Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.114
|
čitano: 6.483.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony PlayStation 5

ja sam pobornik fizikalije, ali mi je prakticnost digitalije veliki plus. Nema dizanja i mjenjanja diskova, jbg ljen sam

s druge strane, kad maknu igru sa shopa, kao sto su recimo driveclub i driveclub vr, nema drugog nacina za odigrat nego nabavit fizicki disk, il od nekog account di imaju odprije kupljenu igru. Kad smo vec kod te igre smradovi su makli i dlc za dokupit cak ako imas i odprije igru, tako da nemogu Rimca i motore vozit

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 9:56 (MEDO11).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Re: Sony PlayStation 5
NathanDrek kaže...

Meni još nije tlaka, tek mi je 40.

Jos Zemlja ode dva puta oko Sunca i ja sam u 40. Prioriteti sam se mjenjaju, svakome drugačije. Tebi je prioritet imati fizičku kolekciju igara i to je ok, meni je prioritet biti što više lijen kada je u pitanju igranje. Ne želim svako malo mjenjati diskove kada želim igrati drugu igru, ne želim svako malo čistiti prašinu sa kutija diskova i tako...Ali ako netko to voli i uživa u tome - go for it.

Kad se samo sjetim dok sam bio klinac, pa vodio sam excelicu sam popisom igaram, više sheetova: igre koje sam odigrao, igre koje planiram igrati i takve gluposti. Cijela soba puna kutija cd-ova, dvd-ova, za piratske igre sam sam pravio u Paintu naslovnice haha i tako. Danas, kada je gaming u pitanju, jedino želim stisnuti x da se igra pokrene. 

Ono što mene brine kada su u pitanju digitale igre je Sony. Znači sve ide ka tome da fizičke igre polaku postaju stvar prošlosti. I recimo da PS6 neće imati fizičke igre tu onda dolazi Sony sa svojim monopolom jer digitale igre možeš kupiti samo na njihovom storu. Oni će moći postaviti kakvu god žele cijenu, uopće nećeš imati alternativu koju danas imaš u fizičkim igrama. To mi je jedino malo zabrinjavajuće. 

10 godina
Sony PlayStation 5

A da se otvori zasebna tema digitalna vs fizicka kopija xd

Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
Pepsi ili cola....

Netko kaze pepsi, drugi se kunu u colu.....

A neki u fantu.

Kod nekih ljudi postoji taj prekidac u glavi, zvan posjedovanje, ili tocnije, opipljivost. Bilo to igra, novine, novac.....

Netko ga voli u ruci, drugome je svejedno. :)

Takozvani "grilfrend paradox" (patent pending)... Stvarna ili virtualna cura..... Da, virtualna je "low maintenance", ne zahtjeva mjesto, za uzitak je potrebno samo kliknuti, stvarna je zahtjevnija, najcesce skuplja, ali, uvijek je mozes prodati....

Ok, mozda ne kod nas, ali..... Uvijek je negdje podne :)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Gogy7 kaže...
I kod fizičkih i digitalnih igara kupujete samo licencu tj pristup igri.
Uskoro ce sve fizičke kopije težiti svega stotinjak mb.
Jedini vlasnik igre je izdavač, vi kupujete pristup sadržaju. Zato su pretplatnički servisi u porastu a prodaja pada.

Još jedan usiljena stvar di se jednom dijelu potrošača oduzimaju opcije u svrhu koncentracije kapitala i većeg bogaćenja pojedinaca i korporacija, a izbacuje se iz igre ostatak industrije koja ima neku kunu od proizvodnje / distribucije fizičkih kopija.

Sve to može i hoće poskupiti, biti oduzeta opcija manipulacije računima, kupnje preplate i igrat ćeš što ti se servira, pa to neće biti tako primamljivo.

Svinji se uvijek daje malo kukuruza da ju pridobiješ van iz boksa, a onda mu daš metak u čelo i nož u grlo.

Zagovaramo konkurenciju oko igri jer mislimo da će borba za tržište donjeti kvalitetnije stvari, a s druge strane nije ok imati više opcija kupnje iste stvari za ljude različitih preferenci i potreba.

17 godina
Od 2003 nisam ostao niti bez jedne digitalne licence zato nemojte kenjati da je to neki argument djeca.

Eno stoji CS:S i zla ne traži skoro 20g. Makar mislim da mi je prva ipak bio CS

Ajmo u zrak tko ima diskete i cd stare 20g i da još radi????

Tko ima cd drive u opče ????
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 10:56 (Gajotres).

2 0 hvala 0
17 godina
S pepsijem si barem mogao osvojiti Harijera 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
17 godina
NathanDrek kaže...

Još jedan usiljena stvar di se jednom dijelu potrošača oduzimaju opcije u svrhu koncentracije kapitala i većeg bogaćenja pojedinaca i korporacija, a izbacuje se iz igre ostatak industrije koja ima neku kunu od proizvodnje / distribucije fizičkih kopija.

Sve to može i hoće poskupiti, biti oduzeta opcija manipulacije računima, kupnje preplate i igrat ćeš što ti se servira, pa to neće biti tako primamljivo.

Svinji se uvijek daje malo kukuruza da ju pridobiješ van iz boksa, a onda mu daš metak u čelo i nož u grlo.

Zagovaramo konkurenciju oko igri jer mislimo da će borba za tržište donjeti kvalitetnije stvari, a s druge strane nije ok imati više opcija kupnje iste stvari za ljude različitih preferenci i potreba.

A da, tako svijet funkcionira. Ako nema zarade, nema ni smisla neku uslugu pružati. Nije to javna tvrtka pa da može držati npr. neprofitabilne bazene jer su nice to have.

Samom tom preprodajom igara izbijate novce iz ruku i developera i izdavača i Sonya, a onda se čudite što im se to financijski ne isplati. Pa kako to?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 10:53 (Bitanga).
8 godina
hummer0 kaže...

Ne mogu se nikako natjerati da opet počnem igrati Horizon Forbidden West odigrao par misija i počeo igrati Elden Ring nakon toga PS5 stoji,

Čeka me i The Callisto Protocol međutim upalim na PC-u World of Tanks odigram par partija i to je to uopće  mi se neda paliti PS5.

Vi koji ste odigrali Horizon Forbidden West jeste zadovoljni igrom ili je to ustvari malo prošireni 1. dio?

Možda sam izgubio volju za PS5 zato što su usrali motku sa PES-om prije sam ga igrao redovito sad su izdali ovu besplatnu verziju eFotball 2023 koja ispočetka nije imala online mečeve sa prijateljima pa nisam mogao igrati sa kumom ili je to zbog godine proizvodnje 51. je na plećima. 

Osobno, Forbidden West je 7.5/10.

Igra je uzela Zero Dawn i proširila za užasno puno, što je potencijalni problem #1: mapa je OGROMNA i ima puno side questova. Sa skoro svim side questovima mi je trebalo malo manje od 80h ležernog i chill igranja da ju završim. Neki sidequestovi su zanimljivi, neki su ubibože dosadni (idi tu - uništi X stroj - vrati se nazad).

Upgradeanje opreme je užasan chore - za legendary opremu trebau rijetki dijelovi - ajde, postoji opcija "create job" pa dobiješ smjernice na mapi gdje bi mogao naći dijelove. Al čak i uz to, malo prevelik chore i postane dosadno.

Kako napreduješ u igri i razvijaš skill tree, igra postaje zanimljivija. Valor sustav je zanimljiv i dobro funkcionira.

Neke misije i questovi/collectiblesi su direktno vezani za mehaniku koju otključaš daleko prekasno u igri (neću spoilati previše). Igra ima podosta bugova, vezanih uglavnom za clipping i nelogičnosti s preprekama i okolinom.

Vrijedi li odigrati? Vrijedi, unatoč mlakoj priči u odnosu na prvi dio i antiklimaktičnom završetku. A ako si došao u fazu da si se zasitio igara, treba ti neka koja će ti iskustvo ili malo pomaknuti ili resetirati. Za mene je to bio Control koji me toliko oduševio i vratio želju za igranjem da ne mogu to opisati.

S Forbidden West sam prešao na Fallen Order koji me u startu užasno iziritirao dok nisam skužio da nije masher kao Horizon, nego treba puno paziti i pratiti tempo i timing, pa će ipak dobiti drugu šansu.

P.S. nije godina proizvodnje u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 11:15 (robogo).
9 godina
Bitanga kaže...
NathanDrek kaže...

A da, tako svijet funkcionira. Ako nema zarade, nema ni smisla neku uslugu pružati. Nije to javna tvrtka pa da može držati npr. neprofitabilne bazene jer su nice to have.

Samom tom preprodajom igara izbijate novce iz ruku i developera i izdavača i Sonya, a onda se čudite što im se to financijski ne isplati. Pa kako to?

Ko i djeljenje računa, prodaja računa i aktiviranje gamepassa 3 za 1 i glumljenje da ste turci i brazilci. Možemo do imendana voditi ovaj mexican standoff.

17 godina
NathanDrek kaže...

Ko i djeljenje računa, prodaja računa i aktiviranje gamepassa 3 za 1 i glumljenje da ste turci i brazilci. Možemo do imendana voditi ovaj mexican standoff.

Naravno, i što te onda čudi da pokušavaju zaštiti svoje prihode?

A ljudi će uvijek pokušavati zajebati sustav.

Pa narod je sam kriv što ima monopol na tržištu konzola. Podržava taj monopol desetljećima.

Sad bi odjednom opcije tako da mogu i dalje iskorištavati sustav :-) Pa gore se x360gamer hvalio da se igra za nula kuna već godinama.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 11:56 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ljudi pomagajte gdje mi je najjeftinije uzeti ps5 na rate ako moze digitalni sa fifom?

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
houska kaže...

Ljudi pomagajte gdje mi je najjeftinije uzeti ps5 na rate ako moze digitalni sa fifom?

lp

Mediamarkt?

14 godina
neaktivan

Moze se na rate posto je iz njemacke mediamarkt?

9 godina
Sony PlayStation 5

Od 13 godine lomim kičmu sa starim na građevini, propalo poduzeće jebiga morao se baciti u nešto. Nakon 25 godina ukupno što na kiši, vrućini, buri, zimi (i kad su idealni uvijeti za bauštelu još uvijek si suočen sa teškim fizičkim radom, nije bilo onda zakona da radnik ne smije dići više od 5 kg i da trebaš kran da mu digne vaservagu na skelu), kupnje par gradilišta na moru, pa izgradnje i prodaje nekretnina došlo se do svega u životu - kuće, stana, kuće na moru, par milijunčeka na računu (ok, euro me sj*bao pa više nisam milijunaš). Nije bez cijene, ja sam osnovao porodicu tek iza 30 god, a moji su se zbog stresa pak rastavili, što zbog konstantnog rada na terenu, što zbog briga. Svojoj ženi omogućio da otvori biznis koji voli, djecu školujem, a ja našao posao gdje napokon nemam radno vrijeme od 07.00-19.00h minimalno, čak i ne moram raditi koliko se trudim, ali je povezan sa igrama, figurama i sl. sranjima, a to mi je ljubav. Imam video igre, tenis, bicikl, vinograd i kosim travu oko kuće. To su moji jeb*eni zadaci. Ja sam Al Bundy koji je napokon sjeo na kauč i sad dijeli lovu iz gaća samo da mu je mir. Roštiljam s ekipom kod kleti konstantno, dobro, miksamo i gulaš u kotliću, pijem pivo i gemište. To što nekom nije jasno zašto ja imam vremena za videoigre i da su se njemu prioriteti izmjenili jer je on sada zreo muškarac koji ima pametnijeg posla od mjenjanja diska i brisanja prašine, ali voli švrljati po svojoj digitalnoj kolekciji, me zaboli. Budite bolji i vrijedniji od mene, jedite bademe, puno povrća i kuhanog, nikako tjesteninu i kruh i kad dođete za koju godinu na isto mjesto gdje ćemo svi završiti ispričat ćete mi što sam propustio u digitalnom svijetu.

3 8 hvala 0
14 godina
houska kaže...

Moze se na rate posto je iz njemacke mediamarkt?

Da

NathanDrek kaže...

Od 13 godine lomim kičmu sa starim na građevini, propalo poduzeće jebiga morao se baciti u nešto. Nakon 25 godina ukupno što na kiši, vrućini, buri, zimi (i kad su idealni uvijeti za bauštelu još uvijek si suočen sa teškim fizičkim radom, nije bilo onda zakona da radnik ne smije dići više od 5 kg i da trebaš kran da mu digne vaservagu na skelu), kupnje par gradilišta na moru, pa izgradnje i prodaje nekretnina došlo se do svega u životu - kuće, stana, kuće na moru, par milijunčeka na računu (ok, euro me sj*bao pa više nisam milijunaš). Nije bez cijene, ja sam osnovao porodicu tek iza 30 god, a moji su se zbog stresa pak rastavili, što zbog konstantnog rada na terenu, što zbog briga. Svojoj ženi omogućio da otvori biznis koji voli, djecu školujem, a ja našao posao gdje napokon nemam radno vrijeme od 07.00-19.00h minimalno, čak i ne moram raditi koliko se trudim, ali je povezan sa igrama, figurama i sl. sranjima, a to mi je ljubav. Imam video igre, tenis, bicikl, vinograd i kosim travu oko kuće. To su moji jeb*eni zadaci. Ja sam Al Bundy koji je napokon sjeo na kauč i sad dijeli lovu iz gaća samo da mu je mir. Roštiljam s ekipom kod kleti konstantno, dobro, miksamo i gulaš u kotliću, pijem pivo i gemište. To što nekom nije jasno zašto ja imam vremena za videoigre i da su se njemu prioriteti izmjenili jer je on sada zreo muškarac koji ima pametnijeg posla od mjenjanja diska i brisanja prašine, ali voli švrljati po svojoj digitalnoj kolekciji, me zaboli. Budite bolji i vrijedniji od mene, jedite bademe, puno povrća i kuhanog, nikako tjesteninu i kruh i kad dođete za koju godinu na isto mjesto gdje ćemo svi završiti ispričat ćete mi što sam propustio u digitalnom svijetu.

WTF?

14 godina
quickr kaže...
NathanDrek kaže...

WTF?

Nije nigdje spomenuo da se obogatio prvenstveno zahvaljujući krađi umjetnina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Citirat ću ga: 

"Svinji se uvijek daje malo kukuruza da ju pridobiješ van iz boksa, a onda mu daš metak u čelo i nož u grlo."

9 godina
Bitanga kaže...
Hexfire kaže...

Citirat ću ga: 

"Svinji se uvijek daje malo kukuruza da ju pridobiješ van iz boksa, a onda mu daš metak u čelo i nož u grlo."

Znam da hoćeš, to će ti sad bit glavna fora.

9 godina
Hexfire kaže...

Obogatio sam se prvenstveno zahvaljujući krađi umjetnina. Jel sad sve pokriveno?

12 godina
protjeran
NathanDrek kaže...
Hexfire kaže...

Obogatio sam se prvenstveno zahvaljujući krađi umjetnina. Jel sad sve pokriveno?

Bogat si ( u financijskom smislu) ako imaš dovoljno novca da ništa ne radiš do kraja života, sve ostalo je samo srednja klasa.

Ja se smatram bogatim, u situaciji sam da mogu 20-30 godina biti nezaposlen, ako ostavim ženu i djecu vjv do kraja života situiran, ali onda bi tek bio siromašan, lova je pljuga, danas je imaš, sutra je nemaš. 1 kriva politička odluka u zemlji/regiji, i pa pa.

Zašto se smatram bogatim? Ne kupujem igre na PS. Posao mi nije opterećenje, djeca me usrećuju svaki dan svojim zagrljajem dok ih pokupim u vrtiću.

To što imaš ili si imao par milja kuna, znači samo da si financijski siguran, a ne bogat.

EDIT:

Offtopic još više.

Sjećam se svoje prve milje, mislio sam da je to to, da sam pobjedio u igri zvanoj život. Kad sam stavio na papir, i prvi, drugu, treću ... (milju) i troškove života do penzije, vidio sam da ipak te "velike" cifre ništa posebno ne znače, nema opuštanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 13:13 (Jarvan).
9 godina
Sony PlayStation 5

Poanta je bila reći da nije svatko nužno zgubidan i neozbiljan ko ima vremena gejmati sa 40+ godina, netko se je i doveo u tu poziciju da to može. Nemoj misliti da ja ne volim svoju djecu i ne provodim vrijeme s njima, a zbog novaca koji sam zaradio sam sretan što više ne trebam biti na terenu i mogu biti više uz obitelj i ženu koja isto ima biznis kraj kuće. Da sam se zajebavao ko mladić vjerojatno bih sad bio u gabuli.

4 1 hvala 0
11 godina
Znacajna promjena u bateriji...
Dualsense 1650mAh
Dualsense edge 1050mAh
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Lonely Boy kaže...
NathanDrek kaže...

Poanta je bila reći da nije svatko nužno zgubidan i neozbiljan ko ima vremena gejmati sa 40+ godina, netko se je i doveo u tu poziciju da to može. Nemoj misliti da ja ne volim svoju djecu i ne provodim vrijeme s njima, a zbog novaca koji sam zaradio sam sretan što više ne trebam biti na terenu i mogu biti više uz obitelj i ženu koja isto ima biznis kraj kuće. Da sam se zajebavao ko mladić vjerojatno bih sad bio u gabuli.

bez obzira na djecu svatko ima vremena odvojiti barem sat vremena za sebe mozda ne uvijek i na dnevnoj bazi.
 ali svatko to ima, tko kaze da nema laze. samo neki mozda zaboravljaju da je par sati u bertiji vrijeme koje su potrosili na sebe.
 ima struka poput onih medicinskih di je malo teze doci do slobodnog vremena ili ne znam ako si pilot.
 ali ove bezvezarije koje citam o godinama i slobodnom vremenu od ekipe koja je X godina na forumu sa po 10-20 postova na dan
 onak nemojte me jeb*** imate slobodnog vremena svi ili barem 80-90 vas, jedino je problem kako si ga poslozite pa vam ostane
 ili ne ostane za gejmanje, bertiju, trcanje, hodanje, druzenje, teretanu ili kaj god. 

Tipkamo dok radimo :), ulazi u 8 sati radnog vremena.

Svatko razuman ima vremena za sve.

Stignem igrati, biti s djecom, s đukelom, u birtiji, kleti, sve se stigne.

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Jarvan kaže...

Tipkamo dok radimo :), ulazi u 8 sati radnog vremena.

Svatko razuman ima vremena za sve.

Stignem igrati, biti s djecom, s đukelom, u birtiji, kleti, sve se stigne.

Da, uopće sam zaboravio i na punicu.

9 godina
Sony PlayStation 5

Znam Gemmy, ružno je reći čak i u šali, punica i tast su mi zapravo predivni ljudi.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

isao sam na mediamarkt i kontaktirao live chat kaze nemoze salju samo unutar njemacke, a ona stranica s nabave net moze samo jednokratno :D

14 godina
houska kaže...

isao sam na mediamarkt i kontaktirao live chat kaze nemoze salju samo unutar njemacke, a ona stranica s nabave net moze samo jednokratno :D

Odeš do graza na izlet, sa vinjetama i gorivom opet te jeftinije ispadne nego da kupuješ kod nas u dućanu

17 godina
Sony PlayStation 5

Sva ova događanja o podizanju djece iz vrtića, gledanju kako odrastaju i nešto stvaraju su daleko iza mene. Odrasla su, dobila su najbolje moguće školovanje i sada su svoji ljudi. Sve je to brzo prošlo da ne može brže. Kako oni odrastaju i postaju ljudi tako mi starimo, a ja sam ostario. No igrati se i dalje volim. Manje nego prije ali igranje mi je i dalje in. Neću nikada zaboraviti kako mi je mali u 4 osnovne rekao kako sam jedini tata u razredu koji igra video igre. I sam je volio igrati i omogućio sam mu sve što je želio. 1996 godine imali smo u kući povezana 4 računala u lan i mlatili. Prošao je sve konzole koje su izašle kroz njegovo odrastanje. Bio je prvi pobjednik prve sezone modula 8, ako se netko sjeća te emisije. No mogu reći  da je na kraju završio dva naša prestižna faksa, doktorirao i postao na jednom od njih profesor. Igrao je puno i pokazao da igranje igara ne stvara nasilne i loše ljude niti ih zaglupljuje kako se zna percipirati u javnosti. Dapače, otvara im nove perspektive. Nikad im nisam branio pristup internetu, igrama i gledanju filmova po njihovim željama. Kćer je u americi zvaršila faks, magistrirala i ostala. Ona se od 4 razreda osnovne bavila sportom te je na kraju dobila sportsku stipendiju i otišla od kuće sa18 godina. Jebiga, sve brzo prođe i brže nego to mislite, stoga uživajte u djeci dok možete. Na kraju ćete sami ostati doma a najbolji frend će vam biti neki PS10 ili već koji u tom trenutku bude na tržištu. Za ničim ne žalim osim za vremenom koje je brzo prošlo i nikada se više neće vratiti. Sve još kao da je jučer bilo....

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 19:12 (movie).
Moj PC  
24 1 hvala 5
10 godina
Lonely Boy kaže...
NathanDrek kaže...

bez obzira na djecu svatko ima vremena odvojiti barem sat vremena za sebe mozda ne uvijek i na dnevnoj bazi.
 ali svatko to ima, tko kaze da nema laze. samo neki mozda zaboravljaju da je par sati u bertiji vrijeme koje su potrosili na sebe.
 ima struka poput onih medicinskih di je malo teze doci do slobodnog vremena ili ne znam ako si pilot.
 ali ove bezvezarije koje citam o godinama i slobodnom vremenu od ekipe koja je X godina na forumu sa po 10-20 postova na dan
 onak nemojte me jeb*** imate slobodnog vremena svi ili barem 80-90 vas, jedino je problem kako si ga poslozite pa vam ostane
 ili ne ostane za gejmanje, bertiju, trcanje, hodanje, druzenje, teretanu ili kaj god. 

to za djecu jako ovisi i to o mnogo faktora. Prvo ovisi koliko su stari, ako su mali, onda nemaš sreće, nećeš imati puno vremena. Ja recimo imam dvoje malih, da je jedno bilo bi puno lakše, barem za tatu. Nemam zasebno sobu za samog sebe gdje bi mi bio ps5 i tv, dakle ako ga igram moram u dnevnoj sobi gdje mi se djeca najčešće igraju, što znači da nema igranja dok ne odu spavati jer ne mogu ganjat čudovišta sa sjekirom pred malom djecom, zar ne? S druge strane komp mi je u drugoj sobi, ali ako počnem nešto raditi dok su mi klinci budni oni odmah dolaze kod mene, i šta da ja sad radim, pa ne mogu ih otjerat. Na kraju mi sjednu u krilo i guglamo kojekakve fotke životinja, to vole gledati. 

Dakle preostaje mi jedino kad spavaju, ali opet imaš problem kad su mali što spavanje zna biti isprekidano. Evo kćer mi se u zadnje vrijeme konstantno budi, ode spavati oko 21 i onda tamo oko 22-23 se počinje buditi, ustajati iz kreveta i dolazi po nas da netko dođe s njom jer se boji ne znam ni ja čega. I sad šta ćeš ti, znala mi je igra biti od dva sata igranja sat i pol pauzirana dok tamo ušuškavam i tetošim djecu. Na kraju kad sve zbrojiš i oduzmeš imam jako malo vremena za gaming. Naravno mogu biti budan pola noći, ali onda gubim dragocjeni san. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice