Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.025
|
čitano: 6.420.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Kill Frenzy kaže...

ma meni na jaja idu remakeovi i remasteri.

Gta5 ponovo ić predstavljat? Igra izasla 2013 godine. Sramota.

koliko je danas potpuno novih igara!?

ma i meni. aj još nastavci, al remakovi i remasteri mi na uši izlaze. bilo mi je muka kad sam vidio gta 5 i uncharted

samo gledaju da uzmu lovu na neku nostalgiju i staru slavu

10 godina
Sony PlayStation 5

GT7 mi izgleda odlicno

Marvel me ne zanima, a pola stvari su bile marvel...

Nema bas nekog iznenađenja osim kotor remake koji pitaj boga kad ce izac

Nego ovaj insomniak je daleko najproduktivniji studio ikad valjda. Ne znam kaj imaju 1000 ljudi zaposleno

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Nekako ne mogu poistovjetiti igru Marvelovu i film kad mi maknu Chrisa kao Peter i ostale... totalno mi izgubi draz igranja. 

GT 7 se ceka, izgleda odlicno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Isto mi ide na jaja kad najave igru za 2023 godinu koja će bit odgađana još pet puta.Jedino što su napravili za istu koju najavljuju je vjerojatno taj trailer koji pokazuju i scenarij. ali eto igra je najavljena da se popuni praznina.

Predugo je to vremena.Igru pojede hajp i na kraju dobijemo bugovito smeće koje nema veze sa onim što je prikazano danas

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
amd freak kaže...

Drama se nastavlja :D

Drama se i dalje nastavlja...

Prvi pravi test komparacije nove i starije verzije konzole.

Hebote te austin evans.....koju dramu je lik napravio...da sam ja sony sad bi ga tužio...

8 godina
Sony PlayStation 5

Ja nikada nisam odigrao Alan Wake tako da se tome veselim. Bas sam se zazelio takve igre. 

1 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Gt7 ❤❤❤❤❤

Hrpa igara koje cu odigrat i kupit za kolekciju 🥂🥂🥂

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Strašno, žena vidjela samo Wolverine-a i sad moram kupiti PS5. :)
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
robogo kaže...
Strašno, žena vidjela samo Wolverine-a i sad moram kupiti PS5. :)

robogo

Pa to nije problem žena uvijek mora biti zadovoljna, odužit će ti se.

5 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Da kada rade remaster igre stare par godina, npr. remaster Spidermana sa PS4  to je skroz nepotrebno.

Ali KOTOR treba remake, ne vidim nikakav razlog da ga se ne napravi. Dapače, ako igra komercijalno uspije, ona isto naprave i za drugi dio i onda naprave treći dio iz temelja i zaključe priču. Sjetimo se da je KOTOR originalno trebao biti trilogija a onda se desio onaj MMO.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2021 7:12 (WadeWilson).
10 godina
WadeWilson kaže...
Kill Frenzy kaže...

Da kada rade remaster igre stare par godina, npr. remaster Spidermana sa PS4  to je skorz nepotrebno.

Ali KOTOR treba remaster, ne vidim nikakav razlog da ga se ne napravi. Dapače, ako igra komercijalno uspije, ona isto naprave i za drugi dio i onda naprave treći dio iz temelja i zaključe priču. Sjetimo se da je KOTOR originalno trebao biti trilogija a onda se desio ona MMO.

Jedno je remaster drugo je remake...

Remake je meni sasvim oke jer to dobe igre koje to stvarno zasluzuju, dok remasteri su obicno portovi napravljeni preko one stvari za brzi cashgrab

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
5 godina
odjavljen

Je zeznuo sam se u pisanju pa sam ispravio taman prije nego si ti postao. KOTOR će biti remake, to je super. Alan Wake i Uncharted će biti remaster, to će biti malo manje super. Za Uncharted nepotrebno a za Alan Wake se bojim premalo i da to neće biti ništa posebno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2021 7:17 (WadeWilson).
16 godina
Sony PlayStation 5

Svaka čast onome ko ponovo igra igru.krenuo sam u nedostatku igara ponovo igrat demons souls na ps5 i igrao sam sveukupno pola sata.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Ja nikada nisam odigrao Alan Wake tako da se tome veselim. Bas sam se zazelio takve igre. 

Igrao sam je nedavno. Nisam nikada dosadniju igru prešao do kraja. Prica i atmosfera su dobre, ali gameplay je manje monoton u pongu nego ovdje.

10 godina
Kill Frenzy kaže...

Svaka čast onome ko ponovo igra igru.krenuo sam u nedostatku igara ponovo igrat demons souls na ps5 i igrao sam sveukupno pola sata.

Ja sam prosao jednom i sad igram ponovo s frendom bez problema.

Jednostavno volim te igre, radim razne buildove. To mi draze neg igrat neku osrednju igru tek tolko da se igra nekaj.

Da nema tih souls igara i GT-a pitanje dal uopce igral bilo kaj.

4 godine
protjeran
gogogogic kaže...
Cansee kaže...
Gogy7 kaže...
Ma ja sam mislio o 60 fps remasteru Bloodbornea za ps5 i pc. Vec dugo se prica da ga radi Nixxes studio koji je inace zaduzen za pc portove. From Software vec radi na novoj Exkluzivi za Playstation.

to je bilo nekih glasina, i postoje prilično pouzdane info da From trenutno radi na 3 igre, jedna je Elden Ring, druga je vjerojatno Armored Core, a treća bi mogla biti Sony ekskluziva, samo bi mi bilo malo prerano da to već danas objave. 

From planiraju za par godina izdati igru grafički na razini 2016-e i ds3, po onome što su pokazali od elden ringa.

Ako već sami nisu u stanju napraviti da igra izgleda kako spada, trabali su dati onima koji su preradili deamon souls da im naprave remaster prije izlaska. 

Kako ne ? Zar je grafika na dark souls 3, bb i sekiru bila loša ?

Sekiro je bila jedna od grafički najljepših igara koje sam igrao na ps4.
 U rangu horizona, gow-a, tlou2 i uncharteda 4. loša dioptrija kolega.

Alan wake, nekako bi mi bilo draže da su po uzoru na mass effect

izbacili neki Silent Hill bundle remaster od 1-4.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2021 9:11 (mAa+_).
10 godina
AFARON kaže...
Vandit kaže...

Igrao sam je nedavno. Nisam nikada dosadniju igru prešao do kraja. Prica i atmosfera su dobre, ali gameplay je manje monoton u pongu nego ovdje.

Slazem se skroz. Gameplay nakon pola igre postaje bas dosadan i naporan

15 godina
Sony PlayStation 5

Jel bilo šta o novim gamepad-ima? Nove boje i slično?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

God of War Ragnarok, Spider-Man 2, Horizon Forbidden West, Forspoken, Wolverine ne znam kojoj se vise radujem.

2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Wolverine je brutalno iznenadjenje i hey...Insomniac ne zna napravit losu igru.

Spiderman 2 izgleda klase bolje od jedinice...enormno bolje.

GOW je out of this world i jedva cekam dalje vidjet radnju.

GT7....jako jako me zanima implementacija Dual Sennsa...

U biti skoro sve sto su pokazali zelim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Slažem se, najbolje igre prikazane sinoc, GoW je rasturio.
Hermen Hulst hvali adaptivne triggere kod dodavanja gasa i kocenja u GT 7 tako da vjerujem da su posvetili paznju dualsenseu
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2021 13:00 (Gogy7).
12 godina
Sony PlayStation 5

Da cuo sam da je rekao za kocenje i to me jako veseli,ocekujem da cemo imat stvarniji dojam proklizavanja,raznih podloga itd.....

Ljepo je bit gamer ❤❤❤❤❤

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Sve u svemu, odlican showcase. Ima izuzetno zanimljivih igara, a GT7 da ne spominjem. Vec vidim da ce u kombijaciji sa OLED tv-om biti bomba.

Jedino sto mi nije jasno je farsa sa GTA V.. Ono..move on, jbte.. 8 godina stara igra bez ikakvih vecih pomaka i jos odgođena?!

Bilo bi bolje da su sklepali 2-3 sek GTA 6 (sigurno imaju toliko materijala) i oteli kompletan show..pa makar s naznakom in development

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2021 13:20 (Purger155).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Kad se može danas igrati Vanguard beta na ps5? U koliko sati? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Steta sto ne rade na pravom nastavku alan wake-a, remaster je sedlanje starog i davno krepalog konja.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Pa prica se na sve strane da rade nastavak i ako si odigrao Control dlc onda znas u kojem smijeru ce to ic....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
19h
14 godina
Iako mi je KOTOR u vrhu gaming iskustva, teško da ću ga igrati opet osim ako ne bude drastičnih promjena. A to me istovremeno uzbuđuje i plaši. Puno radije bih remake KOTOR 2 jer je igra zaslužila da ju dovrše, ali od toga vjerojatno nikad ništa.

GoW2 mi izgleda možda i previše sličan, ali uživao sam u prvom pa je meni osobno "more of the same", sasvim dovoljno. Isto vrijedi i za Spiderman 2.

Wolverine mi je intrigantan na prvu jer ga radi Insomniac. Nadam se da bude R rated.

Sve ostalo mi je manje bitno.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Da cuo sam da je rekao za kocenje i to me jako veseli,ocekujem da cemo imat stvarniji dojam proklizavanja,raznih podloga itd.....

Ljepo je bit gamer ❤❤❤❤❤

Ne nadaj se nekim čudima. Za takve stvari postoji force feedback volan, a i to je kolko para tolko muzike (čitaj par k kn).

Ovo sranje od vibracija i krckanja na malom triggeru će ti samo otežavati igru, dok pravi FF ustvari pomaže.

Ja ne znam šta vam je tolko super u tom DualSenseu, meni je feeling ko da mi se triggeri trgaju non stop.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Ljepo je bit gamer ❤❤❤❤❤

Ne nadaj se nekim čudima. Za takve stvari postoji force feedback volan, a i to je kolko para tolko muzike (čitaj par k kn).

Ovo sranje od vibracija i krckanja na malom triggeru će ti samo otežavati igru, dok pravi FF ustvari pomaže.

Ja ne znam šta vam je tolko super u tom DualSenseu, meni je feeling ko da mi se triggeri trgaju non stop.

Meni je Dual S pregenijalna stvar,igram puno i jos se nisu strgali a kad se strgaju kupim nove kao sto sam nedavno uzeo dva nova jocona za NS jer su prodriftali lol.

Nece mi nista otezavat igru,prosao sam Dirt 5 na Ps5 bas radi sennsa a imam igru i za XsX i PC jer je na passu.

Ali kuzim da tebi ne pase ali meni je eto odlucujuci faktor za dosta multiplat igara kada odlucujem za koju cu platformu kupit igru.

Btw ne volim igrat na volan,imam za to auto 😁

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice