Kupio sam KZ2 i KZ3 i sad mene zanima mogu li igrati KZ (PS2) na PS3?
Imam 80GB model.
Igra je ORG naravno
Ne to mogu sam 20 i 60gb modeli.
Imam 80GB model.
Igra je ORG naravno
Ne to mogu sam 20 i 60gb modeli.
Imam 80GB model.
Igra je ORG naravno
kolko znam na tom modelu mozes igrati samo ps1 igre
Mogu se PS2 igre igrati i na 80 GB modelima (i ja jučer saznao :D)
Evo link pa si provjeri za Killzone:
http://us.playstation.com/support/compatiblestatus/index.htm
Mogu se PS2 igre igrati i na 80 GB modelima (i ja jučer saznao :D)
Evo link pa si provjeri za Killzone:
http://us.playstation.com/support/compatiblestatus/index.htm
Ali nažalost samo CECHE01 modeli ja sam probao na svome CECHL04 pa ne rade ni ps1 ni ps2 igre.
A meni se isplati!
Imas PS3 za puno manje, kolko ti je bitno da bude 250GB? Ja nisam popunio ni svojih 80GB...
Uzeo PS3 Slim 320 gb prije par dana, stavio cfw i sad me samo jedno zanima, čisto informativno..
Dal postoje koje druge vrste banova osim PSN account ban-a, recimo hardware ban?
Tj dal me mogu banirat ako surfam i skidam update-e za igre? Inače radim update preko multiMAN-a, al sam se jučer zahebo..
I još jedno pitanje.. kako povećat titlove u PS3 Media Serveru? Dosta su sitni po defaultu..
Evo uskoro kupujem novi ps3 slim 120 gb.Vidio sam sto dolazi s njim zajedno.Imam par pitanja u vezi njega:
1.Koji firmware dolazi s njim?
2.Jesu li svi fw-ovi jailbrejkabilni (xD)?
3.Da li se isplati jealbrejkati ps3 te da li to donosi kakva poboljsanja na samom uređaju (osim igranja backup igara) te da li ga tko vec koristi?
Ako se sjetim jos necega pitati cu kasnije!
postoji ban po accountu i po id konzole
za sad nema ni jedan slucaj bananja po id konzoli
ima program koji sakriva id konzole al sad vise nije bitno to jer je dosla nova zastita na psn koja automacki prepozna konzolu koja ima cfw to jest 3.55 i nemozes pristupiti psnu
al ni to nije vise bitno jer nemoze niko na psn i pitanje je dal ce se moc.
Npr,ako se kupi rabljena konzola,jel se može napraviti novi račun?
Da li je moguće spojit PS3 na isti monitor od kompjutera koristeći zajedničke zvučnike (Logitech X-230). Ako bi kupovao novi monitor na šta bi trebao pripazit tj. koje bi priključke trebao imat?
Da li je moguće spojit PS3 na isti monitor od kompjutera koristeći zajedničke zvučnike (Logitech X-230). Ako bi kupovao novi monitor na šta bi trebao pripazit tj. koje bi priključke trebao imat?
čekaj, ti bi spojio ps3 na zvučnike koji su spojeni na PC i da preko njih ti ide slika na monitor??
(stvarno nekužim što želiš)
čekaj, ti bi spojio ps3 na zvučnike koji su spojeni na PC i da preko njih ti ide slika na monitor??
Ovako PS3 bi bio spojen monitor na kojeg je u isto vrijeme spojeno i računalo. Zvučnici bi bili spojeni na kompjuter pa ne znam da li je moguće koristiti zajedničke zvučnike i za PC i PS3 tj. trebala bi mi neka vrsta produžetka s 2 audio jacka ako tako nesto uopce postoji. Ako ne onda bih stalno trebao uključivati u uređaj koji želim koristiti.
Ovako PS3 bi bio spojen monitor na kojeg je u isto vrijeme spojeno i računalo. Zvučnici bi bili spojeni na kompjuter pa ne znam da li je moguće koristiti zajedničke zvučnike i za PC i PS3 tj. trebala bi mi neka vrsta produžetka s 2 audio jacka ako tako nesto uopce postoji. Ako ne onda bih stalno trebao uključivati u uređaj koji želim koristiti.
Ahaaa, pa tako nešto bi trebalo biti moguće, pogledaj malo po ebayu, ima svakakvih produžetaka i convertera, siguran sam da ćeš naći ono što ti je potrebno :)
Neznam odkud si, ako možeš kupi ga u nekoj drugoj državi (Italija, Slovenija i sl.).
Platit ćeš ga manje (300 eura) i još ćeš dobiti povrat poreza (20% ako se nevaram što je 60 eura, znači nakraju te ispadne 240 eura).
Neznam odkud si, ako možeš kupi ga u nekoj drugoj državi (Italija, Slovenija i sl.).
Platit ćeš ga manje (300 eura) i još ćeš dobiti povrat poreza (20% ako se nevaram što je 60 eura, znači nakraju te ispadne 240 eura).
Mislim da nije u svim državama ili ducanima da dobijes kompletni porez nazad + moras platiti carinu i porez dok ides u HR.
Mislim da nije u svim državama ili ducanima da dobijes kompletni porez nazad + moras platiti carinu i porez dok ides u HR.
Nema carine na IT opremu, a bez plaćanja poreza se može prevesti 1000 kuna po osobi (znači ide sa još dvije osobe i miran je).
A za boldano, ti zatražiš da ti daju nekakvu potvrdu i onda na granici ili u pošti podigneš svoje pare.
Nema carine na IT opremu, a bez plaćanja poreza se može prevesti 1000 kuna po osobi (znači ide sa još dvije osobe i miran je).
A za boldano, ti zatražiš da ti daju nekakvu potvrdu i onda na granici ili u pošti podigneš svoje pare.
Da, al nije to sam tak. Ne možeš kupit jednu stvar za 3000 kn i proć bez naplate PDV-a ak je više ljudi s tobom. Ne brini, nisu oni ludi.
Mislim da to nejde tako, ako vas je dvoje 2000kn.
Carina na IT opremu nije ako je oprema proizvedena i dolazi iz EU, citao sam tu na forumu da je neko platio carinu i porez na Xbox.
Možeš zatražiti porez ali npr. ja sam dobio iz CA ducana samo 10 eura poreza nazad makar je kupljeni iznos bio velik...
Evo uskoro kupujem novi ps3 slim 120 gb.Vidio sam sto dolazi s njim zajedno.Imam par pitanja u vezi njega:
3.Da li se isplati jealbrejkati ps3 te da li to donosi kakva poboljsanja na samom uređaju (osim igranja backup igara) te da li ga tko vec koristi?
Itko?
1.koji ti daju
2.ne
3.zavisi sta oces ako oces samo igrat igre ne jel gubis online ako oces jos npr gledat filmove.koristit linux,ostale homebrws aplikacije od kojih nazalost ima samo jos par korisnih(tipa neki emulatori i jos nes)
1.koji ti daju
2.ne
3.zavisi sta oces ako oces samo igrat igre ne jel gubis online ako oces jos npr gledat filmove.koristit linux,ostale homebrws aplikacije od kojih nazalost ima samo jos par korisnih(tipa neki emulatori i jos nes)
Jel se moze bilo kojeg trenutka prebaciti sa jailbrejka na normlano?!Da li ima to kakve posljedice kao npr trajni ban konzole?
prebacit mozes kad hoces samo instliras OFW iste verzije preko CFW ako nisi dobio ban dok si koristio CFW onda nebi trebo poslje kad si preso na OFW al nemoj me za to drzat za rijec
prebacit mozes kad hoces samo instliras OFW iste verzije preko CFW ako nisi dobio ban dok si koristio CFW onda nebi trebo poslje kad si preso na OFW al nemoj me za to drzat za rijec
Sto bi ti osobno preporucio!?Jb ili ne?
Sto bi ti osobno preporucio!?Jb ili ne?
Pa ti sam razmisli dali ti je potreban ili nije.
(i nije to više jailbreak nego je sada instalacija CFW-a)
Pozz svima još jednom =)
Nešto sam čitao da su PSN ponovo aktivirali, jel to istina, ako da što trebam napravit da ga ponovo pokrenem?
Pozz svima još jednom =)
Nešto sam čitao da su PSN ponovo aktivirali, jel to istina, ako da što trebam napravit da ga ponovo pokrenem?
Trebali su ga aktivirati, ali nisu.
I ko zna kada ce!
HVALA.....
Jel mi može ko pomoć kak update-at ps3??????? nikak mi neće ubacim u usb, stavim u mapu ps3/update i tam stavim taj update i ubacim usb u playstation i neće mi update-at! Help please, unaprijed hvala!!!