PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 740.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Za neke novije igre ti treba bit bilo kakvi original disc od igre u ps3 tako da ako neradi Bluray pogon vjerovatno neče htjet niti igra

Barem mislim

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mene zanima odakle skidate piratske igrice? hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 16:07 (ceco).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
ceco kaže...

mene zanima odakle skidate piratske igrice? hvala

{#} da to tu pitaj javno

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
12 godina
neaktivan

imam softwer 4.46 i treba mi regero  nadem ga na netu ali nemogu ga raspakirat sad neznam kako da to rijesim a uso u igru i nije mi je htijela otvorit bez upteda i stisnio i onda updeto softwer i oso mi regero i multiman sad bi to trebo stavit ponovo a neznam kako i di da skinem... pokusavo sam formatirat disk i ubacivat 3.55 nece da mi nijedan prihvati osim 4.46...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel se kuzis u ps3

12 godina
neaktivan

jel zna tko jel ima regeo za 4.46...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bonks1984 kaže...

imam softwer 4.46 i treba mi regero  nadem ga na netu ali nemogu ga raspakirat sad neznam kako da to rijesim a uso u igru i nije mi je htijela otvorit bez upteda i stisnio i onda updeto softwer i oso mi regero i multiman sad bi to trebo stavit ponovo a neznam kako i di da skinem... pokusavo sam formatirat disk i ubacivat 3.55 nece da mi nijedan prihvati osim 4.46...

Koliko sam shvatio PS3 je bio prikljućen na internet i napravio je update na OFW 4.46. U tom slučaju više ne možeš staviti CFW bez    E3 flashera .

I nema  rogero 4.46

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 23:08 (Wox).
15 godina

Ima 4.46 OFW koji je izašao pred par dana kao fix...   Za 4.46 jedina opcija je flasher

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bonks1984 kaže...

Normalno da ti neda stavit 3.55 jer je updejto na OFW i sad da samo OFW i to samo isti ili veći od onog što je bio zadnji gore prije nego si formatiro hdd (inače kad igra traži update ugasi se internet i onda se stisne update).

Jbg nema više rogera niti jailbreka bez e3 fleshera (ode cca 300-400 kn)

Neznam kud ti pamet ić updejtat konzolu ako imaš rogero

15 godina

E3 Flasher je modul koji se flat kabelom spaja na flash čip konzole

Za početak posjeti njihovu službenu stranicu, http://www.e3-tech.net/ , vidi tko su im distributori u Europi i več češ nači flasher,

Ako odeš na Youtubu i napišeš E3 Flasher dobit češ stotinu rezultata pa vidi grubu sliku kako to funkcionira,

imaš na Njuškalu flasher - 800 kn i ljude koji rade downgrade , potraži malo

a točne upute dolaze sa samim flasherom, (pretpostavljam) , mislim da je jedina razlika koji češ FW stavit,

Ako nisi tip - uradi sam , downgrade se kreče oko 300 kn, daš nekom i miran si,

, nešto više na 4,5 stranici , i dalje pozivam sve one koji imaju flasher da se jave (tema, pm)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 8:33 (Wontay).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izasao je HABIB CEX-4.46 V1.13, je li ko probao i kakva je stabilnost....

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 15:40 (tico).

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pozz, frend mi je kupio konzolu ps3 320gb rabljenu, na njoj je software neki 3.66 (provjeravali smo najniži software, 3.40 je najniži),ali ima instaliram multiman. Stoga me zanima kako znati jel taj 3.66 modani software ili je orginalni. Tj. jel moguće sada instalirati cfw 4.30 bez downgrade-a

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

stavi bilo koji program.pkg recimo multiman.pkg na usb stick i ako ga prijavi za instaliranje onda je modana.

originalni softwer neće ućitati .pkg - zbog toga se i modificira ;)

14 godina
neaktivan

Pozz ekipa,,,sinoć sam napravio update na Rogero 4.30 V2.5 i sve radi super, al zanima me što sa updateima koje mi ponudi pri pokretanju igre, negdje sam pročitao da se mogu instalirati bez problema, a meni je problem šta me traži pristup Storeu da bi se igra mogla updateati, a na njega se ne mogu prijavit jer mi konzola javlja da nema internet konekcije a uredno je povezana na net. Jel se ti updatei mogu skinuti u .PKG obliku pa da ih preko sticka instaliram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali je moguce igrat online kad se napravi jailbreak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što se tiče cijene flashera ili usluge jailbreaka, najbolje bi bilo kupiti Teensy++ 2.0 board , može flashati NAND i NOR chipove košta oko 250kn na ebay-u ali treba lemit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HE JUMP kaže...

Dali je moguce igrat online kad se napravi jailbreak?

Da, moguče ali ali postoji jako visik rizik od bana, možež ga dobit odmah kod prve prijave na PSN, a ne moraš nikad, ja sam ga dobio tek nakon godinu dana

14 godina
neaktivan

Jel zna tko kakvi emulator za PS1 na PS3?

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ti je ps3 modificiran netreba ti emulator samo skini igre sa neta za ps1 (moraju bit u .pkg formatu) i samo instaliraš i piči

17 godina
neaktivan
silasara2 kaže...

Ako ti je ps3 modificiran netreba ti emulator samo skini igre sa neta za ps1 (moraju bit u .pkg formatu) i samo instaliraš i piči

A za ps2 isto? Ako nije pkg nego iso kako onda pokrenut?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo novi sam ovdje i do sad nisam imao ps3, ali sada si ga mislim nabavit jer nisam kroz godine odigrao par ekskluziva i igrara za koje mi komp jednostavno nije bio dovoljno dobar,  a i konzola uz druženje je isto super. E sada, gledao sam malo po njuškalu i pročitao par tema tu na forumu i vidim da se nekolicina, uz autora ove teme, dobro razumije u jailbreak.  Na njuškalu se nudi sve i svašta i izgubljen sam u tom neredu, ali mislim da bih si za 1000-1300 kn mogao nabaviti ono što tražim. Ono što sam naučio s ovih tema je to da ne bih trebao kupovati novije slim konzole i koliko sam vidio nije preporučljivo kupiti konzolu napravljenu poslije 2011. Isto tako znam da se moram dobro gledati u id konzole (onaj neki broj na poleđini) na kojem vidim mogu li ga jailbreakati. Znam da se konzola prvo mora downgreadati na 3.55 i to cfw verziju (što sam ja razumio kao cracked firmware,  a ofw je onda official firmware) pa onda ev entualno stavljati novije cfw verzije zbog mogućnosti igranja novijih igara itd. Pretpostavljam da s netom konzolu ne bih trebao povezivati što mi i nije nakana. E sada ono što neznam je to što točno ja moram tražiti kod kupnje i na što obratiti pažnju. Zanima me hoće li se ac4 i gtav moći igrati na cfw konzoli i hoće li tih igara biti na internetu nedugo nakon izlaska. Bilo bi super kad bi mi netko mogao naći par oglasa na njuškalu prema kojima se moram orijentirati jer ne želim baciti pare uzalud.

Hvala unaprijed, nadam se da nisam nešto izostavio :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
silasara2 kaže...

A za ps2 isto? Ako nije pkg nego iso kako onda pokrenut?

LOL Jedan se slaže drugi ne. Fakat ste mi puno pomogli.{#}

15 godina

Evo ti lista svih konzola, jailbreak je moguč na konzolama proizvedenim do prvog kvartala 2011.  http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models   .

Ako je na konzolama na kojima je moguč jailbreak OFW veči od 3.55 moraš radit downgrade flasherom, sada ima več dosta ljudi koji to rade

i traže oko 250 do 400 kn za downgrade.

Ja osobno ne bih uzimao fat ( debeli PS3 ) zbog poznate bolesti pregrijavanja,  i isto tako slim bez garancije, ( moj osobni stav je da baš ništa ne kupujem bez garancije. no sumnjam da ima slima sa garancijom u ponudi.

Vidim da čitaš malo za razliku od nekih pa ti neče biti teško, kada nađeš konzolu i staviš na nju CFW , možeš igrati apsolutno sve izašle igre do danas,

može se i online no rizik od bana je jako visok, možeš ga dobit odmah a ne moraš godinu dana....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Evo ti lista svih konzola, jailbreak je moguč na konzolama proizvedenim do prvog kvartala 2011.  http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models   .

Ako je na konzolama na kojima je moguč jailbreak OFW veči od 3.55 moraš radit downgrade flasherom, sada ima več dosta ljudi koji to rade

i traže oko 250 do 400 kn za downgrade.

Ja osobno ne bih uzimao fat ( debeli PS3 ) zbog poznate bolesti pregrijavanja,  i isto tako slim bez garancije, ( moj osobni stav je da baš ništa ne kupujem bez garancije. no sumnjam da ima slima sa garancijom u ponudi.

Vidim da čitaš malo za razliku od nekih pa ti neče biti teško, kada nađeš konzolu i staviš na nju CFW , možeš igrati apsolutno sve izašle igre do danas,

može se i online no rizik od bana je jako visok, možeš ga dobit odmah a ne moraš godinu dana....

Može li se ovo smatrati dobrom ponudom? 

http://m.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-320gb-konzola-oglas-2969141

16 godina

naso sam na njuskalu "tvrtku" koja u zagrebu radi downgrade i jailbreak za bilokoji playstation 3 s bilokojom verzijom softvera, dali to znaci da ja onda mogu kupit na njuskalu bilokoji ps3 i onda cu ga moc kod njih jailbreakat tj netrebam pazit koji softver konzola ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Popis konzola na kojia je moguč jailbreak

http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models   .

0 0 hvala 0
16 godina
Wontay kaže...

to mi nista ne znaci kad ne kuzim ja te modele, nego kazem sto pise u oglasu, pise da mogu downgrade-at bilokoji ps3(fat i slim) s bilokojeg fw-a. valjda onda mogu ako tako pise.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Wontay kaže...

to mi nista ne znaci kad ne kuzim ja te modele, nego kazem sto pise u oglasu, pise da mogu downgrade-at bilokoji ps3(fat i slim) s bilokojeg fw-a. valjda onda mogu ako tako pise.

Zovi ih pa češ čut što će ti reć (znate nejdu baš svi....)

12 godina
neaktivan

Bok moze te li mi pomoci oko PS3? Necu da otvaram novu Temu pa cu ovdje.

Naime imam PS3 4.46 OFW koji nikad nije bio jailbrejkovan.

Pa jel ima mogucnost da se vrati na 3.55 ofw ili 4.46 CFW + multiman ?

I ako moze dajte mi link...

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Janje2000 kaže...

Bok moze te li mi pomoci oko PS3? Necu da otvaram novu Temu pa cu ovdje.

Naime imam PS3 4.46 OFW koji nikad nije bio jailbrejkovan.

Pa jel ima mogucnost da se vrati na 3.55 ofw ili 4.46 CFW + multiman ?

I ako moze dajte mi link...

Hvala

Ne. Ne mozes nista. Jedino ako imas eventualno FAT model pa da ti netko to flešne al to ti je par 100kn.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice