PSP i piratske igre zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 4.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
PSP i piratske igre

Dakle,mene zanima što mi je sve potrebno kako bi na PSP-u mogao igrati piratske igre,znači jer dovoljno staviti custom firmwire ili se tu treba još nešto??I ako se treba opišite postupak i koliko bi me to sve skupa koštalo da osposobim,hvala unaprijed..

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 17:58 (nfsbaby).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: PSP i piratske igre

Za igrat piratske igrice treba ti pandora baterija i magic memory stick. Postupak je riskantan i kompliciran ako vec nemas drugi psp sa custom firmwareom. Ja ti to napravim za 150kn

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 18:09 (APazinjan).
16 godina
protjeran
PSP i piratske igre

A gdje nabaviti tu pandorinu bateriju i magic stick i za koliko novaca??I zašto je taj postupak riskantan?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 18:10 (nfsbaby).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Postupak je riskantan zato jer bateriju moras modificirati otvarajuci ju sto je opasno, magic memory stick radis pomocu kompjutera i posebnog programa. Mislim da se modificirane baterije mogu kupiti za jedno 300kn-a

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
APazinjan kaže...

Postupak je riskantan zato jer bateriju moras modificirati otvarajuci ju sto je opasno, magic memory stick radis pomocu kompjutera i posebnog programa. Mislim da se modificirane baterije mogu kupiti za jedno 300kn-a

Hvala,na odgovoru..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice