PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.428.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sjeća li se netko da li je prošle godine za Božić bilo sličnih popusta na konzole i igrice kao što je za Black Friday?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Poprilično sam siguran da nije, bar na konzole i controllere
12 godina
Ja sam prošle godine uzeo PS4 na božićnim popustima za 1500 kn u mall-u.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
16 godina
djhuby kaže...

Gdje bi se ovo moglo naruciti a da nije skupa postarina? Na gamecollection dobra cijena ali postarina 15 funti na pribor. Silikonska navlaka.. Imam žulj na srednjem prstu kod L2

https://www.nitho.com/store/playstation/ps4-gaming-kit-camo/

Na ebayu?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
6 godina
protjeran

Ja se sa proslih blagdana sjecam da je slim 1tb s 3 igrice bio 2100, slim 500gb 1600

dualshock 250, ps+ je takoder bio nesto jeftiniji, a pro ak se ne varam 2600.

Kad malo bolje pogledas stavili su ove godine 100kn jeftiniju cijenu 500gb modela

I uz njega vise manje daju igrice koje vrijede ko kutija mog marlbora. Kako god okrenes

kita labudova

12 godina
PSN - DeniZg80
10 godina
odjavljen
PlayStation 4

Kolko se sjećam, prošle godine se u sancti plejka sa red deadom mogla kupit za 1600 kn i spiderman je bio gratis, tak nekaj. Ove godine, ovo je sprdnja, ruganje.

Jedino su na igre dobri popusti, na konzole katastrofa

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
PlayStation 4

https://www.bitspero.hr/igraca-konzola-playstation-4-1tb-f-chassis-limited-edition/

ako svi pokupujemo masovno, jel ih možemo zeznuti pa da moraju ispoštovati naručeno, kao ono kad je svojedobno s mangom bilo :-P ili smiju otkazati narudžbu??

0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

"1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS Vita Digital Code (USA)"  - vjerojatno je odgovoreno piranje vec 1000 puta, ali eto, nadoh na subscription od godinu dana po 40 dolara, zanima me:

1.) jel moram kreirat novi account s US regijom kako bih koristio ps plus, ili mogu nekako svom postojecem accountu promijenit regiju?

2.) ako moram kreirat novi account s us regijom, mogu li na njemu igrat igre koje su mi na postojecem accountu, tj vec instalirane na mom PS4?

hvala

0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Jučer kupio PS4 1TB sa 3 igre (The last of us, ratchet clank i uncharted 4) za 2389 kn. Mislim da je to okej cijena. Zadnji PS koji sam imao je bio PS1 tako da se veselim povratku zabavi koje se sjećam još od prije 20 godina  

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
buglady kaže...

https://www.bitspero.hr/igraca-konzola-playstation-4-1tb-f-chassis-limited-edition/

ako svi pokupujemo masovno, jel ih možemo zeznuti pa da moraju ispoštovati naručeno, kao ono kad je svojedobno s mangom bilo :-P ili smiju otkazati narudžbu??

Koji vrag, 19,75 kn??? 

MT22
5 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...
buglady kaže...

Koji vrag, 19,75 kn??? 

nešto su zeznuli, da :-) imaju i verziju za skoro 50 tisuća kn :-D

https://www.bitspero.hr/igraca-konzola-sony-playstation-ps4-1tb-pro-a-chs/

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 8:16 (buglady).
11 godina
Marijano22 kaže...
buglady kaže...

Koji vrag, 19,75 kn??? 

Ja sam upravo platio jedan na rodjakovu adresu u HRV,bas me zanima sta ce dalje bit 

Origin_Steam: hrka11
5 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
Marijano22 kaže...
buglady kaže...

Koji vrag, 19,75 kn??? 

Ja sam upravo platio jedan na rodjakovu adresu u HRV,bas me zanima sta ce dalje bit 

ja sam kupila 7. kolega s posla 10.

11 godina
buglady kaže...
hrka11 kaže...
Marijano22 kaže...
buglady kaže...

Koji vrag, 19,75 kn??? 

Dobit cemo kitu u dupe nego eto...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 8:21 (hrka11).
6 godina
kurjeoko kaže...

"1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS Vita Digital Code (USA)"  - vjerojatno je odgovoreno piranje vec 1000 puta, ali eto, nadoh na subscription od godinu dana po 40 dolara, zanima me:

1.) jel moram kreirat novi account s US regijom kako bih koristio ps plus, ili mogu nekako svom postojecem accountu promijenit regiju?

2.) ako moram kreirat novi account s us regijom, mogu li na njemu igrat igre koje su mi na postojecem accountu, tj vec instalirane na mom PS4?

hvala

Napravi novi US i uzmi PS plus 14 dana free trial i sve ces saznati

5 godina
neaktivan
PlayStation 4

ne znam jel se sjećate kako je bilo s mangom prije tri god, uglavnom, kupcima je bilo isporučeno to što su na naručili. evo c/p po kojoj osnovi:

Kupnjom na Mango outlet stranici je sklopljen kupoprodajni ugovor kojega Mango nije mogao jednostrano raskinuti nego ga je dužan ispuniti. I u slučaju da je cijene istaknuo greškom to ide na njegov teret. U poslovanju je jako bitno nešto što se zove izvjesnost poslovanja. To znači da ukoliko kupac nešto kupi onda je izvjesno da je kupnja obavljena i kupac ne treba biti u strahu da se ta kupnja može poništiti. Kako bi to funkcioniralo da kupac kada kupi neku stvar mora biti u strahu hoće li možda prodavač reći da je napravio grešku i da želi stvar natrag? Ne može kupac pri svakoj kupnji strahovati da je prodavač možda krivo istaknuo cijenu. Upravo zato vrijedi zakonsko pravilo da je prodavatelj dužan prodati stvar kupcu po istaknutoj cijeni.
Sklopljeni ugovor se može jednostrano raskinuti u slučaju više sile. Obična pogreška u radu djelatnika (kao npr. pogrešno istaknuta cijena) se ne ubraja u višu silu.

S obzirom da su u ovom slučaju prava potrošača povrijeđena zatražena je zaštita nadležnih, to je u ovom slučaju European Consumer Centre. Njegovo djelovanje podržava Europska unija. Europskoj uniji je bitno da se očuvaju prava potrošača jer na taj način se osigurava očuvanje Europske unije koja je ponajprije ekonomska zajednica i kojoj je jedan od bitnih zadataka poticanje trgovine između zemalja članica.
Ukoliko se ne bi štitio Hrvat koji kupuje robu u Španjolskoj onda bi to jednostavno dovelo do toga da Hrvati manje kupuju u Španjolskoj, a to je upravo ono što se nastoji izbjeći.

1 0 hvala 0
11 godina

a nema me doma cijeli dan da bi to mogo testirat, tak da ce istec ponuda tijekom dana,  zna neko zicer.

10 godina
PlayStation 4

e ako je nečemu fino pala cijena, to je PS4 PRO Death Stranding limited edition, u zeldi je cijena pala sa 3900 kn na 2800 kn, na američkom amazonu trenutno košta 400$ bez shippinga, dakle ovo je stvarno dobra cijena, a konzola i joystick izgledaju stvarno odlično

https://www.zelda.hr/hr/SIE/PlayStation-4-Pro-1TB-Limited-Edition-Death-Stranding-bundle-p5630.html

baš me novčanik zasvrbio ali se neću dati :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
buglady kaže...
hrka11 kaže...
Marijano22 kaže...
buglady kaže...

Koji vrag, 19,75 kn??? 

Igraća Konzola Playstation 4 1Tb F Chassis Limited Edition je uklonjen iz vaše košarice jer više ne može biti kupljen. Kontaktirajte nas ako trebate pomoć.

Ali piše narudžba zaprimljena i uzelo mi novce s kartice, jedino nisam nikakvu potvrdu na mail dobio, a vi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 8:59 (dmanz).
5 godina
neaktivan
dmanz kaže...
hrka11 kaže...
buglady kaže...
hrka11 kaže...
Marijano22 kaže...
buglady kaže...

Koji vrag, 19,75 kn??? 

Igraća Konzola Playstation 4 1Tb F Chassis Limited Edition je uklonjen iz vaše košarice jer više ne može biti kupljen. Kontaktirajte nas ako trebate pomoć.

Ali piše narudžba zaprimljena i uzelo mi novce s kartice, jedino nisam nikakvu potvrdu na mail dobio, a vi?

ni ja, ali sam napravila print screen. 

11 godina
dmanz kaže...

Nije meni pisalo da je uklonjeno...bilo je sve ok,prosla narudzba i placeno sve normalno 

Na mail nisam dobio nista.

15 godina
neaktivan

Ja isto kupio, napravio print screen potvrde, i sad vidim da su vratili novce na karticu

Baš me zanima da sam kupio onog za 50 000 bi li tako brzo stornirali

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 9:15 (skroby17).
11 godina
skroby17 kaže...

Ja isto kupio, napravio print screen potvrde, i sad vidim da su vratili novce na karticu

Baš me zanima da sam kupio onog za 50 000 bi li tako brzo stornirali

A to je bilo i za ocekivat nego eto 

Da si onog uzeo tad bi lagano dobio na adresu ps4 i zahvalnicu 

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Mene se ovdje na forumu toliko isprozivali sto sam jedno vrijeme koristio piratske igre a ovo sto sam citao u postovima iznad je puno gore. Zloupotrebljavanje tudje greske i na taj nacin ostetiti za toliko novaca nekog mi se ne cini kao nesto sto je OK i sto bih uradio. Kod piratskih igara sam opet uzimao nesto virtualno, a ovdje se radi o fizickim stvarima.

Sinoc sam igrao malo RE2 i za sad mi je odlican, jedino sto PS4 pro hoce da poleti pa se sve razmisljam da mu u postavkama smanjim rezoluciju na 1080p samo da bude tisi.... Pokvari mi igru jer uopste se ne moze uzivjeti i cuti sve one zvukove koji stvaraju jezu kad se cuje "usisivac".

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 9:51 (arnes_king).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Kontroleri u Sancta Domenici 239,20 Kn sa kodom BFGAMING20 Mastercard ne znam jel radi sa drugim plaćanjima.

Ako uspijete ući na stranicu 

https://www.sancta-domenica.hr/promotions/PS_BlackFriday2019

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 10:03 (hummer0).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Imam 2 pitanja za ovaj Remote Play na androidu. Imam galaxy S9+ i instalirao sam Android 10 beta. 

Kako sam citao da bi radio Dualshock 4 potrebno je imati android 10 i od kad sam instalirao ovu betu u remote play mi sad ponudi opciju da povezem kontroler. Porblem je sto ga povezem bez problema medjutim unutar remote play aplikacije mi izbaci poruku da kontroler nije podrzan na mom uredjaju... Zna li neko kako rijesiti problem?

Drugi problem je sto mi preko mobitela remote play radi samo na kucnoj mrezi, iako sam rucno upario mobitel sa PS4 cim sam na drugoj mrezi samo trazi konzolu i na kraju javi da je ne moze pronaci. Neko rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Kontroleri u Sancta Domenici 239,20 Kn sa kodom BFGAMING20 Mastercard ne znam jel radi sa drugim plaćanjima.

Ako uspijete ući na stranicu 

https://www.sancta-domenica.hr/promotions/PS_BlackFriday2019

Ubola jutros prije 7, nadam se da mi nece otkazati narudzbi kao nekima lani za BF 

Sad jos gadjam neki soundbar, samo moram provjeriti da li mi pase na tv 

16 godina
arnes_king kaže...

Mene se ovdje na forumu toliko isprozivali sto sam jedno vrijeme koristio piratske igre a ovo sto sam citao u postovima iznad je puno gore. Zloupotrebljavanje tudje greske i na taj nacin ostetiti za toliko novaca nekog mi se ne cini kao nesto sto je OK i sto bih uradio. Kod piratskih igara sam opet uzimao nesto virtualno, a ovdje se radi o fizickim stvarima.

Sinoc sam igrao malo RE2 i za sad mi je odlican, jedino sto PS4 pro hoce da poleti pa se sve razmisljam da mu u postavkama smanjim rezoluciju na 1080p samo da bude tisi.... Pokvari mi igru jer uopste se ne moze uzivjeti i cuti sve one zvukove koji stvaraju jezu kad se cuje "usisivac".

Baš, kupac koji misli da će dobiti playku za 20kn je kao netko tko namjerno iskorištava intelektualno nerazvijene osobe.

Očito je da je riječ o grešci i nekom će se to odbiti od plaće. Da je netko pošten prijavio bi im da imaju grešku na stranici, a ne lupao narudžbe i zajebavao ljude :-)

A i bitspero shop full isto ulijeva povjerenje. :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice