PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.784
|
čitano: 7.238.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
Da kolega, remaster
9 godina
Gogy7 kaže...
Da kolega, remaster

hvala kolega. 

znači deal da ne može biti bolji, 160 kn tri dark soulsa i još dostava u Osijek za džabe, ne vidim kojom matematikom im se to može ikako isplatiti

16 godina
GeraltTheWhite kaže...

Bok, zna netko jel ovaj DS trilogy bundle u SD onaj što se dobije 3 kutije svaka igra zasebno ili 3 diska zajedno u jednoj kutiji? Ovo je stvarno deal sva 3 za 160kn pa makar mi stoji doma 

https://www.sancta-domenica.hr/dark-souls-trilogy-ps4.html

Pa da, bio bi glup da ne kupiš makar ti stajalo doma :-) Pretvoriš 160kn u plastiku na polici i sloj prašine :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2020 13:46 (Bitanga).
12 godina
protjeran
PlayStation 4

Posto se pise o tome moze li mi neko reci koja je razlika izmedju demon souls i dark souls? Ja sam nekada davno na PS3 probao cini mi se demon souls 2 ili 3 i tad nisam znao da su to igre na taj fazon pa sam odustao ubrzo jer sam kontao kako je glupo nema sejva, uvijek ispocetka a preteska 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Demon souls je samo jedna igra. Dark Souls serijal je spiritualni nastavak, recimo.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Ma ja bi uzeo makar za ukras, nikako da kupim ds remaster i sad vidim ovo.
Uzeo bih svakako da imam Mastercard, imam 3 visa kartice.
Morat cu uzeti mastercard samo za santa Domenicu. Postoji li nacin da napravim virtualno mastercard. Cak i revolut mi je visa.
9 godina
Gogy7 kaže...
Ma ja bi uzeo makar za ukras, nikako da kupim ds remaster i sad vidim ovo.
Uzeo bih svakako da imam Mastercard, imam 3 visa kartice.
Morat cu uzeti mastercard samo za santa Domenicu. Postoji li nacin da napravim virtualno mastercard. Cak i revolut mi je visa.

ne znam za virtualno uzimanje, ali mogu savjetovati Addiko bank prepaid karticu. Ona je Mastercard, dakle dobivaš sve Mastercard pogodnosti. Ali najbolja stvar kod nje je što nikako ne može u minus, na nju staviš koliko ti treba i onda to potrošiš. Ja ju koristim isključivo za internet kupovinu, preko aplikacije prebacim s tekućeg na tu prepaid karticu, točan iznos koliko košta ono što kupujem, to potrošim i gotovo. na kratici mi bude po 10-15 kn, dakle ne može nastati nikakva šteta nekom prevarom

5 godina
protjeran

Imam ti ja mastercard revolut ako hoces gogy uplatis mi, das adresu i direkt ti salju.

Ja ti saljem ak treba i svoju osobnu da ne mislis da cu te zahebat a i ime mi je na kartici.

Totalno si mi okej covjek, a sad da vadis karticu bezveze, a moze ti netko od nas pomoci.

Meni je taj revoult ionako kartica za netflix, ali, itd online shopingiranje.

16 godina
PlayStation 4

Ne vjerujem da je ovo steelbook. (Ali MHW Icerborn valjda je  )

Mislim da je obicna plastika s 3 diska u jednoj tri kutije.

Ali trebale bi biti sve 3 s svim DLCima 

Bitanga 

Jednostavno nema smisla da mi stoje na polici samo Bloodborne GOTY i Sekiro, bez DS trilogije 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2020 17:12 (Chaky).
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina
Gogy7 kaže...
Ja uvijek preporučujem DS3 nekome tko je nov u DS Svijetu.
Najbolje izgleda, radi glatko, prvi bossevi su laki, level dizajn je dosta straight forward. I ono najvažnije za početnika - štit.
Mislim da za Bloodborne treba ipak mrvica više skilla, parry pištoljem je teže izvesti i Claric Beast i Gasquigne su dosta teski prvi bossevi, level je dosta otvoreniji pa se laske izgubiti. A tu je i fps drop koji bi mu otezao igru.

Moj glas ide DS3, cisto zbog štita jer je lakše braniti se nego dodge i parry.
DS3 je najispoliranija Souls igra.

Ja se slazen s kolegon. Bloodborne je remek djelo, meni osobno najdraza igra FROMSOFTa, a i opcenito. Igra u kojoj imam cca 800 sati, i mislin da je za pocetnika u Soulsborne zanru ipak previse jer zahtjeva dosta agresivniji nacin borbe. U Dark Soulsima se ipak mozes sakrit iza stita, i bojin se da bi te Bloodborne kao prva igra mogla odbit od zanra. Tako da bi ti ja isto preporucija Dark Souls 3 ispred DS1 samo zato jer je novija igra, malo brza i graficki ce te sigurno vise privuc. Jos jedna prednost za pocetnika je ta sta DS3 ima dosta bonfirea, i teoretski bi triba manje soulsa gubit, tj.lakse ces dizat levele. Sve sta je Deni reka stoji, al ipak moj glas ide DS3.

Edit: ovaj deal za 160 kn se definitivno uzima, makar iman sve digitalne verzije.

PSN - ediholic
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2020 15:41 (Tututuru).
5 godina
protjeran
PlayStation 4

Da je bar steelbook. Ovo dobijete, mislim za 160kn se fakat isplati.

Ja sam platio 320kn prosle god u santi.

Moj PC  
5 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala na komentarima i slikama. Pitam zato jer postoje 2 verzije. Prva je steeelbook (1 kutija s 3 diska), a drugo je ovo što je na zadnjem postu kolega stavio 3 odvojene "obične" kutije. Čital sam da je za europsko tržište izdana ova varijanta s 3 kutije pa sam pital ako netko zna što se dobije iz SD. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Izasao je story trailer za Last of Us 2.
Pocinje riječima: I know you wish things were different.

Komentari onemogućeni, like i dislike nevidljivi....

Ako ovo nekom nije dovoljno dobar znak da otkaže preorder neznam sto je....
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
Izasao je story trailer za Last of Us 2.
Pocinje riječima: I know you wish things were different.

Komentari onemogućeni, like i dislike nevidljivi....

Ako ovo nekom nije dovoljno dobar znak da otkaže preorder neznam sto je....

I što si ti zaključio po tim riječima s početka trailera? Ajde prosvijetli me.

A za komentare, isključeni su im i komentari na društvenim mrežama jer ne žele da hrpa dječurlije spoila svima igru kao što je to bio slučaj u ovoj temi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Uzeo trilogiju prošli tjedan. Jedva čekam početi, do kraja godine valjda završim 1 dio 😆.
PSN Grimsey2955
12 godina
protjeran
Juqa kaže...
Uzeo trilogiju prošli tjedan. Jedva čekam početi, do kraja godine valjda završim 1 dio 😆.

Spyro te gleda skepticno 

9 godina
Ma preći ćeš ti to. Nauči se to igrati, treba biti uporan na početku
A za ovaj komentar iznad da Bloodborne nije pametno prvo igrati, možda to i je istina, ali meni je BB bio prvi soulsborne naslov i uspio sam ga preći
13 godina
neaktivan
Ma nisu mi problem souls igre paltinirao BB i Nioh bez problema. Problem mi je što ne stignem zbog posla i klinca 😆
PSN Grimsey2955
16 godina
PlayStation 4

Jedva cekam.

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
6 1 hvala 0
9 godina
Pa jel nemamo drugu temu za to?? :)
Šalim se malo, dobro izgleda trailer
11 godina
odjavljen
Odkud ti pravo da spominjes TLOU2 u PS4 temi? 🤭
16 godina
Bitanga kaže...
GeraltTheWhite kaže...

Bok, zna netko jel ovaj DS trilogy bundle u SD onaj što se dobije 3 kutije svaka igra zasebno ili 3 diska zajedno u jednoj kutiji? Ovo je stvarno deal sva 3 za 160kn pa makar mi stoji doma 

https://www.sancta-domenica.hr/dark-souls-trilogy-ps4.html

Pa da, bio bi glup da ne kupiš makar ti stajalo doma :-) Pretvoriš 160kn u plastiku na polici i sloj prašine :-)

Koliko sam vec igara kupio s takvim popustom, a stoje doma zapakirane. :p

Više ne uzimam fakat ono kaj ne mislim igrat isti dan.

Kad pogledaš jbt samo 160kn za tri igre....nekad sam kao tinejđer živio od 200kn cijeli mjesec. :D

Ali kad tako kupuješ nakupi se.

12 godina
protjeran
PlayStation 4

Prešao bloodborne, dark souls 2 i 3 , zatim nioh. Uživao u svima. I onda krenuo sekiro prije 10 dana. Neide mi i Bog. Imo sam zastoja u svima gore spomenutim ali ovo je nešta drugo. Toliko se nisam sa nijednom igrom nazivcirao i naSEKIRO. Koje je objašnjenje?

Moj PC  
4 3 hvala 0
5 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

Prešao bloodborne, dark souls 2 i 3 , zatim nioh. Uživao u svima. I onda krenuo sekiro prije 10 dana. Neide mi i Bog. Imo sam zastoja u svima gore spomenutim ali ovo je nešta drugo. Toliko se nisam sa nijednom igrom nazivcirao i naSEKIRO. Koje je objašnjenje?

Probaj igrat novi star wars. Ja se rijetko zivciram zbog igrica ali taj sw mi toliko dize zivce da ti to ne mogu opisati.

11 godina
odjavljen
Znam kako ti je 😅 Prosle godine kad je igra izasla sam je kupio za PC na releasu, a prije toga presao Dark Souls 3 sa DLC-ovima jer mi je jedino DLC content ostao neodigran. Uglavnom, veliki problem mi je bio sto sam igru igrao kao da je Dark Souls, moguce da isto gresku radis. Combat je skroz drugaciji u Sekiru, meni osobno bio pretezak dok ga nisam skuzio, pa mi je postao fenomenalan. Sad u veljaci nabavio za PS4 i presao igru puno lakse od ocekivanog, pogotvo u odnosu na proslu godinu. Osobno mi je Sekiro bio najteza igra od Froma, ali fenomenalna. Drugacija od Soulsa, ali opet ne toliko da odbije fanove. Ma najbolja igra 2019-e :)
9 godina
ursusc355 kaže...

Ma nemoj odustajati, pogotovo ako si prešao ove druge.

90% igre ćeš rasturiti sa korištenjem deflecta L1 na ps4. Izvježbaj deflect, to je glavna filozofija. Također ne zaboravi mikiri counter i onaj skok. Znači kad neprijatelj iznad glave ima onaj crveni japanski znak to znači da ćete ili probosti (tada stisneš krug) ili će te po nogama opaliti (tada dupla kocka, skočiš i onda poslije skoka još jedanput skok)

Strašno puno napada se može deflectati, ja se uvijek bojim da će mi neki napad koji izgleda opasno razbiti deflect, ali neće - ne brini.

Također pazi si na posture (ona žuta linija dolje), drži L1 često je ri kad ne deflectaš ako ga držiš će ti se brzo smanjivati posture damage

Velika je šteta ne završit Sekira

10 godina
PlayStation 4

Ja završio Sekiro 3 puta "platinirao" na Pcu... https://prnt.sc/sc3180 igra je fenomenalna jednom kad naučiš deflektat, takav zvuk mačevanja nema ni jedna igra. Dok je u DS serijalu više dodge mehanika, ovdje to ne pali. Ovdje biti što više agresivan i naučit deflektat. Utuko sam 110 sati u igru haha. Sad me na ps4 čeka bloodborne uopce se ne bojim. Sve su to igre i mogu se pobjedit :P

Moj PC  
6 0 hvala 1
10 godina
Mnogi grijese u Sekiru kad mu pristupe defanzivno kao Dark Souls.
Sekiro je agresivna igra kao Bloodborne. Puno je lakse kad deflektas i napadas nego kad se samo braniš. Sekiro je igra ritma i taktiziranja. Ako samo deflektas ode ti stamina. Moras malo napadati da se spusti stamina i onda opet.
Kad udes u ritam shvatis koliko je savrsena mehanika. Elden ring ce rasturiti.
Goty ove godine ide Cyberpunku a iduće Elden Ringu na Ps5 ako sve bude ok.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2020 19:55 (Gogy7).
11 godina
Šta ne izlazi Elden Ring 30/06/2020?
PSN - DeniZg80
9 godina
DeniZg kaže...
Šta ne izlazi Elden Ring 30/06/2020?

Malo nas provociraš??  To je bio neki leak, koji naravno nije točan. Ekipa na redditu umire za novim vijestima oko Elden Ringa i trenutno su velika nadanja da bi sutra mogli vidjeti gameplay.

Inače momci, za one koji nisu upratili, sutra u 17h po našem vremenu je online event Inside Xbox S. Prikazivat će nešto next gen gameplaya, potvrđen je gameplay samo jedne igre: Assassins Creed Valhala, iskreno jedva čekam da vidim kak će izgledati. Od sveg srca se nadam da će biti i Elden Ring, Phil Spencer je potvrdio da će biti još jedna igra koju su već prikazivali osim AC V, nadam se da će to biti ER

Sutrašnji događaj nema naravno veze sa PS5, ali ćemo ipak vidjeti next gen grafiku kakvu na kraju krajeva možemo očekivati i na PS5

I još jedna stvar, taj event je u sklopu Summer Game Festa koji je online događaj od 5. do 8. mjeseca a među glavnim organizatorima je onaj Geoff Keighley, tu će se prikazivati i objavljivati razne igre. Osim toga će u lipnju biti i IGN online event

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice