Osim preko ekupi, oni su poslali obavijest da su oredali paket hp expressu, ali nikakav broj niti ista....
Jebem mu t-com,.zar nisu mogli sloziti neku skriptu koja bi nam svima poslala mail da je oaket predan posti, i amen.....

Bas me zanima kaj ce sa digitalkama bit kad ce te prednarudbe,
Ti si sigurno u rujnu naručio kad su te tak fino nagradili. Ko te to tak fino nagradio? Sancta ili ht?
Predbilježujem se za kupnju Spidermana kad odigraš, ali ne nudim previše 😂
Taman ako se oces rijesit tog spidermana javi se u inbox xd
S obzirom da ja ne mogu pratiti svoju narudzbu preko t-com stranica (o cemu sam pisao prije), poslao sam upit ima li kakav nacin na ja ipak pratim svoju posiljku, nekakav "dokaz" da je konzola poslana, bilo sto, na bilo koji nacin, OSIM cekati da mi hp posalje sms....
Gospodja, gospodjica, neznam, ali svaka joj cast, nakon krace provjere mi je dala hp express broj paketa, da pratim preko stranica poste....
Simple as that....
Naručio sam konzolu 9.10 na eKupi i maloprije sam dobio poruku ne emailu da je dostavna služba zaprimila paket , znači stigle su konzole na eKupi
Meni su u tele2 rekli da ce se svima koji su prednarucili u 11.mjesecu isporuciti do kraja godine. Posebno su mi naglasili da ce biti dovoljno konzola da ispostuju sve narudzbe.
U principu, na to smi i pristali kod narudzbe, lijepo je pisalo "isporuka krajem prosinca", tko nam kriv sto smo nestrpljivi :D
A valjda necemo... Mene vise brine sto mi se cini kao da ni ovi koji su prednarucili u 9. mjesecu nisu jos svi dobili konzolu pa da ne ode dio nasih njima :)
Drzi se, proci ce i to.....
Ma ni to, samo dodji, izgledaj zbunjeno i dva puta kihni na poslu - odmah ides kuci....