kada malo bolje pogledam vise mi se isplati uzeti ovaj od 230 Eura http://www.mediamarkt.at/mcs/product/SONY-PS3-500GB---The-Last-of-Us---FIFA-14-%28adidas-Edition-exklusiv%29,10255,346179,958237.html?langId=-15
nego ovaj od 170 pa onda kasnije kupovati HDD ako bude potrebno http://www.mediamarkt.at/mcs/product/SONY-PS3-Super-Slim-12GB---Gran-Turismo-5-Little-Big-Planet-2-Uncharted-3,10255,346179,1084971.html?langId=-15
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koje je modifikacija najbolja za ps3, vidim da ih ima puno vrsta pa bi mi trebala pomoc
Kakvih puno vrsta? Postoji custom firewire, koja jos modifickacija ima?
Kakvih puno vrsta? Postoji custom firewire, koja jos modifickacija ima?
neznam na njuskalu sam vidio cobra, cfw i jos nesto cini mi se pa nisam bio najsigurniji sto je sto
kada malo bolje pogledam vise mi se isplati uzeti ovaj od 230 Eura http://www.mediamarkt.at/mcs/product/SONY-PS3-500GB---The-Last-of-Us---FIFA-14-%28adidas-Edition-exklusiv%29,10255,346179,958237.html?langId=-15
nego ovaj od 170 pa onda kasnije kupovati HDD ako bude potrebno http://www.mediamarkt.at/mcs/product/SONY-PS3-Super-Slim-12GB---Gran-Turismo-5-Little-Big-Planet-2-Uncharted-3,10255,346179,1084971.html?langId=-15
Pa uzmeš najjaeftiniji 12Gb koji možeš naći na tržištu, i nađeš preko Njuškala ili gdje god neki rabljeni 120/160 2,5" SATA disk za 100-150kn i to je to, bolje se isplati nego uzimat 500gb pa imat pola prazno a platit dosta skuplje...ne znam, svaki ima svoju računicu :)
znam nego sam neki ljudi uvjerili da necu moci igrati novije igrice na ps3 ako je onaj od 12Gb....Kada se sve zbroji uze cu taj od 170 E + 3 igrice
Nije bitno dal je playstation od 12, 500 ili 1000GB kad svi imaju isti hardver, igra ce jednako raditi na svima. Jedino kaj se neke igre malo duze ucitavaju kad se pokrece sa DVD-a, a ne sa HDD-a. Ovaj od 12GB je najbolji izbor, kasnije stavis HDD...
Nije bitno dal je playstation od 12, 500 ili 1000GB kad svi imaju isti hardver, igra ce jednako raditi na svima. Jedino kaj se neke igre malo duze ucitavaju kad se pokrece sa DVD-a, a ne sa HDD-a. Ovaj od 12GB je najbolji izbor, kasnije stavis HDD...
samo je problem sto ti recimo sam gta5 trazi 8gb mjesta na hardu
neke igre jos i vise,mislim da novi cod i 16gb tako da je ovaj model od 12 gb mislim da je glupo kupovati,jedino ako ga dobijes povoljno i imas kuci neki 120gb 2.5 disk viska
za 1300kn cu ga dobiti.Mogu uzeti taj hdd za 200kn i to ispadne bolje
I ladica ti treba, ne dobiš ladicu za HDD sa 12gb modelom.
Ja imam 12gb model, instaliran mi je gore UFC 2010, i sad hoću stavit GT5 i vidi veselja, nemam mjesta
Al dobro, imam HDD od 120gb, samo mi treba ladica... ako netko treba naručio sam dvije, pa bude jedna na prodaju...orignal PS3 ladica u kutiji, nisu nikakve kemije :)
Ej kolega, kad već spominješ, buraz ima trojku od 12 gb, dobio za firmu prošle godine i treba mu hdd i spomenuta ladica:) Imaš kakvu preporuku za hdd jer se on neće aktivirat oko tog, a non stop kuka kak nema mjesta :D A i ladica će trebat, pa se dogovorimo
Uzmi bilo koji 2,5" HDD, ovisno o tome kolko mjesta trebas. "Caddy" za HDD imas na ebayu za 5$ + free shipping ili kupi od @aquaevivae (par postova iznad) koji ima 2 takva.
Ej kolega, kad već spominješ, buraz ima trojku od 12 gb, dobio za firmu prošle godine i treba mu hdd i spomenuta ladica:) Imaš kakvu preporuku za hdd jer se on neće aktivirat oko tog, a non stop kuka kak nema mjesta :D A i ladica će trebat, pa se dogovorimo
Imas tu na bug oglasniku 160gb, fujitsu, taj ti je savrsen, SATA I i 5400okr...
Uzmi bilo koji 2,5" HDD, ovisno o tome kolko mjesta trebas. "Caddy" za HDD imas na ebayu za 5$ + free shipping ili kupi od @aquaevivae (par postova iznad) koji ima 2 takva.
ako netko treba originalni 120GB HDD iz PS3, nek se javi u PP. Disk je bez ladice (lima), jer sam ugradio veći disk.
jesu li svi ti caddy-i isti da nebi narucio krivog?
mislio sam uzet ovog
http://www.ebay.com/itm/2-5-Inch-HDD-Hard-Disk-Drive-Mounting-Bracket-Caddy-For-Sony-PS3-Super-Slim-/251406619936?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item3a89009520
jesu li svi ti caddy-i isti da nebi narucio krivog?
mislio sam uzet ovog
http://www.ebay.com/itm/2-5-Inch-HDD-Hard-Disk-Drive-Mounting-Bracket-Caddy-For-Sony-PS3-Super-Slim-/251406619936?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item3a89009520
Dobar je. Piše ti "Compatible with 2.5inch hard disk drive for PS3 Super Slim system CECH-400x Series" Ako imaš Super Slim, provjeri dal ti piše CECH-400X.
Ne ps3 korsti sasvim deseti format za unutarnji HDD
A to je....
Nzn imas google pa trazi nisi nesposoban jbt, a nzn zasto to uopce bitno kad ce ga on sam formatirat kad stavis unutra.
A to je....
ne treba te zanimati uopce,cim ubacis novi disk ps3 ce ga formatirati u svoj format ;)
Nzn imas google pa trazi nisi nesposoban jbt, a nzn zasto to uopce bitno kad ce ga on sam formatirat kad stavis unutra.
Ok , kužim, ali ak već tu pitam, jel tak teško napisat "DA" ili "NE", nek umjesto toga pišeš kae ja znam...gluposti u najmanju ruku. Ne postoji glupo pitanje samo glup odgovor...
Ma našo sam sad da prepozna samo FAT32...al vidiš to nisam znao da on formatira sam kad ga staviš, nego sam moral skidati neki softver da si formatiram 120HDD u FAT32, da si mi odmah tak napisal poštedil bi me googlanja itd.
Ok , kužim, ali ak već tu pitam, jel tak teško napisat "DA" ili "NE", nek umjesto toga pišeš kae ja znam...gluposti u najmanju ruku. Ne postoji glupo pitanje samo glup odgovor...
Ma našo sam sad da prepozna samo FAT32...al vidiš to nisam znao da on formatira sam kad ga staviš, nego sam moral skidati neki softver da si formatiram 120HDD u FAT32, da si mi odmah tak napisal poštedil bi me googlanja itd.
cekaj jel pitas za filesystem koji treba za citanje preko usb-a ili za internali HDD ?
Internalni hdd koristi "Sony proprietary file system that is encrypted." Tak da mozes ustekat NTFS,EXT4,Fat32 ,Pun ,Prazan ... cisto svjedno kad ga on formatira u svoj filesystem
tak da nisi ga trebao formatirat u nikakav fat32 ,ako pricamo o internal hdd-u
Pa vis da je zmjeso sve i sad tvrdi da treba fat32 bit, da treba al za externe uredaje. Makar netreba ni za njih ako imas CFW i jos par stvarcica.
cekaj jel pitas za filesystem koji treba za citanje preko usb-a ili za internali HDD ?
Internalni hdd koristi "Sony proprietary file system that is encrypted." Tak da mozes ustekat NTFS,EXT4,Fat32 ,Pun ,Prazan ... cisto svjedno kad ga on formatira u svoj filesystem
tak da nisi ga trebao formatirat u nikakav fat32 ,ako pricamo o internal hdd-u
imam super slim 12gb verziju, pa hoću proširit(interni hdd), da. Da to sam pitao, nisam znao da si sam formatira, zato sam i tu pital, ali očito da je to bilo tak teško...vidio sam par tutorijala da svi stavljaju u fat32 pa sam zato formatiral...no ok je, samo uštekam i to je to, jer znam da usb čita samo fat32...pa sam mislio da mi neće prepoznat hdd. thx
Pa vis da je zmjeso sve i sad tvrdi da treba fat32 bit, da treba al za externe uredaje. Makar netreba ni za njih ako imas CFW i jos par stvarcica.
u redu je, možeš se prestat glupirat, skužili smo da si ograničen, a očeš ispast pametan....
zašto ne? možd anetko hoće da samo proda, no moj savjet kupuj iz svog kraja plejke :D
Hmm...s obzirom da prodaje i iPhone 5 64GB za 2100kn, čini mi se ko neki muljator, još dok vidim Lastovo...dobro da nije Palagruža!
neki dan je neko iz lastova prodavao PS4 za 2500 kn.... haha
evo stigo mi PS3....Jel se moze Joystick namjestitzi da se igra bezicno..Dobio sam 14 dana besplatno za PS3 plus ili tako nesto....Kada sam upalio PS3 i krenila instalacija jel je trebao prnaci moju kucnu wifi mrezu?