Gusterko, super onda. Meni ponudili tarifu L od 200kn i 180kn PS5. Odustal na kraju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam uzeo S tarifu 129 kn na mjesec i jednokratno plaćanje konzole 4940 kn potvrdili mi da vide zahtjev i sad čekam. Neću praviti ražanj bez zeca dok mi službeno ne potvrde na mail jer sam u ovih par mjeseci već više puta pojeo govno kad sam mislio da sam uspio ubost konzolu .......
Harvey Norman 25.09 plaćena. Ništa nisu ponudili u znak isprike. Ti me više ne budu vidjeli.
Svima koji su dobili danas uživajte. Onima koji čekaju nadam se da će brzo dočekati
dok ti kolega nisi napisao da si tam uzeo plejku ja mislio da je taj propali ducan
u tom propalom king crossu odavno propao. tak da
Jbg kolika je kamata na kasnjenje mogu nam gratis poslati BR verziju 😂😂😂
Danas poziv iz hgspota (narucena 12.11.) da mogu po konzolu, doletia san tamo za pola minute xD
Hit je. Disk kada je unutra se cuje ali me boli k. Za to. Inace je tiha masu mnogo teza nego san mislia.
Falin te boze jos san pod dojmon nemogu virovat da je napokon tu. I da, garancija je iz sd tako da im oni ipak daju konzole.
Danas poziv iz hgspota (narucena 12.11.) da mogu po konzolu, doletia san tamo za pola minute xD
Hit je. Disk kada je unutra se cuje ali me boli k. Za to. Inace je tiha masu mnogo teza nego san mislia.
Falin te boze jos san pod dojmon nemogu virovat da je napokon tu. I da, garancija je iz sd tako da im oni ipak daju konzole.
Koji flow falin te boze jos sam pod dojmon haha :D

Više dojmova nekom drugom prilikom, u nekom drugom threadu.
Kako vas samo nije sram objavljivat tolke slike, otjerali sete Uniballa
Meni je ovo isto muka gledat, 5.10. naručeno u SD, a ni traga ni glasa, definitivno je ovo zadnja kupovina u SD.
Pogledao i ja sada status svoje posiljke na stranicama hrvatske poste , zute se stavke najavljeno , zaprimljeno i na putu , pa se nadam da ce i meni sutra stici .
Maloprije sam dobio mail da je plejka spremna za preuzimanje u trgovini tako da poslije posla jurim po nju😁😁
PA JESI TI NORMALAN!? Izvadi je iz kutije da se aklimatizira, u ovim kutijama od jajeta se nece aklimatizirat do ljeta
Vrlo jednostavno. Izvadi konzolu iz kutije i makni folije. Ostavi ju na sobnoj temperaturi neko vrijeme ( dva-tri sata ) da se aklimatizira.... nakon toga pali, igraj itd.... Zašto se radi aklimatizacija: recimo da je ps5 stajao neko vrijeme u hladnom skladištu, i onda odjednom došao u tvoj topli dom na neku temperaturu ( recimo 20+ ), postoji mogućnost da se ps5 orosi kao i što si se ti orosio kad si ugledao ps5. E sad, Ps5 ne može sam sebe zagrijati nego to radiš ti tako da ga ostaviš neko vrijeme da se privikne na toplinu doma...