Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.457.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Damir22 kaže...
Kako punite kontroler?

Osim onog ocitog, ustekaj u konzolu, naravno.

Punjac od mobitela (ako da, na sto paziti), charging station (original ili neki third party), ne punite nego ga bacite u smece i kupite novi....?

;)

Imam par produžnih iz IKEA-e koji imaju 2 USB charging porta pa na njima punim sve (izvučeni USB kabeli na radnom stolu).

Klinci uštekaju u bilo što što ima USB-C konektor. Neće mu nijedan normalni punjač za mob smetati, ne bih se puno zamarao sa brigom oko toga.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Santana kaže...

U teoriji... spomenuo sam RDR 2 koji je tolko on rails da to nije normalno, a i opciju napada iz vise kuteva ne smatram nekom prednosti jer te opcije znaju imat i linearne igre u borbama. Zato velim da ove bar imaju te bombasticne scene između borbi. Nije to zamjena za borbu.

Btw. trenutno igram Kingdom Come: Deliverance i moram rec da je genijalna. Pravo osvjezenje.

Tnx na ideji, imam taj Kingdom Come Deliverance još kad ga je Epic dijelio for free, mogao bih probati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Ocito je i insomniac svjestan problema s Spidermanom. Njihovo rješenje je da se igra na obicnom performanse modu. Evo što su mi odgovorili na Twitteru. Probat cu sutra odigrati barem sat vremena u komadu na performance modu pa javim dojmove.
I ako freeza ps5 držite power switch najmanje 30 sec. Ja sam drzao 10 s vidio ne gasi se i iskljucio iz zida.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...
Ocito je i insomniac svjestan problema s Spidermanom. Njihovo rješenje je da se igra na obicnom performanse modu. Evo što su mi odgovorili na Twitteru. Probat cu sutra odigrati barem sat vremena u komadu na performance modu pa javim dojmove.
I ako freeza ps5 držite power switch najmanje 30 sec. Ja sam drzao 10 s vidio ne gasi se i iskljucio iz zida.

Ja sam odmah prebacio na performance mode i klinci su tako igrali, smrzlo se samo jednom, a igrali su dosta u 2 mjeseca.

9 godina
Sony PlayStation 5

Evo pokusao sam aktivirati ps plus trial, i izgleda da je to nemoguce....

Na storeu postoji 14 day trial, mozes odabrati, stavis u kosaricu, uneses karticu i sve, i onda kad trebas "kupiti", javi neku gresku, guglanjem se dodje do informacije da se radi o zauzecu servera.

To je preko konzole, kad se ide na ps store preko kompjutera, uopce ne nudi 14 day trial, tako da izgleda da za nase trziste vise nema besplatne probe....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fuck yea. Pala platina Demon's Souls
Moj PC  
17 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Ispravak netocnog navoda.....

Dakle, ipak se moze dobiti FREE 14 DAY TRIAL.

Necu pisati kako, da ne pokupim kakav hejt i TD-ove, cilj nije zloupotreba sony usluge, vec cisto proba, s obzirom da PS PLUS nikad nisam imao, a na placi cu ionako uzeti godisnju pretplatu, ovo je cisto da sad ovih par slobodnih dana imam sto igrati, dok ne docekam placu.... 

Jer, sad izbijati 450kn..... lako bi se ovo vrijeme "mira i dobra" moglo pretvoriti u oruzani sukob s boljom polovicom, pa sto rizikovati. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2020 19:57 (Damir22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Damir22 kaže...
Kako punite kontroler?

Osim onog ocitog, ustekaj u konzolu, naravno.

Punjac od mobitela (ako da, na sto paziti), charging station (original ili neki third party), ne punite nego ga bacite u smece i kupite novi....?

;)

Ja nabavio onaj charging station originalni u SD po 249 kn. Za sada sve super.

9 godina
Ma vjerovatno cu i ja ici na tu opciju, estetike radi.

Tnx!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Također preporučujem charger.
Puno je bolji ovaj smart priključak od starog usb priključka, samo stavis dualsense i sam se spoji, ne moras ciljati. Pogotovo ako imas 2 dualsensea. Dodatan plus je što se spaja preko adaptera na struju, fino ugasim konzolu i stavim controlere na punjenje bez da moram ostaviti konzolu u rest modeu da bi se punili kontroleri.
Svakako preporuka za 250 kn 😄
17 godina
Damir22 kaže...
Ma vjerovatno cu i ja ici na tu opciju, estetike radi.

Tnx!

Estetike radi ali i praktičnosti ja ga punim preko računala. Tako sam radio i 8 godina sa PS4 kontrolerom.

9 godina
Ma nisu u istoj prostoriji pa mi to nije prakticno,.charger je najelegantnija iako najskuplja opcija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
@Damir22
U međuvremenu dok ne uzmeš charging station, samo pripazi da ga ne šibneš na quick charger od nekog moba, jer bi si mogao zeznuti bateriju....
Tak je moj nećak shebo moj joypad, posudio mu na par dana, on ga punio na fast charge od samsunga s9+ i ode baterija u vječna lovišta...
Ovo ostalo, komp, laptop, TV USB, konzola... sve igra super, nema beda.
9 godina
Hvala na savjetu.

Jbt, koji sam ja.... Nisam se uopce sjetio ubost ga u tv, ionako gori cijeli dan.

Tnx!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

vidim da vas dosta zeli kupiti Playstation charge station.

ja sam imao vise komada za PS3 i PS4.

svi se raspadnu. dio koji ulazi u kontroler se raspadne pa je neupotrebljiv.

ovo je puno bolje rijesenje i ima siru primjenu

Anker PowerPort 5-Port USB C Charger 60W Wall Charger

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2020 22:44 (Robert_84).
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Tv je dobra opcija. Meni pase ps5 i usb kabel, nemam potrebe za charging stationom. Dok igram jednim gamepadon, drugi se puni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2020 0:03 (Tututuru).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Robert_84 kaže...

vidim da vas dosta zeli kupiti Playstation charge station.

ja sam imao vise komada za PS3 i PS4.

svi se raspadnu. dio koji ulazi u kontroler se raspadne pa je neupotrebljiv.

ovo je puno bolje rijesenje i ima siru primjenu

Anker PowerPort 5-Port USB C Charger 60W Wall Charger

Ovaj novi charger za DualSense ima samo kontakte koji se naslanjaju na sam gamepad. Nema utiskivanja. Sama težina kontrolera je dovoljna da se uspostavi kontakt. Meni izgleda kao kvalitetan pomak naprijed. Vrijeme će pokazati.

4 godine
protjeran
Ima kakvih novosti oko ps+ igara za siječanj? Znam da je spomenuto Destruction AllStars za ps5, a ps4?

0 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Poceo Detroit....

Iako sam ga odigrao na pc-u, ovo je na ps5 pravo filmsko iskustvo, svakako preporuka ako netko nije igrao.

Malo sam cackao po opcijama i skuzio da je sony po defaultu vibracije kontrolera stavio na low, pa to svakako promjenite na high, radi boljeg osjecaja, vibracija i ostalih kerefeka.

Neznam kako utjece na bateriju, no razlika u osjecaju kod igranja je velika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
foofajter kaže...
Ima kakvih novosti oko ps+ igara za siječanj? Znam da je spomenuto Destruction AllStars za ps5, a ps4?

Navodno 30.12. otkrivaju igre za ps+ koje će biti dostupne za "pokupiti" od 5.1.2021.

4 godine
neaktivan
foofajter kaže...

Destruction All Stars je tek za februar najavljen a ne za januar. 

11 godina
Odigrao sat vremena spidermana miles morales u komadu na performance mode 😄
Konzola blago mlaka, bez rušenja.
Da mi je barem prije netko rekao da je problem u grafičkim postavkama.
Nadam se da ovih par isključivanja konzole iz utičnice nije narusilo ispravnost konzole. (Ps4 pro nisam nikad gasio iz utičnice u 3 godine)
Znači nemojte nipošto igrati igru na fidelity ili RT modu ako ne zelite probleme i pregrijavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
znači igra je pravi next gen...s obzirom na cjepivo...2022 je godina pravih next gen igara
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
10 godina
Sony PlayStation 5

Jel netko zna jel se moze waezone igrat sa misem i tipkovnicom na ps5

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moze se.
10 godina
neaktivan
Bass kaže...
Moze se.

a apex legends ?

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
Sony PlayStation 5

Pricalo se da ce u Njemackoj bit dostupan drugi val konzola do blagdana,nula bodova nista nije doslo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
8 godina
Sony PlayStation 5
Pocea igrat SW Fallen order danas. Nakon sta stisnem respawn 55 sekundi da me vrati u igru. Jel tako i na ps4 bilo?

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
@Tututuru....
Sutra počinjem s Jedi:Fallen Order, prema onome što sam pročitao i vidio na Google-u i YouTube-u, patch nije izdan (barem za sada) za PS5, što se tiče 4K ili loading time, navodno je potrebno prebaciti na performance mode kako bi igra bila fluentna i kako bi radila na 60fps-a bez dropova....
Nisu moje riječi niti moje mišljenje, nego ono što sam pokupio s neta...
Nadam se da ti je to pomoglo.

Lp

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice