LJudi trebam pomoć oko psp-a.skinuo sam igricu sa interneta za psp.iso formata.može li mi netko reći kako da stavim igricu na psp i da radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad spojiš psp na komp, odi u my computer i otvori memory karticu od psp-a.
Unutra ćeš vidjet folder ISO, otvori ga i tamo kopiraj iso image od igre i to je to.
kupio sam prije 2god PSP,i odlucin ga ja prije koji dan upalit(nakon par miseci) i sist u kafic i surfat po internetu,doden ja u kafic sidnen i ocita mi se internet od kafica,netraži pass ja ga prihvatin i iden provat uc i on kaze kako je neka sifra od PSP nije u redu i da provan ponovu,mogu li ga odnit u prodavaonicu di san ga kupija da mi maknu tu šifru.Pomoč HITNO!!!
Imam PSP Slim, originalni software je bio 3.73., ali je sad 3.80, to mi je napravio neki tip kako bi mogao igrati piratske igre. Problem je u tome što neke igre s neta igra bez problema, dok neke (npr. Burnout i Metal Gear,...) ne može pokrenuti. Zaslon se zacrni i tako ostane, dok se u nekim slučajevima PSP sam ugasi. Zanima me može li mi netko reći o čemu se radi? Unaprijed se svima zahvaljujem!
evo da neotvaram novu temu, koji od psp je najbolje uzeti i koje su razlike između 1000-1004, 2000-2004 i 3000-3004..hvala
ovako krenio sam updateat psp software i prekinio u pola nadogradivanja i sada kad upalim psp ne radi mi uopce samo se upali i ugasi bez ikakvog prikaza ikona od psp ili tako nesto!!!dali mi neko moze reci sta trebam napravit da ponovno PSP radi????
evo da neotvaram novu temu, koji od psp je najbolje uzeti i koje su razlike između 1000-1004, 2000-2004 i 3000-3004..hvala
Najbolje ti je uzeti psp3000 zato jer je najnoviji model(ne računajmo Go!) i može se hakirati..Ima bolji ekran od prethodnih modela i ima ugrađen mikrofon koji služi za Skype razgovore....Ja ti imam psp3000 i zadovoljan sam,radi mi super...
ovako krenio sam updateat psp software i prekinio u pola nadogradivanja i sada kad upalim psp ne radi mi uopce samo se upali i ugasi bez ikakvog prikaza ikona od psp ili tako nesto!!!dali mi neko moze reci sta trebam napravit da ponovno PSP radi????
Probaj bateriju izvaditi pa je ponovno vratiti,ali ovo je tipičan semi-brick dakle nosi ga na servis ili kod nekog koji hakira psp-eve da ti ga odbricka..
evo ti moj savjet imam 1004...slušaj nemoj si uzimati PSP....i ps 2 rađe igram nego psp...
jest da je praktican mali slatki al ono ima boljih stvari...naravno velika je prednost i wlan al neznam ja ga ne bi uzeo jer ono ima fkt boljih uređaja
Moj savjet ti je da nabaviš pandora bateriju i magic memory stick i ponovno instaliraš software.
Dali iko zna kako inst. Flesh Play na PSP.
PSP ima preslab procesor da bi koristio Flash
PSP ima preslab procesor da bi koristio Flash
Neznam sta ima pre salbo al u postavkama ima za enable Fleshplay.
E a sad kako ga inst.
zaboravi flash player na psp...
ako oces gledat youtube..postoje posebne aplikacije za to
Možeš li mi bolje pojasnit o tome.
Možeš li mi bolje pojasnit o tome.
LINK (Google is your friend :-)
psp slim gen5.03c je hackiran ali stalno pokreće UMD mada je nema unutra.To ga jako usporava i tek kad otvorim i ponovo zatvorim vratasca proradi
Molim vas za pomoć to mi treba za jednog dečka a raspust prođe
Imam PSP Slim, originalni software je bio 3.73., ali je sad 3.80, to mi je napravio neki tip kako bi mogao igrati piratske igre. Problem je u tome što neke igre s neta igra bez problema, dok neke (npr. Burnout i Metal Gear,...) ne može pokrenuti. Zaslon se zacrni i tako ostane, dok se u nekim slučajevima PSP sam ugasi. Zanima me može li mi netko reći o čemu se radi? Unaprijed se svima zahvaljujem!
Imas dvije solucije. Instalirati noviji piratski softver (gen-b 5.03 npr) ili probati da dok si u psp meniju pritisnes select i odaberi neki drugi driver za mauntanje igara.
3000-3004, najkvalitetniji, najlaksi, odlican za hakovanje
To se zove brick. Probaj ga sam popraviti(imas upute na netu) ili bolje nosi nekome ko zna.
evo ti moj savjet imam 1004...slušaj nemoj si uzimati PSP....i ps 2 rađe igram nego psp...
jest da je praktican mali slatki al ono ima boljih stvari...naravno velika je prednost i wlan al neznam ja ga ne bi uzeo jer ono ima fkt boljih uređaja
To je sve od osobe do osobe. Ima mnogo boljih (ili istih) igara na pspu kao i na svakoj drugoj konzoli osim next gen. Prednost nad DSom je ocita, prednost nad svakom drugom je prenosivost. Nema korisnije stvari kod putovanja (slusas muziku, gledas filmove, igras igre, i to 5h). WLAN kad isprobas vidjet ces da je nesto najbolje i zabavnije sto si iskusio. Pozz
oprostite ako moze da mi malo vise objasnite kako cu skinit youtube za psp 1004
evo ti moj msn timi_hr@hotmail.com da se lakse cujemo !!
Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?