PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.363.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
11 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
SimeKZ kaže...
elva1 kaže...

Pozdrav!

Imam jedan problem pa molim pomoć!

Igrao sam ps3 i usred igre,plejka se ugasila i počela žmigat crvena lampica.

Sa kontrolerom nisam mogao ništa,ali sam je na konzoli ugasio,i crvena lampica je svjetlila kao kad je konzola ugašena.

Čim je idem paliti na konzoli,čuje se onaj zvuk paljenja,na trenutak se upali plavo i zeleno svjetlo,i ponovo se ugasi i ponovo lampica žmiga.

Probao sam vaditi igru,ali ne ide.

Probao sam vaditi iz struje,i ponovo paliti ali uvijek isto.

Nešto je definitivno otišlo.

Dali se neko susreo sa tim problemom i šta bi to moglo biti?
Hvala unapred na pomoći.

Red Light of Death. Pogledaj na youtubu kako popraviti ako ti se da zezat s tim.

Je,to je,hvala.

Dali bi znao koliko bi mi neko naplatio popravak?

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ovako ljudi znaci kako sam nabavio novu plejku sad zanima me ps3 prijasnji koji su mi ukrali imao sam fifu 13 na u njemu i znaci sada mi je ostala kutija i onaj kod postoji li neka mogucnost da trazim sony da mi preko tog koda daju da skinem igru na hdd ili tako nes tj preko mog acca ali znaci nisam igricu kupio prek ps stora vec ovako u ducanu te mi je cd ukraden..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kako  da obrišem stvari sa internog hdd dali to mogu bez spajanja sa laptopom? i šta smijem brisat? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 0:22 (matrix000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ovako ljudi znaci kako sam nabavio novu plejku sad zanima me ps3 prijasnji koji su mi ukrali imao sam fifu 13 na u njemu i znaci sada mi je ostala kutija i onaj kod postoji li neka mogucnost da trazim sony da mi preko tog koda daju da skinem igru na hdd ili tako nes tj preko mog acca ali znaci nisam igricu kupio prek ps stora vec ovako u ducanu te mi je cd ukraden..??

Posalji mail na suport i javi nam sto su ti rekli.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
matrix000 kaže...

kako  da obrišem stvari sa internog hdd dali to mogu bez spajanja sa laptopom? i šta smijem brisat? 

Što bi brisao?

Imaš opciju format unutar izbornika, s tim se briše sve i vraća se konzolan na tvorničke podstavke.

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

game data sam obrisao iz xmb. i dalje nemam dovoljno prostora . kako da obrišem igricu koji mi je multiman instalirao na interni hdd?

0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Vjerovatno milijon puta postavljeno pitanje, ali nisam ga vidio u zadnjih par stranica, naime s kojih web shopova kupujete vi igre, ja za sada znam za zavii, shopto i game.co.uk s kojeg sam dns prvi puta narucio igru - bf4 za 300kn, svidjela mi se i cinjenica sto se mogu kupiti i dosta povoljno preowned igre pa me zanima ima li jos ovakvih online trgovina?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

jel mi moze neko dat link od supporta jel ja nemrem nac kak da ih kontaktiram nadjem samo telefonom forumom live supp itd nemrem nac mail..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozz ljudi imam jedno pitanje jel se sada isplati uzeti ps3 rabljeni ili novi nije važno,sad kad je došao playstation 4,pitam zbog igara kolko dugo ce ih jos radit za ps3.

Hvala unaprijed{#}

I da zanima je jos nesto npr onaj ps3 slim od 12gb,kad ja kupim igru na discu ne trebam ju skidat pa nece nista uzimat od tih 12gb?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 19:20 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Naravno da se isplati jer za Ps3 ima jako puno exkluziva i dobrih igara, a ktome će se paralelno proizvodit i nadolazeće igre, znači i za ps3 i za ps4, samo šta će ps4 imat bolju grafiku. I da igra je na disku ali ona ima neke djelove koje mora instalirat na play, tako da bi ti po meni bilo bolje uzet verziju od 500 gb.

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mene zanima najviše dali će na PS3 i dalje dolaziti bolje igre kao Battlefield i takve?!

Sniping is my job.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Naravno da hoće, ne vidim razlog zašto ne bi dolazile. :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jedno pitanje

Dali paše svaki blu-ray sa FAT konzole na svaku FAT konzolu ili mora bit baš od određenog modela?

Moram promjenit i sad neznam jel paše svaki na svaku

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo i ja sam upostupku nabavke PS3, koliko sam skuzio izbjegavat 12Gb verziju za GTA V? Takoder receno mi je da za te verzije nedam preko 1000kn polovne.

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Nemoj niti gledat te superslim od 12gb... imas Slim verzije sad po 700 - 1000kn... od 320gb bez problema.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

A gledam malo po njuski drze poprilicno ljudi jos cijene. Za 800kn ima samo onih Fat verzija koje jos nekim cudom rade.

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nemoj niti gledat te superslim od 12gb... imas Slim verzije sad po 700 - 1000kn... od 320gb bez problema.

hahahha...ti si realan ali to nećeš ovdje doživjeti, pogotov one na njuškalu :D

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Znam da je malo offopic ali ako netko igra Batman Arkham Origins multiplayer neka me doda na psn Aurora_Borealis9 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 22:42 (atiHD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HDesignz kaže...
SimeKZ kaže...

hahahha...ti si realan ali to nećeš ovdje doživjeti, pogotov one na njuškalu :D

A zna se naletit. Ja sam bio kupio 160gb Slim, 14 igara - 1000kn jer je covjek realan bio, star mu je bio 2 godine i to je to. Jesta da sam ga kasnije sa igrama i svime utopio za skoro troduplo vise jer sam pojedinacno sve prodavo ali to je realna cijena konzole. A to sta nas narod misli ako je to platio prije 5 godina 5k kuna da sad vrijedi 2k kuna... to je mentalitet.

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
imam problem sa ps3-om
PS3 se ugasi nakon nekoliko sekundi ali bez beep-a znaci nije klasican ylod u pitanju
koliko ja znam o ovom kvaru
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
robert1995 kaže...
imam problem sa ps3-om
PS3 se ugasi nakon nekoliko sekundi ali bez beep-a znaci nije klasican ylod u pitanju

Slim fat?

Regen Servis Reball Akcija 250kn
14 godina
neaktivan
silasara2 kaže...

Jedno pitanje

Dali paše svaki blu-ray sa FAT konzole na svaku FAT konzolu ili mora bit baš od određenog modela?

Zar nitko nezna?

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje bih mogao kupiti RCA kabel, imam HDMI i želio bih svoj PS3 spojiti na monitor, ali za zvuk mi treba RCA kabel sa 3 cinch konektora, ja ga nemam pa eto gdje ga se može kupiti u OS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
silasara2 kaže...
silasara2 kaže...

Jedno pitanje

Zar nitko nezna?

Jel ti konzola jailbrekana?Ako je onda se da napravit remarry pa pase s bilo koje :) msm fat na fat

Mislim da ti je najpamentije zamjenit laser (ako je u tome kvar) ili samo logic board prebacit.Ako trebas bluray il laser PM me :)

Regen Servis Reball Akcija 250kn
11 godina
neaktivan
tako je

slim fat
14 godina
neaktivan
Mezethys kaže...
silasara2 kaže...
silasara2 kaže...

Jedno pitanje

Zar nitko nezna?

Jel ti konzola jailbrekana?Ako je onda se da napravit remarry pa pase s bilo koje :) msm fat na fat

Mislim da ti je najpamentije zamjenit laser (ako je u tome kvar) ili samo logic board prebacit.Ako trebas bluray il laser PM me :)

Ma izgleda da je otišo BD jer neče uopče uvuč disk u pogon

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
imam problem sa ps3-om
PS3 (slim fat) se ugasi nakon nekoliko sekundi ali bez beep-a znaci nije klasican ylod u pitanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jedan od realnijh oglasa sta sa vidio u zadnje vrijeme. No za fat konzolu se ne zna koliko ce joa zivit. Moze riknut sutra a moze radit jos 100godina...
11 godina
neaktivan
SAD NE ZNAM STA MISLIS OVIM POD "REALNO" JEL VALJA ILI NE VALJA
ALI UDI PONOVO U OVAJ LINK OD OGLASA I POGLEDAJ MU OSTALE OGLASE

I MOLIM TE JOS NESTO PRIJE OVOG POSTA SAM NAPISAO PROBLEM S MOJIM PS3-OM PROCITAJ INJEGA I RECI MI JEL MOZDA ZNAS O KAKVOM SE KVARU RADI
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice