PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.379.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
7 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...

Meanwhile ja nisam upalio PS4 već brat bratu godinu dana, a igram se svakodnevno. Čak se ne mogu ni sjetiti što sam zadnje igrao na PS4. Toliko o tim ekskluzivama.

Microsoftove ekskluzive su bar igrive na PCu. Da imaju pošteni HR store za Xbox ne bih uopće ni razmišljao o PS5.

Baš si bitanga. 

Probao sam nedavno ubaciti malo PC igranje, ali jednostavno se osjećam da mi to nije to. Eventualno neka strategija, dok za sve ostalo je tu PS. Tako će biti i s peticom. 

12 godina
PlayStation 4

Zamolio bih lijepo, jel moze netko sa ove teme na ovom linku procitati sto sam pitao, pa da date neku procjenu? Svakako ovdje ljudi bolje znaju kako se krecu cijene pojedinih stvari.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ah uvijek ce ti naici netko tko ce ti pametovati. Meni su na upit o cijeni ps4 pro konzole s 2 gamepada odgovorili ovako:
2500kn se nadu novi na popustu, mozda ju prodas za 2000. 😄
Stavi svoju cijenu pa pregovaraj jer ovdje ce ti reci da pro konzola ne vrijedi vise od 250e. Jer je tvoja a svoje ne prodaju ispod cijene.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2020 11:09 (Gogy7).
16 godina
Gogy7 kaže...
Ah uvijek ce ti naici netko tko ce ti pametovati. Meni su na upit o cijeni ps4 pro konzole s 2 gamepada odgovorili ovako:
2500kn se nadu novi na popustu, mozda ju prodas za 2000. 😄
Stavi svoju cijenu pa pregovaraj jer ovdje ce ti reci da pro konzola ne vrijedi vise od 250e.

Pa sve ovisi koliko ti je hitno prodati. Ako staviš prenisku cijenu prodat ćeš isti dan. Ako staviš previsoku nikad nećeš prodati.

Uvijek možeš svaki tjedan snizit za 100kn pa se nadati da ćeš nekad prodati. 

Stvar vrijedi onoliko koliko ju je onaj drugi spreman platiti i za koliko si ju ti spreman prodati.

Nije vrijednost nešto apsolutno.

Pogledaš za koliko se prodaju na njuškalu pa staviš 100kn niže. Čim više toga je u bundleu, manja je vjerojatnost da ćeš prodati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2020 11:12 (Bitanga).
12 godina
Vandit kaže...
Bitanga kaže...

Meanwhile ja nisam upalio PS4 već brat bratu godinu dana, a igram se svakodnevno. Čak se ne mogu ni sjetiti što sam zadnje igrao na PS4. Toliko o tim ekskluzivama.

Microsoftove ekskluzive su bar igrive na PCu. Da imaju pošteni HR store za Xbox ne bih uopće ni razmišljao o PS5.

Baš si bitanga. 

Probao sam nedavno ubaciti malo PC igranje, ali jednostavno se osjećam da mi to nije to. Eventualno neka strategija, dok za sve ostalo je tu PS. Tako će biti i s peticom. 

Ja sam se baš prebacio na PC otkad sam uzeo 4K monitor prije cca godinu dana i nedavno novu grafičku.

Osjeti se da je kraj generacije i razlika u grafičkim detaljima je baš postala očita. 

Tako mi je bilo i sa prošlom generacijom. 

PSN - DeniZg80
7 godina
PlayStation 4

Ma da. Ja sam nedavno gledao Modern Warfare na PC-u, isto 4K monitor i to je pjesma kako izgleda. Uzeo za PS4 i grafički to je druga igra. Lošija naravno. Dobro pa PS4 još to može i vrtiti. 

0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...
Vandit kaže...
Bitanga kaže...

Baš si bitanga. 

Ja sam se baš prebacio na PC otkad sam uzeo 4K monitor prije cca godinu dana i nedavno novu grafičku.

Osjeti se da je kraj generacije i razlika u grafičkim detaljima je baš postala očita. 

Pa da, i sa 144Hz ekranom i G-syncom je to nešto sasvim drugo :-) Malo spušiš na rezoluciji (no skoro je isto ko većina reza na playki), ali leti i kod brzih pokreta slika čak izgleda i bolje nego 4k na 60Hz u pokretu.

Hoće li PS5 podržavati freesync/g-sync?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2020 12:06 (Bitanga).
12 godina

Hoće Freesync, ali s obzirom da konzole imaju fps lock na 30/60, ne znam hoće li imati nekog utjecaja.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Hmm, za GoW na "favor resolution" modu bi dobro dosao freesync.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
11 godina
odjavljen
Pozdrav ekipa, je li mozda netko uzimao Hitman HD, sadrzi Blood Money i Absolution? Cijena je suluda (450) te bih ponajvise uzeo radi Blood Money-a. Igra mi se ta igra vec dugo vrijeme ponovno (napad nostalgije) pa me zanima ako je netko igrao radi li se uopce o remasteru ili cistom cash grabu? Presao sam za vikend Sekiro, pa mi sad treba nesto opustenije :)

0 0 hvala 0
15 godina
Cansee kaže...

Službeno objavljeno da kreće snimanje serije Last of us u produkciji HBO-a

Ajd fala bogu. Godinama mi igra stoji nepokrenuta. Sad je neću ni morati igrati.

PSN - darklydexter
10 godina
Ezio kaže...
Cansee kaže...

Službeno objavljeno da kreće snimanje serije Last of us u produkciji HBO-a

Ajd fala bogu. Godinama mi igra stoji nepokrenuta. Sad je neću ni morati igrati.

to reći na ps4 temi, boga mi imaš muda

10 godina
I ja sam ju pokusao igrati par puta i nije islo. LoU2 sigurno necu uopce igrati. Mozda nagodinu na popustu.
S druge strane, RE3 sam prednarucio davnih dana i cekam travanj.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2020 16:51 (Gogy7).
14 godina
PlayStation 4

Ja je isto nisam odigrao na PS4.

Jer sam ju već odigrao na PS3 lol.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...
I ja sam ju pokusao igrati par puta i nije islo.

Tako i sam (i to jos na PS3 a i PS4). Ali nisam dospio dalje od grada.

U biti taj dio sluzi kao duzi uvod 

Sad sam ipak vise odigrao i mogu reci da je jedna od boljih igara koje sam igrao bez obzira na starost.

Slicno je i s GoW koji isto ima duzi uvod. 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan
Meni je TLoU super, čak ju i platinirao, a za dvojku ću ipak pričekati još puno toga stoji na disku za odigrati.
PSN Grimsey2955

3 0 hvala 0
10 godina
Tko zeli, moze ovaj vikend probati Mortal Kombat 11. Trebate skinuti Demo od 14.77GB

U sklopu ovog isprobavanja igre moguće je zaigrati početna poglavlja Story moda te se okušati u online mečevima ako imate aktivnu pretplatu na PS Plus. Može se koristiti cijeli roster boraca, uključujući i zadnjeg dodanog – Jokera.
Moj PC  
4 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vrijedi li (je li jeftinije) kupiti PS4 pro u Austriji?

I može li se to tako? Hoće li biti ikakvih problema ako nije iz exyu?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Oće,pisat će ti na ekranu da nije za Jugose nego za EU.
17 godina
tap3ah kaže...

Mozes kupiti PS4 gdje god zelis (moj je iz Japana). Samo moras paziti na zemlje koje imaju drugaciji napon, npr. USA.

I da, ovo ispod ce ti pisati kod logina.

Dann3R kaže...

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
tap3ah kaže...

Ne može njihova struja ime previše jalove snage pa nisu kompatibilni s našom strujom.

Šalu na stranu možeš da bez problema. Ovo je njihova au/de nabava.net brat je prodao svoj PS4 kupljen tamo kumu mome tako da nemaš brige. 

10 godina
Šuska se da cemo uskoro (iduci tjedan) dobiti Free to Play CoD MW Battle Royale mod naziva Warzone.
Iskreno bih volio da netko od velikih izdavaca izbaci neki novi zanimljiv mod, battle royale mi je jako ne zanimljiv mod i iskreno nikad nisam razumio zasto je popularno. Steta sto je svaki novi free to play naslov battle royale. Zar developerima fali maste ili jednostavno zele dio trzisnog kolaca?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Još jedno pitanjce ..... za sada.

Fortnite je potpuno besplatna igrica?

Ne moram ni onu pretplatu kupovati ako klinac želi fortnite igrati?

A ono što "prodaju" uz nove konzole su samo neki skinovi za igricu.

1 0 hvala 0
10 godina
Tako je, besplatna je, ne moras imati pretplatu i da , dobijes skinove. Neke F2P igre imaju razne founders pakete ili fizicku kopiju kao Fortnite. Vise sluze kao potpora developerima da zarade na besplatnoj igri, ali totalno nepotrebno za kupiti.
15 godina
DeniZg kaže...
Vandit kaže...
Bitanga kaže...

Baš si bitanga. 

Kako radi graficka, imas li problema zbog XT biosa?

5 godina
neaktivan
PlayStation 4

istekao mi je PS plus u prosincu još,

zna li netko kad će biti na akciji?

prošli sam kupio za 30% popusta 

0 0 hvala 0
10 godina
Za uskrs ili na ljeto (days of play). Prije ne.
15 godina
Chaky kaže...
tap3ah kaže...

Mozes kupiti PS4 gdje god zelis (moj je iz Japana). Samo moras paziti na zemlje koje imaju drugaciji napon, npr. USA.

I da, ovo ispod ce ti pisati kod logina.

Dann3R kaže...

i ukoliko želi koristiti Austrijski PS4 na teritoriju Hrvatske, morati će udomiti minimalno jedno migrantsko muško dijete od 17 godina starosti.

PSN - darklydexter
10 godina
Call Of Duty Warzone has popped up early

- Free-to-play/standalone battle royale game
- Cross-platform
- 150 players (might go to 200)
- Solos/Duos/Trios
- 2 game modes
- Has classic maps integrated
- Available very soon (mid/end of March)
Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina

Jel' ovo prva F2P igra koja traži PS+?

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice