Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.692
|
čitano: 6.143.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Bitanga kaže...
Santana kaže...
MSXhunT3R kaže...
Može parirati po svemu i svačemu.Pogotovo po zvuku automobila,vremenskim ne/uvjetima,količini staza i auta,Autovista,svemu što tek sada GT uvodi.Ne zaboravi da je zadnja Forza Motorsport igra,izašla 2017.god
Ove godine bi se morala pojavit nova Forza Motorsport igra.
A niti je GT simulacija niti Forza.
To su Asseto Corsa i sl. igre.

Nije sve 0 ili 1

GTsport je oke sim za GT4, GT3 automobile malo se taj dozivljaj simulacije raspada kod F1, LMP klasa dok Forza uopce nema veze s vezom. U zavoju ako prođes sa dva kotaca po travi dobis ubrzanje inace normalna pojava kod nje.
Igram Assetto Corsa Competizione i to je mozda trentno najbolja simulacija za GT3/4 automobile i GTsport nije jako daleko od toga. (imas slipstream, dirty air, ciste i neciste djelove staze, temperaturu guma i kocinica... ACC naravno ima jos toga i jos detaljnije i realnije) no zvat GTsport arkadom je smijesno.
Naravno to je igra i mora bit zabavna i ne smarat previse pa rubnjaci nisu tolko izrazeni i slipstream je jak u GTsport da lakse dostignes nekog u online-u. 

U Forza slipstream uopce ne postoji. Voznja volanom je banana.
Online je banana, tu su debelo ispod GTSport. 
Kvantitetu ima, ali fali tu kvalitete. 

Ti vremenski uvjeti su bili oke kad je igra izasla, al sad ce to morat poboljsat. One lokve koje se pojavljuju bezveze na stazi nadam se da ce maknut tj. stavit da se pojavljuju tam gdje treba.

Jedva cekam da vidim kaj ce FM8 imat za ponudit. Nadam se da ce bolji vozni model i online.  Malo pravog motorsporta u taj njihov motorsport :)

Ma Forzu sam samo naveo kao primjer prekrasne grafike i vremenskih uvjeta. U Forzi izgledaju nenadjebivo. GT Sport mi je bio nekako dosadnjikav nakon Forze. Nadam se da će sad biti bolji.

Naravno, to je samo moje mišljenje. Niti sam neki zagriženi racer, niti patim na grafiku u vožnjama, jer nemaš niti vremena gledati ništa osim horizonta i auta oko tebe, a kišu ne volim na cesti ni u real-lifeu.

No, kupit ću GT7, ionako nemam šta za igrat na PS5.

Ne volim nit ja po kisi vozit, al ovo mi je zanimljivo sa promjenom sa mokrog na suho i obrato i to da se neki dio staze prije osuši nego drugi. To bi moglo stvorit pravi kaos u online-u (pozitivan) :D
Odluke o tome koje gume koristis i kad ides u boks znace u tom slucaju 5x vise nego sada kad si birao između meke i tvrde komponente. 

Stvar je u tome da sam ja prodao PS5 jer nisam bas nist igrao na njemu pa cu vjerujem prije Forza 8 odigrat nego GT7 hehe 
Zato se nadam da ce bit vise po mojoj mjeri. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2022 19:54 (Santana).
13 godina
neaktivan
MSXhunT3R kaže...
Može parirati po svemu i svačemu.Pogotovo po zvuku automobila,vremenskim ne/uvjetima,količini staza i auta,Autovista,svemu što tek sada GT uvodi.Ne zaboravi da je zadnja Forza Motorsport igra,izašla 2017.god
Ove godine bi se morala pojavit nova Forza Motorsport igra.
A niti je GT simulacija niti Forza.
To su Asseto Corsa i sl. igre.

Čim sam čuo "po zvuku automobila" slabo mi je došlo. Fm7 ima očajan zvuk i svaki automobil im zvuči isto, kao neki v8 dragster... totlno nerealno. Da ne spominjem kako svaki auto mora imati backfire iz auspuha.. na to se valjda pale djeca od 12 god. Detalji su u gts-u jednostavno tri koraka ispred i veći mi je gušt voziti tih 250 vozila u gts-u nego 1250 u forzi. Utrke su u gts-u isto tako bolje i ozbiljnije čak i sa glupavim penalty sistemom. Svatko tko prati motorsportove prepoznat će koliko je utrkivanje u gts-u bolje napravljeno.

Forza horizon je druga priča jer je poanta čista zabava ali forza motorsport... ne znam šta su htjeli napraviti s tim

12 godina
neaktivan
Na stranu svi ti featuri, ali vozni model u GT je puno puno bolji nego u Forzi. I slazem se da AC ima najbolji vozni model.

Forza izgleda lijepo, ima hrpu sadrzaja...ali fali joj fizika. Bas jako.

...mozda sam pristran s obzirom da igram GT od jedinice.

2 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Bit ce to super, jos kada bi posrani Konami drasticno popravio/ispravio eFootball 22, bilo bi dobro proljece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Purger155 kaže...

Bit ce to super, jos kada bi posrani Konami drasticno popravio/ispravio eFootball 22, bilo bi dobro proljece...

Samo nek onaj UFL bude pun pogodak kaj se tice gameplaya. Pun mi je kufer EA i Konamia. Ovi prvi imaju kapacitet da naprave fenomenalnu igru, al' ga mozes slikat kad su paketici i fifa pointsi bitniji. Konami je odavno propao. Zadnje im je bilo da naprave nekaj sa ovim eFootballom i nisu uspjeli.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
Sony PlayStation 5

Neznam dal još ima kakva lista u Santadomenici za kupnju Playstationa po normalnoj cijeni? 2021 u travnju šogi ju je uzeo za 3700kn sa 2 controlera i 2 igrice bluray verziju. čekao je cca 2 mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
srco1978 kaže...

Neznam dal još ima kakva lista u Santadomenici za kupnju Playstationa po normalnoj cijeni? 2021 u travnju šogi ju je uzeo za 3700kn sa 2 controlera i 2 igrice bluray verziju. čekao je cca 2 mjeseca.

Za 3700 to sve nije uzeo sigurno.

Pa 3850 je bila u prednarudzbi prije svih ovih cirkusa s koronom. I to gola konzola, disk verzija.

11 godina
odjavljen
Za te pare nije mogao uzeti, ali sigurno jos uvijek mozes otici u Sanctu i pitat koje bundleove imaju i staviti se na listu cekanja. Po ljeti su dolazile konzole puno brze, cak ih je na webu bilo.
PeTak
4 godine
neaktivan
x360gamer kaže...
srco1978 kaže...

Pa 3850 je bila u prednarudzbi prije svih ovih cirkusa s koronom. I to gola konzola, disk verzija.

Blueray sa 2 joysticka jucer stigao iz Slovenije za 470€

9 godina
Pote kaže...
x360gamer kaže...
srco1978 kaže...

To polovno?

4 godine
neaktivan
Marcek555 kaže...
Pote kaže...
x360gamer kaže...
srco1978 kaže...

To polovno?

Ma novi, ne kupujem nikad polovnu elektroniku

16 godina
x360gamer kaže...
srco1978 kaže...

jučer bio u Sancta domenici i ništa ne primaju,nikakve prednarudžbe, nema listi , nemaju pojma kada i ako će ih dobiti itd...uglavnom šipak

4 godine
neaktivan
ZgGost kaže...
x360gamer kaže...
srco1978 kaže...

jučer bio u Sancta domenici i ništa ne primaju,nikakve prednarudžbe, nema listi , nemaju pojma kada i ako će ih dobiti itd...uglavnom šipak

Prijatelj koji mi je donio PS5 kaze da ih je samo 7 komada doslo u sloveniju prije par dana. 

9 godina
Sony PlayStation 5

Znaci za 3500kn , dobio novu disk verziju sa 2 kontrolera? Aj stavi ss racuna ak nije problem, malo mi se to cini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Nije dobio za te novce u SD. Ja sam digitalnu sa dodatnim kontrolerom platio 3500kn.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Marcek555 kaže...

Znaci za 3500kn , dobio novu disk verziju sa 2 kontrolera? Aj stavi ss racuna ak nije problem, malo mi se to cini.

Nemam razloga za lagati jer ne bi ni ja dao vise od max 4000kn. Dao sam mu točno 470 €. 

15 godina
Sony PlayStation 5

To je nemoguce osim ako je digitalna verzija. Disk verzija kosta 499 Eura gola znaci sa kontolerom 579 Eura najmanje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Moguce je moguce !

0 1 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

PSN bonovi u HR,

ima li itko kakvu inforamciju zasto su bonovi za PSN u hrvatskoj samo od 150 kn odnosno mnora se platit 160 al se dobije na racun 150 kn,

ovaj slucaj nisam imao nikada nigdje.

a o gluposti da HR racun ne prihvaca paypal i prima samo HR kreditne kartice da ne pricam.

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Robert_84 kaže...

PSN bonovi u HR,

ima li itko kakvu inforamciju zasto su bonovi za PSN u hrvatskoj samo od 150 kn odnosno mnora se platit 160 al se dobije na racun 150 kn,

ovaj slucaj nisam imao nikada nigdje.

a o gluposti da HR racun ne prihvaca paypal i prima samo HR kreditne kartice da ne pricam.

Kod telekoma kupiš nadoplatu, a dobiješ više na račun. A kod Sonya dobiješ manje :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina

Sta ti je problem stavit ss racuna ili ga nemas? Mozda ta plejka pala s kamiona pa je zato takva cijena

Edit: Cek ti simto kupio od frenda a ne od trgovine ako sam dobro skuzio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2022 16:27 (Marcek555).
4 godine
neaktivan
Marcek555 kaže...

Sta ti je problem stavit ss racuna ili ga nemas? Mozda ta plejka pala s kamiona pa je zato takva cijena

Ja sam mu jos prije bozica javio ako uspije kupiti bas za mene jer je cesto u italiji, a zivi u novoj gorici. Na kraju je uspio naci u Slo jer su uputstva na slovenskom, nema na HR. A posto je kod nas situacija nikakva onda se potrudio i neki dan me zvao da je uspio nabaviti i donio mi u zadar. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2022 16:53 (Pote).
16 godina
Marcek555 kaže...

Zašt bi ti slao SS računa?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
4 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
Marcek555 kaže...

Btw. racun niti nemam, vjerovali ili ne ja sam dao 470€ i boli me ona stvar sto su neki izgleda ljubomorni jer sam prosao jeftino. Vidite koliko prijatelj pravi znaci kad je iz slovenije donio igracku.

3 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Sto se tice kupovine studija tu je velika razlika izmedju Sonya i MSa kako kasnije iskoriste taj studio.

Kod MSa je doslovno sve ili poluiskoristeno ili neiskoristeno dok u Sonyevim rukama ti dodatni developeri u nekakvom realnom roku donesu novi IP koji u prosjeku ispadne vrijedna ekskluziva.

Opcenito je misljenje da kada MS kupi nesto da ne to osudjeno na propast dok u slucaju Sonya to nije tako.

Sony je isto kao Microcoft znao zatvoriti neke studije koje su kupili. Studija koje je Sony je zatvorio su Bigbig Studios, Evolution Studios, Incognito Entertainment, Japan Studio, Manchester Studio , Zipper Interactive

3 godine
neaktivan
antimadridista kaže...
Bitanga kaže...
lobotomac90 kaže...

Meni se nekako čini da sve ide prema tome kako će velika većina igara biti na svim platformama, eventualno će biti tu i tamo koja eksluzivica na pojedinoj platformi i to je to...sada već na PC-ju ima puno "ekskluzivnih" igara sa PS-a, a sa Xbox-a da ne spominjem (što prije koju godinu nije bio slučaj). Jedni će kupit jedno, drugi drugo i ovistiti će jedni od drugima, a da će si ić međusobno terat kitu i gubit lovu čisto sumnjam...tako da za krajnjeg kupca vrlo vjerojatno neće biti neke promjene koliko god su se neki zaprepastili ovakvim potezima. Po meni Sony treba samo dati konkretan odgovor na Gamepass koji je ključna stvar da tržište prevagne u korist Microsofta i da zbog toga ljudi više kupuju Xbox od PS-a, a što naravno ne mora biti nužno, pogotovo u zemljama kao mi gdje Xbox još nema niti regionalnu podršku 

Meni je jedino drago da je većina ljudi konačno shvatila da su ekskluzive loše za krajnje korisnike i da to ne treba podržavati, koliko god igre bile dobre i htjeli bi ih igrati.

Trenutno me najviše smetaju multiplayer igre koje nisu cross-play, tome isto treba stati na kraj.

Pa mislim da nitko u suštini ne podržava ekskluzive kao ideju, nego ljudi čisto biraju konzolu prema igrama koje su za nju ekskluzivne. Mi kao igrači na to ne možemo utjecati. Meni nije drago to što Naughty Dog ili Insomniac izdaje igre samo na PlayStation platformi ali zbog toga imam PlayStation jer te igre ne želim propustiti.

PlayStation Studios zeli da se njihove igre portaju na PC. Za to je najveći krivac Sony, a ne PlayStation Studios, npr. Naughty Dog, Insomniac Games.... sta se izdaju samo na PS platformi. Moje misljenje je da Sony treba svoje igre izbaciti i za PS i PC isti dan, a ne da portaju na PC nakon 2-3 godine.

How much insight do you guys have into how Sony decided that the PC was a market they wanted to push this on to? Was that something you were championing early on? 

Barlog: I think it was the collective of studios all over saying this is a really good idea. We should be looking into this. Eventually, I think it reached that tipping point. When we had sent so many suggestion box suggestions that they were like, “I’m tired of hearing all this. Fine, we’ll do this.” It’s a process. We’re still figuring it out as a company and as individual studios how to do this and what the process and strategy will be.

https://www.gameinformer.com/interview/2022/01/13/god-of-war-devs-talk-pc-release-mod-support-and-playing-with-keyboards

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2022 18:35 (Banjo-Kazooie).
9 godina
Bitanga kaže...
Marcek555 kaže...

Jer sam mislio da je kupio u trgovini, a on je kupio od frenda onda je to sasvim druga prica.( jer nema sanse da se kupi novo u trgovini po toj cijeni)

P.s. Ti si advokat ili je zabranjeno pitat nesto???

9 godina
Pote kaže...
Bitanga kaže...
Marcek555 kaže...

Btw. racun niti nemam, vjerovali ili ne ja sam dao 470€ i boli me ona stvar sto su neki izgleda ljubomorni jer sam prosao jeftino. Vidite koliko prijatelj pravi znaci kad je iz slovenije donio igracku.

Svaka cast na ulovu xd

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice