PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.785
|
čitano: 7.320.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sto mislite da li ce u sancti imati kontrolere na zalihi oko 17,18h popodne ili da narucim odmah preko webshopa.Planiram.uzeti kontroler i mortal kombat xl za 398 kn...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
olrak kaže...

Nikako dobiti Sanctu telefonski pa imam jedno pitanje.

Naručio sam kontroler za PS4 i u napomeni napisao da bi želio osobno preuzeti sutra, u subotu 24.11. u poslovnici u Areni.

Kako ću znati jel mogu sutra doći i pokupiti ga, i da ga baš tamo imaju? Jel tokom dana oni naprave redistribuciju predmeta kako bi sve štimalo za drugi dan?

Želio bi se zaletiti po njega odmah iz noćne, znači odmah po otvaranju dućana.

Oni će te obavijestiti mail-om kad možeš podići. Ili SMS-om više se ne sjećam.

6 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze li mala pomoć?

Ako na svoj ps4store acc stavim da sam iz Velike Britanije (adresa i post code), mogu li koristit PlayStation Live Cards kupljene u Hrvatskoj za nadopunu svog walleta?

Mogu li kupiti igrice i druge stvari na ps store paysafe karticom kupljenom na nasem kiosku Tiska?

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ako slozis UK account kupujes igre sa Bonovima samo za UK Store. Tako je za svaki playstation account. 

Na UK skidas igre koje si kupio, kad stavis skidat, prebacis se na svoj prvi account ako ga imas, i tamo igras. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
PlayStation 4

Može li mi netko objasniti zašto sve igrice koje je jedan moj prijatelj kupio a nema ps+ (znači samo preko storea), ja na svom sonyu se samo ulogiram i stavim download. Poslje se ulogiram na svoj account i igram normalno. Dok od drugog lege koji isto tako kupuje igre a ima ps+, ulogiram se i skinem igra, ali ne mogu je igrati. Kaže da licenca pripada njemu i da kupim igru....

I nitko nikom nije primary, niti išta slično. Također ja imam ps+

????????

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

jel se moze ocekivat dodavanje jos igara na HR i US store danas? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Uzeo na SD za 2464 kn PS4Pro (G Chassis) + Spiderman + dodatni joystick za 254 kn. Sve u svemu jako zadovoljan, iako i dalje skuplje nego sto je bilo za prosli black friday. Hvala kolegama na informaciji i linku za ovu akciju  

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Uzeo na SD za 2464 kn PS4Pro (G Chassis) + Spiderman + dodatni joystick za 254 kn. Sve u svemu jako zadovoljan, iako i dalje skuplje nego sto je bilo za prosli black friday. Hvala kolegama na informaciji i linku za ovu akciju  

Po čemu je skuplje?

PS4 Pro bio je prošle godine 2400 kn na rate, a 2200 kn za jednokratno plaćanje.

Ti si platio 64kn skuplje uz igricu koja je nedavno izašla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2018 16:51 (olrak).
10 godina
Ajd neka netko iskreno kaze jer vrijedi cemu uzimati 4k hdr tv, kad u vecini igata hdr ne valja a 4k je ipak previse za trenutnu konzolu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Gogy7 kaže...
Ajd neka netko iskreno kaze jer vrijedi cemu uzimati 4k hdr tv, kad u vecini igata hdr ne valja a 4k je ipak previse za trenutnu konzolu.

Pa bude došla PS 5 konzola.. Nije da budeš tv "bacil" sa trenutnom konzolom Ak imaš sa strane novca za 4K, zašto nebi uzel? Ak je budget ograničen, ne računaš uzimati bolju konzolu ili nešto treće, naravno da nećeš uzeti 4K telkač. Nisam probal običnu PS4, ali meni na budget 4K Samsungu sasvim solidno radi. Iskreno ne znam dal HDR radi pravilno ili ne, ali ja sam ga upalio. Kad sam ugasil RDR2 mi je skroz čudno izgledao. Ali eto to je moje iskustvo, možda netko ima suprotno iskustvo

13 godina
Gogy7 kaže...

Tko danas kupuje TV to bi trebao biti no-brainer, uzima se 4K. Ne kupuješ TV za sljedećih godinu-dvije nego za sljedećih nekoliko godina, a sljedeća generacija Playstationa sigurno će biti native 4K. Što se HDR-a tiče, ne znam otkud podatak da u većini igara ne valja, nisi valjda slušao Bitangu. 

Inače, nabijem Sancta Domenicu na onu stvar već drugi put u par dana. Prvo su objavili pišljivih 20 posto popusta na gaming pribor i otpisao sam ih za ovaj Black Friday i onda danas dok sam na poslu stave sve kontrolere na 299 kn. Naravno da su Berry Blue i Sunset Orange planuli i da ih više nema. Zapravo nisam siguran da ih nema, nova stranica kaže nema na skladištu, a stara uredno prikazuje da ih ima. Za boga miloga, dajte sredite tu svoju stranicu.

Ispada da u ovoj zemlji valjda jedino ako nemaš posao možeš nešto ubosti tijekom Black Fridaya, jer nakon 17h "tko je jamio, jamio je". 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
10 godina
neaktivan
Q-Tip kaže... 

(1) Što se HDR-a tiče, ne znam otkud podatak da u većini igara ne valja, nisi valjda slušao Bitangu. 

(2) Ispada da u ovoj zemlji valjda jedino ako nemaš posao možeš nešto ubosti tijekom Black Fridaya, jer nakon 17h "tko je jamio, jamio je". 

(1) Kolega Bitanga ima jako dobar FPS counter u sebi, a to što on primjeti nedostatke u nekim igrama je problem tih igara, a ne njegov. Najlakše se u životu složiti s većinom i šutit kao pizda. Kod HDR-a je stvar jasna, ako ga sam ne podesiš kako spada onda većina igara neće izgledati dobro. Većina igara poboljša raspon boja dok je RDR2 blistavi primjer kako totalno usrati implementaciju HDR-a.

(2) Tko prvi njegova djevojka kolega, tako je u svim zemljama, ne samo kod nas.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2018 18:38 (JozoBozo121).
12 godina
Meni se čini da više ni nema FHD televizora u 43"+ dimenziji.
Ovi manji telkači su FHD i HD ready, ali su to većinom lošiji paneli koje je bolje preskočiti i uzeti 4K HDR monitor.
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2018 19:12 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PlayStation 4

Evo da sw pohvalim da sam danas neplanski povodom ovih snizenja kupio sebi novi TV.

Naspram mog starog ovo je razlika kao nebo u zemlja. Placen 999KM. Mislim da za ove pare u ovoj velicini bolji nisam mogao naci kod nas.

Nabavio sam ovaj model 58NU7102 Samsung i za sada sam odusevljen! Jedva cekam da stignem kuci da se malo poigram s postavkama i da sebi nastimam sve kako mi pase :)

Sada mogu izvlaciti maksimum iz svog ps4 pro.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2018 19:29 (arnes_king).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Pazar kad podvučem crtu:
PS4 Pro + Spider-Man: 2734 kn
Diablo III Eternal Collection: 119,20 kn
Injustice 2: 119,20 kn
DualShock 4 V2: 299 kn

Total 3271,40

Neloš ulov.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kupio ....  PlayStation 4 Pro 1TB G chassis Black 2.464,15  kn sa kodom Tele2a4KP

https://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-pro-1tb-g-chassis-black.aspx

Mislim da je ok cijena ....

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ja sam se počastio sa Spyro-jem za 28€ s njemačkog Amazona. Jeftinije ga nisam našao.

Evo link ako nekoga zanima: https://www.amazon.de/gp/product/B07BZ8SZ51/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Hvala ti na ovome :)
Ali... 37 eura je s dostavom. Tako da nista :(
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2018 20:15 (Gogy7).
12 godina
arnes_king kaže...

Nabavio sam ovaj model 58NU7102 Samsung i za sada sam odusevljen! Jedva cekam da stignem kuci da se malo poigram s postavkama i da sebi nastimam sve kako mi pase :)

I još odeš kod šanjera po hackane accounte s igrama. Možda i on ima neke Black Friday popuste. 

PSN - DeniZg80
16 godina
Gogy7 kaže...
Hvala ti na ovome :)
Ali... 37 eura je s dostavom. Tako da nista :(

https://www.sancta-domenica.hr/spyro-trilogy-reignited-ps4-preorder.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

240kn s onim tele2 kodom, tak da je to tu negdje s onom ponudom s Amazona.

7 godina
PlayStation 4

Ako uzmem ps+ preko us acc kojeg bi napravia bi li moga igre koje već imam igrat online preko svog hr acc? Nigdi ne mogu to jasno objašnjeno nać na internetu

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa desia se rasplet dogadjaja.Sad tek vidim da mi je infomark posla mail da mi je narudzba stornirana,"ostali su preko noci bez ijedne konzole".

Sad sam na SD naručia PS4 PRO+Spiderman za 2470kn sa tele2 kodom,stigla mi je na mail nakon tog potvrda narudžbe.Sad se bojin da će mi i oni poslat da nema više konzola.Šta mislite oće li bit šta od tog? Baš bi bia sritan kad bi se našla ta 1 za mene :)

0 0 hvala 0
13 godina
olrak kaže...
Minneyar kaže...

Po čemu je skuplje?

PS4 Pro bio je prošle godine 2400 kn na rate, a 2200 kn za jednokratno plaćanje.

Ti si platio 64kn skuplje uz igricu koja je nedavno izašla.

U Tisak Mediji je bio prosle god 2100 kn PS4 Pro bez igri. Igra mi ne treba, ionako cu ju prodat jer ce mi frend dati acc na kojem ima sve sto me zanima osim RDR2 :)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
13 godina
Cri.Lu99 kaže...

Ako uzmem ps+ preko us acc kojeg bi napravia bi li moga igre koje već imam igrat online preko svog hr acc? Nigdi ne mogu to jasno objašnjeno nać na internetu

Hoces. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakav je mortal kombat xl?

Nema ih bas po njuskalu nesto pa sam mislio uzeti iz SD za 160 kn novoga pa me zanima vrijedi li te pare vi koji ste ga igrali?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Strepim i željno iščekujem ishod hoću li ipak ubost Pro+Spidey za 2460kn,nadam se kroz sutra da će mi odgovorit na mail dali je uopće dostupna konzola za koju mi je potvrđena narudžba.....

0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Kakav je mortal kombat xl?

Nema ih bas po njuskalu nesto pa sam mislio uzeti iz SD za 160 kn novoga pa me zanima vrijedi li te pare vi koji ste ga igrali?

Meni mozda i najbolji fighter na ps4 konzoli. Grafika,animacije,zvukovi pa cak i story nije toliko los.

Obavezno uzmi odmah XL verziju.

12 godina
protjeran
DeniZg kaže...
arnes_king kaže...

I još odeš kod šanjera po hackane accounte s igrama. Možda i on ima neke Black Friday popuste. 

Vidis, dobra ideja, ali otisla sva lova na TV :p

Nego ne mogu da vjerujem koliko je bucan pro kada radi na 4K, jos sam mislio da je 7100 serija tisa. Sinoc dok sam igrao to je bilo nenormalno i nisam mogao da vjerujem da moze biti bas toliko bucna, jos je konzola skoro nova.

Znam da su ventilacije sa strana i nazad ali me zanima da li bi ona podloga sa ventilatorom sto se koristi za laptope pomogla bar malo u hladjenju?

Neki dan naleti na video na yt lik je mijenjao pastu na ps4 pro ali je stavio neki tecni metal koji je veoma rizican ali je pomogao jer je bila dosta tiha poslije. Da li bi znacilo sta da se nabavi neka kvalitetnija termalna pasta pa da zamijenim?

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 8:27 (arnes_king).
14 godina
arnes_king kaže...
DeniZg kaže...
arnes_king kaže...

Vidis, dobra ideja, ali otisla sva lova na TV :p

Nego ne mogu da vjerujem koliko je bucan pro kada radi na 4K, jos sam mislio da je 7100 serija tisa. Sinoc dok sam igrao to je bilo nenormalno i nisam mogao da vjerujem da moze biti bas toliko bucna, jos je konzola skoro nova.

Znam da su ventilacije sa strana i nazad ali me zanima da li bi ona podloga sa ventilatorom sto se koristi za laptope pomogla bar malo u hladjenju?

Neki dan naleti na video na yt lik je mijenjao pastu na ps4 pro ali je stavio neki tecni metal koji je veoma rizican ali je pomogao jer je bila dosta tiha poslije. Da li bi znacilo sta da se nabavi neka kvalitetnija termalna pasta pa da zamijenim?

Ma meni se nekad čuje kad igram PES2019, a nekad je skroz tiha nemam pojma.

14 godina
PlayStation 4

Jel se meni čini ili je ovo dodatno sniženo?

https://store.playstation.com/en-hr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUB12M20S0

350,00 kn

PlayStation®Plus: 12 Month Membership 20% Off

Prošle godine za Božić sam platio 12 mj. 328 Kn znači čekam Božić.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 10:04 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice