Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.613
|
čitano: 6.026.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Kill Frenzy kaže...

Odigras GoW i onda ideš igrat ovo i jednstavno ne ide.

Borba 10x bolja u GoWu.

I jedno i drugo je odlično.

12 godina
Sony PlayStation 5

Malo se zagrijavam u Horizonu za DLC,da se prisjetim mehanika.

Vidim imam 85h igre....nije lose...

Na performance average framerate je 80fps,uz ove vizuale to je cudo 🥂

Bas me zanima koliko ce dlc pogurat ps5

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Sony PlayStation 5

Koje su sve igre prevedene na hr?

Znam za days gone, ghost of tsushima, medeival, god of war (2 kom) the last of us 1 i 2. Detroit.

imali još nešto što sam preskočio?

0 0 hvala 0
3 godine
Sony PlayStation 5

forum automatski prevodi znam za u engleski u I know

a sada mi je ovdje preveo engleski u hrvatski

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2023 12:22 (Vive24).

0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Konačno vikend i prašenje sonya. Nakon 80 sati Hogwartsa počeo Horizon Forbidden West, kako ova igra jebeno izgleda. Igrao sam puno toga ovo mi definitivno izgleda najbolje od svega a vrti se besprijekorno 80fpsa uz perfromanse i vrr a vizualno bolesno...

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
BeLLicus kaže...

Konačno vikend i prašenje sonya. Nakon 80 sati Hogwartsa počeo Horizon Forbidden West, kako ova igra jebeno izgleda. Igrao sam puno toga ovo mi definitivno izgleda najbolje od svega a vrti se besprijekorno 80fpsa uz perfromanse i vrr a vizualno bolesno...

Da,upravo o tome sam pisao iznad.

Na performance ta igra izgleda nevjerovatno uz to je izuzetno bistra...ovako izgledaju 4k igre,i onda se jos prosjecno vrti na 80fps.Recimo bistrije izgleda Horizon na performance modu nego Cyberpunk na 4k uz DLSS performance(pc)

7 godina
Vive24 kaže...

Koje su sve igre prevedene na hr?

Znam za days gone, ghost of tsushima, medeival, god of war (2 kom) the last of us 1 i 2. Detroit.

imali još nešto što sam preskočio?

Ratchet & Clank - Rift Apart

15 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Kako namjestit da konzola snima u 4k i da je mp4? Kada podesim da je mp4 promjeni mi rezu u 1080p. 4k snima u formatu webm a meni to ne paše.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2023 18:47 (x18x05x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
x18x05x kaže...

Kako namjestit da konzola snima u 4k i da je mp4? Kada podesim da je mp4 promjeni mi rezu u 1080p. 4k snima u formatu webm a meni to ne paše.

A zašto ti ne paše?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
protjeran
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

A zašto ti ne paše?

Htio bi da svi budu u 4k. A i DaVinci Resolve ne podržava taj webm.

Xbox: RENZOR GT 01. PSN: RENZOR_GT_01
10 godina
Zato je tu elgato. Snima u 4k mp4.
To je i meni problem, niti jedan editor ne podržava webm. Za 4k moras imati optiku, ogroman file bude, plus youtubeu treba puno više da obradi 4k.
15 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
To je i meni problem, niti jedan editor ne podržava webm. Za 4k moras imati optiku, ogroman file bude, plus youtubeu treba puno više da obradi 4k.

Ja ga nemam. Xbox Series X odmah snima u 4k60fps mp4. To mogu odmah u DaVinci R. Ovaj preko PS5 prvo u Handbrake pa onda dobim mp4. Samo predugo to traje. Nemam problem čekati da YT obradi, niti mi je brzina uploada loša. No, budem snimio par njih u 1080p60fps pa da vidim dal je to što lošije ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2023 20:14 (x18x05x).
16 godina
Gogy7 kaže...

Pa valjda se lako prije toga webm konvertira u mp4. Jedna komanda u ffmpeg.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Sony PlayStation 5

Sad sam malo vozio GT7, noćnu utrku i mogu reći da sam poprilično razočaran da još nije ispravljen ovaj bug sa headlightsima niti godinu dana nakon releasea.

https://www.reddit.com/r/granturismo/comments/u6neny/are_headlights_bugged_or_am_i_missing_something/

Presmiješno izgleda... iskre frcaju na sve strane, a kad se približiš nekom autu kao da ugasi svoja svjetla i ispred njega je mrkli mrak.

Za igru koja želi biti leader u grafičkim ljepotama ovo je preloše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Cekaj, na series x snimas na usb? I radi? Meni na series s kad snima na usb audio kasni par sekundi, pa se opet moram zezat s editiranjem.
Na series x je sve ok?
15 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Cekaj, na series x snimas na usb? I radi? Meni na series s kad snima na usb audio kasni par sekundi, pa se opet moram zezat s editiranjem.
Na series x je sve ok?

Sve radi kako se snimi. Snimam na 4tb hdd. PS5 snima na svoj nvme pa onda prebacim na ssd baš za te potrebe.

15 godina
protjeran
Bitanga kaže...

Sad sam malo vozio GT7, noćnu utrku i mogu reći da sam poprilično razočaran da još nije ispravljen ovaj bug sa headlightsima niti godinu dana nakon releasea.

https://www.reddit.com/r/granturismo/comments/u6neny/are_headlights_bugged_or_am_i_missing_something/

Presmiješno izgleda... iskre frcaju na sve strane, a kad se približiš nekom autu kao da ugasi svoja svjetla i ispred njega je mrkli mrak.

Za igru koja želi biti leader u grafičkim ljepotama ovo je preloše.

Još niti jednom nisam vozio noćnu utrku. Budem baš pogledao.

16 godina

A igram onaj "story", kafićke menije, pa tu i tamo neka utrka bude po noći.

15 godina
protjeran
Bitanga kaže...

Ja to riješio davno, baš se ne sjećam da je bilo noćni. 

16 godina
x18x05x kaže...
Bitanga kaže...

Ja to riješio davno, baš se ne sjećam da je bilo noćni. 

A bilo je, obično počne po mraku pa se razdani, ili obrnuto, počne predveče pa završi u mraku.

Zadnji onaj World GT Series Championship, i zadnja utrka na Nurburgring tako počinje.

To sam baš maloprije igrao, a čini mi se da je i ovdje na reddit linku isto točno to.

No primjetio sam i na jednoj utrci prije toga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2023 23:56 (Bitanga).
2 godine
Sony PlayStation 5

Koje stranice preporučate za naručivanje igara za PS? Sad je bila neka akcija na Zeldi pa sam si uzeo God of War i Ratchet and Clank za pod 10€... Pitam da imam vise opcija za pratit akcije

0 0 hvala 0
16 godina
Van_hohenheim kaže...

Koje stranice preporučate za naručivanje igara za PS? Sad je bila neka akcija na Zeldi pa sam si uzeo God of War i Ratchet and Clank za pod 10€... Pitam da imam vise opcija za pratit akcije

Gamershop i SatMedia su mi uvijek do sad bili super za Nintendo Switch igre, pa su pretpostavljam i za PS.

10 godina
Ljudi, imam jednu ludu pretpostavku vezanu uz euro na hr ps storeu...
Mislim da ga nece ni uvesti ove godine, sve dok ne prođe ona odredba o dvostrukom prikazu cijena.
Sve trgovine, uključujući i online trgovine su dužne prikazati obje cijene a kako ps store nije pravljen da prikazuje 2 valute, mislim da će Sony jednostavno cekati 2024 i pokazivati samo euro, a dotad samo kunu.

To je samo moje mišljenje, nadam se da sam u krivu ali nebi me čudilo. Ipak je proslo 3 mjeseca za nesto sto smo očekivali da će biti riješeno za tjedan dva.

Zivi bili pa vidjeli 🥂🇪🇺
Moj PC  
6 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

To ti je u biti jako jednostavan plugin, ne trebaš novi store da bi to implementirao.

1 0 hvala 0
16 godina
Gogy7 kaže...
Ljudi, imam jednu ludu pretpostavku vezanu uz euro na hr ps storeu...
Mislim da ga nece ni uvesti ove godine, sve dok ne prođe ona odredba o dvostrukom prikazu cijena.
Sve trgovine, uključujući i online trgovine su dužne prikazati obje cijene a kako ps store nije pravljen da prikazuje 2 valute, mislim da će Sony jednostavno cekati 2024 i pokazivati samo euro, a dotad samo kunu.

To je samo moje mišljenje, nadam se da sam u krivu ali nebi me čudilo. Ipak je proslo 3 mjeseca za nesto sto smo očekivali da će biti riješeno za tjedan dva.

Zivi bili pa vidjeli 🥂🇪🇺

Ne vjerujem. Ako ne poštuju "Zakon o uvođenju eura" općenito, sumnjam da ih smeta jedna stavčica poput dvojnog prikaza.

A i veći je grijeh što nemaju aktualnu valutu, nego što nemaju dvojni prikaz.

Dvojni prikaz sigurno bez problema mogu riješiti, ako su mogli svi ostali, od najjadnijih kvartovskih shopova i kafića pa do najvećih renomiranih multinacionalnih korporacija, nema niti jedan razlog zašto to Sony ne bi mogao.

No očito da ne drži do HR zakona i tržišta.

Da je ministarstvo ičemu trebali bi im opalit jebačku kaznu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2023 19:21 (Bitanga).
14 godina
Sony PlayStation 5

Boli sony kifla za 3.9M hrvata, eto zasto je jos kuna. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Trebamo svi poslati mail Sony-ju da ide u pizdu materin*. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Sta se u Hr ne prodaju disk verzije igara?....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

Sta se u Hr ne prodaju disk verzije igara?....

Ajmo sad šta je bolje, disk ili digital :-D

10 godina
Nije to povoljan odgovor.
Puno je veci problem ps plus extra, a najveći to sto je ljudima lijeno otici do coska i kupiti psn card. Ima ih gotovo svuda.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice