Odigras GoW i onda ideš igrat ovo i jednstavno ne ide.
Borba 10x bolja u GoWu.
I jedno i drugo je odlično.
Odigras GoW i onda ideš igrat ovo i jednstavno ne ide.
Borba 10x bolja u GoWu.
I jedno i drugo je odlično.
Malo se zagrijavam u Horizonu za DLC,da se prisjetim mehanika.
Vidim imam 85h igre....nije lose...
Na performance average framerate je 80fps,uz ove vizuale to je cudo 🥂
Bas me zanima koliko ce dlc pogurat ps5
Koje su sve igre prevedene na hr?
Znam za days gone, ghost of tsushima, medeival, god of war (2 kom) the last of us 1 i 2. Detroit.
imali još nešto što sam preskočio?
forum automatski prevodi znam za u engleski u I know
a sada mi je ovdje preveo engleski u hrvatski
Konačno vikend i prašenje sonya. Nakon 80 sati Hogwartsa počeo Horizon Forbidden West, kako ova igra jebeno izgleda. Igrao sam puno toga ovo mi definitivno izgleda najbolje od svega a vrti se besprijekorno 80fpsa uz perfromanse i vrr a vizualno bolesno...
Da,upravo o tome sam pisao iznad.
Na performance ta igra izgleda nevjerovatno uz to je izuzetno bistra...ovako izgledaju 4k igre,i onda se jos prosjecno vrti na 80fps.Recimo bistrije izgleda Horizon na performance modu nego Cyberpunk na 4k uz DLSS performance(pc)
Koje su sve igre prevedene na hr?
Znam za days gone, ghost of tsushima, medeival, god of war (2 kom) the last of us 1 i 2. Detroit.
imali još nešto što sam preskočio?
Ratchet & Clank - Rift Apart
Kako namjestit da konzola snima u 4k i da je mp4? Kada podesim da je mp4 promjeni mi rezu u 1080p. 4k snima u formatu webm a meni to ne paše.
Kako namjestit da konzola snima u 4k i da je mp4? Kada podesim da je mp4 promjeni mi rezu u 1080p. 4k snima u formatu webm a meni to ne paše.
A zašto ti ne paše?
A zašto ti ne paše?
Htio bi da svi budu u 4k. A i DaVinci Resolve ne podržava taj webm.
Ja ga nemam. Xbox Series X odmah snima u 4k60fps mp4. To mogu odmah u DaVinci R. Ovaj preko PS5 prvo u Handbrake pa onda dobim mp4. Samo predugo to traje. Nemam problem čekati da YT obradi, niti mi je brzina uploada loša. No, budem snimio par njih u 1080p60fps pa da vidim dal je to što lošije ili ne.
Pa valjda se lako prije toga webm konvertira u mp4. Jedna komanda u ffmpeg.
Sad sam malo vozio GT7, noćnu utrku i mogu reći da sam poprilično razočaran da još nije ispravljen ovaj bug sa headlightsima niti godinu dana nakon releasea.
Presmiješno izgleda... iskre frcaju na sve strane, a kad se približiš nekom autu kao da ugasi svoja svjetla i ispred njega je mrkli mrak.
Za igru koja želi biti leader u grafičkim ljepotama ovo je preloše.
Sve radi kako se snimi. Snimam na 4tb hdd. PS5 snima na svoj nvme pa onda prebacim na ssd baš za te potrebe.
Sad sam malo vozio GT7, noćnu utrku i mogu reći da sam poprilično razočaran da još nije ispravljen ovaj bug sa headlightsima niti godinu dana nakon releasea.
https://www.reddit.com/r/granturismo/comments/u6neny/are_headlights_bugged_or_am_i_missing_something/
Presmiješno izgleda... iskre frcaju na sve strane, a kad se približiš nekom autu kao da ugasi svoja svjetla i ispred njega je mrkli mrak.
Za igru koja želi biti leader u grafičkim ljepotama ovo je preloše.
Još niti jednom nisam vozio noćnu utrku. Budem baš pogledao.
A igram onaj "story", kafićke menije, pa tu i tamo neka utrka bude po noći.
Ja to riješio davno, baš se ne sjećam da je bilo noćni.
Ja to riješio davno, baš se ne sjećam da je bilo noćni.
A bilo je, obično počne po mraku pa se razdani, ili obrnuto, počne predveče pa završi u mraku.
Zadnji onaj World GT Series Championship, i zadnja utrka na Nurburgring tako počinje.
To sam baš maloprije igrao, a čini mi se da je i ovdje na reddit linku isto točno to.
No primjetio sam i na jednoj utrci prije toga.
Koje stranice preporučate za naručivanje igara za PS? Sad je bila neka akcija na Zeldi pa sam si uzeo God of War i Ratchet and Clank za pod 10€... Pitam da imam vise opcija za pratit akcije
Koje stranice preporučate za naručivanje igara za PS? Sad je bila neka akcija na Zeldi pa sam si uzeo God of War i Ratchet and Clank za pod 10€... Pitam da imam vise opcija za pratit akcije
Gamershop i SatMedia su mi uvijek do sad bili super za Nintendo Switch igre, pa su pretpostavljam i za PS.
To ti je u biti jako jednostavan plugin, ne trebaš novi store da bi to implementirao.
Ne vjerujem. Ako ne poštuju "Zakon o uvođenju eura" općenito, sumnjam da ih smeta jedna stavčica poput dvojnog prikaza.
A i veći je grijeh što nemaju aktualnu valutu, nego što nemaju dvojni prikaz.
Dvojni prikaz sigurno bez problema mogu riješiti, ako su mogli svi ostali, od najjadnijih kvartovskih shopova i kafića pa do najvećih renomiranih multinacionalnih korporacija, nema niti jedan razlog zašto to Sony ne bi mogao.
No očito da ne drži do HR zakona i tržišta.
Da je ministarstvo ičemu trebali bi im opalit jebačku kaznu.
Boli sony kifla za 3.9M hrvata, eto zasto je jos kuna.
Trebamo svi poslati mail Sony-ju da ide u pizdu materin*.
Sta se u Hr ne prodaju disk verzije igara?....
Sta se u Hr ne prodaju disk verzije igara?....
Ajmo sad šta je bolje, disk ili digital :-D