- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I nije friski broj, dugo ga koristim.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
ajde ako netko uspije preko telemacha uzet nak javi.
pred 3 tjedna sam ga tražio i ženska mi na mail odgovori da sam 3 po redu... baš me zanima jesam li popušio...
ma nije ih niti bilo. dobio mail od ovih preko kojih se naručuje i rekao da zovu kad dođe...
al mislim da je ovo sve petljanje kao sa onim usisivačima...
Od danas HT ima PS5, dodatni kontroler i 5 igara uz mobilne usluge.
Fifa 22
Sackboy: A big adventure
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Destruction AllStars
Death Stranding
Meni su ponudili za 265 kn/mj uređaj + M tarifa 143 kn/mj.
Ovi šta rade u trgovini,dojave kome treba,možda čak i uz motivaciju-čitaj. pare.
Stave na web i već za 5 min nema.
Iskreno sramotne cijene...kužim da je nestašica...i da je potražnja...ali toliku maržu stavljati je zbilja u krajnju ruku bezobrazno.
Sophos izbjegavam zbog ovakvih stvari.
ako je plejka bila 3800 + još jedsn kontroler nisu puno ni zaračunali...
uglavnom ženska zvala iz telemacha potvrdila narudžbu, došlo na portal, potvrdio i kaže u roku par dana dolazi... jedino sranje je što ide overseasom...
ne znam koji ste broj prije zvali, ali ja sam ovdje dobio ove iz telemacha odmah 0800 30 95.
i pošteno odrađuju.
tko nije dobio ugovor da potpiše (digitalno), nek ne računa da je naručio
do sada da ih je 50-ak komada prodano (od jutra)
Ja danas navratio u Sanctu, CCO East. Primaju prednarudžbe u dućanu, isporuka sa skladišta kreće 21og i 22og ovaj mjesec. Zapamtio sam cijenu za BR verziju ali nisam koji je bundle :(.
Na rate 5223 keš 4995
Lihvare svi, ali ne da mi se više čekati...
just when i thought i got out they pull me back in
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ima u ht-u, najmanja tarifa +konzola mjesecno cca 410kn, 0 kn odmah
Mozda su nesto novo uveli..
https://direct.playstation.com/de-de/buy-consoles/playstation5-digital-edition-console
Treba imati srece i svako malo rifrešat, uspio sam je uloviti, bed je što moraš imati nekoga u Njemačkoj zbog adrese
Na fb mi izbacilo njihovu reklamu
Pratim vas na ovoj temi i pomogli ste mi u traženju, hvala! Evo da javim da Santa Domenica ima još nešto digital verzija s dodatnim kontrolerom, za plaćanje odjednom je 3999kn, na rate cca 4500kn. Sutra i prekosutra im stižu i disc verzije, konzola sa dvije igre je za plaćanje na rate 5500kn a za gotovinu 4949kn. Preuzimanje na Jankomiru ili šalju poštom.