Battle Royale koji su reklamirali naveliko izlazi tek na proljeće itd.
Za usporedbu, Battlefield 4 je dobio 5 ekspanzija po 4 mape u godinu dana od izlaska.
Edit: igrao sam betu i bila je vrlo "sirova", a i recenzije BF V su dosta mlake za naslov tog kalibra.
Nadam se da ću za godinu dana biti u krivu.
Ne znam, ti si svoju odluku donio, nije na meni da ti je mijenjam, ali moje je osobno mišljenje da si u krivu. Beta je definitivno bila vrlo sirova, ali launch verzija je daleko od bete, puno ispoliranija i to tek možeš osjetiti kad je pokreneš. Što se ekspanzija tiče, ne mogu reći da će mi nedostajati četiri prosječna DLC-a s po četiri mape, od kojih se na kraju više ne igra nijedna jer su se svi vratili na originalne mape koje im najviše odgovaraju. Nakon nekog vremena praktički nemaš servera koji vrte sve mape. I tako je bilo u gotovo svakom Battlefieldu, čast izuzecima koje su se uspjele probiti u rotaciju s launch mapama, ali one su samo iznimka koja potvrđuje pravilo.
Od svega toga meni je bitniji gameplay, kako igru osjećam "pod prstima" i zabavljam li se ili ne. I zasad su utisci izuzetno pozitivni. Još važnije od toga je što s ovim novim načinom izdavanja dodataka zakrpe dolaze u kraćim razmacima i vidi se da slušaju community. Bombarderi su nebalansirani i daleko prejaki? Stiže patch 4. prosinca. KE-7 je motorna pila koja bez recoila pili ljude? Čuli smo vas, nerf stiže 4. prosinca. Armanje bombe je otežano kad protivnik u svakom trenutku vidi gdje je igrač koji nosi bombu? Vraćamo M-Com, nema više bombe, stiže 4. prosinca. I brdo drugih stvari će biti popravljeno i ispolirano uz dodatak novog sadržaja.
Zaključak - po meni ljudi zbog nekih manje bitnih razloga ne žele igrati igru koja je zaista dobar Battlefield. Uskočite, isprobajte, pa donesite odluku, ne donosite je na temelju bete ili toga što neće biti gomile ekspanzija.