PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

big_guy učini nešto potpuno neočekivano i uzmi Personu 5.

Neće ti bit žao.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako mi vjerujes ne znam koja je to igra...Znam da je nekakva kineska/korejska/japanska a u zivotu sam od takvih igrao sam Pes i Tekken.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
DeniZg kaže...

Neće ti bit žao.

jel Persona 5 peti nastavak neke igre, ili ima neki drugi razlog zašto je "5"?? 

mislim da znam jel treba odigrati neke igre prije ili se može odmah baciti na to

12 godina

Peti je nastavak, ali ne treba odigrati ranije igre.

Svaka ima svoju priču i protagoniste.

PSN - DeniZg80
17 godina
Cansee kaže...
DeniZg kaže...

Neće ti bit žao.

jel Persona 5 peti nastavak neke igre, ili ima neki drugi razlog zašto je "5"?? 

mislim da znam jel treba odigrati neke igre prije ili se može odmah baciti na to

Kak će te tek zbuniti Yakuza 0.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
protjeran

Što bi onda neki rekli na Metal Gear Solid igre, em nastavci ne idu kronološki em kraj jedne igre daje totalno drugačiji pogled na kraj druge igre iz serijala.

10 godina
Paolo Maldini kaže...

Što bi onda neki rekli na Metal Gear Solid igre, em nastavci ne idu kronološki em kraj jedne igre daje totalno drugačiji pogled na kraj druge igre iz serijala.

pa reko bi da mi je to najjači gaming serijal ikad. i da se itekako isplati proći sve i skužiti o čemu se radi

8 godina
protjeran
Šteta što PS4 nije vidio remastere a pošteni nastavak nakon odlaska Kojime možemo zaboraviti.
9 godina
Ps4 je opcenito promasena konzola, vec je na kraju svog zivotnog vijeka a nije ponudila prakticki nista.

Kad odbijes multi platform igre i remastere (remastera), ono sto ostane je jako malo pravih, ekskluzivnih igara. Indie ne racunam.

Dovoljno je samo pogledati sto planiraju izbaciti za ovu godinu, medju najiscekivanijim igrama je resident evil 2, remaster naravno. Sve se ovo moglo i na ps3, nova konzola je tek sada trebala ici, i nitko nista nebi previse propustio, ovako cemo za godinu-dvije kupovati novu konzolu, na kojoj cemo valjda igrati remastere sa ps4 ;) samo muznja novaca.
Moj PC  
0 49 hvala 0
7 godina
Damir22 kaže...
Ps4 je opcenito promasena konzola, vec je na kraju svog zivotnog vijeka a nije ponudila prakticki nista.

Kad odbijes multi platform igre i remastere (remastera), ono sto ostane je jako malo pravih, ekskluzivnih igara. Indie ne racunam.

Dovoljno je samo pogledati sto planiraju izbaciti za ovu godinu, medju najiscekivanijim igrama je resident evil 2, remaster naravno. Sve se ovo moglo i na ps3, nova konzola je tek sada trebala ici, i nitko nista nebi previse propustio, ovako cemo za godinu-dvije kupovati novu konzolu, na kojoj cemo valjda igrati remastere sa ps4 ;) samo muznja novaca.

Joj koliko "lupetala" ima na ovom forumu ...

8 godina
protjeran

Ne kupuju svi PS4 samo radi ekskluziva, kao npr. ja. Većina vlasnika PS4 kupuje multiplatformske naslove. S druge strane PS4 ima sasvim pristojan broj ekskluziva za razliku od direktnog konkurenta, Xboxa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2019 12:30 (Paolo Maldini).
11 godina
Prvo, RE 2 je remake, remaster je nesto drugo, tipa skyrim ili Uncharted Collection ili Last of us.
Remake je nesto kao kao Spyro. Znaci da developeri rade novu staru igru iz temelja.
Govoris to nakon godine u kojoj su izasle najbolje igre ikad i to upravo na ps4. GoW, Spiderman, RDR2... Sve su to ps4 eskluzive i najprodavanije igre prosle godine (ukupno 25 milijuna primjeraka, i to prije bozicne rasprodaje). Ako u to dodam tebi mrske remakeove Spyru, Crash Bandicoota i Ratcheta i Clanka, pa HZD, Bloodborne, Uncharted 4.
Govorimo o vjerojatno i najboljim naslovima ikad i ti kazes da na ps4 nema ništa.
12 godina

Dosta su prodali tih Playstationa 4.

Koliko bih ih tek prodali da nisu potpuno promašili.

PSN - DeniZg80
9 godina
Ne kazem da nema nista, samo kazem da je vijek konzola sve kraci, a lista ekskluziva sve manja..... I da je to, bez obzira na nase misljenje, cinjenica oko koje se slaze vecina kad govorimo o ps4, sto opet naravno ne znaci da je ta vecina u pravu.

Je,imas pravo, remake je, ne remaster.

Brojka prodanih igara i konzola nije relevantna u ovom primjeru, jer to ni nije bila moja pocetna tvrdnja, vec samo da se previse forsiralo s remasterima, a premalo na pravim eksluzivama, a forsiranje ps5 iduce godine (ako je to istina) bas i ne pomaze cijeloj situaciji.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2019 12:52 (Damir22).
Moj PC  
0 22 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li netko koji kod na igre -50kn za sanctu domenicu?

PSN: CrasherLuka

0 0 hvala 0
15 godina
Damir22 kaže...
Ne kazem da nema nista, samo kazem da je vijek konzola sve kraci, a lista ekskluziva sve manja.....

Ova boldano ti baš ne drži vodu 
- PlayStation (1995.) - 5 godina
- PlayStation 2 (2000.) - 6 godina

- PlayStation 3 (2006.) - 7 godina

- PlayStation 4 (2013.) - 7 godina ( ako PS5 izađe 2020.)

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2019 13:07 (TexW).
10 godina
PlayStation 4

kažeš najjača ekskluziva u dolasku za ps4 je RE2, a izlaze Ghost of Tshushima, Last of us 2, Death Stranding i Days Gone. sve redom AAA single player story driven igre. pa šta bi više mogli poželjeti?? jedino bloodborne 2, ali to će biti vjerojatno za ps5 ekskluziva

Moj PC  
3 0 hvala 1
8 godina
TexW kaže...
Damir22 kaže...
Ne kazem da nema nista, samo kazem da je vijek konzola sve kraci, a lista ekskluziva sve manja.....

Ova boldano ti baš ne drži vodu 
- PlayStation (1995.) - 5 godina
- PlayStation 2 (2000.) - 6 godina

- PlayStation 3 (2006.) - 7 godina

- PlayStation 4 (2013.) - 7 godina ( ako PS5 izađe 2020.)

A da ne pricamo da je graficki gledano, razlika izmedu PS1 i PS2 deseterostruko veca od one izmedu PS3 i PS4, a PS4 i PS5 ce biti jos manja. Sa svakom novom generacijom komponenti je razlika sve manja.

NPR, 1080p vs 4k je objektivno manja razlika od 720p i 1080p jer ekran potreban da vidis stvarnu razliku izmedu istih treba biti daleko veci nego 720p v 1080p.

Jebes ga, i Nvidia je svjesna da ce prije ili kasnije doseci vrhunac "fidelity"-a i rade na novim tehnologijama (raytracing, nvidia hairworks itd.) da stvore razliku i daju razlog iducoj kupovini.

10 godina
6 godina je maksimum koliko bi konzola trebala biti aktualna.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kak si to izračunao?

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4
http://techtipsnreview.com/4255/silicon-power-armor-a30-portable-hard-drive-review/ dali je ovo ok disk za extended storage na ps4 ? radi se o 2 TB modelu
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Damir22 kaže...

Nisam u zivotu vidio vise thumbs down na jednom postu  A i ne cudi me, nista od ovoga sto si napisao nema veze sa realnoscu.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2019 14:40 (arnes_king).
9 godina
Ma brate nek lupaju, svako radi ono sto ga veseli..... Meni ne smeta. ;)

A realnost je relativan pojam, svakako.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2019 14:42 (Damir22).
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
arnes_king kaže...

Nisam u zivotu vidio vise thumbs down na jednom postu  A i ne cudi me, nista od ovoga sto si napisao nema veze sa realnoscu.

ocito nisi vidio Stjepanjeve oglase za prodaju procesora ^^ bilo ih je i po preko 100

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

ili onaj tip šta svakome uvaljiva Philips u temi "Pomoć pri kupovini TV-a" hahahhahah :DD

Nitko ga ne jebe 2%,mora da je neki ambasador Philipsa

PSN: CrasherLuka

8 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupujem ps4 i lik od kojeg kupujem ima par instaliranih igrica na plejci, kako ja njih mogu nastavit igrat al na svojem accu jer mi je reko ako napravim tvornicki reset da necu imat vise te igre.

0 0 hvala 0
8 godina
Samo ako PS ostane s njegovim accountom i na njegovom acc označiš kao primary PS.

Onda ti sebi kreiraš svoj acc i imaš pristup svim instaliranim igrama na "glavnom" acc.

Moguće je da griješim, nemoj me držati skroz za riječ.

S time da što ako on promijeni svoj password, obriše acc i sl.
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2019 20:43 (ursusc355).
Moj PC  
1 7 hvala 0
17 godina
odjavljen
Damir22 kaže...

Ne kužim kaj je tu promašeno ako si na nedavnoj akciji uzeo ps 4 za 1400 kn i npr.remaster TLOU za 100 kn i Uncharted 1,2 i 3 isto sve skupa za 100 kn i odigrao ih na full hd pri 60 fpsa...praktički najbolje kaj je PS 3 konzola nudila ali uz duplo bolje iskustvo igranja. Odigraš pa zamijeniš ili prodaš fizičke kopije, opet ti se nakaj vrati. Tek nakon toga možeš krenuti na odlične ekskluzive, barem desetak naslova a ove godine stižu nove...odigraš, prodaš..prodaš i konzolu prije PS5 izlaska i vratiš dobar dio love. Ovo sada je bilo najbolje vrijeme za nabavku konzole....najviše igara uz najmanje ulaganja u konzolu i igre.

17 godina
XXX kaže...
Damir22 kaže...

Ne kužim kaj je tu promašeno ako si na nedavnoj akciji uzeo ps 4 za 1400 kn i npr.remaster TLOU za 100 kn i Uncharted 1,2 i 3 isto sve skupa za 100 kn i odigrao ih na full hd pri 60 fpsa...praktički najbolje kaj je PS 3 konzola nudila ali uz duplo bolje iskustvo igranja. Odigraš pa zamijeniš ili prodaš fizičke kopije, opet ti se nakaj vrati. Tek nakon toga možeš krenuti na odlične ekskluzive, barem desetak naslova a ove godine stižu nove...odigraš, prodaš..prodaš i konzolu prije PS5 izlaska i vratiš dobar dio love. Ovo sada je bilo najbolje vrijeme za nabavku konzole....najviše igara uz najmanje ulaganja u konzolu i igre.

Ma njegov post je promašen. Jer kreće od premise da su platformi potrebne ekskluzive da bi bila pogodak.

Konzole se kupuju jer su jeftini kompromis za kvalitetno igranje. A PS4 ima definitivno najbolje ekskluzive od svih konzola, čak i Switch ima skoro sve reciklirane sa WiiU-a, a prodaje se više od svih.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2019 21:58 (Bitanga).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice