PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.074.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Re: PLAYSTATION 5 - dostava

Gusterko, super onda. Meni ponudili tarifu L od 200kn i 180kn PS5. Odustal na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2021 14:52 (Klinjo).
14 godina

Ja sam uzeo S tarifu 129 kn na mjesec i jednokratno plaćanje konzole 4940 kn potvrdili mi da vide zahtjev i sad čekam. Neću praviti ražanj bez zeca dok mi službeno ne potvrde na mail jer sam u ovih par mjeseci već više puta pojeo govno kad sam mislio da sam uspio ubost konzolu .......

16 godina
Ljudi doma je. Zvali oko 13:20 da je mogu pokupiti. Odmah u auto pa u King Cross po nju. Nafrljio klimu u autu da se aklimatizira u vožnji. Došao doma poštekao sve i updetao. I evo me sad na poslu a žena i kćer uživaju.
Harvey Norman 25.09 plaćena. Ništa nisu ponudili u znak isprike. Ti me više ne budu vidjeli.
Svima koji su dobili danas uživajte. Onima koji čekaju nadam se da će brzo dočekati

6 0 hvala 0
6 godina
protjeran

dok ti kolega nisi napisao da si tam uzeo plejku ja mislio da je taj propali ducan
u tom propalom king crossu odavno propao. tak da

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
4 godine
neaktivan
Vi koji ste dobili iz SD danas, jeste li dobili kakav popust/kupon uz konzolu?

0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
Dobili su samo pozivnicu za gejming večer kod Maje Šuput, svaki petak od jutra do sutra.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2021 17:56 (foofajter).
4 godine
neaktivan
Nisu dosle uopce digitalke... Cekamo i dalje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
starblack kaže...
Nisu dosle uopce digitalke... Cekamo i dalje...

Jbg kolika je kamata na kasnjenje mogu nam gratis poslati BR verziju 😂😂😂

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2021 16:37 (sh-zg).
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Danas poziv iz hgspota  (narucena 12.11.) da mogu po konzolu, doletia san tamo za pola minute xD

Hit je. Disk kada je unutra se cuje ali me boli k. Za to. Inace je tiha masu mnogo teza nego san mislia.

Falin te boze jos san pod dojmon nemogu virovat da je napokon tu. I da, garancija je iz sd tako da im oni ipak daju konzole.

8 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Neocide021 kaže...

Danas poziv iz hgspota  (narucena 12.11.) da mogu po konzolu, doletia san tamo za pola minute xD

Hit je. Disk kada je unutra se cuje ali me boli k. Za to. Inace je tiha masu mnogo teza nego san mislia.

Falin te boze jos san pod dojmon nemogu virovat da je napokon tu. I da, garancija je iz sd tako da im oni ipak daju konzole.

Koji flow falin te boze jos sam pod dojmon haha :D

9 godina
Ajde ljudi, super da su vam te konzole konacno pocele stizati, i da je za vecinu vas kraj ovih patnji.
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Sve stima fala bogu nije ostecena nit ima neku gresku. To mi je bia najveci strah 😁😁

8 0 hvala 1
4 godine
protjeran
Di je uniball?

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dobar osjećaj :)

1 0 hvala 0
13 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Ako provjerim na GLS-ovoj stranici, stanje je ovakvo:

Svejedno, danas oko 17:20 zove me GLS-ovac, kaze ja sam na adresi..... Moja sreca sto je htio pricekat da se vratim do firme i da preuzmem paket, inace bi morao cekati do sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I ja se pitam di je hahahah
4 godine
neaktivan
Konzola je premoćna, sve prošlo bezbolno danas, evo napokon se skinuo s Moralesa. Jedva! 😁Nevjerojatno iskustvo, prezadovoljan sam i isplatilo se svo to silno čekanje i praćenje s vama ovdje! Svima koji još čekaju želim brz dolazak konzole jer, vjerujte mi, sve se zaboravi kad odradite setup i shvatite da je napokon spremna za next-gen play! 🤩🤟🎉

Više dojmova nekom drugom prilikom, u nekom drugom threadu.

11 0 hvala 3
15 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Kako vas samo nije sram objavljivat tolke slike, otjerali sete Uniballa 

Moj PC  
5 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Meni je ovo isto muka gledat, 5.10. naručeno u SD, a ni traga ni glasa, definitivno je ovo zadnja kupovina u SD.

1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Pogledao i ja sada status svoje posiljke na stranicama hrvatske poste , zute se stavke najavljeno , zaprimljeno  i na putu , pa se nadam da ce i meni sutra stici .  

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Odgovor na moje pitanje kada stižu DE (prednarudžba 6.10)

Toliko o kronološkim dostavama..

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Pa pisao sam jucer, nisu dosle ovaj tjedan. Eventualno iduci. Dakle, prije 26.02. nista od dostave. Prije 1.3.
4 godine
neaktivan
It has arrived. 19.02 umjesto 19.11 ali dobro. Već pije jutarnju kaficu i aklimatizira se. Sretno ekipa :D

5 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Maloprije sam dobio mail da je plejka spremna za preuzimanje u trgovini tako da poslije posla jurim po nju😁😁

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
astroflik kaže...
It has arrived. 19.02 umjesto 19.11 ali dobro. Već pije jutarnju kaficu i aklimatizira se. Sretno ekipa :D

PA JESI TI NORMALAN!? Izvadi je iz kutije da se aklimatizira, u ovim kutijama od jajeta se nece aklimatizirat do ljeta

4 godine
neaktivan
Ne ne ne, prvo se mora aklimatizirat kroz kutiju. Inace naglo vadjenje u stranom prostoru može stvoriti problem. Nakon toga je polako vadiš da se aklimatizira na ukučane. Cccc...nadam se da si to radio :P
6 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Iz Dominikovih usta u Sony-eve proklete uši.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Jel moze netko objasniti kako provesti tu aklimatizaciju i koliko traje taj proces? Hvalaa :)

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ma ja trollam malo. Samo nemoj paliti PS5 sat vremena nakon šta dodje u novi prostor (ako je plejka hladna na dodir a prostorija je pod grijanjem). Nakon što više nije hladna na dodir manje više si good to go.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Znjj kaže...
Jel moze netko objasniti kako provesti tu aklimatizaciju i koliko traje taj proces? Hvalaa :)

Vrlo jednostavno. Izvadi konzolu iz kutije i makni folije. Ostavi ju na sobnoj temperaturi neko vrijeme ( dva-tri sata ) da se aklimatizira.... nakon toga pali, igraj itd.... Zašto se radi aklimatizacija: recimo da je ps5 stajao neko vrijeme u hladnom skladištu, i onda odjednom došao u tvoj topli dom na neku temperaturu ( recimo 20+ ), postoji mogućnost da se ps5 orosi kao i što si se ti orosio kad si ugledao ps5. E sad, Ps5 ne može sam sebe zagrijati nego to radiš ti tako da ga ostaviš neko vrijeme da se privikne na toplinu doma...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice