PS3 chip

poruka: 29
|
čitano: 13.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS3 chip

Postoje li neke informacije o chipu za PS3 ili o nekoj modifikaciji konzole.Možemo li to očekivati u bliskoj budućnosti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PS3 chip
HRVOJE345 kaže...

Postoje li neke informacije o chipu za PS3 ili o nekoj modifikaciji konzole.Možemo li to očekivati u bliskoj budućnosti.

ja jos nisam nista cuo bar zasad...za imam ps3 i nadam se da ce napraviti chip jer mi se neda davat po 550kn za igre...

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
16 godina
neaktivan

Evo poslije 2 mjeseca opet pitam isto.

17 godina
neaktivan
PS3 chip

Za sada nema nikakvog "javnog" govora o chipu, a osobno sam uvjeren da on kao takav neće niti postojati već će se riješenje javiti u obliku softwarea, ali opet to je samo moje mišljenje

BTW. ako misliš kupovati plejku pogledaj si cijene igara, one su pale, tako da ih imaš već od 200kn pa na dalje

naravno da su one najnovije u onoj skupoj kategoriji, ali hej možeš se malo par mjeseci strpjeti da im cijena padne, ili naručiti s ebay-a gdje cijene kreću od smiješnih 10$

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PS3 chip

tocno to imas dosta jeftinih igra na njuskalu....od kad sam ps2 sjebo sa chipom ne razmisljam da mi neki balavac lemi po konzoli....a i da ima chip di bi ti przio blue ray diskove

cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

tocno to imas dosta jeftinih igra na njuskalu....od kad sam ps2 sjebo sa chipom ne razmisljam da mi neki balavac lemi po konzoli....a i da ima chip di bi ti przio blue ray diskove

evo bas sam malo otisao na njuskalo i dobro si rekao nasao sam napr. gta iv sa dostavom 170kn...je da je polovna ali sta ima veze...

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
16 godina
neaktivan
PS3 chip

Po tom pitanju je Xbox 360 bolji.Njega možeš hakirat bez chipa i amo si skidaš igre i udaraš.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi ako ima nekih novosti u vezi PS3 chipa javite.

16 godina
neaktivan
PS3 chip

Našao sam neki ****ent na gusarskoj stranici od nekog paradoxa. Ako je igra manja od 8 giga možeš ju spržit na DVD ili Dual Layer DVD i možeš je igrat bez chipa. Čuo sam da ljudima rade te igre.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
M0by kaže...

Našao sam neki ****ent na gusarskoj stranici od nekog paradoxa. Ako je igra manja od 8 giga možeš ju spržit na DVD ili Dual Layer DVD i možeš je igrat bez chipa. Čuo sam da ljudima rade te igre.

ako sam dobro skuzio igre manje od 8gb rade bez iceg na trici?Ima li puno takvih igara?

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
16 godina
neaktivan
PS3 chip

Da dobro si skuzio. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/454431 evo ti sajt pa si pogledaj šta sve ljudi misle o tome.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
M0by kaže...

Da dobro si skuzio. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/454431 evo ti sajt pa si pogledaj šta sve ljudi misle o tome.

a gle na tom forumu to je vjest od 2007 a na jednom linku je to vjest jos i 2006

zar ne mislis da bi se to mozda vise koristilo do sad,a i to samo stare igre stanu na dvd

i kolko sam vidio ima samo par igra koje je obradio taj paradox

ja to necu stavljat u svoju konzolu

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
PS3 chip

Nove igre su kod nas zbilja skupe... za 4 igre možeš kupiti cijelu konzolu...ali opet mi je drago da nema pirata za PS3 jer nekako mi je draže originale nabavljat i onda s većim guštom igraš...

Prije par dana sam obavio dobru kupnju na game.co.uk, uzeo sam PES 2009 + FIFA 2009 + Virtua Tennis 3 za smiješnih 20 EUR (poštarina uključena).

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 14:20 (MatkoBB).

2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
MatkoBB kaže...

Nove igre su kod nas zbilja skupe... za 4 igre možeš kupiti cijelu konzolu...ali opet mi je drago da nema pirata za PS3 jer nekako mi je draže originale nabavljat i onda s većim guštom igraš...

Prije par dana sam obavio dobru kupnju na game.co.uk, uzeo sam PES 2009 + FIFA 2009 + Virtua Tennis 3 za smiješnih 20 EUR (poštarina uključena).

kak to samo 20 eura

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
MatkoBB kaže...

kak to samo 20 eura

Ispod normalne cijene kod nekih igrica imaš ponuđenu opciju Preowned što znači da kupuješ već korištenu igricu... dolazi u org. kutiji i po ničemu se ne razlikuje od nove igre, a cijena je super.

16 godina
neaktivan
PS3 chip

xobox360 pirania jednako xbox live bananje a u posljenje vrijeme murija bar tako cujem

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 chip

čipa za playstation 3 neče bit sve dok blu-ray tehnologija ne bude jeftina, jer trebaš imat skupu blu-ray pržilicu(od 1200 najjeftinija) i svaki blu-ray disk je 80-100 kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Nasmijali me pošteno neki komentari ali što ćeš, zna krhko biti znanje. Dakle, ne, nije i neće. Iz tog razloga što nije isplativo financijski svaki put kupovati novu konzolu kada netko pokuša modificirati je na bilo koje načine. Kada je PS3 izašao, frend mi kaže da će za neku godinu, godinu i pol pojaviti se čip za tu konzolu. Ja sam rekao da neće, iz razloga što ima bezbroj zaštita koje to onemogućuju. A usput glede accounta koji kreiraš da bi osjetio sve čari svijeta PS3 ne želiš valjda završiti kao i oni sa Xbox 360 modificiranim inačicama konzola gdje im je Microsoft izbrisao sve accounte (Microsoft nije objavio na koji je način došao do prepoznavanja lovaca u mutnom koji su imali u posjedu modificiranu konzolu). Ako ikada i izađe sumnjam da će to biti prije PS4 i autor neka nazove čip kodnog imena - Phantom. Bon voyage!

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
15 godina
PS3 chip

a na čemu bi sony zarađivao kad bi i zbacio čip,sve sami muktaroši,plati pa se rugaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 chip

problem je što je i blu-ray još jako skup i ja mislim za negdje 3 godine kada blu-ray bude jefitniji bit će čip

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Chip bi mogao doci i prije nego sto itko moze ocekivati.. Mladi Georg Hotz a.k.a Geohot.. poznat ljubiteljima Iphona radi na njemu.. Vise na: http://geohotps3.blogspot.com/

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 22:04 (Kruno_21).
16 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

problem je što je i blu-ray još jako skup i ja mislim za negdje 3 godine kada blu-ray bude jefitniji bit će čip

ma bit ce da ne velim cega malo prisparajte pa cete imat a ne odma 100 igrica naprzit 

BUCKETHEAD
15 godina
neaktivan
PS3 chip

ljudi nasao sam na torrent search engineu kako taj tip hotz- uploadao je neki kod koji bi trebao olaksat poso tim ljudima koji smisljaju te modifikacije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 chip

Samo se vi nadajte. I da dođu pirati nikad ih nebi kupovao, bilo bi banova i svih ostalih gluposti. Kad imaš original veći je gušt igrati igru :)

2 0 hvala 0
17 godina
gamer2400 kaže...

to sto je kod nas skupo ne znaci da je u ostatku svijeta skupo u americi imas przilica vec od 400-500kn.A diskovi su isto sigurno duplo jeftiniji

EDIT:evo vam cijena igara http://www.shopto.net/PS3/ meni bas ne izgleda nes strasno s tim da mozes polovne igre nabavit za 100kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 23:36 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
PS3 chip

Nabavio chip (ne moram objasnjavati detalje napisite PS3 chip na google) i radi savrseno...

Jedini nedostatak je to sto chip zahjtijeva verziju 3.41, a sony sokiran izlaskom chipa su omogucili igranje online i internet samo onima koji imaju tada najnoviju verziju. Meni je stalo samo do singleplayera. Igre, normalno ne stavljam na blue raye nego ih stavljam na disk (moj ima 160 gb i jos podrzava vanjski).

PS3 je haxan

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Nabavio chip (ne moram objasnjavati detalje napisite PS3 chip na google) i radi savrseno...

Jedini nedostatak je to sto chip zahjtijeva verziju 3.41, a sony sokiran izlaskom chipa su omogucili igranje online i internet samo onima koji imaju tada najnoviju verziju. Meni je stalo samo do singleplayera. Igre, normalno ne stavljam na blue raye nego ih stavljam na disk (moj ima 160 gb i jos podrzava vanjski).

PS3 je haxan

Ma kakav cip, to je jailbreak isto ko i na iphoneu. I da, zadnja poruka u temi napisana je prije 6 mjeseci >,>

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
Septah kaže...
Cobanac kaže...

PS3 je haxan

Ma kakav cip, to je jailbreak isto ko i na iphoneu. I da, zadnja poruka u temi napisana je prije 6 mjeseci >,>

Kk ispricavam se. Znam da je samo jailbreak, ali sam mislio da bi me pola krivo shvatilo kad bi napisao da nije izasao chip nego nekakav "jailbreak"...pa sam reko da da googlaju.

Ugalvnom sam htio reci da se da igrati pomocu ove metode s usb-om Namigiva

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina

Moj frend napravio cip spojio komp sa plejkom i direktno na hard samo stavlja igre :-) malo prije igrao GOW3 zakon je mislim da cu kupiti ps3 :-)

My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice