Eh ljudi ovako,
Planiram da otvorim svoju igraonicu, a nalazim se u Sarajevu i u ovom dijelu Sarajeva skoro nema niko PS3, pa mislim da ce mi dobro raditi.
Samo mi nemojte pisati imas u ovoj temi trebo si proguglat, trebo si ovo trebo si ono, da sam nasao ono sto me zanima ne bi otvarao temu.
Zelim da uzmem 3 PS3 konzole, cuo sam da se stare konzole previse griju a mom slucaju to mi nikako ne treba, jer ce one radit itekako puno.
Pa sam se odlucio za Slim konzole i u zavisnosti koju konzolu nadem i s kojim hard diskom.
Posto u ovim oglasima sto gledam slabo se prodaju PS3 koji su cipovani, tj moraju orginalne igrice da budu.
Sad mene zanima da li postoji nacin da ja sam uradim cipovanje ili jailbreak da ne placam posto ce vise konzola biti a to ce me skupo kostati.
Postoji li neki nacin da to uradim, jer treba da ubacim igrice na hard disk jer mi se ne isplati kupovati originalne igrice.
Instalirao bi par igrica na hard disk, kao sto su pes 13 fifa 13, battlefield 3 i tako te igrice koje su aktuelne.
Kupio bih tri nova LCD TV 32'' i mislim da bi mi to dovoljno bilo za pocetak.
Je li moguce to uraditi "homemade" a da ne zeznem PS3, da napomenem, nikad nisam radio s ps3 konzolama.
Moze li neko da mi detaljno napise koje se mogu cipovati, na sta da gledam prilikom kupovine PS3 konzole i kako se to sve moze izvesti ili cu morati placati cipovanje.
Unaprijed zahvalan.
Pozdrav iz Sarajeva.