Ekipa več tjedan dana tražim crne covere za PS5 ali ne mogu da ih igdje nađem kod nas a ako uspijen naći piše da je nedostupno,zna li itko zašto je tako?
Hvala
Ekipa več tjedan dana tražim crne covere za PS5 ali ne mogu da ih igdje nađem kod nas a ako uspijen naći piše da je nedostupno,zna li itko zašto je tako?
Hvala
Pa ja kupjem digitalni sadrzaj na svom De acountu a igram na svom starom Hr acountu jer ga imam jos od doba Ps3 ako se dobro sjecam.
Jedino ne radi sadrzaj od Codmastersa na sto sam ja osobno naisao,mozda ima jos slucajeva.
Pa da, ja isto kupujem na US accountu sve više manje u zadnje vrijeme, a sve igram na svom HR accountu.
Još ću popušit ban što samo kupujem, a ništa ne igram :-D
Hvala
Pogledaj na Amazonu,tamo ima sigurno.
Hvala
Vjerojatno su ih maknuli jer se previse vidi prašina po njima /s
Kontroler PS5 Dualsense Wireless, White DOBRA CIJENA
ukoliko nekome trenutno treba.....
Na konzoli imam 2 accounta i DLC je dostupan samo na onom accountu na kojem je kupljen... budaletine iz Sonya.
Na konzoli imam 2 accounta i DLC je dostupan samo na onom accountu na kojem je kupljen... budaletine iz Sonya.
A opet,ja sam kupio Horizon dlc na De acountu a igram ga na Hr acountu.
Mora ti tvoja konzola biti primarna na tom accountu na kojem je kupljen DLC. Tako sam bar ja shvatio, da onda i ostali accounti imaju pristup DLCu.
Jel je?
Ne znam, ja slabo imam iskustva sa DLCovima na playki, nemam običaj kupovati ih.
moje muke i dalje traju. ne vidim upgrade za ps5 za forbidden west jer bez toga ne mogu igrati burning shores. regija 2 mi pise na disku. moramo napraviti drugi account na jednu od tih regija da mogu otkljucat upgrade? kako to funkcionira i zasto je ovako komplicirano. znaci samo ocu odigrat burning shores
Vjervatno ista shema ko i sa TD 2 WLONY. Imas jednom accu sve ali je DLC vezan za jedan acc (recimo US acc) i onda samo base igru mozes igrat na HR accountu.
a koji je lijek za to? ako napravim drugi account cu moc onda preko toga accounta upgradeat na ps5 ili?
ajme uspio! imam jos jedan account za koji sam skroz zaboravio i na njemu mi je odmah bacilo ps5 upgrade. sada se skida. ali dali je moguce namjestiti da igram preko tog accounta a da imam load game sa svoga? jer ne planiram opet prelazit igricu da igram burning shores
ajme uspio! imam jos jedan account za koji sam skroz zaboravio i na njemu mi je odmah bacilo ps5 upgrade. sada se skida. ali dali je moguce namjestiti da igram preko tog accounta a da imam load game sa svoga? jer ne planiram opet prelazit igricu da igram burning shores
Isuse Kriste,ne nije moguce.
onda gledamo burning shores film, a playstation ide na bubanj. sigurno necu opet prelazit po treci put forbidden west da igram dlc a to je razlog zasto sam uzeo konzolu. nemam zivaca vise
onda gledamo burning shores film, a playstation ide na bubanj. sigurno necu opet prelazit po treci put forbidden west da igram dlc a to je razlog zasto sam uzeo konzolu. nemam zivaca vise
Ocito je da si ti tu nesto izmjesao sa svojim primarnim i sekundarnim acountovima itd.
Koji je tebi glavni account?Hr...UK...US,nesto trece?
Za koji acount si kupio dlc a na kojem acountu si igrao Horizon?....
iskreno neznam sta sam. znam da na primarnom accountu nisam imao opciju da napravim upgrade na ps5, logiram se na sekundarni i sada ga skidam. a dzabe kad nemogu nikako load game prebacit. lud sam vise od ovog dlc-a i playstationa
glavni account je onaj koji koristim uvijek, na kojemu sam presao opet forbidden west i na kojem sa kupio dlc. ali nisam znao da moras imat ps5 verziju igrice da bi mogao instalirat dlc. a kako na primarnom accountu nemam opciju da napravim upgrade na ps5, ne mogu dlc igrat.
a sekundarni account mi je odmah bacio opciju da se upgradea free. ali apsolutno mi to nista ne znaci kada nemam load gameove
glavni account je onaj koji koristim uvijek, na kojemu sam presao opet forbidden west i na kojem sa kupio dlc. ali nisam znao da moras imat ps5 verziju igrice da bi mogao instalirat dlc. a kako na primarnom accountu nemam opciju da napravim upgrade na ps5, ne mogu dlc igrat.
a sekundarni account mi je odmah bacio opciju da se upgradea free. ali apsolutno mi to nista ne znaci kada nemam load gameove
Nemoj odustati možeš vratiti DLC ako ga nisi igrao i onda kupiti za taj acc na kojem si i igru igrao.
Jebiga, prodaj playku ako si ju kupio samo radi Forbidden Westa.
Čisto me zanima zašto imaš uopće više accounta ako ne znaš koji je koji i za što.
Nemojte me plasit, taman se spremam naručiti disk verziju sa Ekupi
Pa ima igara na 2 diska ako se dobro sjecam,jedan install drugi gameplay disk.
Multiplatformi,pogledaj COD nastavke itd.
Pa Horizon Forbidden West dolazi na dva diska, install i play. BTW, jedva se instalirao, na install disku je bacao neku čudnu grešku, izvadio sam disk van, malo ga prebrisao i prošlo je - što je malo čudno jer taj disk se koristio točno jedan put, kad sam instalirao na PS4 i odmah je vraćen u kutiju. WTF?
Pa Horizon Forbidden West dolazi na dva diska, install i play. BTW, jedva se instalirao, na install disku je bacao neku čudnu grešku, izvadio sam disk van, malo ga prebrisao i prošlo je - što je malo čudno jer taj disk se koristio točno jedan put, kad sam instalirao na PS4 i odmah je vraćen u kutiju. WTF?
I FF7 Remake ili GT7 je cini mi se na dva disk....vise se ne sjecam tocno....mozda sam sad i krivo napisao.
Ovo sto se tice problema sa instalacijom,pitaj boga sta se desavalo,moze bit softver,hardver.
Mene vise nista ne cudi,kako su konzole sve kompleksnije veca je vjerovatnost da ce imat probleme.
Btw dobio drift na gamepadu koji sam dobio uz Ps5,nakon 1000+ sati koristenja....jeli odradio svoje...valjda je 🥂