PS3-rana predrasuda ! zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PS3-rana predrasuda !

LJudi zašto vi bolje volite XBOX 360 ? Evo Zašto : jeftiniji je , sve igre idu kao i na PS3 ,isto kao PS3 ima internet , hard ...
PS3 je skuplji ! Zašto ? Evo navest ću jedan od glavnih razloga , pa PS3 ima Blu-Ray . Blu-Ray je nova gneracija čitanja i snjimanja podataka na medije . Sada je izašao i nravno da je skup. Neznam koliko dođe ali za komp Sony-jev dođe oko 4500 kn , pa si ti misli . PS3 ima bolju konfiguraciju .Zašto se to sada neprimjeti na igrama koje idu i na PS3 i na XBOX 360 . Evo vam odgovora . Igrice se nisu dosta razvile . Mada se vidi ali jako teško razlike u grafici . S godinam će se sve više vidjeti razlika u grafici . Danas  se na Devil  May Cry 4 vidi sitno razlika u grafici ali se prepoznaje vrijeme ućitavanja tj. na PS3 je manje vrijeme ućitavanja nego na XBOX 360 . Samo zamislite koko će se vidjeti razlika u grafici kod Gran Turismo 5 . Naravno tu  je Microsoft i njegova buduća konzola Xbox 720 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3-rana predrasuda !

onak to znamo vec odavno,al aj dobro...

mali video :

Ken leeeee

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3-rana predrasuda !

Jos jedan nepotreban topic o PS3 vs XBOX360 temi. Po tom pitanju mislim da je vec sve poznato....

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PS3-rana predrasuda !
PROTECTOR kaže...

Jos jedan nepotreban topic o PS3 vs XBOX360 temi. Po tom pitanju mislim da je vec sve poznato....

Potpuno se slažem!
Već mi je lagano dosadilo sve to...

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice