PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 745.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
Wontay kaže...

Zna li tko gdje ima E3 flashera sa povoljnijom cijenom? Na console universe ih trenutno nema

LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 19:21 (SoaD123).
15 godina

Mislio sam kod nas negdje da ne moram čekat

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Mislio sam kod nas negdje da ne moram čekat

E od toga nista nazalost, kolko ja znam samo console universe to i drzi inace nigdje neces nac, mislim da ce ti najprije stic ak narucis izvana i sacekas 15-20 dana da dodje, ko zna kad ce i oni dobiti posiljku isto, tj. trebalo bi ih kontaktirat pa pitati... i da zaboravio napisati jest da se ceka izvana al mislim da cijenom ces isto ustedit 100-200kn najmanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 16:11 (SoaD123).
15 godina

Izdan ReactPSN 3.0

http://higgs.rghost.ru/download/49994182/1237540bd616b24938e7121f66e748e63e3a4eff/ce8f21a2f6773d3517d7cabe7c7ffe792813547b/reActPSN%20v3.00.rar

Program sa PSN linkovima, ima večinu igri i patcheva igara - ISPROBAJTE

ftp://ftp.eurasia.nu/dlpath_2743/PSNStuff_ver1_8.rar

Na nekim verzijama javlja virus, ovu sam provjerio sa NOD32,

Ako kod downloada javlja corrupt, idite na info i kopirajte link onog što vam treba u browser

Sve verzije Multimana i sav poznati Homebrew

http://store.brewology.com/updates.php?letters=def

Rogero CFW

http://tortuga-cove.com/forums/viewforum.php?f=127&sid=be6f3f2093658ff3e0d696397df31363

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 16:48 (Wontay).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tko je sve radio downgrade i JB kod kolege super_marijo? (LINK)

Oni koji su radili kod njega downgrade i JB volio bih ako mi se mogu javiti na PM :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kupio sam Playstation 3 s E3 ODE PRO modifikacijom.

No, imam probleme s pokretanjem igrica skinutih s neta. Dakle, igrice koje dwnloadam na komp nisu u ISO fileu. Kada ih pretvorium u ISO i stavim na eksterni hard, kojeg potom ukljucim u PS3, on ne očitava. Ima li tko iskustva s E3 ODE PRO modifikacijom, molim Vas?

PS: ako ce vam pomoci E3 ODE PRO manual evo ga ovdje: http://www.e3-tech.net/download/E3%20ODE%20PRO%20User%20manual%20v1.23.pdf

Ja ga imam na HR, no on se ne bavi pretvaranjem igrica u ISO fajlove.

..

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 15:57 (MarkoDj).

0 0 hvala 0
15 godina

Kako si ih pretvarao u ISO?

Koliko sam upoznat treba ti E3ODE ISO TOOL, a rade i igre pretvorene sa COBRINIM PROGRAMOM

http://www.e3-tech.net/download/E3%20ODE%20ISO%20TOOL%20V2.0.rar

0 0 hvala 0
15 godina

Stavio sam Rogero 4.50 v.1.01 i primjetio da je rezolucija po defaultu 576p iako sustav otkriva i podešava HDMI, rezolucija se mora ručno promijeniti u Display settings.

PROBLEM: Koristi li tko webman?

PROBLEM 2: Ne mogu dobiti XMB GAME mapu preko XFREAK metode, ako je netko dobio neka pomogne

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel netko ima problema sa spajanjem online koristeci onaj yetanotherbypass program?

Prosli tjedan sam se spojio bez problema ,evo danas nece nikako.

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hexx kaže...

Jel netko ima problema sa spajanjem online koristeci onaj yetanotherbypass program?

Prosli tjedan sam se spojio bez problema ,evo danas nece nikako.

Stavi Rogero 4.50 CFW ako si na CFW-u i spojiš se na net bez problema. 

14 godina
neaktivan

Na 4.46 sam ,iskljucio sam firewall na PCu i sada sam se spojio.

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Kako si ih pretvarao u ISO?

Pretvarao sam s običnim ISO programom - PowerISO. Igra je, primjerice, u jednom folderu unutar kojega se nalaze još dva. I jedan od ta dva je veličine 33GB. Probao sam obje verzije, pretvarajuči oba  u jedan ISO, te pretvarajuči samo najveći u ISO, no u oba slučaja PS ne prepoznaje igru. Jeli moguće da je to do programa s kojim stvaram ISO file ili pak do uploadera s torrenta?

Probat cu s ovim preporučenim programom.

Ti imaš E3 ODE i čitaš igrice s torrenta?

15 godina

Napisao sam ti gore, trebaš prevarat sa E3ode programom, imaš i link iznad

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Napisao sam ti gore, trebaš prevarat sa E3ode programom, imaš i link iznad

Jesam, i stvorio mi je nekoliko fajlova od po 4 GB. No, ime ime je:

imeigre.iso.1 

imeigre.iso.2

i ikona je neutralna, uopce nije ISO fajl i u meniju PS3 se uopće čak niti ne pojavljuje. 

11 godina
neaktivan

Pozz. Nisam odavno provjeravao pa me zanima situacija sa modelom CECH 2004b Slim, trenutno je OFW v4.00. Kakve su mogucnosti downgradea na 3.55 OFW? Hvala svima na pomoci :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drmed1979 kaže...

Pozz. Nisam odavno provjeravao pa me zanima situacija sa modelom CECH 2004b Slim, trenutno je OFW v4.00. Kakve su mogucnosti downgradea na 3.55 OFW? Hvala svima na pomoci :)

Samo pomoću hardverskog spuštanja na 3.55. 

11 godina
neaktivan

Prebacio sam ratchet and clank into the nexus refresam u multimanu ali ne dolazi mi nista na game list??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
solidus01 kaže...

Prebacio sam ratchet and clank into the nexus refresam u multimanu ali ne dolazi mi nista na game list??

Jesi stavio u folder GAMES?

11 godina
neaktivan
donzega kaže...
solidus01 kaže...

Da stavio sam u folder GAMES.

EDIT: Evo upravo sam rijesio problem izbrisao sam pa ponovo prebacio preko WinSCP i sad radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 19:15 (solidus01).
13 godina
neaktivan
solidus01 kaže...
donzega kaže...
solidus01 kaže...

Trebalo bi biti u folderu GAMES/npr BLUS31162-[Battlefield 4] i u tom folderu moraš imati PS3_GAME i PS3_DISC.SFB, PS3_UPDATE folder obriši slobodno.

11 godina
neaktivan
solidus01 kaže...

EDIT: Evo upravo sam rijesio problem izbrisao sam pa ponovo prebacio preko WinSCP i sad radi.

Mozes li mi reci koju modifikaciju ima tvoj PS3 i s kojim tocno programom si napravio ISO fajl? Ako moze koji link?

11 godina
neaktivan
onzega kaže...

Trebalo bi biti u folderu GAMES/npr BLUS31162-[Battlefield 4] i u tom folderu moraš imati PS3_GAME i PS3_DISC.SFB, PS3_UPDATE folder obriši slobodno.

Mozes li mi reci, to se odnosi na PS3 s E3 ODE PRO modifikacijom?

Dakle, downloadana iagrica, npr Sly Cooper Thieves in Time (XCUS00002-[Sly Cooper Thieves in Time]) bi trebala imati folder GAME,  UPDATE i PS3_DISC.SFB - to sve imam. 

Imam i ISO tools 1.34, i mozes li mi molim te reci postupak kako pretvoriti to u ISO igriv na PS3? Pratio sam ovaj tutorial 

ali se izgubim na minuti 1:30 jer nemam taj IRD fajl na kojeg frajer klikne da bi se krenilo s kreiranjem ISO fajla...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 20:23 (MarkoDj).
11 godina
neaktivan

ISO vam je moguce napraviti i preko nero burning rooma, znaci ako imate igru npr bubam PES 2014 i sifra je BLUS12345-[PES2014] otvorite nero, odete pod make data disc, zatim ubacite u onaj prozor od nere otu mapu BLUS od igre odete pod next te zatim s przilice prebacite na image recorder i to je to nakon postupka imate .iso datoteku, naravno mozete prije svega toga negdje se da i poriktat gdje da zapravo se spremi taj .iso premda je vecinom to po defaultu u My Documents datoteci ili My Documents---Nero

16 godina
neaktivan

dobro jer netko zna gdje u zg povoljno se može napraviti modifikacija ps3 super slim konzole 4xxx 12gb,ovi koji su u oglasniku traže  od 950-1200kn.što je ipak previše ili treba pričekati pa izađe možda opet neki USB stick kao prije gdje je sve bilo puno jednostavnije nego otvarati konzole i ne znam što

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 21:26 (robi64).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
robi64 kaže...

dobro jer netko zna gdje u zg povoljno se može napraviti modifikacija ps3 super slim konzole 4xxx 12gb,ovi koji su u oglasniku traže  od 950-1200kn.što je ipak previše ili treba pričekati pa izađe možda opet neki USB stick kao prije gdje je sve bilo puno jednostavnije nego otvarati konzole i ne znam što

Najbolji odgovor na tvoje pitanje je vjerojatno nigdje zbog vrlo jednostavnih stvari, kao prvo modifikacija takvih konzola se vrsi kao sta vjerojatno znas ODE uređajima kao sta su 3k3y ili drugi najpoznatiji cobra ode.

Druga stvar je sta takvih ODE-a nema kod nas u Hrvatskoj u prodaji, ma nema ih ni u Europi bas, sve su to uvozi iz Kine itd...

Treca stvar se nadovezuje na drugu, a to je naravno ako je proizvod uvoz onda se on mora cekati da stigne, a to traje i po mjesec dana...

Cetvrta stvar: kad pogledas sve ovo gore navedeno logicno je da servisi i druge osobe u HRV koej se bave s modifikacijama takvih konzola onda i traze cifre preko 800kn da bi ti ugradili takav jedan ODE u tvoju konzolu, sta je bezobrazno i precjenjeno, al opet u drugu ruku djelomicno ih i razumijem jer ODE kosta oko 500-600kn + ceka se da stigne a onda ak date svoju lovu za to molite boga da cete imat kome prodat..

Peto i zavrsno, najbolja solucija i najmanje cekanja ces imat da uzmes stvar u svoje ruke, narucis si iz vana za odprilike 500kn to je neka srednja cijena za ODE i ugradis si ga sam, jer stvarno vecinom i nije bas neki problem za ugradit taj ODE ima milijun videa i tutoriala na youtube kako staviti tj. uraditi ode u konzolu + da ti odma kazem sve sta trebas uglavnom znati oko toga je odvrtat i zavrtat serafe na konzoli kako bi ju otvorio a dalje je sve maciji kasalj...

15 godina

Tako je Soad, to sam i ja bio naveo u tutorialu i stavio link video tutoriala ugradnje ODE uređaja - ODE možete ugraditi sami.

Ne slažem se s tim i ne podržavam bahatost servisera, cijena je sve drugo osim prihvatljivog, bezobrazno je uzimat 700 kn za ugradnju

za nešto što možete sami napravit, zato nek oni ugrađuju sami sebi za tu cijenu...

Evo primjera sa čipom za PS2 kojeg niste sami mogli ugraditi, trebalo je lemiti a ne rade svi sa lemilicom, cijena čipa sa ugradnjom je bila 500 kn.

Imate video tutorial i pogledajte

Upravo gledao na Console Universe, digli su cijenu Cobra ODE na 950 kn i u dolasku je.

E3ODE tj. kopija COBRA ODE je dostupan po cijeni od 800 kn.

Ako je netko nabavio u HR ili izvana ako može podijelit svoje iskustvo, cijenu, vrijeme dostave , ugradnju?

Još uvijek nisam riješio problem sa ExoFreak metodom za pokretanje igri iz XMB-a, ako im netko vremena da pokuša pa javi rezultat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 11:59 (Wontay).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SoaD123 kaže...

ISO vam je moguce napraviti i preko nero burning rooma, znaci ako imate igru npr bubam PES 2014 i sifra je BLUS12345-[PES2014] otvorite nero, odete pod make data disc, zatim ubacite u onaj prozor od nere otu mapu BLUS od igre odete pod next te zatim s przilice prebacite na image recorder i to je to nakon postupka imate .iso datoteku, naravno mozete prije svega toga negdje se da i poriktat gdje da zapravo se spremi taj .iso premda je vecinom to po defaultu u My Documents datoteci ili My Documents---Nero

Sto ako ne pronalazim tu mapu? NPR., u Sly Cooperu kojeg sam skinio, i koji ima sve ostalo u sebi, ne pronalazim taj fajl. Jeli to do uploadera ili?

11 godina
neaktivan
MarkoDj kaže...
SoaD123 kaže...

Sto ako ne pronalazim tu mapu? NPR., u Sly Cooperu kojeg sam skinio, i koji ima sve ostalo u sebi, ne pronalazim taj fajl. Jeli to do uploadera ili?

Nema ti to veze u 99% slucajeva ljudi oznace igru sa BLUS, kod tebe je znaci Sly Cooper mapa i ak su unutra PS3_GAME,PS3_DISC.SFB i PS3_UPDATE onda je sve ok....Otvoris neru, make data disc, stavis Sly Cooper mapu unutra, odes NEXT i pod strelicom "Current recorder:" odaberes "Image Recorder", pod drugom strelicom "Disc name" stavis ime koje oces u tvom slucaju stavis Sly Cooper i kliknes BURN i cekas da postupak zavrsi, nakon postupka imas Sly Cooper.iso datoteku koju onda stavis na HDD ili USB i usteks u konzolu i to je to

15 godina

Soad , jesi ti tako radio iso i pokretao ga na PS3.

Mislio sam da se to mora radit sa alatom od ODE, neznam..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SoaD123 kaže...

Nema ti to veze u 99% slucajeva ljudi oznace igru sa BLUS, kod tebe je znaci Sly Cooper mapa i ak su unutra PS3_GAME,PS3_DISC.SFB i PS3_UPDATE onda je sve ok....Otvoris neru, make data disc, stavis Sly Cooper mapu unutra, odes NEXT i pod strelicom "Current recorder:" odaberes "Image Recorder", pod drugom strelicom "Disc name" stavis ime koje oces u tvom slucaju stavis Sly Cooper i kliknes BURN i cekas da postupak zavrsi, nakon postupka imas Sly Cooper.iso datoteku koju onda stavis na HDD ili USB i usteks u konzolu i to je to

Dakle, u nero burning rom sam ubacio XCUS00002-[Sly Cooper Thieves in Time] i napravio kako si napisao. Dobiveni fajl sam s kompa prebacio na eksterni hard disk, i ukljucio ga u PS3.

PS3 sam prebacio u E3 ODE mood kako kazu uputstva, usao u photo/USB device/Display all/odabrao ikonu prebačenog ISO fajla, i pojavi se natpis: wait to play game automatically, i na tome ostane -.-

Dakle, ne dogodi se ništa...

{#}

Isto sam napravio s Beyond two souls. Folder ima u sebi fileove PS3_GAME, PS3_DISC.SFB i PS3_UPDATE, isto sam ga pretvorio u image ISO putem nere, i Sony ga ne pokreće.

Gdje griješim?

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 2:21 (MarkoDj).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice