Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.998
|
čitano: 6.389.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Javili iz SM da 19. šalju na dostavu.

0 0 hvala 0
16 godina
Javili iz SM da 19. šalju na dostavu.

0 0 hvala 2
4 godine
neaktivan

a

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 13:16 (theutti).
10 godina
neaktivan
mabencic kaže...

A ja se bojim da će biti ovako:

1. Sancta Domenica (uvoznik) šalje 19.11.2020. -> kod nas/vas je 20.11.2020.

2. Sancta Domenica (uvoznik) šalje 19.11.2020. -> kod drugih preprodavača (Links, Tele2, Svijet Medija, itd.) je 20.11.2020. -> kod nas/vas je 23.11.2020.

1. = oni koji su kupili u SD

2. = oni koji su kupili bilo gdje drugdje

Ja koliko sam čuo ovi veći preprodavači su dogovaraili pošiljke direkt sa Sonyem i ne idu preko Sancte (tu ne brojim teleoperatere) pa mi tvoja teorija ne drži vodu :)

I am over 9000!!!
4 godine
neaktivan
icanic kaže...

Za ove koji su narucili u 10 mjesecu u Sancta Domenici nista od konzole. 

Sada sam kontaktirao SD i rekli su mi da posto sam narucio 6.10 da konzola nece doci sada i da ne znaju kada ce biti isporuka za te konzole, da se nadaju do kraja godine ali da ne moze nista reci zasigurno. :-(

Tako da ja mogu biti sretan ako bude uopce ove godine.

Ja sam prednaručio 18.09. oko 6h ujutro i rekli su mi da ću konzolu dobiti početkom 2021.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 13:32 (theutti).
13 godina
neaktivan
HCMAA kaže...
da su ovi iz SD pametniji prodavali bi konzolu na njuškalo po puno većoj cijeni...ovako je prodaju po cijeni koju je Sony odredio(okvirno)

mozda zaposlenici kupili (pa je zato vise i nema)..pa ce prodavat online po puno vecoj cijeni ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 13:22 (Mortiis).
17 godina
Sony PlayStation 5

Evo ovako. Upravo došao iz SD sa slušalicama. Imate ih u arena parku još par komada. Uglavnom rade s PS4 i s računalom tako da sam s te strane zadovoljan. Mislim da će problem biti onaj skaj koji simulira kožu. Bojim se da će on otići za par mjeseci jer već sada ne izgleda kao materijal koji će dugo trajati.

Što se konzole tiče situacija je sljedeća. Ne šalju se konzole ranije jer ne da sony već jer je to knjigovodstveno nemoguće. Naime svi mi konzolu smo kupili s datumom 19.11. i s tim datumom ćemo dobiti račun. Nemoguće je kroz njihov program izdati račin s datumom 19.11 recimo 17.11. Zato konzole odlaze od njih 19.11. s računom na 19.11. Konzole ćemo dobiti kako tko. Možda netko dobije 19.11. što je teško za očekivati. Neki će dobiti 20.11. a kako oni kažu većina će dobiti tek u ponedjeljak.

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
movie kaže...

Evo ovako. Upravo došao iz SD sa slušalicama. Imate ih u arena parku još par komada. Uglavnom rade s PS4 i s računalom tako da sam s te strane zadovoljan. Mislim da će problem biti onaj skaj koji simulira kožu. Bojim se da će on otići za par mjeseci jer već sada ne izgleda kao materijal koji će dugo trajati.

Što se konzole tiče situacija je sljedeća. Ne šalju se konzole ranije jer ne da sony već jer je to knjigovodstveno nemoguće. Naime svi mi konzolu smo kupili s datumom 19.11. i s tim datumom ćemo dobiti račun. Nemoguće je kroz njihov program izdati račin s datumom 19.11 recimo 17.11. Zato konzole odlaze od njih 19.11. s računom na 19.11. Konzole ćemo dobiti kako tko. Možda netko dobije 19.11. što je teško za očekivati. Neki će dobiti 20.11. a kako oni kažu većina će dobiti tek u ponedjeljak.

Dobar im je izgovor. koriste Luceed ERP i u njemu možeš (ako naravno želiš ) upisati na fakturu koji god datum hoćeš. To im je očito problem, a nije im problem knjižitu uplate od prije 2 mjeseca. Kak su pravdali i uplatili porez na kraju mjeseca?  Na kaj i s kojim datumom su to knjižili? Uglavnom, seru govna i glume nekakvu ekskluzivnost i namjerno štopaju. Kak, karikiram švabo može isporučivat ranije a isto je u PS zoni ko i mi? Gluposti pričaju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 13:33 (Han).
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

kratak info frendica kaj radi u A1 kaze da su plejke tak brzo planule
da ona ni decku nije stigla rezervirat jednu. na moje pitanje
ima info za novu turu samo mi je rekla da to ni Sv. petar ne zna.

frend iz svijeta medija kaze da su vjerojatno rasprodali i drugi val
konzola koji im jos ni nije stigao. niti zna kad ce, ali da ce mi svakako javiti.

poznanik u tele mi kaze da vjeruje da ce ih krajem sjecnja biti.
jer sam ga pitao koliko treba proci prije nego mogu produljiti
kod njih pretplatu i uzeti konzolu.  odnosno krajem sjecnja
ce mi biti 90 dana do isteka pretplate. ako bude tako
do valentinova igram demon souls.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Han kaže...

Dobar im je izgovor. koriste Luceed ERP i u njemu možeš (ako naravno želiš ) upisati na fakturu koji god datum hoćeš. To im je očito problem, a nije im problem knjižitu uplate od prije 2 mjeseca. Kak su pravdali i uplatili porez na kraju mjeseca?  Na kaj i s kojim datumom su to knjižili? Uglavnom, seru govna i glume nekakvu ekskluzivnost i namjerno štopaju. Kak, karikiram švabo može isporučivat ranije a isto je u PS zoni ko i mi? Gluposti pričaju...

Fiskalni račun u gotovini i kartici se izdaje dan za dan. Ne možeš fiskalizirati račun s datumom 19.11. recimo 17.11. Oni  će sve te račune fiskalizirati 19.11. i tada će računi otići prema poreznoj upravi te će shodno tome platiti porez. Gotovinu nisu primili a sve naše uplate stoje na predujmu za robu dok se roba ne izda.

14 godina
To nema veze jedno s drugim. Oni su komotno mogli tebi predati konzolu 17.11. i poslati ti račun s 19.11.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
movie kaže...
Han kaže...

Fiskalni račun u gotovini i kartici se izdaje dan za dan. Ne možeš fiskalizirati račun s datumom 19.11. recimo 17.11. Oni  će sve te račune fiskalizirati 19.11. i tada će računi otići prema poreznoj upravi te će shodno tome platiti porez. Gotovinu nisu primili a sve naše uplate stoje na predujmu za robu dok se roba ne izda.

Ne vidim gdje je problem da pošalju konzole dva dana ranije sa otpremnicom, a račune nek naprave 19.11 sa datumom isporuke dva dana ranije i pošalju na mail. Nešto potpuno normalno u normalnom svijetu.

Al im je vjerojatno zajebancija pa im se ne da odstupati od uobičajene prakse.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
protjeran
movie kaže...
Han kaže...

Predrezervacija sredstava po karticama traje do 15 dana. Nakon toga banka vraća sredstva ili proslijeđuje. Nema tu držanja predrezervacije i predujma po 2 mjeseca. Porezno neispravno i protuzakonito. Svaka banka mora pravdati i zatvarati transakcije u obračunskom razdoblju koji imaš. Nema tu čuvanja cca 3 miljona kuna u zraku i to 2 mjeseca... I fiskalizirani račun se izdaje onoga trena kada se napravi isti, a ne dan za dan. Objasni mi samo kak su oni koji su kupili na rate već platili 2-3 rate ako nema računa? Na temelju čega? I di idu te rate? Idu banci jer banka je pustila cijeli iznos Sancti i sad uzima sebi na rate svaki mjesec.

13 godina
protjeran
don4ld kaže...
Mene zvali iz Sonya da je u četvrtak ujutro konzola kod mene i ide odma na njuškalo za 6000 kn.

Jel ti to Sony odredio cijenu za njuškalo ili je to neki prosjek na njuškalu

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Kad izlazi konzola? Zna netko tocan Info? 

Molim vas. Nije mi dobro. Bilokakva informacija je dobro dosla.

Imam tezak zivot. Ne pijem pivo ono pije mene.

15 godina
neaktivan
Shivi kaže...
 Ja koliko sam čuo ovi veći preprodavači su dogovaraili pošiljke direkt sa Sonyem i ne idu preko Sancte (tu ne brojim teleoperatere) pa mi tvoja teorija ne drži vodu :)

Evo što kažu, sada sam im pisao: Dolazi nam na skladište 19.11. te se očekuje u Poreču najranije dan poslije.

Najranije.... Uzmi to najranije kako god uzmeš :) Isto kao da mi kažeš: kiša će padati najranije sutra, a kad će, tko će ga znati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 14:10 (mabencic).
17 godina
Hexfire kaže...
To nema veze jedno s drugim. Oni su komotno mogli tebi predati konzolu 17.11. i poslati ti račun s 19.11.

Nisu. Programski im je vezano da kada roba izlazi sa skladišta da se odmah izdaje i račun i otpremnica. Većina firmi ima takav princip

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Han kaže...

Predrezervacija sredstava po karticama traje do 15 dana. Nakon toga banka vraća sredstva ili proslijeđuje. Nema tu držanja predrezervacije i predujma po 2 mjeseca. Porezno neispravno i protuzakonito. Svaka banka mora pravdati i zatvarati transakcije u obračunskom razdoblju koji imaš. Nema tu čuvanja cca 3 miljona kuna u zraku i to 2 mjeseca... I fiskalizirani račun se izdaje onoga trena kada se napravi isti, a ne dan za dan. Objasni mi samo kak su oni koji su kupili na rate već platili 2-3 rate ako nema računa? Na temelju čega? I di idu te rate? Idu banci jer banka je pustila cijeli iznos Sancti i sad uzima sebi na rate svaki mjesec.

Pa da, naravno da već ima račun. Ja sam dobio avansni račun (račun za predujam). A kad se izdaje pravi račun postoje dvije varijante:

1. obračun ukupnog iznosa računa i uplaćenog avansa, tj. koliko je preostalo za platiti.

2. storno avansnog računa i izdavanje novog pravog računa

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Sony PlayStation 5

To sa računom izmišljaju jer ovdje kod mene su mi rekli da šalju konzolu dan prije izlaska pa da ju ljudi dobiju na sam dan izlaska.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Nisu me obavijestili na vrijeme SMSom. Paket stigao oko 11,poruka tek u pola 12  Sad samo Praxiten i Irish pomaze dok ne dodje PS5 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 15:04 (Sideswipe).
Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

stigao je....

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

nego, zasto vas toliko odmah uzima dodatni gamepad? haha

plus, jel nije pisalo nesto da ce radit ovi ps4 gamepads takodjer? (imam ih 3)

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Radit ce samo ps4 igre s dualshockom.

Svijet medija ima vec na policama dualsense i daljinski.

Ali nemaju nba sramota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Fula si temu, ovo je tema o dostavama 😀

8 godina
Sony PlayStation 5

Stvar je sa Sanctom što mogu, ali ne žele. Jer po pitanju PS-a nemaju pravu konkurenciju pa im je tako svejedno dobili vi konzolu 19-og ili 29-og. 

Bolje da ste k'o Deni kupili Xbox. Sad biste se već igrali... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 15:34 (Vandit).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bloodborne kaže...

Ali nemaju nba sramota.

na ovo mislis? :D

kupio jucer u media markt

14 godina
nike098 kaže...

Fula si temu, ovo je tema o dostavama 😀

Znam, pokusal sam malo "precvikat", ali ne ide :)

6 godina
protjeran
Mortiis kaže...
bloodborne kaže...

Ali nemaju nba sramota.

Jok meni treba mamba edition. Meanwhile

Muller u mallu ima rasprodaju igara 

Fifu 20 za 280kn i bf v bolje da nisam slikao. 😂

13 godina
neaktivan
bloodborne kaže...
Mortiis kaže...
bloodborne kaže...

Ali nemaju nba sramota.

Jok meni treba mamba edition. Meanwhile

Muller u mallu ima rasprodaju igara 

Fifu 20 za 280kn i bf v bolje da nisam slikao. 😂

bila je i mamba edition (ali ne treba mi to...)

89€

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice