PS3 na obicnom tv_u

poruka: 14
|
čitano: 5.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u
pitanje

Imam samsungov tv 72 cm ali nije lcd, pa me zanima dali ce biti kakvih problema kada spojim ps3 na njega??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u

Nebi trebalo biti

Ojla!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PS3 na obicnom tv_u
autorov komentar

evo samo da pitam u kojoj trgovini da ga kupim - tj. gdje da prodjem sto jeftinije i po mogucnosti da se dobije neka dobra igra uz njega, ako ne onda cu je kupiti

16 godina
neaktivan
autorov komentar

evo samo da pitam u kojoj trgovini da ga kupim - tj. gdje da prodjem sto jeftinije i po mogucnosti da se dobije neka dobra igra uz njega, ako ne onda cu je kupiti

EDIT:ispricavam se na dva posta

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 13:17 (Computer Freak).
17 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u

ja mislim ako nemaš hd televizor bit če ti grefika lošija

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
gamer2400 kaže...

ja mislim ako nemaš hd televizor bit če ti grefika lošija

grafika mi ne igra neku preveliku ulogu  -glavno da se ja mogu zabaviti s frendovima i ubiti dosadu
16 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u

da grafika ce bit lošija

preporučam što skorije nabavljanje nekog lcd-a jer češ se preporodit (bar ja jesam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Magnum1654 kaže...

da grafika ce bit lošija

preporučam što skorije nabavljanje nekog lcd-a jer češ se preporodit (bar ja jesam)

vidim da imas ps3.. inace ja sam ovisnik o pc-u.. prije 1 i pol godine nabavio sam si ps2 i mislio sam ohoho igrat cu ga kad ono banana nabavio 60 igara i niti jednu nisam igrao jel me nisu tolko zarazile kao igre na pc-u.. ono sta mene zanima kakva je igrat ps3 ima nesto dobro ili je ko ps2 samo bolja grafika?
17 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u

Ja imam gamerski pc i nedavno sam nabavio ps3, i puno mi je veci gust igrati na ps3. Ljepse je igrati iz kauca na 42" tv-u, sve igre rade na 60 fps-a, nema trzanja niti smanjivanja detalja...milina... Sve radi onako kako je zamisljeno + više cijenim igru koju posteno platim nego pirate koje igram na pc-u tako da je igranje na ps3 daleko vece zadovoljstvo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u

da grafika je bolja na ps3 al nekako mi je veci gust bio igrati ps2 jer sam imo puno vise igara

na ps3 sam u 2 godine korištenja kupio 8 igara jer nema mnogo igara na tržištu mog tipa (vožnje)

sad sam trenutno prešao saints row 2 i neznam kaj cu si kupit

al kad dode gran turismo 5 nesu se skidat s plejkice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u

jeli ti imaš ps3 ili češ ga kupit? to me zanima

0 0 hvala 0
17 godina
micho kaže...

Ja imam gamerski pc i nedavno sam nabavio ps3, i puno mi je veci gust igrati na ps3. Ljepse je igrati iz kauca na 42" tv-u, sve igre rade na 60 fps-a, nema trzanja niti smanjivanja detalja...milina... Sve radi onako kako je zamisljeno + više cijenim igru koju posteno platim nego pirate koje igram na pc-u tako da je igranje na ps3 daleko vece zadovoljstvo

mogo bi se danas zaletit po ps3 pa ak mi se ne svidi prodat cu ga..
16 godina
neaktivan
PS3 na obicnom tv_u

@toxic

moje mišljenje je da ti se nema tu kaj svidjet ili ne svidjet

bitno je koju vrstu igara igras jer nekog žanra igara za kupit ima mnogo u ducanima a nekog uopće nema

to je samo moje mišljenje

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 12:50 (Magnum1654).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice