PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.785
|
čitano: 7.319.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
Tak su i sa BF 1 i Battlefront 2, odmah nakon izlaska izbacili novu mapu i onda pustoš.
Battle Royale koji su reklamirali naveliko izlazi tek na proljeće itd.
Za usporedbu, Battlefield 4 je dobio 5 ekspanzija po 4 mape u godinu dana od izlaska.

Edit: igrao sam betu i bila je vrlo "sirova", a i recenzije BF V su dosta mlake za naslov tog kalibra.
Nadam se da ću za godinu dana biti u krivu.

Ne znam, ti si svoju odluku donio, nije na meni da ti je mijenjam, ali moje je osobno mišljenje da si u krivu. Beta je definitivno bila vrlo sirova, ali launch verzija je daleko od bete, puno ispoliranija i to tek možeš osjetiti kad je pokreneš. Što se ekspanzija tiče, ne mogu reći da će mi nedostajati četiri prosječna DLC-a s po četiri mape, od kojih se na kraju više ne igra nijedna jer su se svi vratili na originalne mape koje im najviše odgovaraju. Nakon nekog vremena praktički nemaš servera koji vrte sve mape. I tako je bilo u gotovo svakom Battlefieldu, čast izuzecima koje su se uspjele probiti u rotaciju s launch mapama, ali one su samo iznimka koja potvrđuje pravilo. 

Od svega toga meni je bitniji gameplay, kako igru osjećam "pod prstima" i zabavljam li se ili ne. I zasad su utisci izuzetno pozitivni. Još važnije od toga je što s ovim novim načinom izdavanja dodataka zakrpe dolaze u kraćim razmacima i vidi se da slušaju community. Bombarderi su nebalansirani i daleko prejaki? Stiže patch 4. prosinca. KE-7 je motorna pila koja bez recoila pili ljude? Čuli smo vas, nerf stiže 4. prosinca. Armanje bombe je otežano kad protivnik u svakom trenutku vidi gdje je igrač koji nosi bombu? Vraćamo M-Com, nema više bombe, stiže 4. prosinca. I brdo drugih stvari će biti popravljeno i ispolirano uz dodatak novog sadržaja. 

Zaključak - po meni ljudi zbog nekih manje bitnih razloga ne žele igrati igru koja je zaista dobar Battlefield. Uskočite, isprobajte, pa donesite odluku, ne donosite je na temelju bete ili toga što neće biti gomile ekspanzija. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
PlayStation 4

Bilo je priče, a neki su i kao dokaz stavljali screenshot, da se Black Ops 4 može uzet za 239kn na novom sancta-domenica.eu shopu (nakon što se ukuca kod za 20%).

Probao sam masu puta i ne prolazi mi po toj cijeni.

Dal je nekome od vas prošlo možda ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Pozdrav ljudi, nakon 20 godina kupio i ja opet konzolu, ps4 :)

Spoio sam je jucer na stariji tv (samsung, 720p) setupirao, namjestio sve i odigrao malo god of war.

Danas sam je odlucio prebaciti u drugu sobu gdje mi je veci, noviji, tv (LG, 1080p) međutim konzola i tv se ne vide, tako da dobijem "no signal" na TV-u.

Tv hdmi konektor je ispravan jer je na njega inace prištekan laptop. Nekom logikom je i ps4 hdmi ispravan jer radi na drugi tv. Testirao sam sa dva kabela, ista stvar.

Na netu sam tražio rješenje i naišao na to da spojim ps4 na tv, držim dugme za paljenje dok ne čujem 2 piba i da bi se tada konzola trebala upaliti u safe modu, međutim ni tad se ne dešava prikaz na ekranu nikakav i dalje stoji "no signal".

Vratim konzolu na stari tv, radi normalno. Prištekam laptop na novi tv, radi normalno opet. Probao sve prištekat i uštekat više puta. No signal.

Ima netko ideju kakvu što napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Greska.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 13:50 (arnes_king).
17 godina
Neuspjela potvrda vjerodostojnosti - privremena blokada
Broj ponovnih pokušaja veći je od maksimalnog dopuštenog broja pokušaja. Kako bi se zajamčila najviša moguća razina sigurnosti ova je kartica blokirana i ne može se koristiti u svrhu završetka ove kupnje. Automatski ćete biti vraćeni u internetsku trgovinu unutar 40 sekundi te možete pokušati s drugim oblikom plaćanja ili kliknite Nastavak.

Kontaktirajte Vašu korisničku službu.

Ne mogu kupiti FIFA 19 preko PS storea, logiran sam kao ja i povezana je moja kartica. Imam gore love i kada mi je tražio kod upisao sam i kaže neuspješno i sad ne mogu kupiti. Što sad 

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
14 godina
PlayStation 4

Što kažete na pubg na ps4? Da li da uopce radim preorder na sancti? Sad je na tom popustu za kartice maestro i master https://www.sancta-domenica.hr/playerunknown-s-battlegrounds-ps4-preorder.aspx

PSN: Carlikaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Može mala pomoć, di je najbolje uzet bon za američki store?

0 0 hvala 0
14 godina
thebatman kaže...

Spoio sam je jucer na stariji tv (samsung, 720p) setupirao, namjestio sve i odigrao malo god of war.

Danas sam je odlucio prebaciti u drugu sobu gdje mi je veci, noviji, tv (LG, 1080p) međutim konzola i tv se ne vide, tako da dobijem "no signal" na TV-u.

Tv hdmi konektor je ispravan jer je na njega inace prištekan laptop. Nekom logikom je i ps4 hdmi ispravan jer radi na drugi tv. Testirao sam sa dva kabela, ista stvar.

Na netu sam tražio rješenje i naišao na to da spojim ps4 na tv, držim dugme za paljenje dok ne čujem 2 piba i da bi se tada konzola trebala upaliti u safe modu, međutim ni tad se ne dešava prikaz na ekranu nikakav i dalje stoji "no signal".

Vratim konzolu na stari tv, radi normalno. Prištekam laptop na novi tv, radi normalno opet. Probao sve prištekat i uštekat više puta. No signal.

Mislim da treba držati PS gumb na kontroleru dugo pa će se time poništiti postavke spajanja na stari TV

Ups vidim da si probao to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 16:38 (hummer0).
17 godina
thebatman kaže...

- tv ti ima vjerovatno vise od jednog hdmi ulaza pa probaj na drugi

- napravi tvornicke postavke na tom televizoru

- pogledaj ima li novina verzija firmwarea za tvoj tv pa ga azuriraj

Uostalom napisi tocan model tog lg televizora.

16 godina
Kawabunga kaže...
Može mala pomoć, di je najbolje uzet bon za američki store?

pcgamesupply. uzeo u zadnjih mj dana kodova vrijednosti oko 150 dolara, sve brzo i efikasno.

15 godina
Kupih ps4,pa čitam sad da imate US accounte. To zbog cijena igara?
Koji su nedostatci? Ima li kakvih ograničenja?

0 0 hvala 0
14 godina
Meni se čini da trenutno za fifu 19 da jeftinije ispada na US storu ili sam ja u nekom krivom filmu. Na US je 30 dolara a na našem 310 kn, ako nisam u krivu onda je to jeftinije ?

0 0 hvala 0
14 godina
ROXX kaže...
Kupih ps4,pa čitam sad da imate US accounte. To zbog cijena igara?
Koji su nedostatci? Ima li kakvih ograničenja?

Da zbog cijene.

Recimo tamo je pretplata 270 Kn, a kod nas 350 Kn.

Igre su isto jeftinije.

Ne sve , ali se može naletiti na povoljnije.

Ako ti je US acc. označen kao primarni preslikava se na EU acc.

7 godina
neaktivan
PlayStation 4

ima li neko iskustva sa pojacivacima signala. Naime, ruter je u prizemlju, a meni je ps4 na katu. Kad sam dolje u dnevnoj sobi, onda mi je oko 20mbs brzina, gore u sobi manje od 1mb :D pa me zanima koja bi mi bila najbolja opcija. Jer vidim da ima milijun tih pojacivaca, pa ne znam koji bih uzeo. Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
10 godina
Koji god sam probao nije mi valjalo, pa sam provukao kabal od rutera do ps4. Stekalo je jako preko Wifija. Btw ruter je 4 m od ps4.
14 godina
Hvala puno, Jel odmah šalju key na mail ? I kolko dugo treba da pošalju to?
14 godina
Kawabunga kaže...

Nema key-a ko na PC moraš napraviti US acc. reg. se na neku državu di nema poreza.

Moraš kupiti PS store bon za US store i onda kupiš na US store-u.

Ups pitao si za Store bonove, a ja odgovorio za igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 23:39 (hummer0).
16 godina
Kawabunga kaže...

cim platis odma ti se na tvom accountu na toj stranici pokaze 12-znamenkasti kod, nema cekanja.

7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na pcgamesupply.com bon za kupovinu preko storea dođe koliko je i sam bon ili ima i da ljudi daju sniženo ili je to "firma"? Sad gledam, bon za US store košta koliko je i sam bon.

Pitam jer na g2a.com se nađe dosta jeftinijih bonova. Znam da tamo privatne osobe prodaju pa može biti i zajeb ako ne uzmeš onaj shield od 2,5E na mjesečnoj bazi kao vrstu zaštite. Ali do sada sam uzimao oko 7-8 puta sa shieldom i bez i nikada nije bilo problema.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jučer i danas nije prolazil Tele2 kod u SD-u u Dubravi i CCO East. Za tih 300 kn nisam suzeo ronio. Dok ekipa koja tamo radi zna da je neka greška na webu i da prolazi. Eto meni nije htio priznat kod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
olrak kaže...

Na pcgamesupply.com bon za kupovinu preko storea dođe koliko je i sam bon ili ima i da ljudi daju sniženo ili je to "firma"? Sad gledam, bon za US store košta koliko je i sam bon.

Pitam jer na g2a.com se nađe dosta jeftinijih bonova. Znam da tamo privatne osobe prodaju pa može biti i zajeb ako ne uzmeš onaj shield od 2,5E na mjesečnoj bazi kao vrstu zaštite. Ali do sada sam uzimao oko 7-8 puta sa shieldom i bez i nikada nije bilo problema.

"Ja sam stalno kupovao na g2a.com i jednom mi je pisalo da kod nevalja odnosno da je iskorišten i nisam imao taj shield ipak su vratili lovu.

Taj od koga sam kupio složio se sa tim, već sam mislio ode lova kud nisam uzeo taj shield.

14 godina
ursusc355 kaže...

! !

Koji si ti trol svima dijeliš minuse i onda tražiš da ti ljudi pomognu e pa ursusc355 budi čovjek.

Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
Zna li itko kada plaćam karticom na rate na sd webshopu, da li prvo unesem podatke kartice pa tek onda izaberem rate ili bi me trebao negdje prije pitati za broj rata?
PSN: Carlikaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prešao sam jučer Detroit: Become Human i mogu reći da je odlična igra. Od tri glavna lika stvarno mi se najviše dojmio Connor. Odlično napravljen lik, odličan voice acting i karakter. Krenuo sam već na novi game i mislim da ću ju sigurno prijeći dva ako ne i tri puta jer se priča stvarno može razviti na nekoliko načina potpuno drukčije. Ima dosta teških odluka i stvarno sam bio neodlučan što napraviti, pogotovo kada se treba odlučiti između dva zla pa se čovjek zapita što bi napravio u stvarnom životu. Markus je fino odrađen kao lik, može se lijepo vidjeti njegov razvoj kroz igru što se pogotovo vidjelo kako su se svi događaji odrazili na njega pri samom završetku mog prvog prelaženja i kako mu se promijenio način na koji se ponaša. Kara je također fino odrađena i vjerujem da je vrlo ovisno kako odabirete, no ima odluka na koje je dosta utjecao odnos s nekim drugim likovima što mi je malo limitiralo par odluka jer nisam htio narušiti odnos, a vjerujem da neke od tih odluka ne bi trebale imati baš takav utjecaj na odnos.

Minus je što se kod kontrola preklapaju kamera i upravljanje akcijama te se motion kontrole ne mogu isključiti, mada one rade dobro i ne stvaraju probleme. Također, postoji sitan delay između pomaka gljivice i pomaka lika, ali to ne stvara problem no može nekome smetati. 

Moja ocjena bi bila negdje 9.1/10 i tople preporuke svima koji vole odigrati nešto što će te natjerati da razmisliš malo i vidiš stvari iz drugog kuta.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 22:37 (JozoBozo121).
Moj PC  
9 0 hvala 5
15 godina
JozoBozo121 kaže...

Prešao sam jučer Detroit: Become Human i mogu reći da je odlična igra. Od tri glavna lika stvarno mi se najviše dojmio Connor. Odlično napravljen lik, odličan voice acting i karakter. Krenuo sam već na novi game i mislim da ću ju sigurno prijeći dva ako ne i tri puta jer se priča stvarno može razviti na nekoliko načina potpuno drukčije. Ima dosta teških odluka i stvarno sam bio neodlučan što napraviti, pogotovo kada se treba odlučiti između dva zla pa se čovjek zapita što bi napravio u stvarnom životu. Markus je fino odrađen kao lik, može se lijepo vijesti njegov razvoj kroz igru što se pogotovo vidjelo kako su se svi događaji odrazili na njega pri samom završetku mog prvog prelaženja i kako mu se promijenio način na koji se ponaša.

Minus je što se kod kontrola preklapaju kamera i upravljanje akcijama te se motion kontrole ne mogu isključiti, mada one rade dobro i ne stvaraju probleme. Također, postoji sitan delay između pomaka gljivice i pomaka lika, ali to ne stvara problem no može nekome smetati. 

Moja ocjena bi bila negdje 9.1/10

Meni je takodjer igra bila super. Ja sam ju presao 2 puta, medjutim Marcusov razvoj kao lika mi je bio prebrz. A ima nevjerovatno puno kombinacija i krajeva da se definitivno isplati odigrati vise od jedanput.

10 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Meni je takodjer igra bila super. Ja sam ju presao 2 puta, medjutim Marcusov razvoj kao lika mi je bio prebrz. A ima nevjerovatno puno kombinacija i krajeva da se definitivno isplati odigrati vise od jedanput.

Pa, možda da malo, ja sam išao mirnim stilom pa mi se nije činilo toliko zbrzano, ali vjerujem sa bi nekim drugim načinom se činio prebrz prijelaz. Rijetko čitam pisma i novine u igrama ako stave nešto tako devovi, a ovdje sam se baš trudio naći novine jer ima dosta zanimljivih članaka i vrlo su realistično pisani s obzirom na današnjicu. Volio bih da bude neki DLC ili ekspanzija, naprimjer kako su Androidi nastali ili malo više o CyberLifeu ili o Hanku recimo i njegovim zaslugama za policiju par godina prije događaja igre. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 23:53 (JozoBozo121).
14 godina
PlayStation 4

ursus poludio 

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

i ja bas jucer presao detroit, slazem se sa svime napisanim. vrhunska prica. dao sam oko 130 kn za igru, nikad nisam dobio vise za ovolko malo love. preporuka svima da ovo odigraju, krajeva stvarno puno i replay mogucnost ogromna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
mar123 kaže...

i ja bas jucer presao detroit, slazem se sa svime napisanim. vrhunska prica. dao sam oko 130 kn za igru, nikad nisam dobio vise za ovolko malo love. preporuka svima da ovo odigraju, krajeva stvarno puno i replay mogucnost ogromna.

Meni detroit ceka na zalihi.Igra se sad spidey i nakon njega RDR2 

17 godina
ParaNO1d kaže...
Neuspjela potvrda vjerodostojnosti - privremena blokada
Broj ponovnih pokušaja veći je od maksimalnog dopuštenog broja pokušaja. Kako bi se zajamčila najviša moguća razina sigurnosti ova je kartica blokirana i ne može se koristiti u svrhu završetka ove kupnje. Automatski ćete biti vraćeni u internetsku trgovinu unutar 40 sekundi te možete pokušati s drugim oblikom plaćanja ili kliknite Nastavak.

Kontaktirajte Vašu korisničku službu.

Ne mogu kupiti FIFA 19 preko PS storea, logiran sam kao ja i povezana je moja kartica. Imam gore love i kada mi je tražio kod upisao sam i kaže neuspješno i sad ne mogu kupiti. Što sad 

Izgleda da je bio neki bug u pitanju. Nakon nekoliko sati sam ponovi postupak i prošlo je. 321 kn FIFA 19 za PS4/Pro.

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice