Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.002
|
čitano: 6.401.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony PlayStation 5

Napisat ću javno da ukoliko je netko prednaručio a nemože kupiti zbog nekog razloga slobodno se javi meni.

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Sony PlayStation 5
Strelok kaže...

Napisat ću javno da ukoliko je netko prednaručio a nemože kupiti zbog nekog razloga slobodno se javi meni.

Takoder 

PSN - ediholic
14 godina
mariclius danas 17:02
Je li istina da ovi iz prvog vala 19.11 prelaze u drugi val za 24.12, a ovi treći val iz 01.01.2021 prelaze u prvi val za 19.11? Drugi val iz 24.12 samim time prelazi u treći val za 01.01.2021.

Moj PC  
15 0 hvala 3
8 godina
mariclius kaže...

Je li istina da ovi iz prvog vala 19.11 prelaze u drugi val za 24.12, a ovi treći val iz 01.01.2021 prelaze u prvi val za 19.11? Drugi val iz 24.12 samim time prelazi u treći val za 01.01.2021.

J e b o t e. Javi se Nolanu i ponudi mu scenarij za Inception 2. 

15 godina
mariclius kaže...

Zvati ću Otvoreni radio i tražiti glazbenu želju za prijatelja koji nije uspio naručiti konzolu na vrijeme, uz pjesmu Daleka Obala - Valovi

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
protjeran
mariclius kaže...

Plot twist, na kraju cemo konzolu dobiti mi koji

nismo preorderali niti platili. 

15 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam na ekupi stavio dvije konzole u košaricu ali je bilo dosta kasno pa mi se nije dalo otiči po novčanik u auto.  Mislim si nema veze, budem ujutro. 

0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Moram nešto priznati

Uzeo sam broj na kiosku, nazvao sve i jednog lika koji prodaje ps5 na njuskalu i rezervirao ih raznim forama!

Sad neka čekaju hahaha. Taman izađe konzola za koji dan i propadne im plan da išta prodaju.

Moj PC  
10 0 hvala 3
15 godina
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

Uzeo sam broj na kiosku, nazvao sve i jednog lika koji prodaje ps5 na njuskalu i rezervirao ih raznim forama!

Sad neka čekaju hahaha. Taman izađe konzola za koji dan i propadne im plan da išta prodaju.

Kao da si ti jedini koji je rezervirao. Nisi postigao ništa osim par minuta osobnog zadovoljstva.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

Jedinu foru što priznajem je 500 kn akontacije. 

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Meni iz Micronisa sada javili da sljedeci val petica oceukuju Q1 2021, pa koji vrag, valjda cu do bozica nesto naci.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

ako popuse...svaka ti cast :D

10 godina
Sony PlayStation 5

Haha sigurno imaju neki template vec za odgovore

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
x18x05x kaže...
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

Kao da si ti jedini koji je rezervirao. Nisi postigao ništa osim par minuta osobnog zadovoljstva.

Ha?

Ako sam tebe zvao siguran sam da si sad išao provjerit brojeve i nazvat :)

Inače, svi koje sam nazvao, njih 20-tak sigurno i garantirano čekaju pare u srijedi ujutro, a šalju konzolu ili će biti pickup nakon sitne uplate kako smo dogovorili.

Sretno im s prodajom s obzirom da će na Njuškalu biti 100+ konzola u petak i to po gotovo pa normalnim cijenama.

PS. Ja konzolu dobivam jer imam preorder prije svih kako frend radi u nabavi SD-a imam ju među prvima. Ovo sam napravio da sjebem pohlepne.

17 godina
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

Svaki taj lik svakom tko ga nazove kaže da je rezervirano baš za njega. Na kraju tko ga prvi nazove kada konzola izađe, ode konzola njemu. Nisi ga baš ujebao.

15 godina
Mortiis kaže...
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

ako popuse...svaka ti cast :D

Koliko sam bio uvjerljiv i što sam obecao s uplatama i pickupom bili su i više nego sretni, čak sam si dao oduška da se cjenkam za gorivo kad je već konzola "tako skupa", ajd svaki je spustio :) hvala im za to. Pogotovo onom debilu što očekuje 500kn, a zatim još 8000 za konzolu. Dobit će je kad i ja posao VP-a u Microsoftu.

15 godina
crocro23 kaže...
x18x05x kaže...
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

Ha?

Ako sam tebe zvao siguran sam da si sad išao provjerit brojeve i nazvat :)

Inače, svi koje sam nazvao, njih 20-tak sigurno i garantirano čekaju pare u srijedi ujutro, a šalju konzolu ili će biti pickup nakon sitne uplate kako smo dogovorili.

Sretno im s prodajom s obzirom da će na Njuškalu biti 100+ konzola u petak i to po gotovo pa normalnim cijenama.

PS. Ja konzolu dobivam jer imam preorder prije svih kako frend radi u nabavi SD-a imam ju među prvima. Ovo sam napravio da sjebem pohlepne.

Teško, ja ne živim u hr niti prodajem. 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
Sony PlayStation 5

Zar nemaš pametnijih stvari u životu. ... 

2 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
crocro23 kaže...

Moram nešto priznati

Svaki taj lik svakom tko ga nazove kaže da je rezervirano baš za njega. Na kraju tko ga prvi nazove kada konzola izađe, ode konzola njemu. Nisi ga baš ujebao.

Probaj ih nazvat pa vidi hoće li tebi pristati.

Kako misliš kad konzola izađe? Oni MORAJU prodat prije jer tisuće konzola dolazi van u petak i mnogi nemaju novca i prodavat će. Znaš ti koliko ljudi je u tele2 uzeli konzole jer su bile uz pretplatu, a niti ne igraju igre - keš keš i keš, mnogi nemaju i kad oni postave, ovi što traže 1000 eura će popušit i jedina fora da dobiju 5000 + kn je do petka, a ne nakon. Da, od njih 20-tak ću barem 10 zajebat s ovim jer do srijede navečer je otišlo. Baš čudom nakon mog poziva 20min kasnije promjene na Njuškalu oglas - rezervirano, a nije bilo. Taman da prođe onih 15min da se pojavi editiran oglas - znači upecali su se.

15 godina
Wontay kaže...

Zar nemaš pametnijih stvari u životu. ... 

Iskreno nisam imao. Dok sam čekao kolegu i pio kavu ujutro riješio sam u tih sat vremena pozive i dobro se nasmijao, trebao sam i izmislit toliko imena i razloga, i fore da sam na poslovnom putu, bilo je zanimljivo, al radim sa strankama pa znam kako prodat maglu, a ovaj put sam im prodao maglu. :)

13 godina
Sony PlayStation 5

3 dana do izlaska konzole... tema je dosla do razine malo jace psihijatrije. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
12 0 hvala 2
8 godina
Sony PlayStation 5

Nisan napravija preorder, a da jesan zadrza bi konzolu za sebe. Al stvarno ne vidin problem u tome sta ljudi koji jesu, zele je prodat za vise nego sta su je platili. Nitko ne sili druge da im daju te basnoslovne cifre koje traze, i sigurno to ne rade oni kojima ce ta lova falit taj misec. Trziste diktira cijenu (sad ih fali na veliko) i dokle god postoje ljudi koji ce toliko platit, samo neka izvole. Volija bi je imat ove godine, al nije mi se problem strpit.

PSN - ediholic

3 0 hvala 1
11 godina
Vidjet ces tek iduci tjedan... Kad mnogi dobiju konzole19og i 20og a tjedan poslije ni traga ni glasa o tome kad stizu slijedeće isporuke a predorderi opet otvoreni... Tek onda ce biti hrpa pitanja kad ce konzola.
15 godina
Gogy7 kaže...
Vidjet ces tek iduci tjedan... Kad mnogi dobiju konzole19og i 20og a tjedan poslije ni traga ni glasa o tome kad stizu slijedeće isporuke a predorderi opet otvoreni... Tek onda ce biti hrpa pitanja kad ce konzola.

Jesi za okladu?

Ja kažem više stotina konzola za vikend na Njuškalu, po mnogo razumnijim cijenama, a 10-tak dana kasnije dostupno u trgovinama i to će biti vrlo vruća roba koja će brzo nestati, ali će je biti.

Oklada?

14 godina
Sony PlayStation 5

Ajde forumaši priznajte da svi željno isčekujemo PS5 pa "idu ko vruće kiflice".... a od idućeg tj ćemo kako ide ovo, kako se napravi ono

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ja sam svoju prednarucio 6.10. u Sancta Domenici. E sada ako meni netko moze objasniti te valove :) ? 

Dal postoji mogucnost da ja dobijem konzolu kroz tjedan dana ili ne?

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
U prvom misecu ce je biti i na trafikama tiska, ovo je namjerna histerija napravljena

2 0 hvala 0
13 godina
icanic kaže...

Ja sam svoju prednarucio 6.10. u Sancta Domenici. E sada ako meni netko moze objasniti te valove :) ? 

Dal postoji mogucnost da ja dobijem konzolu kroz tjedan dana ili ne?

Hvala!

Ovdje ti je sve objašnjeno

16 godina
neaktivan

:)

Ma ozbiljno pitam. Dal ima neki datum do kojeg je trebala bit prednarudzba pa da dodje 19og ili?

4 godine
neaktivan

Tako sam ih i ja pitao oce li se moc narucit online 19.11 kao sto svugdje najavljuju i dobio sam odgovor danas: Poštovani,

nažalost još nemamo informacije kada će biti ponovne prednarudžbe, možete sve na vrijeme saznati prijavom na : https://www.sancta-domenica.hr/promotions/playstation5_novosti
za sada neće biti u slobodnoj prodaji.

Nerazumijem ih kako na release dayu nece bit dostupnih playstationa za kupit preko interneta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice