PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.091.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
protjeran
Re: PLAYSTATION 5 - dostava
kalacini kaže...

Dobro di je playstation vise 

Strpi se do travnja, navodno tad dolazi nova pošiljka.

4 godine
neaktivan
Je, do nove godine

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ti si očito troll ili radiš u nekoj od ovih trgovina pa ti je dosadilo odg na upite na poslu i sad tu liječiš frustracije na ljudima koji su nešto platili i imaju svako pravo žugat koliko hoće!
5 godina
protjeran

Pitao je kad dolazi PS5, ja sam dao info koji ja imam, u čemu je problem?

Jel bi ti bilo lakše da ti netko kaže da ćeš ga dobiti u ponedjeljak iako nećeš?

Ako je netko frustriran onda si to ti i par drugih koji ne mogu dočekat narudžbu pa sad ovdje skaču ko kerovi na svakog tko napiše nešto što nije njima po volji.

Popiji lijekove.

4 godine
neaktivan
Pa nisu ljudi glupi, nemoguce je da je netko prednarucio u 10. mjesecu, a da ce mu doci u 4. Jednostavno je nemoguce, pricas pizdarije

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran

Mogao si naručit i u 4. mjesecu, kakve to veze ima?

Jesi ti možda od trgovca dobio napismeno rok isporuke kojeg on jamči? Nisi.

Nemoguće je da ti trgovac isporuči artikl kojeg on fizički nema niti ga može dobiti narednih dana, niti može utjecati na to kad će ga dobiti.

Jel ti to dopire do glave ili ne?

lol

5 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Inače, ako netko nije primjetio, nije samo problem sa PS5, već par tjedana u trgovinama uopće nema za kupiti PS4 konzola.

Neki još imaju nešto sitno ali su opako digli cijene.

Glavni uvoznika za Sony, Sancta Domenica, nema NI JEDNU PS4 konzolu na lageru! A to se nije dogodilo nikada.

Dakle, veliki je problem sa proizvodnjom i dobavom iz Kine.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja sam čitao da je tramp digo kinezima još porez za 25% pa je asus najavio poskupljenje graficki kartica, maticni ploca za 25%

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2021 20:58 (bruslii).
4 godine
neaktivan
uniball kaže...

Inače, ako netko nije primjetio, nije samo problem sa PS5, već par tjedana u trgovinama uopće nema za kupiti PS4 konzola.

Neki još imaju nešto sitno ali su opako digli cijene.

Glavni uvoznika za Sony, Sancta Domenica, nema NI JEDNU PS4 konzolu na lageru! A to se nije dogodilo nikada.

Dakle, veliki je problem sa proizvodnjom i dobavom iz Kine.

Nisu to nikakve teorije zavjere kao sto vidim da hrpa ljudi ovdje na forumu prica, nego cisto kocnica u proizvodnji ps4, kako bi proizvodni procesi uprli u proizvodnju ps5, znam da ce sad pametni reci kako svi trebaju dijelove od amda itd ali ps4 se i dalje do nedavno proizvodio u enormnim kolicinama, sad je vecina nabave preusmjerena na ps5, vec sljedeci tjedan dolazi velika posiljka u sancta domenicu i namirit ce prednarudjbe, a ljubomorne duse, mogu da nam pu*e, to je cinjenica ne nagadjanje

9 godina
Neznam na cemu bi netko mogao biti ljubomoran, pa vecina je svoje konzole odavno dobila, jasno, pricam o br izdanjima.....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 3 hvala 0
5 godina
protjeran
Nightyx kaže...

vec sljedeci tjedan dolazi velika posiljka u sancta domenicu

Je je, a iduće tjedan ćeš reći da dolazi pred kraj mjeseca, a pred kraj mjeseca ćeš reći da dolazi u veljači...

Uglavnom, pišeš samo neprovjerene besmislice.

17 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Frend bio u SD i kaže da u dućanu stoji natpis da nove prednarudžbe primaju poslije 20.02. Po tome bi se dalo zaključiti kako će opskrba štucati još neko vrijeme. Znači trenutno se niti prednaručiti ne može konzola.

Moj PC  
1 3 hvala 0
4 godine
neaktivan
U SD se odavno vec ne moze prednaruciti
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Pozdrav ekipa, dugo čačkam po forumima, ali prijavio sam se jer vidim da nisam jedini koji ČEKA i nada se Pleju 5 u siječnju! Ili uopće!

Prednaručio sam BR izdanje 8.10. u Sancta Domenici, a zadnji mail s njihove strane dobio sam početkom mjeseca, kada su rekli da ne znaju kad će podmiriti sve prednarudžbe, ali misle i dalje da će to biti siječanj. 

Trenutno si mislim... oko 20. siječnja mi je nekako najrealnije za očekivati jer je velika pošiljka za UK odgođena do 14.1. po najnovijim informacijama, vjerujem da je i ostatak Europe u tom salvu.

Čitam nestrpljivo dalje i čekam... Inače, imam već ekstra kontroler doma i 4 igre: Miles Morales, Demon's Souls, Valhalla i Cyberpunk (kojemu ionako treba još par mjeseci u pećnici). PS4 sam već do maksimuma izguštao, na Switchu se ponovno skuplja prašina do daljnjega. Sony, spreman sam, što se čeka?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2021 9:21 (m4st4).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Cekaj malo, zar jos ima ljudi koji nisu dobili BR verziju?? Mislila sam da se sada cekaju samo digitalne... Ja sam BR verziju prednarucila 20.11. (znaci, ne niti 19.11.) i dobila na badnjak, ne razumijem kako netko tko je narucio mjesec i vise dana prije mene jos nije dobio  Doduse, ja sam uzela preko Tele2 i paket je bio oblijepljen Orbico trakama pa mislim da oni nisu isli preko SD

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Već sam se uzbrinuo da su sve BR verzije iz SD poslane. Naručio sam početkom listopada da... I ako ne dođe sad u siječnju to će baš biti smijurija. I neće naravno oni biti krivi, već je pandemija, skalperi još uvijek jaki u EU (SAD popušta), a RH kao i uvijek zadnja rupa na svirali.

Ali zbilja sam optimističan oko ovog mjeseca. Samo, da mi je znati koliki je broj na čekanju pod kategorijom prednarudžbe u SD i koliko planiraju dobiti. O kojim brojkama govorimo.

13 godina
neaktivan
Ja mislim da će to doći do kraja ovog mjeseca. Do tada, još malo strpljenja i čekanja ;)

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Riječi ti se pozlatile.

U glavu sam si stavio oko 20. siječnja. Povremeno ću provjerit što kaže ekipa ovdje i pokušat napokon dovršiti Galaxy na Switchu. 

9 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Slucajno sam maloprije cuo razgovor tete na A1 salteru i kupca , na temu ps5...

Nisam od pocetka bio, no, cuo sam dio kad ona objasnjava da uopce neznaju kad ce dobiti konzole, niti dali ce ih dobiti, ove prednarudzbe su uzimali reda radi, tek toliko (u sto nekako sumnjam), niti kad ce ih biti....(pretpostavljam da se ovo odnosi na mogucnost direktne kupnje, ne ovaj sistem narudzbi), jer da je navodno T-com dobio ekskluzivu na ps5, te da ce ih vjerovatno oni jedini i i imati.

Neznam dali ovo "ekskluziva" znaci da ce oni od teleoperatera imati "prednost" pri nabavi od strane uvoznika, ili nesto trece, niti uopce sto bi ta recenica trebala znaciti, pa eto mozda je netko nesto nacuo slicno....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Što se tiče A1 i općenito teleoperatera, kada su u pitanju konzole, najbolje ih što manje slušati. Ne sumnjam da će T-Com tu biti jači, ali općenito sjećam se svojih pokušaja da prednaručim peticu tamo i žena mi je nudila PS4 s bundleom igrica 'kao alternativu'. Uhm, no thanks. 

Svaka čast kome je kapnula petica preko bilo kojeg našeg teleoperatera, ali nije prva opcija.

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ne dode li u sijecnju, ja svog otkazujem. Nemam vise zivaca cekam ga vec tri mjeseca. Prednarucis nesto i platis 4000kn da bi cekao ko ludak kad ce stici

1 1 hvala 0
4 godine
neaktivan

Razumijem frustraciju. Ja sam prednaručio na 12 rata pa mi nije toliki problem. Mogu lako vidjeti scenarij po kojem do proljeća nema konzole na policama, možda i kasnije za Hrvatsku, ali nikako da nećemo dobiti prednaručene iz 2020. do kraja ovog mjeseca. Naaaajkasnije u veljači. 

4 godine
neaktivan
Ja se isto nadam da dolazi za tjedan dva
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Meni je jos prosli mjesec stigao dodatni dualsense pa se povremeno pravim da igram film na tvu, dok ne stigne ps5

4 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Lol, također.  Super je tekstura na dualsenseu i R1/L1 tipke i bez nekog značajnog otpora djeluju puno bolje od dualshocka 4. Jedva čekam isprobati kako to sve radi u Astrobotu.

14 godina
neaktivan
Najdraže mi je u ovoj temi kad dobijete konzole pa ih slikate, jbt kao da je meni stigla kad krene val.
Be Water My Friend
4 godine
protjeran

Evo cuo sam se sa SD ipak nista od playstation za prednarucene ovaj mjesec, kao da dobavljac kasni sta ja znam. Ugl trebao bi doc krajem drugog mjeseca, a sta se digitalnih tice to jos ne znaju kad ce.

4 godine
neaktivan
kalacini kaže...

Evo cuo sam se sa SD ipak nista od playstation za prednarucene ovaj mjesec, kao da dobavljac kasni sta ja znam. Ugl trebao bi doc krajem drugog mjeseca, a sta se digitalnih tice to jos ne znaju kad ce.

Yeah right...cijela europa ce se re-stockat, osim hrvatske...malo mi to smrdi, al vidit cemo sta kazu ovaj tjedan, nadam se da je samo troll u pitanju ili netko nema valjanu info...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2021 20:20 (Nightyx).
5 godina
protjeran
Nightyx kaže...

al vidit cemo sta kazu ovaj tjedan, nadam se da je samo troll u pitanju...

Nemamo šta više vidjeti, ti si rekao da im stiže velika količina konzola idući tjedan, ako ne bude tako onda si ti jedina trolčina ovdje.

4 godine
neaktivan

Čuo si se evo sa SD... u nedjelju navečer? Yeah... right. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice