Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.009
|
čitano: 6.404.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Pa dobro,nece djeca palit konzolu i gledat u nju....kupi im koju igru.

Ma imaju sve bitne igre, al ipak su rađe na kompovima nego u dnevnom boravku pred starcima koji pizde što se igraju umjesto da uče :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Bio mit ili ne ja se drzim one bolje spriječiti nego liječiti 

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Evo skoro 20g radije biram digitalno nego disk. Plus zahvaljujući neimenovanom forumašu sve day one PS5 igram u pola cijene. 

0 0 hvala 0
9 godina
Gajotres kaže...

Evo skoro 20g radije biram digitalno nego disk. Plus zahvaljujući neimenovanom forumašu sve day one PS5 igram u pola cijene. 

Isto ko i netko drugi radije bira fizičko nego digitalno. Čestitam, svi smo osvojili kviska.

3 godine
neaktivan

Sredi i nama day one release igre na 50% da i mi diskaši kupimo digitalne

17 godina
Sony PlayStation 5

nes ti nauke

nadi nekog za gameshare i imas sve u pol cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lobotomac90 kaže...
Bitanga kaže...

Ma disk konzole su super. Možeš igrat besplatno.

Sva sreća pa su digitalne verzije vječne i ne mogu se pokvariti!

Ja sa svojom disk verzijom u dvije godine niti jedan problem, pa suditi po jednom ili par skršenih blu ray čitača nema smisla.

I ne možeš se igrati besplatno jer si dao već lovu za konzolu,a i opet se nešto pljune za igre, ali da se igraš jeftinije nego da kupuješ digitalno, igraš.

Zamisli imaš digitalnu verziju...i saznaš da ti prijatelj s posla ima 10 igara na BD koje si želio nekada probati, ali ne mozes posuditi od njega, jer nemaš ih gdje ubaciti. I onda još nakon godinu dvije pola prijatelja ti pokupovalo ps5 i imaju mnostvo DB igara i veselo ih razmjenjuju jedni s drugima dok ti plačeš (ili kupuješ sve to digitalno ako imaš viška para, što je takođe ok, ali nemaju svi toliko viška..)

17 godina
AFARON kaže...

Zamisli imaš digitalnu verziju...i saznaš da ti prijatelj s posla ima 10 igara na BD koje si želio nekada probati, ali ne mozes posuditi od njega, jer nemaš ih gdje ubaciti. I onda još nakon godinu dvije pola prijatelja ti pokupovalo ps5 i imaju mnostvo DB igara i veselo ih razmjenjuju jedni s drugima dok ti plačeš (ili kupuješ sve to digitalno ako imaš viška para, što je takođe ok, ali nemaju svi toliko viška..)

Moji prijatelji s posla mi se uglavnom smiju što igram igre (a svi smo programeri).

Prijatelji od klinaca nemaju ni za konzolu, a kamoli za igre. Tako da kad bih ja kupovao disk igre ne da ne bih posudio nešto od nekog da probam, nego moje igre nikad ne bi niti bile kod kuće već bi stalno bile nekom drugom posuđene :-)

I to tako funkcionira otkad sam ja bio klinac. Uvijek sam sve sam nekako nabavio i presnimio, i uvijek su svi samo od mene žicali da im posuđujem.

Danas kupujem samo igre koje znam da će mi se svidjeti, a to su rijetke. Ostalo čekam da mi dođe besplatno na PS+ ili već negdje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Bitanga kaže...
lobotomac90 kaže...

Upiši u google značenje pa ti možda bude jasnije, smiješni ste mi vi koji se naslađujete što je čovjeku riknio čitač 

Ne brini, popravit će ga pa će sve biti ok. Stvari se kvare.

Sreća pa je u garantnom roku. Netko neće biti te sreće.

Pa sad ima digitalnu konzolu.

Znaci bolja je neg prije :P

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
3 godine
neaktivan
Gajotres kaže...

zanimljivo...prvi glas da je prije 20 godina bilo digitalnih playstation igara...

4 godine
Marcek555 kaže...

Samo nemojte molim vas opet uc u raspravu digital vs disk verzija, par stranica je bilo dosta o tome 😆😆

Kao djeca 

EDIT: original poruka od 21.3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2023 16:16 (crorockycro).
17 godina
crorockycro kaže...
Marcek555 kaže...

Samo nemojte molim vas opet uc u raspravu digital vs disk verzija, par stranica je bilo dosta o tome 😆😆

Kao djeca 

Da, bolje da pričamo tko je danas nosio kontroler radi drifta u SD, kak je to lakše zamijenit nego čiste gaće obuć, i kolika mu je garancija.

17 godina
Vive24 kaže...

zanimljivo...prvi glas da je prije 20 godina bilo digitalnih playstation igara...

Zanimljivo nigdje nisam napisa playstation igre 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2023 17:15 (Gajotres).
17 godina
Bitanga kaže...
AFARON kaže...

Moji prijatelji s posla mi se uglavnom smiju što igram igre (a svi smo programeri).

Prijatelji od klinaca nemaju ni za konzolu, a kamoli za igre. Tako da kad bih ja kupovao disk igre ne da ne bih posudio nešto od nekog da probam, nego moje igre nikad ne bi niti bile kod kuće već bi stalno bile nekom drugom posuđene :-)

I to tako funkcionira otkad sam ja bio klinac. Uvijek sam sve sam nekako nabavio i presnimio, i uvijek su svi samo od mene žicali da im posuđujem.

Danas kupujem samo igre koje znam da će mi se svidjeti, a to su rijetke. Ostalo čekam da mi dođe besplatno na PS+ ili već negdje.

Uf crna vremena kad sam imao CD-RW a poslje i DVD-RW pa de snimi ovo, pa de ono, pa naravno kupi najjeftiniji CD koji crkne na pola snimanja, pa kako to kako to.

Pa de posudi CD/DVD samo da pogledam i presnimim, pa ne dobiješ nazad nikad, pa vuci za rukav, e ali ja sam posudio drugom frendu. 

Plus ovo s djecom definitivni problem. Ne znam što je gore posuđivanje ili kad se nakaće kao da nemaju vlastitu dom. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2023 17:27 (Gajotres).
13 godina
Sony PlayStation 5

Jel zna netko da li ima mozda neki kod za popust PS5 igrica u Sancti?

Hvala.

0 0 hvala 0
8 godina
Hexfire kaže...

Držim fige da onaj jedan lik u Sonyu koji mora ručno pretvarati svaku pojedinačnu cijenu iz kuna u eure i unositi u sustav bude efikasan kao i dosad.

S obzirom da je cijeli Playstation Network i Store bio sklepan na brzinu, vjerojatno taj lik u Sonyu kada promjeni cijenu iz kune i eure sjebe se sto drugih stvari koje su ovisne o valuti. :) 

Meni paše. :) 

15 godina
Sony PlayStation 5

Meni taman isticala pretplata kada smo prelazili na € tako da mi stalno produžuju for free ps plus za PS5 :)

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Meni taman isticala pretplata kada smo prelazili na € tako da mi stalno produžuju for free ps plus za PS5 :)

meni isto

10 godina
Bitanga kaže...
AFARON kaže...

Nekad stvarno dijele besplatno igre ( npr. Horizon Zero Dawn ), ali kada kažeš da besplatno dođe na PS+..

Šta se PS+ ne plaća?

Moraš svake godine kupiti godišnju pretplatu da bi mogao igrati "besplatne igre" koje si skupio tokom godina šta ga plaćaš.

17 godina
Daten007 kaže...

Nekad stvarno dijele besplatno igre ( npr. Horizon Zero Dawn ), ali kada kažeš da besplatno dođe na PS+..

Šta se PS+ ne plaća?

Moraš svake godine kupiti godišnju pretplatu da bi mogao igrati "besplatne igre" koje si skupio tokom godina šta ga plaćaš.

To svejedno plaćam, da dobijem "besplatne igre" jel.

To je najviše što sam spreman potrošiti za sebe na PSNu.

Za cijenu jedne igre godišnje dobijem hrpu igara sa manjim zakašnjenjem.

9 godina
Bitanga kaže...
crorockycro kaže...
Marcek555 kaže...

Kao djeca 

Da, bolje da pričamo tko je danas nosio kontroler radi drifta u SD, kak je to lakše zamijenit nego čiste gaće obuć, i kolika mu je garancija.

...sarkastično reče Bitanga i aktivno produži na temu kako zamjeniti Joy-Con 

17 godina
NathanDrek kaže...

...sarkastično reče Bitanga i aktivno produži na temu kako zamjeniti Joy-Con 

Pa da, kad se taman implicitno otvorila tema za zamjenu joy-cona. 

Tamo se priča o zamjeni JoyCon kontrolera.

Nemam ništa protiv bilo kakve diskusije u ovoj temi, odgovorio sam onima kojima smetaju neke ponavljajuće diskusije, a druge ponavljajuće diskusije ne.

12 godina
Sony PlayStation 5

Ni sam ne znam kako sam propustio kupit Sackboya....mozda jer mi predhodne ivre u serijalu nisu bas sjele pa sam na ovu zaboravio.

Skinuo igru i odigrao par nivoa,apsolutno predivna igra,art je kao Yoshi na Switchu samo enormno ljepse.

Igrao bih dalje ali mi je kcer otela gamepad pa igra Sackboya na svom profilu.....

Igra je stvorena za OLED,izuzetno bistro,bogato detaljima i bojama ❤️

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ja ga nisam kupio ali mi je uvijek bio na vrhu popisa, ima i coop pa mozes s kćerkom
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Nije li. Sackboy free u 4. Mj na ps+

0 0 hvala 0
14 godina
perozg kaže...

Pa da, od danas.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
perozg kaže...

Danas je 4. mjesec. Znam, i mene je šokiralo

17 godina
NathanDrek kaže...

Zamjenio jučer kontroler u Sancti. Istovremeno je smiješno i zabrinjavajuće što čim te vide da se približavaš pultu s kontrolerom u ruci već vade novi. Skoro su me i zaboravili pitati razlog reklamacije. Uglavnom, potvrđujem 2 godine garanciju. Ironija je, kako često dobivaju drift, da je to u većini slučajeva praktički doživotna garancija.

Zato i kažem, čemu strah i panika i stalna pitanja jel se kvare. Odeš u SD i uzmeš novi. I tako u nedogled. Cijelu generaciju ćemo odraditi s uvijek novim kontrolerom. Zar to nije lijepo?

12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Naravno da ne razumijes nista sto sam napisao.

Ako imas tv koji podrzava 120hz i VRR onda stavis na Quality i imas 120hz mode uz VRR,nemas lock 120fps u samoj voznji kao performance mode ali imas rezoluciju i postavke quality moda uz prosjecnih 95fps u samoj voznji(na stazama na kojima sam probao).

Dali sad razumijes?

Ekipa,piskarate samo da piskarate,onaj clan forumas je potopio 2 teme sa svojim ludorijama a niti par vas ostalih nije daleko iza njega 🥂

Stari moj, tko bi tebe razumio :-)

Da, kad stavim na "prioritize ray tracing / resolution" i 120 Hz, onda je bolje nego kad je "prioritize frame rate" i 120 Hz. Ali onda gubiš RT i očito kvalitetniji anti-aliasing i nije 120 FPSa lock. I isto gotovo da se ne vidi razlika u FPSu, mrvicu. 

To nije 120 FPSa mode, to je samo unlocked FPS. A ja pričam o 120 FPSa locku. A o čemu ti pričaš kad "piskaraš" na moj post? I još si nalupetao hrpu gluposti, FHR, Vivid, Quality i sl.

O ovome sam ti pisao,ako imas tv koji podrzava 120hz i VRR sada imas quality/resolution mode u prosjecnih 95fps...skok sa prijasnjih lockanih 60fps a ne gubis rezoluciju.Replay je bio lockan na 30fps u tom modu sad ide 50-80fps ovisno o sceni,takodjer ogroman skok u framerateu.

Te naravno za one koji moraju imat lock 120fps ostaje performance mode u nizoj rezoluciji.

17 godina
MEGATAMA kaže...

O ovome sam ti pisao,ako imas tv koji podrzava 120hz i VRR sada imas quality/resolution mode u prosjecnih 95fps...skok sa prijasnjih lockanih 60fps a ne gubis rezoluciju.Replay je bio lockan na 30fps u tom modu sad ide 50-80fps ovisno o sceni,takodjer ogroman skok u framerateu.

Te naravno za one koji moraju imat lock 120fps ostaje performance mode u nizoj rezoluciji.

Da, skužio sam to poslije kad si se potrudio bolje objasniti.

Ali misleading su settingsi jer RT/Resolution+120 Hz ispada samo unlocked FPS bez RTa, ali u 4k i sa lošijim AA.

A Performance+120Hz ispada dynamic resolution.

Mogli su to i bolje u Settingsima pojasniti. Viđao sam i intuitivnije opcije.

Definitivno mi je najbolje sa isključenim 120 Hz.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice