PSP vs ipod

poruka: 43
|
čitano: 6.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PSP vs ipod

hmmm, imam iPhone i PSP 2000 i mogu reci da iskreno niti neznam di mi je Psp u sobi sad, sve imam na iPhoneu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PSP vs ipod
trackmanijak kaže...

Jao, koja tema, pa to su dvije različite stvari! Kao da pitaš telefon ili toster s bežičnim internetom.

Usporedba ti je genijalna, u stilu pas ili psećje gofno.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:18 (EVO).
14 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

hmmm, imam iPhone i PSP 2000 i mogu reci da iskreno niti neznam di mi je Psp u sobi sad, sve imam na iPhoneu...

Kako god okrenes PSP je za igranje igrica,ajmo odvozit koj krug MOTO GP-a ili neceg slicnog ti na Iphoneu ja na PSP-u!

SVe ovisi sta ce raditi sa uređajem kojeg namjerava kupiti!

Stisni HVALA nije teško.
15 godina
neaktivan
PSP vs ipod

prva stvar  sta ovi gore pisu o iPodu valjda su mislili na iPhone xaxa

imas hrpu videa na youtube bas u vezi toga.....ja sam imao istu dilemu i uzeo sam PSP...da ti iskreno kazem pokajao sam se... iPhone je u svemu bolji sem igricama,a bosto sam ja bot kupio psp koji se ne moze modifikovati i tu sam se dobro zeznuo...ali opet ti preporucujem iPhone,a ako mislis igrati igrice onda tio je bolje uzmes sony 2 ako nemas kesa za ps3 ili xbox360...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

prva stvar  sta ovi gore pisu o iPodu valjda su mislili na iPhone xaxa

imas hrpu videa na youtube bas u vezi toga.....ja sam imao istu dilemu i uzeo sam PSP...da ti iskreno kazem pokajao sam se... iPhone je u svemu bolji sem igricama,a bosto sam ja bot kupio psp koji se ne moze modifikovati i tu sam se dobro zeznuo...ali opet ti preporucujem iPhone,a ako mislis igrati igrice onda tio je bolje uzmes sony 2 ako nemas kesa za ps3 ili xbox360...

Imam ps2 i x360 ali mi treba pokretna konzola.

15 godina
protjeran
PSP vs ipod

mozes kupiti ipod touch,to ti je iphone bez mogucnosti pooziva,poruka...

laicki receno

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP vs ipod

ja sam se isto pitao nesto slicno, imam vesmasinu za koju ni neznam jer je negdje u podrumu a imam i komp ...hmmm aj idem napravit neku glupu temu s usporedbama ovih dvoje iako na internetu vec mogu naci nesto slicno.... LINK  , LINK

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, We�d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 10:13 (Sacrier).

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP vs ipod

A igre su dosta drugačije na psp-u i na iphonu, tj. jedne bolje leže na iphonu, a jedne na psp-u.

Iphone je odličan za utrke, logičke igre, avanture, a psp je dobar za platformere tipa Retchet and Clank.

EDIT: Zahvaljujući kolegi jer me sjetio trebam nadodat da na psp-u je odličan nogomet :))

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 16:52 (nailer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
nailer kaže...

A igre su dosta drugačije na psp-u i na iphonu, tj. jedne bolje leže na iphonu, a jedne na psp-u.

Iphone je odličan za utrke, logičke igre, avanture, a psp je dobar za platformere tipa Retchet and Clank.

A i dobar je za sportske tipa nogometa. Baš sam pred koji tjedan igrao pes/fifu (neznam sad koji točno) na psp-u i ubije u pojam onaj realfootball na androidu/iphonu em što imaš puno tipko plus fizičku gljivu i puno veći ekran, dok na iphonu imaš i manji ekran i plus ti prsti trećinu ekrana pokre kad igraš nogomet. Ali za aute je onda mobitel dobar igram nfs shift i predobro je.

Stoja
17 godina
PSP vs ipod

Ma sve te konzolice su bacanje novca. Novi mobiteli, bilo iPhone, Androidi, Nokie - sve je to jače i bolje. Konzolice će polako nestati...

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sacrier kaže...

ja sam se isto pitao nesto slicno, imam vesmasinu za koju ni neznam jer je negdje u podrumu a imam i komp ...hmmm aj idem napravit neku glupu temu s usporedbama ovih dvoje iako na internetu vec mogu naci nesto slicno.... LINK  , LINK

ne kuzim ove ljude...pa idolu ako ti se koristi google izvoli niko te ne drzi...covjek lijepo pita ako neko ima iskustva...ja sma googlao pa sam se za*ebao,a da mi je neko lijepo rekao kao sto su ovdje covjeku objasnili ne bi se to dogodilo...tkda bzv spamasŠutim

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 13:25 (_DuX_91).
13 godina
neaktivan
Re: PSP vs ipod

Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?

16 godina
neaktivan
PSP vs ipod

PSP moze također gledati video sa YouTube-a samo moras imati instaliran i ukljucen flash player. Također ima super besplatnih aplikacija i za OFW(Original Firmware - bez modifikacija) za streamanje televizije, minecraft i slicno... Jedino sto PSP ima samo WiFi da bi se spojio na internet moras imati neki AP da se spojis ako si negdje u gradu onda to stvara problem. Ja koristim PSP-MAPS, PSPTV, PSPDisp, Minecraft(Lamecraft), NZ:P, GBA Emulator... I poprilicno je dobro npr PSPDisp najcesce koristim jer kontroliram racunalo preko WiFi-ja i tako gledam neke filmove, nekad igram i SA:MP... 

A za iPhone i iPod neznam...  Ne mislim ni kupiti jer na PSP-u imam sve sta mi treba.

World Of Warcraft Privatni Server: www.unforgivenwow.com <- Pridruzi se popularnom fun serveru

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice