PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.075.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

I onda je svizac zamotao cokoladu u omot..

6 1 hvala 2
6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

treba jebat mater i njemu i frendu...

Moj PC  
2 1 hvala 0
4 godine
neaktivan
Re: PLAYSTATION 5 - dostava
Ljudi čekajte službene mejlove i veljaču i ne slušajte fakin trollove, lik je pauzirao Fortnite na posljednjem krugu, doslovno nula killova samo je puzao po rovovima pola sata, sad čeka da se pobiju zadnja dva lika na skelama, guši se na kokice i još tu trolla. To je sve za što danas živi.

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
kalacini kaže...

evo skladiste u sophoslabu slikao frend

Živio ti meni 100 god. 

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Pa vi ste vrh, bas sam se lijepo nasmijala. Ova tema vise nije za informacije nego za lose sale i zafrkanciju 

2 0 hvala 0
17 godina
Strelok kaže...

Ja sam zvao A1 radi svoje i lik kaže da ih imaju u Velikoj Gorici puno skladište za ugovore.

Da mi šalju u utorak.

Očito se nešto pokrenulo nakon javnog pisanja i prijava.

Reko sve države dobile samo HR nema.

Ima ima samo su bile po oglasu.

Baš gledam, više nema niti jedne na njuškalu. Izgleda da su ih se povukli iz oglasnika i kreću dostave. Daj odrastite...

7 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2021 12:06 (love2ml86).

5 0 hvala 0
13 godina
A ljudi te napadaju, mogu i ja pokazat da sam jucer u santi u splitu u ducanu kupio konzolu bez ikakvih prednarudbi, ali mi smo za njih trolovi
13 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Ajde krasno.

Ljudi nemogu dobiti preorder a ovi hladno prodaju u dućanu.

Što je sa onim da nema prodaje u trgovini?

Nikakva obavijest o dostupnosti, ništa.

I to samo određeni shopovi imaju valjda.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Ako moze kakav dokaz o tome u privatne poruke platim ti za informaciju cak,posto sam ja narucia u 10 misec u SD u Splitu i nisan dobia jos

4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Ignorirajte ove trolerčine, naručia je konzolu pokupia u trgovini jučer i doša prcat, da ovo trgovci naprave svjesni su da mogu na sud

0 1 hvala 0
13 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Kakav sud?

Pa Atel.hr je imao na launch day konzole za fizički kupiti u poslovnici i preko webshopa.

Pričao sam sa vlasnikom također, SD ima poslao 5 komada. Tako mi je rekao.

Očito mogu raditi što žele ali nije pošteno.

Dok se ne namire preorderi.

I bar neki info da daju.

Recimo očekujemo manje zalihe konzola za fizičku kupnju tad i tad. U tom i tom shopu.

Ovako je sve preko one stvari.

0 0 hvala 0
6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

jebem mater i ovome, a jebe ti mater i ovaj u trgovini

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Što se tice trgovina koji su namirili preordere, samo prodavaj kojim god hoces redosljedom, ali one trgovine, koje su ostale duzne xxx konzola, e pa tu nije fer da prodaju kako im se hoce

0 0 hvala 0
9 godina
Nike098. ljudi pusu na hladno, razumljivo je.

No, mozda bi s tvoje strane bio prijateljski potez, ako vec mozes dokazati da si jucer samo usetao u poslovnicu i kupio konzolu.....

Da podijelis dokaz sa svim ovima koji cekaju mjesecima, to bi im pomoglo da zasarafe trgovinu koja (tako ispadne) konzole koje su oni platili prodaje drugima.

Jasno, ako je sve tako random kako tvrdis, ako nije kakav deal, ispod pulta, veza i prijateljstvo....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Nema još ni jednog recepta iz Sancta Domenice... Prema tome ni dokaza. Sve na rekla-kazala.

Ako je i bilo prijateljskih dealova (ne nije, u HR smo), nije bilo računa, ti ljudi već igraju i ne sekiraju se puno.

0 0 hvala 0
13 godina
ivankatrump2024 kaže...

Ignorirajte ove trolerčine, naručia je konzolu pokupia u trgovini jučer i doša prcat, da ovo trgovci naprave svjesni su da mogu na sud

Da sud, je ukljucit ce se i uskok🤭. Pa znas li ti u kojojoj drzavi zivis.

13 godina
Damir22 kaže...
Nike098. ljudi pusu na hladno, razumljivo je.

No, mozda bi s tvoje strane bio prijateljski potez, ako vec mozes dokazati da si jucer samo usetao u poslovnicu i kupio konzolu.....

Da podijelis dokaz sa svim ovima koji cekaju mjesecima, to bi im pomoglo da zasarafe trgovinu koja (tako ispadne) konzole koje su oni platili prodaje drugima.

Jasno, ako je sve tako random kako tvrdis, ako nije kakav deal, ispod pulta, veza i prijateljstvo....

Pa normalno da je bilo prijateljstvo, nesmim pokazati racun da nebi momak imao problema, ali evo dokaz ti je ovaj momak je 30.1.2021 uzeu u Rijeki bez ikakvih prednaruđbi. Tako definitivno su dobili nove posiljke i trebali bi ih dobiti i vi brzo. Iskreno i nemas nesto novih naslova jedino ako ces peglat po starim naslovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2021 19:34 (nike098).
4 godine
neaktivan
Nitko ne kupuje PS5 zbog novih naslova trenutno.

Ali... Čuo sam tu spiku već par puta od trgovaca koji nisu ispunili svoje obveze prema kupcima još.

Pa se ja pitam koga je briga zašto ja uzimam proizvod i što ću s njime raditi. Plaćam ga redovito, nemam ga redovito već četvrti mjesec. So please...

3 0 hvala 0
4 godine
protjeran
Jebeš ti to nema novih naslova. Imam ps5 mjesec i pol i nema šanse da bi se vratio na ps4. Čim upališ i skrolaš kroz glavni meni, to ti je dovoljan razlog da se moderniziraš. Govorim o brzini, user interface i nije baš neka sreća 😄

Samo primjer da znam u isto vrijeme upalit plejku i tv, i kad se tv upali, plejka već spremna za maltretiranje.

0 0 hvala 0
9 godina
Ako se referiras na ovu sliku racuna iz sophosa, rekao bih da je to r1 racun, sto naravno ne dokazuje da covjek nije usetao i kupio.....

Ali moze biti i da je narucen odavno, ili su neke druge stvari u pitanju.

Znaci, opet ispadne da nisi usetao s ulice i kupio konzolu, vec je tu rijec opet o nekom "dogovoru", sto opet nije nikakav dokaz za tvrdnju "mozes usetati i kupiti"...
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Gledam u extra dualsense na polici i četiri naslova:

-Demon's Souls
-Miles Morales + Spidey Remastered
-Valhalla
-Cyberpunk (čeka još patcheva doduše)

Još planiram u veljači uzeti Hitmana 3 i Control Ultimate preko PS Plus.

'Nema naslova'... 😆

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strpit ćemo se još zasigurno. Ja čekam odg. od inspektorata iako mi se čini da će prije doć konzola nego oni obradit prijavu... Sve u svemu, žalosno iskustvo.

0 0 hvala 0
9 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Svima vama koji tako dugo cekate prednarudzbe trebali bi vam dati ili dodatni ds ili igre jer ovo je stvarno vise sramotno

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Dobit ćemo 25% popusta za igre koje već imamo, pogledat u konzolu kraj TV-a i pomislit stvarno su pošteni ovi u SD! Jest da smo malo čekali, ali na kraju su ispali fair play!

ETA za ovu scenu: lipanj/srpanj 2021. 😅

Just kidding, sutra starta veljača, novo kopanje za informacijama! 😈

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Mene najvise prca sto ps nisam imao od dvojke, sve od tada gejman na pcu ali nedavno se preselio i uzeo jebacki tv i odlucia odjebat komp i uzet ps5. I sada sam u onom glupom stadiju kada nemam sto igrat. Na kompu mi nema smisla kad se mislin 100 posto baciti na gejming na konzoli a vecina naslova sto me i zanima su tj svi sa ps4 kojeg nemam a naravno necu ga uzimati sada kad je izasla nova konzola i imam para za nju. I sad vec 3 mjeseca cekam ka debil igra mi se nesto a nemam sto xD

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Ako se SD napunila konzolama, a vjerovatno nisu bzvze obecali veljacu, mozda vec danas krenu slati :O

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ma, oprosti Nighty, ali otkuda ta ideja? Da su se 'mozda napunili konzolama' i da 'mozda danas krenu'? Ne čitam nigdje od gore takva kretanja pa me zanima gdje je krenula ta ideja?

Btween sretan vam početak veljače!

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
m4st4 kaže...
Ma, oprosti Nighty, ali otkuda ta ideja? Da su se 'mozda napunili konzolama' i da 'mozda danas krenu'? Ne čitam nigdje od gore takva kretanja pa me zanima gdje je krenula ta ideja?

Btween sretan vam početak veljače!

Pa ne priča se bzvze da stižu konzole na skladišta, ovo gore koliko bilo pizdarija toliko ima i istine, a gdje ima dima, ima i vatre, mislim da ćemo kroz tjedan dana, eventualno 2, dobit svoje konzole, meni je rekla neka gospodja iz SD da ću ju dobiti do sredine 2. mjeseca, tako da ce to mozda biti i prije who knows...

6 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Evo para im je sjela pa da vidimo kad ce taj bozic 2077me. 🤣

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice