veci gust stavit eng, kad je i ovako nekako zapadna tematika"

Mene jedino kod lokalizacije smeta što se nekad dogodi da dobiješ potpuno novu informaciju na nekom drugom jeziku, mislim da je FF15 imao taj problem. Tipa, samo na njemačkom si dobio važnu informaciju u vezi Ardyna što je stvarno čudno.

Ali znam da je to težak posao, a ljudi znaju svakako cjepidlačiti, daleko smo dogurali od "this guy are sick"  

Nikad nisam igrala FF s japanskim glasom ali jesam Yakuzu, znam da kasniji nastavci imaju englesku opciju ali mislim da ću nastavit s japanskim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2023 13:10 (zeze88).
11 godina
Sony PlayStation 5

Ako netko ima Demon Souls ili Ghost of Tshusima Director Cut za ps5 kupio bih... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Active lore time bi sve takve igre trebale usvojiti. Sad mi se desilo da sam odustao od Hogwartsa jer sam uspio u par tjedana svega 3-4 sata uložiti i već sam sva imena zaboravio, a kamo li kad uđeš dublje u igru pa ne igraš par mjeseci.
11 godina
Final Fantasy 16 Review Embargo je 21.6 u 16h.
Igram nekih 6h i mislim da ce reviewi biti oko 9/10.
Meni djeluje jako kvalitetno, ne mogu naći nikakvu manu, sve je vrhunski napravljeno. Muzika i boss borbe su epske. Igram na performance i nisam imao niti jedan frame drop, sve je izrazito glatko. To je sve sto mogu reći zasada.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Gogy7 kaže...
Final Fantasy 16 Review Embargo je 21.6 u 16h.
Igram nekih 6h i mislim da ce reviewi biti oko 9/10.
Meni djeluje jako kvalitetno, ne mogu naći nikakvu manu, sve je vrhunski napravljeno. Muzika i boss borbe su epske. Igram na performance i nisam imao niti jedan frame drop, sve je izrazito glatko. To je sve sto mogu reći zasada.

šta kažeš za borbene mehanike i to? nešto čitam po netu da je vrhunski odrađeno

11 godina
Vrhunski napravljeno, glatko, brzo, hrpa napada... Otkljucao sam tek drugi eikon tako da ce biti jos vise vrsti napada.
14 godina
Sony PlayStation 5

S obzirom da su mi u demu najveći minusi bili frame rate u performance modu i pomalo dosadnjikava borba super da je taj dio odrađen kako treba u finalnoj verziji. Odigrati će se svakako. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Jos uvijek se ne moze kreditnom karticom kupovati na storeu? Ne mogu opisat gadenje svime, uopće mi se ne da igrice kupovat na ovi nacin,toliko da cu bit prisiljen posegnut za Njuškalom,sto nisam odavno radi raznih debila tamo

Samo rokaj!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice