Elden ring dostupan svima, ne samo njima.
Propast beskompromisnog soulsbourne žanra kao zadnje linije obrane od prosječnosti :-)
Elden ring dostupan svima, ne samo njima.
Propast beskompromisnog soulsbourne žanra kao zadnje linije obrane od prosječnosti :-)
Iz iskustva mogu reci da komercijala kad tad dode po svoje.
ali ruku na srce bilo je dobro dok je trajalo. 😁
Možda neki nece vidjeti u drugoj temi ali na našem storu je nekim čudom LEGO ninjago movie igra free za download :D
Ima LEGO TV Show movie book video game free na psn store.
Pa naravno..inače radim u servisu mobitela pa mi nije bio neki izazov :D
Ali se definitivno nisam nadao takvim ishodu s obzirom da je bučila od prvog dana.
Ovo je ko da imam novu konzolu.
Proradio je i moj. I moj je bio osjetno tiši nakon čišćenja i vent skroz ko da je na idlu.
Ali je nakon toga radio jedno 5-6 sati i onda najednom crko u igri uz artefakte.
I nakon toga blue light of death.
Tako da svakako javi ako bude sve ok nakon desetak sati.
Moguce da je nekaj pošlo po krivu, jesi provjerio sve one thermal padova da su ti na mjestu? Navodno čim jedan fali taj memorijski čip se pregrijava i ode sve u tri krasne nakon nekog vremena.
Drugo kaj mi pada na pamet da nisi previše stegnuo onaj dio koji stegne hladnjak i proc??
Nova pasta na pro modelu ne znači ništa puno.
U nekim igrama se konzola ne čuje ili je vrlo slična slim modelu.
U drugim pak igrama, tipa gow ili novi cod zuji ko avion.
I tu pasta ne pomaže, jednostavno se konzola brutalno grije, a sama po sebi ima vrlo jeftin hladnjak.
Naravno pričamo o 4k rezi.
Probao sam iste igre na kojima je bila jako bucna prije i poslije zamjene paste i kao da je druga konzola. Iste rezltate vidjam stalno po redditu tako da sigurno znaci puno u vecini slucajeva (ne u svim).
Jaooooo kako si bio u pravu....moj bed, nadam se da mi opraštaš...koliko sam čitao po netu bilo je svega i svačega i često se pisalo nije pomoglo ili pomoglo je samo ako je bilo puno prašine.
Da skratim priču moj model je onaj drugi model pro konzole 7110b, i danas reko idem sam sebi dokazati da će biti isti racku.
Jeboteeeee kojaaaaa razlikaaaaaaaaa, kad sam upalio prije novi cod u samom loadingu se vent vrtio brutalno, sada u samoj igri ko da je cijelo vrijeme u idlu hhahaha, strašno koja razlika.
Da se razumijemo na slikama izgleda strašno, u stvari nije bilo toliko zmazanoce u relaciji vent-hladnjak, međutim toliko traljavo posložena pasta na proc i toliko loš pritisak na cpu da je to strašno, iskreno neznam kako si je to sony mogao dozvoliti jer meni je tako od prvog dana.
Još jednom isprike i hvala kaj si mi dao poticaj :D Za sve druge obavezno to napraviti!!!
Sad mogu napokon igrati gow u tišini :D
Eh bas mi je drago sto ti je pomoglo. I ja sam isto tako citao vise komentara da ne pomaze pa sam zato odugovlacio. Nakon sto sam uradio nadao se maloj, jedva primjetnoj promjeni pa je bilo bas iznenadjenje da nisam mogao vjerovati
Raja obzirom da ima finih popusta na hr store.
imam US account, napravio sam hr account zbog NBA koji je fakat jeftin. Zanima me da li karticom iz BIH mogu platiti?
ili moram uzeti hr wallet 150 kuna minimalno?
Raja obzirom da ima finih popusta na hr store.
imam US account, napravio sam hr account zbog NBA koji je fakat jeftin. Zanima me da li karticom iz BIH mogu platiti?
ili moram uzeti hr wallet 150 kuna minimalno?
Prije nije moglo, danas lik na drugom forumu pise kako placa karticom iz Bosne na HR i US store pa je moguce da su nesto mijenjali.
Imas sliku procesora i paste?
Ja bi bas uzeo neki ajmo rec pokvareni ps4 recimo da mu bluray drive ne radi pa ga slozio u drugom kucistu sa drugim hlađenjem
jel se probao tko igrat s tim ?
Ne vidim razlog da se ljutis na mene, al dobro.
Ljuti se jer linkaš random slike :-) I u pravu je.
Uzeo sam i ja svoga u prosincu 2018(BF)...kupio sam i dodatnu garanciju,tako da nebih htio riskirati garanciju ako bih išao stavljati novu pastu.Nek stoji ovako...Ove zahtjevnije igre budem onda igrao po zimi kad je niža temperatura.
Ali stvarno već kad sam ga izvadio prvi put iz kutije pod rukama se vidi da je sony škrtario....playstation prvi je ko kamen.....A tek prvi xbox kojeg sam imao to je kao da držiš tenk u ruci.
ps1...xbox1...ps4pro...izmedu njih PCx2 puta
Meni je u library-u.
ma kakva ljutnja, nego sam već vidio taj glupi članak i znam da je clickbait smeće, ne moramo odmah zaključivati šta će From Software ili bilo koji developer napraviti temeljem bijednih novinara
Ima tko kakav prijedlog za slusalice da su koliko toliko okej za 200 kn?
Bit ce sad u Linksa akcija na Cloudice 2, očekujem cijenu do 300kn. Sad kako one rade s PS4 neznam
Sretno. Ne vjerujem da ce ispod 500kn.
I nazalost bio sam u pravu.
ma kakva ljutnja, nego sam već vidio taj glupi članak i znam da je clickbait smeće, ne moramo odmah zaključivati šta će From Software ili bilo koji developer napraviti temeljem bijednih novinara
E to dvoje zasluzuje jedan žžž
Ja skidam lego ninjago 😂
Običan PS4 ili PRO verzija? Netko mora biti lud da da 2500 za običnu verziju.
Mogao bi za onoliko za koliko se ti i potencijalni kupac dogovorite.
Nitko ti ne može reći koliko je to novaca. Stavi neku cijenu pa spuštaj ovisno o tome koliko ti je hitno.
Odgledao sam ovaj Ghost of Tsushima gameplay trailer i nekako bi radije da možda nisam... Nisam pratio igru, pa nisam čak ni znao da je još jedan open world. Već mi se bljuje po malo. Jako generički izgleda, ko da sam takvu igru već deset puta igrao tokom zadnjih par godina odkad sve mora biti open world. I dalje mi se sviđa paleta boja, a ovaj crno bijeli mod je fora, ali skroz poništava ovo prvo. Ništa drugo mi nije upalo u oko. Možda će stealth biti zabavan, pa ću ju "morati" odigrati čisto radi toga.
Prema informacijama koje imam trenutno, Last of us 2 i Ghost, dvije top tier igre koje su trebale zaključiti ovu generaciju izgledaju dosta razočaravajuće. U najboljem slučaju, kao nešto što siguno neću nabavljati day one. Ali eto, nek me iznenade.
Unreal Engine 5 izgleda jako sposobno, ali imam dojam da neki sad očekuju da će svaka igra koju će se raditi u UE5, izgledati i raditi toliko dobro ko taj demo. Najveći broj studia koji će ga koristiti sigurno neće imati ni dovoljno resursa ni dovoljno znanja da u potpunosti iskoristi sve mogućnosti. Isto kao što smo imali sa UE4. Tak da ono, smanjite očekivanja.