samo da i treci mjesec za redom ne ubace neko govno..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I dalje nema glasa od SD šta se tiče dolaska naručene konzole :/
Isto i kod mene, 2 komada naručena, jedna s RDR2 a jedna s Spidermanom.
Valjda je guzva.
I dalje nema glasa od SD šta se tiče dolaska naručene konzole :/
Isto i kod mene, 2 komada naručena, jedna s RDR2 a jedna s Spidermanom.
Valjda je guzva.
Iz ovoga vidim da nas ima dosta koji su uzimali PS4 sa SD.
Naručio sam PRO verziju, isto ništa za sada.
Veselim se PS4 kao da ponovno proživljavam nabavku PS1
Naručeno u SD i plaćeno u petak, došlo mi jučer PS4 Slim Red Dead Redemption 2 pakiranje, gratis su mi ubacili i Spidermana. Jeste plaćali unaprijed ili ćete poduzećem?
Imam dilemu. BF V ili RDR2? Ocekujem da ce za bozic bit RDR na akciji pa bi njega tad upikno. A sad ne znam koju od te dvije. Kupuje se na US storeu.

Prije će BF V biti na akciji nego RDR2.
Naručeno u SD i plaćeno u petak, došlo mi jučer PS4 Slim Red Dead Redemption 2 pakiranje, gratis su mi ubacili i Spidermana. Jeste plaćali unaprijed ili ćete poduzećem?
Unaprijed, u petak. PS4 Pro. Nista zasad
Unaprijed, u petak. PS4 Pro. Nista zasad
Zvao sam ih (SD) kažu da još obrađuju narudžbe od BF i da se isporuka može očekivati sljedeći tjedan (3.12 do 8.12)
Meni sutraaaa stiže od 7-17h!!!!
Počinje reborn gaming karijera,zadnja konzola prije 5g.
Osjećan se ko malo dite na Božićno jutro :))
Telka 4k kupljena prije 10 dana,čeka se još samo da se spoji Pro...
Here are all the games you can get in December:
• SOMA (PS4)
• Onrush (PS4)
• Steredenn (PS3)
• Steins;Gate (PS3)
• Iconoclasts (PS Vita + PS4)
• Papers, Please (PS Vita)
Bezveze igre za kraj godine.

Here are all the games you can get in December:
• SOMA (PS4)
• Onrush (PS4)
• Steredenn (PS3)
• Steins;Gate (PS3)
• Iconoclasts (PS Vita + PS4)
• Papers, Please (PS Vita)
Bezveze igre za kraj godine.
I treći mjesec zaredom da nijednu od ponuđenih neću ubaciti u library. Stvarno su u zadnje vrijeme posve zakazali...
Nema ništa gore nego kad kasno kupiš zadnju generaciju konzole pa kasniš s najnovijim igricama i onda pišeš osvrt kad je cijeli hype odavno završio , ali moram...
Vjerujem da je RDR2 odlična igra ako je suditi po prvom nastavku i zadnja dva GTA nastavka. Vjerujem da je cijeli taj open world izrazito zanimljiv, sa malim sitnicama na svakom koraku koje daju osjećaj da je cijela igra živi organizam, vjerujem da je Spider-Man prva odlična igra tog lika, ali...
... jebo mi pas mater ako God of War ne bude proglašen GOTY!
Je je, super izgleda, fluidno kretanje lika, odlična kamera, neprekinuti prelazak iz igre u animaciju i obratno, ali... da promjeniš cijeli settings igre, nešto što je oduvijek bilo grčka mitologija i tragedija ostaviš po strani i primiš se druge mitologije, a da to toliko dobro funkcionira. Promjeniš glavo oružje Kratosu i to jebeno dobro funkcionira. Dodaš mu sidekicka i to savršeno odgovara. Promjeniš mu karakter i to odlično odgovara.
SPOILER
A kad samo znamo da su mogli ići na neku glupo foru i napraviti da je netko od bogova preživio, vratio vrijeme unazad i eto nas opet u Grčkoj i deri po istom. Ali ne, završili su priči i prihvatile se nove. I to kako su napravili, osim što nam slijedi obračun s Thorom i Odinom definitivno će biti obračun i sa sinom s obzirom da je u pitanju Loki. Jer realno, mora biti tragedija kad je GoW u pitanju, a imali smo Kratosa u ulozi sina u borbi s ocem, a sad će on biti u ulozi oca u borbi sa sinom. Da se naslutiti iz promjene koje prolazi Atreus. I na kraju ona ploča s četiri različite mitologije. Čak je mali nosio na glavi egipatsku krunu u Tyrovom sefu.
SPOILER END
Uglavnom, znaš kad je igra dobra da te navuče da malo više prostudiraš nordijsku mitologiju.
Slično me iznendio HZD jer je uspješno ispričao generičnu priču promjenivši nekoliko ključnih sastojaka. Ali GoW je zbilja savršenstvo i sad vidim zašto sve one ocijene 9/10 ili 10/10.
Sad bi najradije da naprave remake orginalne trilogije
Soma vam je dosta dobar horor.Igrao sam na pc-u davno i zanimljiva je prica i gameplay.Savjetujem vam da probate
Gledam kupit Battlefied 1 Revolution i imam opciju uzet fizicku kopiju za stotku, ali danas gledam na flash saleu za 115kn i bf1 i Titanfall 2. Titanfall 2 me ne zanima. Nego sto hocu pitat - kad je ovako dugo igra vani kao bf1 i kad su fizicke kopije jeftine cca oko 100, je li se isplati kupit disk pa probat kasnije utopit za neki teski discount (sto ce bit jako tesko jer je vec shift na bf5) ili opcenito u takvim prilikama uzimate digitalne igre?
Jel se može u tele2 kupiti samo konzola, bez nekih ugovornih obveza i prelaska na tele2 i njihove tarife?
Nema ništa gore nego kad kasno kupiš zadnju generaciju konzole pa kasniš s najnovijim igricama i onda pišeš osvrt kad je cijeli hype odavno završio , ali moram...
Vjerujem da je RDR2 odlična igra ako je suditi po prvom nastavku i zadnja dva GTA nastavka. Vjerujem da je cijeli taj open world izrazito zanimljiv, sa malim sitnicama na svakom koraku koje daju osjećaj da je cijela igra živi organizam, vjerujem da je Spider-Man prva odlična igra tog lika, ali...
... jebo mi pas mater ako God of War ne bude proglašen GOTY!
Je je, super izgleda, fluidno kretanje lika, odlična kamera, neprekinuti prelazak iz igre u animaciju i obratno, ali... da promjeniš cijeli settings igre, nešto što je oduvijek bilo grčka mitologija i tragedija ostaviš po strani i primiš se druge mitologije, a da to toliko dobro funkcionira. Promjeniš glavo oružje Kratosu i to jebeno dobro funkcionira. Dodaš mu sidekicka i to savršeno odgovara. Promjeniš mu karakter i to odlično odgovara.
SPOILER
A kad samo znamo da su mogli ići na neku glupo foru i napraviti da je netko od bogova preživio, vratio vrijeme unazad i eto nas opet u Grčkoj i deri po istom. Ali ne, završili su priči i prihvatile se nove. I to kako su napravili, osim što nam slijedi obračun s Thorom i Odinom definitivno će biti obračun i sa sinom s obzirom da je u pitanju Loki. Jer realno, mora biti tragedija kad je GoW u pitanju, a imali smo Kratosa u ulozi sina u borbi s ocem, a sad će on biti u ulozi oca u borbi sa sinom. Da se naslutiti iz promjene koje prolazi Atreus. I na kraju ona ploča s četiri različite mitologije. Čak je mali nosio na glavi egipatsku krunu u Tyrovom sefu.
SPOILER END
Uglavnom, znaš kad je igra dobra da te navuče da malo više prostudiraš nordijsku mitologiju.
Slično me iznendio HZD jer je uspješno ispričao generičnu priču promjenivši nekoliko ključnih sastojaka. Ali GoW je zbilja savršenstvo i sad vidim zašto sve one ocijene 9/10 ili 10/10.
Sad bi najradije da naprave remake orginalne trilogije
Ja isto kao i ti, zadnja konzola PS2, prije dvojke veliki sivonja i sad sam uzeo PS4 pro s RDR2 u bundle-u jer volim vesterne i Call of Juarez mi je fenomenalan bio na PC-u.
Ali stari moj, kad je nakon 3 sata skidanja konačno ušao u igru, nikak se naviknut na ciljanje s desnom gljivom, katastrofa, 2 sata sam izdržao i gasim PS.
Idući vikend mi je frend posudio GoW kojeg sam zadnje igrao na PS2 (mislim da je bio GoW2) i odmah sam u nedjelju spizdio 10 sati na njega. Još sam mislio da mi balavac bude samo smetao, ali na kraju sam prvo njega upgrade-ao, onda Kratosa. Pošto istažujem svaki kutak mape, mislim da imam još puno za odigrati.
U svakom slučaju, igra je fenomenalna.
Slijedeći na redu je Spyro koji prekrasno izgleda s osvježenom grafikom.
Ja isto kao i ti, zadnja konzola PS2, prije dvojke veliki sivonja i sad sam uzeo PS4 pro s RDR2 u bundle-u jer volim vesterne i Call of Juarez mi je fenomenalan bio na PC-u.
Ali stari moj, kad je nakon 3 sata skidanja konačno ušao u igru, nikak se naviknut na ciljanje s desnom gljivom, katastrofa, 2 sata sam izdržao i gasim PS.
Pa ako te baš toliko smeta stavi aim assist i igraj tako.
Ja se na kraju odlučia uzet ps+ priko SD. Naručia u subotu, ali još ništa nisu poslali na mail. Jel im ko da je dobia? Znan da im je gužvara pa nz šta da radim, dal da šaljem upit ili nema potrebe
Pa ako te baš toliko smeta stavi aim assist i igraj tako.
Jesam, ali mi nije baš nešto pomogao. Probao sam mijenjati postavke i malo je bilo bolje, ali nije to to. Treba mi više prakse.
Jako zanimljiva stvar i koštat će manje od 100 eura u startu i bolja i jednostavnija povezivost sa konzolom za razliku od XIM-a.
DowlaBoy ako budiš pratio i dalje ovaj proizvod stavi nam ovdje link di ga se može kupit....
naručio ovo preko geekbuying.com nekih 75$ je kod njih, platio dodatno neku express dostavu pa ćemo vidjeti koliko će trebati da stigne, kad stigne postam dojmove ovdje
ne mogu sa gamepadom, i kad odigram solidno imam felling da bi me paraplegičar nasapunao 1vs1
Evo stigao danas gamesir VX, sve sto je Vlada rekao istina, spoji se doslovno za 3 sekunde na plejku, default kontole manje vise OK ali morat cu to konfigurirati jer mi sad na keyboardu ima par nelogicnosti tipa L3/R3 i L1 u odnosu na standarne keyboard kontrole na kakve sam navikao.
Gledam kupit Battlefied 1 Revolution i imam opciju uzet fizicku kopiju za stotku, ali danas gledam na flash saleu za 115kn i bf1 i Titanfall 2. Titanfall 2 me ne zanima. Nego sto hocu pitat - kad je ovako dugo igra vani kao bf1 i kad su fizicke kopije jeftine cca oko 100, je li se isplati kupit disk pa probat kasnije utopit za neki teski discount (sto ce bit jako tesko jer je vec shift na bf5) ili opcenito u takvim prilikama uzimate digitalne igre?
Ja u takvim situacijama uzimam digitalnu kopiju. Uzmeš digitalnu verziju i miran si; ne moraš se zamarati hoćeš je prodati ili ne, za koju cijenu itd.
Napokon došao jučer i moj PS4 + RDR2. Inače, uzeo sam u Instar informatici i umjesto gratis Spider-Mana mi uvalili Shadow of the Tomb Raider jer ih je dobavljač (Sancta!) zaribala i naprosto rekla nemaju više Spider-Mana i sad moraju ljudima davati druge stvari.
Nevjerojatno. Ali bih ovom prilikom samo zamolio da ako ima netko tko bi zamijenio Spider-Mana (neotvorenog!) za Shadow of the Tomb Raidera (također neotvorenog), neka mi se javi u PM. Nemrem dočekat zaigrat Spideya...
Napokon došao jučer i moj PS4 + RDR2. Inače, uzeo sam u Instar informatici i umjesto gratis Spider-Mana mi uvalili Shadow of the Tomb Raider jer ih je dobavljač (Sancta!) zaribala i naprosto rekla nemaju više Spider-Mana i sad moraju ljudima davati druge stvari.
Nevjerojatno. Ali bih ovom prilikom samo zamolio da ako ima netko tko bi zamijenio Spider-Mana (neotvorenog!) za Shadow of the Tomb Raidera (također neotvorenog), neka mi se javi u PM. Nemrem dočekat zaigrat Spideya...
Trebao si ih pitati da ti uvale RDR2, ili neku igru po tvom izboru. S obzirom da su oni zajebali.
da sam primjetio lag u smislu da miš kasni u odnosu na moje kretnje dok ga pomičem... iskreno nisam
moj dojam je da ljudi očekuju da te stvari šljakaju identično ko PC gaming, a to je malo teže, em si na plejki sa 30fps, uglavnom si spojen na TV, sve to debelo utječe na lag i ostale nuspojave, te još ovo imaš dodatne adaptere koji emuliraju gamepad signale... jednostavno nemoguće dobiti identičan PC gaming feeling, previše je tu otegotnih faktora
općenito gaming dojam uspoređujući pc sa 240hz monitorom, procesorom na 5.0ghz i 1080ti, da budem blag, ne može plejka u istu rečenicu sa takvim PC setupom, dok kad uspoređuješ to sa PC-om spojenim na telku, plejka i ova keyboard + mouse kombinacija nisam primjetio neku značajnu razliku...
druge adaptere nisam probao tako da ne mogu reći jeli ovo savršena stvar ili može biti bolje.
tko je u Zg ako i ima volje neka se javi pa možemo probicu dogovoriti kod vas/mene da vidite to kako radi iz prve ruke, dapače volio bih i ja probati xim i slične stvari
Xim4 nije imao nikakav lag bez obzira na "slab" PS4. I to prva verzija PS4.
Osobno nikad nisam povezivao jacinu masine s input lagom niti sam znao da to ima neke veze...