PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.412.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
Gogy7 kaže...
Koju si ti tocno igru igrao ako tvrdis da je igra izasla savršeno ispolirana. Pa SW Jedi fallen Order je bio pun bugova i ocitavanja levela usred igre. Usred igre igra zastane na 5 sec da ucita ostatak levela. O bugovima da i ne pričam.

Očito nemamo ista iskustva. Ne znam o kojim bugovima pričaš, nisam doslovno naletio ni na jedan. Pardon, jesam na jedan, kad mi je usred fighta samo ispala igra na desktop. Što se tiče učitavanja levela usred igre, samo prilikom ulaska na novo područje bilo je blagih frame dropova koji traju sekundu-dvije.

Moguće zato što sam igrao na PC-ju, stvarno ne znam kako se igra ponašala na PS4.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
14 godina
Q-Tip kaže...

Sa dosta se stvari što si napisao slažem, iako vjerojatno ne bih bio baš tako kritičan. Istina je da ima mjesta za napredak i da su neke stvari mogle biti bolje napravljene, ali svejedno zabave je bilo napretek i po svemu me igra ugodno iznenadila. Prije svega zato što je izašla super ispolirana, i to u današnje doba kad se izdaju poluproizvodi, pa se poslije mjesecima krpaju. Još sam nakon odigrane igre pogledao i onaj dokumentarac koji dođe s deluxe verzijom, pa kad sam vidio koliko je ekipa bila zagrijana za detalje, koliko su htjeli da igra ispadne kako treba, osjetio sam još neko dodatno poštovanje za cijeli tim.

Vidjet ćemo kako će biti u nastavku, mislim da nema sumnje da će nastavka biti nakon dobrih kritika i dobre prodaje.

Cilj kritike i je da igra (ili nastavak) postane bolja. Nisam gledao dokumentarac, niti imam baš neko posebno mišljenje o Respawnu. Titanfalle nisam igrao, a za drugo niti ne znam što je njihovo. Možda da jesam bi moje mišljenje o nekih stvarima bilo blaže, možda da sam ko neki 10 godina čekao barem solidnu SW igru bi moje mišljenje bilo drugačije, možda da nisam odigrao sve te igre od kojih ova posuđuje mehanike bi moje mišljenje bilo drugačije... Dosta je tih možda koja su mogla pravagnuti na drugu stranu. Gle, igra nipošto nije loša. Ako će nekome ovakav combat sjesti sigurno će se zabaviti puno više nego ja. Jednostavno je to jedna od onih igara gdje vidiš puno neiskorištenog potencijala.

Trenutna ocjena na Metacriticu je ok. Malčice nategnuta, ali definitivno ne bih svrstao ovu igru u neke GOTY izbore. S druge strane, 2019 je bila poprilično katastrofalna... možda i nije toliko iznenađenje da su ju neki vidjeli ko najbolju igru godine. 

Ne sumnjam da je nastavak već u izradi, ali ipak je to EA. Ne bih stavio ruku u vatru da će krenuti u pravom smjeru. Živi bili... 

Gogy7 kaže...
Koju si ti tocno igru igrao ako tvrdis da je igra izasla savršeno ispolirana. Pa SW Jedi fallen Order je bio pun bugova i ocitavanja levela usred igre. Usred igre igra zastane na 5 sec da ucita ostatak levela. O bugovima da i ne pričam.

Što se bugova konkretno tiče, ne mogu reći da sam imao problema. Osim tog jednog koji mi je ukrao skill point. Ali glitcheva je bilo koliko hoćeš. 

Evo jedno filozofsko. Treba li igri honorirati jer je izašla u stanju u kojem bi i morala izaći? Ili pohvaliti igru jer nema mikrotransakcija, kockanja i ostalih smeća? Ako igra ne izađe u polu dovršenom stanju ko svako drugo smeće zadnjih par godina, je li opravdano da to bude dodatan plus na nekoj imaginarnoj ljestvici?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Ja sam ju igrao na ps4 pro cim je izašla. To učitavanje od sekundu dvije kod tebe kod mene je znalo potrajati oko 5-10 sekundi sto je puno. Glitcheva je bilo, ali nista gamebraking.
16 godina
PlayStation 4

U 15-16 sati jedan frame drop(junački-na PS-u, na ps4 ne), ostalo sve ili ok ili u granicama tolerancije. Igra je ok. Po meni ni blizu pravim(kotor) SW igrama i uranjanju u lore ali ozbiljen eye candy, pogotovo na PC-u... 

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Odigrao Final Fantasy VII Remake DEMO i jako sam odusevljen onim sto sam odigrao u ovih malo vise od sat vremena. Borba je jako kvalitetno konstruisana i zanimljiva je kao i izazovna. Covjek se veoma brzo navikne na sisteme borbe i ne predstavlja velike poteskoce. Fizika je isto jako jako dobra, jedna od boljih sto se tice novjih RPG-evo. Ne sumnjam da ce prica svojom kvalitetom i zanimljivoscu drzati igrace, tako da definitivno ide kupovina igre.

Inace nisam igrao nikada Final Fantasy i mislio sam ovaj kupiti, ali mi ovaj demo nije nikako legao :(

Ipak necu moci preci preko settinga. Nemam pojma sta se desava u igri, a okruzenje mi je stvarno bilo jednolicno.

Doduse borba je poprilicno fino odradjena, a i vidi se da je dosta truda ulozeno u ovu igru. Ne sumnjam da ce se svidjeti mnogima.

Nemam pojma sta mi se desava, sve su mi igre manje privlacne i manje trpim bilo kakve probleme u igrama :D Evo pomenuti Star Wars sam igrao 20ak minuta i izasao, ako i toliko.

10 godina
Hvala bogu pa nisam jedini koji tako misli. I meni je demo nekako mlak, nista posebno, linearni level, nemam pojma sto se događa, likovi se prepiru, neprijatelji samo stoje, boss ima gomilu hp. Borba je ok, svida mi se kombinacija akcije i rtsa. Ali sve drugo je loše, lijepo izgleda, muzika je super ali gameplay i setting loši. Postajemo prestari i preiskusni za takve igre, no nekome je to extra i wow.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2020 23:25 (Gogy7).
13 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

Ja sam ga igrao nedavno na PS4 Pro i nisu jos rijesili te probleme. Desava se tako da usred levela ucitava, povremeno, ali cesto su se desavali fps dropovi. Ipak mi je igra bila super.

13 godina
PlayStation 4

Ako sam kupil The Division 2 na US accountu, onda i ovu novu ekspanziju ( Warlords of New York ) moram kupit na US accountu? Logicno je da bi trebal, al cista da provjerim.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...

Ako sam kupil The Division 2 na US accountu, onda i ovu novu ekspanziju ( Warlords of New York ) moram kupit na US accountu? Logicno je da bi trebal, al cista da provjerim.

Da, u pravu si.

PSN - ediholic
13 godina
Tututuru kaže...
SimeKZ kaže...

Da, u pravu si.

Zasto mi i dalje pokazuje na HR accountu da mogu kupiti ekspanziju? Jel to normalno? Account na kojoj je igra i DLC je postavljen kao primary. No, kad udem u igru... uopce mi ne nudi lvl 30 boost.

https://support.ubisoft.com/en-GB/faqs/42113/Sharing-purchased-content-on-consoles-TD2/

Pojeo sam govno, ocito sam trebao kupiti na hrvatskom accountu DLC.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2020 22:12 (SimeKZ).
9 godina
neaktivan
I zašto nisi onda kupio igru i DLC na hrvatskome ako ti je rečeno da sve mora biti na jednome accountu.
13 godina
Dann3R kaže...
I zašto nisi onda kupio igru i DLC na hrvatskome ako ti je rečeno da sve mora biti na jednome accountu.

Igru imam na US accountu odavno. Kupio na izlasku. Trenutacno je problem u Ubisoftu koji ne dopusta, na PSNu, gameshare kroz accounte. Dok na Xboxu sasvim normalno gameshare radi.

Dakle, nije do mene... Vec do ubisofta koji smatra DLC kao bonus content a bonus content prema njihovim pravilima nije shareable kroz accounte. 

DLC je normalno kupljen na US accountu kao i base game. 

9 godina
neaktivan
Dakle sve si znao onda prije kupnje DLC-a da neće radit na drugome accountu,i ipak si išao kupit DLC.
13 godina
Dann3R kaže...
Dakle sve si znao onda prije kupnje DLC-a da neće radit na drugome accountu,i ipak si išao kupit DLC.

Nisam znao. Jer sam do sada sve normalno koristio. Saznao sam tek kad sam usao u igru i krenuo prem NPCu koji te salje prema NY. Kad sam pokrenuo razgovor sa njim on me je slao u store. Kaj mi je bilo sumnjivo na prvu. Kad sam kasnije isel guglat, vidio sam da i drugi ljudi imaju taj problem ( neki su cak prednarucili igru ). Na njihovoj stranici imas dva linka. 

https://support.ubisoft.com/en-Us/Faqs/000024805/Add-On-Content-Sharing-PC-XB1-PS4-TD - Ovaj link potvrduje da ce sve radit. Poveo sam se za tim da je sve radilo na TD 1 

https://support.ubisoft.com/en-US/faqs/000042113 - Da bi kasnije stavili ovo. 

Dok za Xbox pisu ovako - https://twitter.com/UbisoftSupport/status/1234874319999766531?s=20

Ja i dalje mogu krenut igrat sa US accounta cisto radi igre, jer svejedno doslovno pocinjes iz pocetka jer je to DLC a ne bonus 3 misije. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 9:14 (SimeKZ).
10 godina
Na US accountu možete besplatno igrati Dogfighter WW2 - Battle royale igru s avionima.
U igri morate skupljati gorivo, municiju i health. U ovom Battle royaleu onaj krug sto se suzava nije stacionaran vec je malo tu pa na drugoj strani mape pa morate ici od kruga do kruga. Mogu igrati najviše 40 igrača u meču.

Gameplay:
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

EA acces je super stvar.....za uvidjeti koliko su sve EA igra smeće 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

EA acces je super stvar.....za uvidjeti koliko su sve EA igra smeće 

Apsolutno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
PlayStation 4

Igram Death Stranding aha "neloš" je.

Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina

Igram Days Gone i ok je avanturica za igrati.Nego jel odigrao netko Control jer mi je u planu uzeti kad bude na akciji....odigrao sam DS i super mi je igra bila a čitam da je i Control pomalo neobična igra .Pa idem logikom da su mi te recimo neobične igre dobre...

Hummer drago mi je da ti se sviđa DS :))

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 21:58 (Blackcastle).
15 godina
PlayStation 4

Prošao Days Gone i nisam razočaran. Dosta solidna igra. E sad, ja bi to usporedio sa The Order 1886. Ljudi su bili razočarani s razlogom kad su platili punu cijenu za tu igru. I onda kad je cijena padala na onu realnu (20 dolara ili niže) to je promijenilo priču i te igre su odjednom dobile više smisla i postale bolje u neku ruku. Definitivno bi za tu cijenu svakome preporučio da odigra. Da sam ju platio punu cijenu, sigurno bi i ja drugačije razmišljao i ostala bi mi igra u lošijem sjećanju jer realno toliko ne vrijedi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2020 1:16 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Ghost of Tsushima 26.6.2020 :)
Release Date Story Trailer
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2020 18:05 (Gogy7).
Moj PC  
6 0 hvala 5
10 godina
PlayStation 4

Službeno objavljeno da kreće snimanje serije Last of us u produkciji HBO-a

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Nisam baš računao na na Ghost of Tsushima tako brzo. Izgleda kao nešto što će se sigurno nabaviti, ali ne bi škodilo malo konkretnog gameplaya.

Što se tiče The Last of Us... ne mogu baš reći da vidim poantu ako će serija usko pratiti prvi dio. Jer tehnički gledano, to sam već odgledao. Baš me zanima hoće li mi biti zanimljivo makar znam cijelu priču i što je najbitnije sam kraj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Nije ni čudo što Sony toliko čeka sa predstavljanjem i prebacivanjem fokusa na PS5 kad još uvijek postoje dvije velike eksluzive koje tek trebaju izaći na PS4, TLoU 2 i Ghost of Tsushima. Xbox više nema ekskluziva za trenutnu generaciju pa je normalno da su već predstavili novu konzolu jer im je to bilo potrebno da se i dalje priča o njima, ako već nema igara.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Nije ni čudo što Sony toliko čeka sa predstavljanjem i prebacivanjem fokusa na PS5 kad još uvijek postoje dvije velike eksluzive koje tek trebaju izaći na PS4, TLoU 2 i Ghost of Tsushima. Xbox više nema ekskluziva za trenutnu generaciju pa je normalno da su već predstavili novu konzolu jer im je to bilo potrebno da se i dalje priča o njima, ako već nema igara.

Meanwhile ja nisam upalio PS4 već brat bratu godinu dana, a igram se svakodnevno. Čak se ne mogu ni sjetiti što sam zadnje igrao na PS4. Toliko o tim ekskluzivama.

Microsoftove ekskluzive su bar igrive na PCu. Da imaju pošteni HR store za Xbox ne bih uopće ni razmišljao o PS5.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Bitanga kaže...
antimadridista kaže...

Meanwhile ja nisam upalio PS4 već brat bratu godinu dana, a igram se svakodnevno. Čak se ne mogu ni sjetiti što sam zadnje igrao na PS4. Toliko o tim ekskluzivama.

Microsoftove ekskluzive su bar igrive na PCu. Da imaju pošteni HR store za Xbox ne bih uopće ni razmišljao o PS5.

Pa nisam ni pričao o zadnjih godinu dana, nego o nadolazeće dvije ekskluzive. A što se tiče Xboxa i PC-a, koja je korist što se može igrati i na PC-u kad su im gotovo sve ekskluzive smeće, osim Forze? A to opet nije igra za svakoga jer ne vole svi racing igre. 

Prije su bar imali Halo koji je bio jako dobar, a sada nikoga nije ni briga za tu igru jer je prosjek. Gears isto ništa posebno. Ako pričamo o ekskluzivama onda Sony ubija Micorosft već dugo vremena. Još tamo od zadnjih par godina prošle generacije konzola. Ok, lijepo je što su omogućili da se mogu igrati i na PC-u, ali ako pričamo o kvaliteti onda sigurno Sony dominira. 

10 godina
Hexfire kaže...

Nisam baš računao na na Ghost of Tsushima tako brzo. Izgleda kao nešto što će se sigurno nabaviti, ali ne bi škodilo malo konkretnog gameplaya.

Što se tiče The Last of Us... ne mogu baš reći da vidim poantu ako će serija usko pratiti prvi dio. Jer tehnički gledano, to sam već odgledao. Baš me zanima hoće li mi biti zanimljivo makar znam cijelu priču i što je najbitnije sam kraj.

a gle ta radnja je ono9 što nas je hrpu privuklo, a možeš misliti kolika masa ljudi nije ni čula za igru. iskreno nije ni meni nešto posebno zanimljivo što to izlazi, ali vjerujem da će se isplatiti bacit oko

10 godina
neaktivan
Cansee kaže...
Hexfire kaže...

a gle ta radnja je ono9 što nas je hrpu privuklo, a možeš misliti kolika masa ljudi nije ni čula za igru. iskreno nije ni meni nešto posebno zanimljivo što to izlazi, ali vjerujem da će se isplatiti bacit oko

Nisam nešto nahajpan na seriju jer sumnjam da će moći dočarati atmosferu kao igra, a bojim sa da ćemo dobit još jednu prosječnu "zombie" seriju.

Što se tiče radnje, moja pretpostavka je da će se vrtiti oko početka epidemije jer ne vidim smisao da prate igru ili strip.

I am over 9000!!!
10 godina
Shivi kaže...
Cansee kaže...
Hexfire kaže...

Nisam nešto nahajpan na seriju jer sumnjam da će moći dočarati atmosferu kao igra, a bojim sa da ćemo dobit još jednu prosječnu "zombie" seriju.

Što se tiče radnje, moja pretpostavka je da će se vrtiti oko početka epidemije jer ne vidim smisao da prate igru ili strip.

već su rekli da će pratiti događaje iz igre. al slažem se da neće moći dočarati strah koji osjetiš kao igrač

16 godina
antimadridista kaže...

Pa nisam ni pričao o zadnjih godinu dana, nego o nadolazeće dvije ekskluzive. A što se tiče Xboxa i PC-a, koja je korist što se može igrati i na PC-u kad su im gotovo sve ekskluzive smeće, osim Forze? A to opet nije igra za svakoga jer ne vole svi racing igre. 

Prije su bar imali Halo koji je bio jako dobar, a sada nikoga nije ni briga za tu igru jer je prosjek. Gears isto ništa posebno. Ako pričamo o ekskluzivama onda Sony ubija Micorosft već dugo vremena. Još tamo od zadnjih par godina prošle generacije konzola. Ok, lijepo je što su omogućili da se mogu igrati i na PC-u, ali ako pričamo o kvaliteti onda sigurno Sony dominira. 

Više mi se sviđa Xbox politika, game pass i play anywhere. No da, ekskluzive su im nezanimljive osim Forze.

A ekskluzive samo potiču monopol, a to nije nešto što bih podržavao. Firme poput Nintenda, MS, Sonya imaju skoro pa neograničene količine novaca. 

Osobno mi ekskluzive nisu neki faktor za kupovinu, jer toliko igara ima za igrati da čovjek bez problema može preskočiti ekskluzive i neće propustiti puno.

TLoU2 me uopće ne zanima, jer mislim da neke stvari nema smisla ponovo prolaziti (isto kao što Division 2 nije dobar kao Division jer je već sve viđeno). 

Većina PS4 ekskluziva su igre koje odigraš u 20ak sati i više nikad ne upališ.

A i nije niti neka drama kupiti sve tri konzole ako baš želiš, i dalje su jeftinije nego jedan pošteni gamerski PC. Onda bih rađe da ne moram kupovati igre na svakoj platformi posebno, nešto što je na PCu normalna stvar :-)

Bolji VR bi bio nešto na temelju čega bih mogao donijeti odluku, ali to se više ni ne spominje :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2020 10:48 (Bitanga).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice