Iako imam i sam PC iznenadio bi se kad bih ti rekao da vecina raje sto znam nema, i uopste nema potrebu kako postoje pametni telefoni. Ipak sam jedan od onih koji moraju imati PC i cudim se kako ti ljudi nemaju. Bez obzira to ne mijenja ono sto sam napisao.
Ovdje se pise o igranju igara i to je bas subjektivno na cemu ko voli igrati. To sto je PC multifunkcionalan i potreban za druge stvari nista ne mijenja. Imam dobar posao, sa finom platom, imam solidan PC i opet uzivam i igram na konzoli, i tesko sta bi to moglo promjeniti. Ne znam cemu sluzi ubjedjivanje drugih kako je pogresno sto vole igrati na konzoli i da bi im bolje bilo preci na PC. Stvarno ne kontam tu raspravu. Pustite da svako uziva koristeci ono sto ga cini sretnim, slicno nesto si ti sam napisao a opet se ne ponasas u skladu s tim.
Svaki učenik i student teško može završiti srednju školu ili fakultet bez računala. Tako da svaka obitelj s djecom mora imati barem jedno, a često je to i puno više računala u obitelji. Naravno, to računalo ne mora biti ništa spektakularno, ali često se kupi malo bolje pa bude i za gaming. Ako taj gaming ne bude zadovoljavajući (umjesto da se dalo malo više u startu za PC), e onda se mora kupiti i konzola. Kod nekog je to zato što voli konzole i maltretirati cijeli obitelj na TVu, a kod nekoga zato što ima loš PC koji mu se ne isplati više upgradeat.
Ne znam nikog da nema računalo doma. Ja ih kod kuće imam 5!!
Apsolutno, svatko može kupit što god hoće i što ga čini sretnim i kukati o čemu god hoće, pa čak i o raspravi o kukanju.