PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.345.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Fabregas4 kaže...

evo stigo mi PS3....Jel se moze Joystick namjestitzi da se igra bezicno..Dobio sam 14 dana besplatno za PS3 plus ili tako nesto....Kada sam upalio PS3 i krenila instalacija jel je trebao prnaci moju kucnu wifi mrezu?

Original joystick se i igra bezicno... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Kada sam ga upalio pisalo mi je da povwzem Usb i joystick..znaci samo: skljycim Usb i trebalo bi raditi
No Pain No Gain

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...
Kada sam ga upalio pisalo mi je da povwzem Usb i joystick..znaci samo: skljycim Usb i trebalo bi raditi

Svaki novi Joystick (i općenito dodatni uređaj za PS3) treba po prvi put spojiti preko USB-a da se "upari" bluetooth veza. Nakon toga ga ne moraš više spajati usb-om osim kad ga puniš.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Znaci kada ga idem izgasiti treba otici nazad sto dalje te onda dugo drzati power buton?
No Pain No Gain

0 1 hvala 0
17 godina
Fabregas4 kaže...
Znaci kada ga idem izgasiti treba otici nazad sto dalje te onda dugo drzati power buton?

PS3 mozes ugasiti jednim pritiskom na Power gumb na konzoli.

Ili u PS3 izborniku skroz lijevo, pa gore, Turn Off.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

koji papan stishe stalno TD ,nemoraju svi sve znat i kuzit se u konzole,gadete i sl

kao sto se vidi kolega je pristojan te normalno pita tj. ne trola... Sram vas bilo :-p

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 10:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Mislim kupiti HDMI kabel...nasao sam ovaj 
http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-HDMI-CABLE-15FT-1-4-1080P-BLURAY-3D-TV-DVD-PS3-XBOX-LCD-LED-ETHERNET-HD-/270982352316?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f17ce8dbc
Hoce li ovo valjati i hioc eli se vdijeti veca razlika u kvaliteti slike?igram na LCD-u 92cm dijagonala
Jos jedno pitanje :
prije par postova sam stavio koji caddy za ps3 hocu kupiti...Netko je napisao da vidim koja je CECH verzija..i sada gledam i ona je
CECH 4204A
Znaci trebam naruciti drugi? 

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 17:31 (Fabregas4).

0 0 hvala 0
17 godina

Hoce li se vidjet razlika u odnosu na spajanje kojim kablom?

You got to lose to know how to win
11 godina
protjeran

da na to mislim

No Pain No Gain
17 godina

O majko bozja, na sta mislis ne citam ja misli? U odnosu na koji kabel? S cim si do sad spajo da te zanima dal ce s ovim bit bolje?

11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Nemam nikakav dodatni kabel osim onog koji dolazi u kutiji sa osnovnom opremom.

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
17 godina

Pa tak odma reci, normalno da se vidjet razlika jel si s onim kalbom imo 480p sad ces imat 1080p i razlika ce bit drasticna.

11 godina
neaktivan

čovječe,  korištenje sd kabla na lcd i plazma telkama treba zabraniti zakonom. bilo je bolesnika koji su ps3 spojili preko scarta na plazmu od 50 inča. rezultat je očajna slika i trajno oštećenje mozga.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo mene opet, imam još jedno malo, čudno pitanje! Zanima me je li se na PS3 mogu igrati igre koje su bile napravljene za PS2 kao što je GT4? Ako može, mora li biti CD, ili se može nekako srediti da se instalira na disk? Jbg, tko pita, taj ne skita. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Evo mene opet, imam još jedno malo, čudno pitanje! Zanima me je li se na PS3 mogu igrati igre koje su bile napravljene za PS2 kao što je GT4? Ako može, mora li biti CD, ili se može nekako srediti da se instalira na disk? Jbg, tko pita, taj ne skita. 

Samo fat verzije mogu i igra treba bit original koliko ja znam. Za druge metode ti ne mogu reć jer nisam upoznat. A inače bi mogao probati ps2 emulator na kompu vidjet dal će radit GT4 na njemu i može se joystick spojit naravno.

17 godina
turbojc kaže...

Imas i na Storeu PS2 Classics sekciju, pa tamo vidi sto se nudi.

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok,

Evo ovako, kupio sam LG FLATRON E2251 prije godinu dana, no tada nisam ni razmišljao o kupovini konzole(PLAYSTATION 3), pisalo je da je monitor full HD, pa se nisam ni obazirao na utore. Prije tjedan dana kupio sam PS3 i sada me zanima kako bi ga ja mogao spojiti na taj monitor... - Ima samo D-SUB utor, ja mislim da je to VGA, ali nisam siguran.

Molio bi za pomoć, hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aha, hvala! Ovaj, ako sam dobro razumio, CD mora biti original?
A emulator imam na računalu, ali je problem što ga ne mogu podesiti pravilno, pa mi onda sve izgleda kao usporena snimka. A zanimalo me je li se može igrat GT4 na PS3. Hvala obojici na pomoći!
17 godina
SuBBzy kaže...

Bok,

Evo ovako, kupio sam LG FLATRON E2251 prije godinu dana, no tada nisam ni razmišljao o kupovini konzole(PLAYSTATION 3), pisalo je da je monitor full HD, pa se nisam ni obazirao na utore. Prije tjedan dana kupio sam PS3 i sada me zanima kako bi ga ja mogao spojiti na taj monitor... - Ima samo D-SUB utor, ja mislim da je to VGA, ali nisam siguran.

Molio bi za pomoć, hvala.

Mozes probati s kabelom ili konverterom HDMI to D-SUB.

Ali ces morati i zvuk dovesti do zvucnika/slusalica i sl.

turbojc kaže...
Aha, hvala! Ovaj, ako sam dobro razumio, CD mora biti original?
A emulator imam na računalu, ali je problem što ga ne mogu podesiti pravilno, pa mi onda sve izgleda kao usporena snimka. A zanimalo me je li se može igrat GT4 na PS3. Hvala obojici na pomoći!

Samo jedna verzija PS3 je imala mogucnost igranja PS2 original igara. Mislim da Fat 60GB (potrazi na Wiki).

Za emulator PS2, ne znam, jer ga nisam nikada koristio.

Radije ubodi GT6, nego sto se zezas s time {#}

15 godina
neaktivan
A ove ostale verzije nisu ni mogle igrati originale od PS2, a kamo li kopije? jbg, sorry za noob pitanja.

Ma znam, i sam se slažem s tim da mi je bolje okrenuti smjer prema GT5, i GT6. No, ima vremena. Ovo me sve samo informativno zanimalo! Hvala dečki!
11 godina
neaktivan

Za zvuk sam si ja sve već nabavio, ali ne znam gdje da nabavim taj kabel, ha-ha- da li možda znaš neku trgovinu, a da je tu u Osječko-Baranjskoj županiji?

EDIT: E, da- treba mi taj D-SUB muški.

EDIT #2: http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/informatika-sve-ostalo/wga-hdmi-mini-1.5m-kabel-slika-30250459.jpg - jel bi tako šta radilo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 13:27 (SuBBzy).
17 godina
turbojc kaže...
A ove ostale verzije nisu ni mogle igrati originale od PS2, a kamo li kopije? jbg, sorry za noob pitanja.

Ma znam, i sam se slažem s tim da mi je bolje okrenuti smjer prema GT5, i GT6. No, ima vremena. Ovo me sve samo informativno zanimalo! Hvala dečki!

Da, ostale verzije nisu mogle PS2/PS1 originale.

GT5 preskoci, jer ce ugasiti online komponentu. Odmah uzmi GT6, jer to ces imati sta igrati iducih par godina.

Stalno ga nadograduju i dodaju nove stvari.

SuBBzy kaže...

Za zvuk sam si ja sve već nabavio, ali ne znam gdje da nabavim taj kabel, ha-ha- da li možda znaš neku trgovinu, a da je tu u Osječko-Baranjskoj županiji?

EDIT #2: http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/informatika-sve-ostalo/wga-hdmi-mini-1.5m-kabel-slika-30250459.jpg - jel bi tako šta radilo?

Vjerujem da bi, ali ne mogu tvrditi s 100% sigurnosti, jer nisam probao na VGA.

HDMI to DVI radi normalno (tako imam spojeno na monitor).

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 13:38 (Chaky).
11 godina
neaktivan

SuBBzy kaže...

Hvala, još jedno brzo pitanje: to je MINI HDMI, jel to PS3 podržava sigurno?

14 godina
neaktivan

ako je to hdmi mini kao sto pise onda ne, ne moze sigurno na ps3

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: skaaaj (eu/west) | NFSW: skaj022 (apex.eu) | APB Reloaded: skajzak
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Šteta. :/

Probat ću potražiti nešto okolo, bio bi zahvalan ako bi netko mogao nešto pronaći u okolici Osijeka. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GT5 ne bih kupovao, to bih od prijatelja posudio, čisto reda radi da ju odigram. Jer sam i sam pročitao da nema igrača, niti ima puno servera.
Ali ima vremena. To me više ovako informativno zanimalo zbog tih problema s emulatorom. Hvala!
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Samo fat od 40gigi je imao hw gpu od ps1\2

koji dosao u hrv. malim kolicinama 2k7 te je ubrzo

zamjenjen 60giga modelom koji to nije imao,i ovaj od

40 je ima vise usb utora i neki posebni utor za hack stuff koji je ubrzo zamjenjen slicna prica kao sa ps1 tj. Legendi net yer zoneom (neznam tocan naziv) :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

Samo fat od 40gigi je imao hw gpu od ps1\2

koji dosao u hrv. malim kolicinama 2k7 te je ubrzo

zamjenjen 60giga modelom koji to nije imao,i ovaj od

40 je ima vise usb utora i neki posebni utor za hack stuff koji je ubrzo zamjenjen slicna prica kao sa ps1 tj. Legendi net yer zoneom (neznam tocan naziv) :)

Mislim da je samo fat 60gb mogo citat ps2,on je imao 4 usb utora i citac kartica

Imo sam ga prije nekih 4,5 godina

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupit cu PS3 slim 250gb + GTAV,RDR;GOW3 za 1150kn od prijatelja,no na joysticku nerade R1 i R2.Ima li nekakav tutorial za otvaranje joysticka i popravljanja tih tipki?

0 1 hvala 0
17 godina
SuBBzy kaže...

SuBBzy kaže...

Hvala, još jedno brzo pitanje: to je MINI HDMI, jel to PS3 podržava sigurno?

Moja greska, nisam po slici skuzio da je to mini HDMI {#}

To ne moze, mora biti HDMI.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice