Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.010
|
čitano: 6.404.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Sony PlayStation 5
perozg kaže...

Pozdrav, 

Kupio sam ps5 c chassis ovu zadnju seriju nema mjesec dana, imam problem pa reko da vidim jesam jedini il je i drugima u banani, naime ne radi mi čitač diskova, nabavio sam Grand turizmo 7 na disku, prvi put kad sam stavio cd bilo mi je cudno nije zavrtilo, na divnu srecu restartiro sam ps i normalno pocelo radit instaliro igricu igro par dana, danas stavljam igricu čitač mrtav, povuce igricu unutra, cuje se onaj ko pokusaj vrtnje sta već to je ko da je pomaklo disk za cent i ništa, na ps nema znakova da je cd stavljen, ne cuje se onaj relativno glas zvuk vrtnje ništa, probao sam, očistiti igricu iako je full čista, safe mode pa clearat sve, vratio na tvornicke, azuriro software, ništa nije pomoglo, također probao horizontalno ga drzat, probao vertikalno 0 bodova, sto da radim ima li netko sličan slučaj i može li se rjesit bez servisa, ne znam što bi probao iduće nemam drugih igrica pa ne mogu testirati da li je do igre. Ako treba servis di ga nosit, ps je kupljen preko tcoma ja sam ga uzeo 2 dana starog ne korištenog s njuškala imam račun u pdfu, nalazim se u zagrebu, i da koliko se čeka na servis otprilike iskustva

Definitivno servis. Na svu srecu nisam imao taj problem, ali sam naisao na par postova i u grupi na facebooku da ljudima ne radi citac diska.

17 godina
Sony PlayStation 5

Ma disk konzole su super. Možeš igrat besplatno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
3 0 hvala 1
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Super krasno, sad imamo novi problem  kako zaobic tcom ak ode preko njih doc ce mi nazad na ljeto, ima li ovlasteni servis i ak da di nosit, ima li netko istih iskustava koliko se čeka 

0 0 hvala 0
15 godina
perozg kaže...

Super krasno, sad imamo novi problem  kako zaobic tcom ak ode preko njih doc ce mi nazad na ljeto, ima li ovlasteni servis i ak da di nosit, ima li netko istih iskustava koliko se čeka 

perozg

Ma mislim da možeš direktno u Sanctu Domenicu.

3 godine
neaktivan

Hvala, hvala mislis nosit na jankomir il moze i u ducan ne znam koliko su brzi sa slanjem iz poslovnice kod cce sam pa nezn dal se jbt do tam

15 godina
2 godine

Pozz, isto problem kao i kod mene, kupio u Sancta Domenici, zvao njih, poslali GLS da ga pokupi bio došao ćiko u petak i odvezo konzolu... sada samo čekam i nadam se da će sve biti gotovo prije Uskrsa da za produzeni vikend stignem igrat...

3 godine
neaktivan

Da očito su sj***** dobro s tom 3. Generacijom ps5, naletio sam na dosta slučajeva istih

17 godina
Bitanga kaže...

Sva sreća pa su digitalne verzije vječne i ne mogu se pokvariti!

Ja sa svojom disk verzijom u dvije godine niti jedan problem, pa suditi po jednom ili par skršenih blu ray čitača nema smisla.

I ne možeš se igrati besplatno jer si dao već lovu za konzolu,a i opet se nešto pljune za igre, ali da se igraš jeftinije nego da kupuješ digitalno, igraš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2023 8:20 (lobotomac90).
17 godina
Bitanga kaže...

Da besplatno, možeš dobre pare okrenuti. Znam ljude koji su tako stan kupili. 

12 godina
Sony PlayStation 5

Ps5 slim u 2023 a  Ps5 Pro u 2024....moguce

https://wccftech.com/new-sony-hardware-before-ps5pro-henderson/

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Gajotres kaže...
Bitanga kaže...

Da besplatno, možeš dobre pare okrenuti. Znam ljude koji su tako stan kupili. 

Yep. Recimo ja sam stavljao sa strane svu zaradu od prodaje PS4 diskova i sad kad je PS5 napokon postao dostupan, samo sam doložio 700€ i kupio next gen konzolu.

In other news, credit where credit is due. Nisam ni skužio da mi je Sony produljio PS plus extra za još 30 dana. Pošto sam ga uzeo prošli mjesec za 20kn, ovo bi moglo ispasti isplativije od Gamepassa.

Držim fige da onaj jedan lik u Sonyu koji mora ručno pretvarati svaku pojedinačnu cijenu iz kuna u eure i unositi u sustav bude efikasan kao i dosad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
MEGATAMA kaže...

To doslovno nigdje u tekstu ne piše. Gori si clickbaiter nego ovi iz wccftecha.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Evo da javim ps odnesen i santu momak što rafi pogodio je prije nego me pito koji je kvat, tako da ocito je prilično velik problem na jovim serijama, rečeno mi je da cu najvjerojatnije dobit novi ps s novom verzijom bluray čitača, čak je nes spomenuo da ga tu nema na lageru trenutno, moguće da odma daju novi

0 1 hvala 0
12 godina
Hexfire kaže...
MEGATAMA kaže...

To doslovno nigdje u tekstu ne piše. Gori si clickbaiter nego ovi iz wccftecha.

Frajeru to je moja pretpostavka onoga sto je moguce da dolazi 🥂

2 godine
perozg kaže...

Evo da javim ps odnesen i santu momak što rafi pogodio je prije nego me pito koji je kvat, tako da ocito je prilično velik problem na jovim serijama, rečeno mi je da cu najvjerojatnije dobit novi ps s novom verzijom bluray čitača, čak je nes spomenuo da ga tu nema na lageru trenutno, moguće da odma daju novi

Meni stigao sms da mi dolazi paket od GLS od SD, prije mi je sms stigao od glsa nego mail od SD... Samo nek ona meni stigne ziva i zdrava da isprobam novi horizon, buraz mi je posudio ps4 pa sam bio prešao stari...

9 godina
Sony PlayStation 5

"Digitalci" su jedva dočekali da netko ima problema s čitačem.

9 2 hvala 0
17 godina

Baš gledam što ljudi pišu i za nepovjerovat je, jal je zajebana stvar 

17 godina
lobotomac90 kaže...

Baš gledam što ljudi pišu i za nepovjerovat je, jal je zajebana stvar 

"Jal", presmiješno :-)

Sve je to kalkuliranje i kompromis.

1. "Oću diskove da uštedim i prodam igre, malo ću platit konzolu više, imati ću mehaničke komponente koje mogu riknut, ali dugoročno mi je bolje. Valjda."

2. "Oću konzolu sa što manje mehaničkih komponenti, jeftinija je, igre ću plaćati mrvicu više, ali će mi ostati i za djecu".

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2023 11:50 (Bitanga).
17 godina

Upiši u google značenje pa ti možda bude jasnije, smiješni ste mi vi koji se naslađujete što je čovjeku riknio čitač 

17 godina
lobotomac90 kaže...

Upiši u google značenje pa ti možda bude jasnije, smiješni ste mi vi koji se naslađujete što je čovjeku riknio čitač 

Ne brini, popravit će ga pa će sve biti ok. Stvari se kvare.

Sreća pa je u garantnom roku. Netko neće biti te sreće.

3 godine
neaktivan

Kazes kupujes plejku al hoces usparat pa kupis digitalnu verziju, evo meni iako je otisao citac i dalje da moram birat nikad ne bi uzeo digitalnu verziju ps, mogućnost trejdanja igrica bez davanja accouta ikome je top, nabavio si grand turizmo, frend mi jucer posudio 2,3 igrice, da ne kazem da se često za sitne novce mogu dobre igrice kupit, tko se voli oslanjat na sony i njihove store popuste sretno s tim, daleko od tog daju vise manje uvijek nes na ok akciji, al i dalje mi je lakse dat nekom cd ili uzet cd od nekoga tko je kupio nego zicat da mi da account il se prijavi kod mene da si mogu skinut istu. Doduse i dalje će mi ko i svakome 95% igrica biti u digitalnom obliku posebno uz ps plus extra al i zbog ovih 5% se isplati, pogotovo kad je neznacajna razlika u cijeni. A to što netko kaže vise mehanickih djelova istina ima 1 cd citac vise, ocito su napravili propust na jednoj seriji uređaja, novi će već biti ok, bar ja osobno do ovog slucaja nisam nikad imo nikakvih problema s citacima diskova ni na pc ni na ps4 ni na ps3, pa mi nije imalo nikakvog smisla uskracivat si istu mogućnost i na ps5 da je digitalna verzija jeftinija 200 eura + ne bi rijec rekao

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2023 12:06 (perozg).
17 godina
Bitanga kaže...
lobotomac90 kaže...

Ne brini, popravit će ga pa će sve biti ok. Stvari se kvare.

Sreća pa je u garantnom roku. Netko neće biti te sreće.

Pa naravno, kao i sve drugo jel, što sam i napisao nekoliko postova iznad.

Tako se može pokidati i digitalna verzija, pa ne vidim razlog za onakve komentare.

Ako se ne varam ovo je prvi slučaj na forumu po pitanju istog, driftove smo svi imali na dualsensu, sutra može biti nešto deseto, dakle Sony je isfušario po pianju nekih stvari, a da je to razlog za likovanje ili uzdizanje konzole koja je pojedincu isplativiji ili pametniji izbor, definitivno nije.

17 godina
lobotomac90 kaže...

Tako se može pokidati i digitalna verzija, pa ne vidim razlog za onakve komentare.

Ako se ne varam ovo je prvi slučaj na forumu po pitanju istog, driftove smo svi imali na dualsensu, sutra može biti nešto deseto, dakle Sony je isfušario po pianju nekih stvari, a da je to razlog za likovanje ili uzdizanje konzole koja je pojedincu isplativiji ili pametniji izbor, definitivno nije.

Stvar je vjerojatnosti i naravno potrebe.

Vjerojatnije je da će se pokvariti ona sa BR čitačem. To je jednostavno činjenica. Naravno da se i digitalna može pokvariti. 

I drift je zbog mehaničke komponente, no za kontrolere nema baš ne-mehaničke alternative.

Sjećam se još i na PS4 ljudi koji su imali s BR problema, među njima i jedan frend. Mislim da mu se strgao blu ray, a onda kad je došao update nije mogao updejtati jer je detektirao strgani bluray i onda se nije mogao više ulogirati u PSN jer nije updejtao pa nije mogao ništa ni igrati.

No, bez daljnjeg da bih i ja kupio BR konzolu da mi treba, svakako smatram da je prednost to što mi ne treba.

3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

I da što se tiče onog polegnutog i uspravnog položaja playstationa, bar ak je vjerovat čovjeku koji zaprima uređaje pokvarene i popravljene iz sante, ocito se u uspravnom polozaju puno više kvare, bio je i neki članak u bugu čak o tome isto, tako da iako mi ljepse izgleda kad je uspravan ps mislim da ću se ja osobno probat naviknut na to da ps lezi 

0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...
lobotomac90 kaže...

Stvar je vjerojatnosti i naravno potrebe.

Vjerojatnije je da će se pokvariti ona sa BR čitačem. To je jednostavno činjenica. Naravno da se i digitalna može pokvariti. 

I drift je zbog mehaničke komponente, no za kontrolere nema baš ne-mehaničke alternative.

Sjećam se još i na PS4 ljudi koji su imali s BR problema, među njima i jedan frend. Mislim da mu se strgao blu ray, a onda kad je došao update nije mogao updejtati jer je detektirao strgani bluray i onda se nije mogao više ulogirati u PSN jer nije updejtao pa nije mogao ništa ni igrati.

No, bez daljnjeg da bih i ja kupio BR konzolu da mi treba, svakako smatram da je prednost to što mi ne treba.

Sve je stvar imaš li sreće ili ne kod takvih stvari.

Ja sam imao Ps4 , pa PS 4 pro i niti sa jednim nije bilo problema sa čitačem, sada također imam PS 5 i skoro pune dvije godine radi sve bez greške, osim tog drifta na dualsensu...garanciju imam još mjesec dana, a poslije ako rikne, jbg nisam imao sreće, ali bih opet kupio sa čitačem definitivno jer prodajem ili mijenjam igre kada ih završim.

Također imam na accountu digitalnih igara koje mi sada stoje bzveze i nikakve koristi od njih, jer ja u većini slučajeva kada pređem igru zaboravim na nju, jer mi jako malo današnjih igara ima "replay value", pa mi bolje onda dobit i 20 eura za nešto šo više neću koristiti nego ništa, to je u biti jedini razlog zašto preferiram disk verziju naspram digitalne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2023 12:26 (lobotomac90).
17 godina
lobotomac90 kaže...

Ja sam imao Ps4 , pa PS 4 pro i niti sa jednim nije bilo problema sa čitačem, sada također imam PS 5 i skoro pune dvije godine radi sve bez greške, osim tog drifta na dualsensu...garanciju imam još mjesec dana, a poslije ako rikne, jbg nisam imao sreće, ali bih opet kupio sa čitačem definitivno jer prodajem ili mijenjam igre kada ih završim.

Također imam na accountu digitalnih igara koje mi sada stoje bzveze i nikakve koristi od njih, jer ja u većini slučajeva kada pređem igru zaboravim na nju, jer mi jako malo današnjih igara ima "replay value", pa mi bolje onda dobit i 20 eura za nešto šo više neću koristiti nego ništa, to je u biti jedini razlog zašto preferiram disk verziju naspram digitalne.

Meni cijela konzola stoji bezveze. Čak ju ni djeca ne pale. 

Eno neki dan sam ju upalio nakon pol godine samo da probam GT7 120Hz mode.

Pa ju svejedno ne budem prodao.

17 godina

E jbg, ja opet ne volim imati igračke s kojima se ne igram, jer sam već i previše love uložio u konzole, komp i sl. 

Što se tiče igara opet i to što dobijem od prodaje uložim u drugu igru, pa mi se definitivno više isplati nego da samo stoje.

15 godina
perozg kaže...

I da što se tiče onog polegnutog i uspravnog položaja playstationa, bar ak je vjerovat čovjeku koji zaprima uređaje pokvarene i popravljene iz sante, ocito se u uspravnom polozaju puno više kvare, bio je i neki članak u bugu čak o tome isto, tako da iako mi ljepse izgleda kad je uspravan ps mislim da ću se ja osobno probat naviknut na to da ps lezi 

To su gluposti i mitovi. Taj članak što je bio je uzet van konteksta. Nije stvar u tome da se konzole više kvare ako su u uspravnom položaju nego one konzole koje su već imale određen problem i već imale specifičan kvar, on je postao gori ako konzola stoji uspravno. A ne da se samo od sebe pokvari ako stoji uspravno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
Bitanga kaže...
lobotomac90 kaže...

Meni cijela konzola stoji bezveze. Čak ju ni djeca ne pale. 

Eno neki dan sam ju upalio nakon pol godine samo da probam GT7 120Hz mode.

Pa ju svejedno ne budem prodao.

Pa dobro,nece djeca palit konzolu i gledat u nju....kupi im koju igru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice