Pozdrav,
Kupio sam ps5 c chassis ovu zadnju seriju nema mjesec dana, imam problem pa reko da vidim jesam jedini il je i drugima u banani, naime ne radi mi čitač diskova, nabavio sam Grand turizmo 7 na disku, prvi put kad sam stavio cd bilo mi je cudno nije zavrtilo, na divnu srecu restartiro sam ps i normalno pocelo radit instaliro igricu igro par dana, danas stavljam igricu čitač mrtav, povuce igricu unutra, cuje se onaj ko pokusaj vrtnje sta već to je ko da je pomaklo disk za cent i ništa, na ps nema znakova da je cd stavljen, ne cuje se onaj relativno glas zvuk vrtnje ništa, probao sam, očistiti igricu iako je full čista, safe mode pa clearat sve, vratio na tvornicke, azuriro software, ništa nije pomoglo, također probao horizontalno ga drzat, probao vertikalno 0 bodova, sto da radim ima li netko sličan slučaj i može li se rjesit bez servisa, ne znam što bi probao iduće nemam drugih igrica pa ne mogu testirati da li je do igre. Ako treba servis di ga nosit, ps je kupljen preko tcoma ja sam ga uzeo 2 dana starog ne korištenog s njuškala imam račun u pdfu, nalazim se u zagrebu, i da koliko se čeka na servis otprilike iskustva
Definitivno servis. Na svu srecu nisam imao taj problem, ali sam naisao na par postova i u grupi na facebooku da ljudima ne radi citac diska.