PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zavrsio Spider-Man. Veoma dobra akcijska avantura, igra nudi solidnu kolicinu sadrzaja, zanimljivog sadrzaja. Vremenom neke sitnice, npr. sporedni zadaci, postanu dosadne, ali nista strasno. Glavna prica dovoljno duga i nudi dobru akciju, sto je mozda i najbitnije. 

Sad maksimalna posveta Red Dead 2, koji je do sad pokazao vec o kakvoj se igri radi. 

Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
dzelo kaže...

Zavrsio Spider-Man. Veoma dobra akcijska avantura, igra nudi solidnu kolicinu sadrzaja, zanimljivog sadrzaja. Vremenom neke sitnice, npr. sporedni zadaci, postanu dosadne, ali nista strasno. Glavna prica dovoljno duga i nudi dobru akciju, sto je mozda i najbitnije. 

Sad maksimalna posveta Red Dead 2, koji je do sad pokazao vec o kakvoj se igri radi. 

I ja sam nabavio RDR2 a Spiderman sam tek main story malo preko pola, tako da se moram staviti da njega odradim kako bi se u potpunosti mogao zabaviti sa RDR2 koji mi je vec vrh :D

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
17 godina
odjavljen

Jasno da nemože.

13 godina
Dann3R kaže...
I to nikako nemože biti 60 fps-ova to što TV pokušava nešto softverski emulirati.

Naravno da to nije istinskih 60 fps-a, ali ako je kvalitetno odrađeno (kao što je Motionflow na Sonyju) onda je jako dobar privid 60 fps-a i iznimno vjerno i glatko. Osobno ne bih više igrao bez toga, a za latenciju me ionako zaboli ona stvar, na PS-u online igram jedino Fifu. I to rekreativno. I loše. 

14 godina
Vjerujem da je ovo pitanje bilo već puno puta, no da sad ne tražim, da li mogu kupit s g2a PS Plus 365 koji je za Veliku Britaniju ili baš treba biti za Hrvatsku? Tnx.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
dzelo kaže...

I ja sam nabavio RDR2 a Spiderman sam tek main story malo preko pola, tako da se moram staviti da njega odradim kako bi se u potpunosti mogao zabaviti sa RDR2 koji mi je vec vrh :D

Tako je i meni bilo. Red Dead stigao u cetvrtak, a sa Spidermanom mi ostlao mozda jos 3-4 sata glavne price, pa sam onda 2-3 dana igrao RDR2 i onda polako dovrsio Spidermana, da sto prije krenem ozbiljno sa RDR2.

7 godina
neaktivan

I ja sam zavrsio Spider-Man, i odlucio sam da ga prodam, jer nakon Red Deada i onlinea koji slijedi nema mi smisla da ga ponovno igram, mnoge igre poslije Red Deada nemaju nekog smisla.   

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2018 16:27 (Dinno).
9 godina
Dinno kaže...

I ja sam zavrsio Spider-Man, i odlucio sam da ga prodam, jer nakon Red Deada i onlinea koji slijedi nema mi smisla da ga ponovno igram, mnoge igre poslije Red Deada nemaju nekog smisla.   

Ovo si odlično rekao. Gledajući što sve izlazi i što još imam za odigrati, popis za 2019 sam s nekih 20-tak smanjio na 5-7 igara, a nešto tipa Darksiders 3 nije bilo ni u prvih 20.

10 godina
neaktivan
David87 kaže...
Vjerujem da je ovo pitanje bilo već puno puta, no da sad ne tražim, da li mogu kupit s g2a PS Plus 365 koji je za Veliku Britaniju ili baš treba biti za Hrvatsku? Tnx.

Odakle je acc odatle treba biti i PS Plus. Ne može PS plus iz jedne zemlje za drugu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje za vas koji imate i PS4 Pro i Xbox one x, da li je x1x stvarno ono dosta tisi u odnosu na PS4 Pro?  

Pocela mi malo buka koju mi Pro proizvodi dok igram RDR2 ic na jetra, pa reko da li se isplati baciti u trosak za novu konzolu. Inace alergican sam na buku... 

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
15 godina
Ovo mi je treci ps. Dva pro i jedna obicni. Niti jedan nije bio bucan. Jedva da ih cujem
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
JozoBozo121 kaže...
David87 kaže...

Odakle je acc odatle treba biti i PS Plus. Ne može PS plus iz jedne zemlje za drugu.

Da onda se baš mora kupiti kod nas pretpostavljam. Jer pitam zato kad je ovaj Britanski 150 Kn jeftiniji, od ovog što se prodaje kod nas.

15 godina
neaktivan
Dinno kaže...

Pored velikog izbora igara, salbo se odlucim igrati neku igru ponovo. Kroz par godina neke igre dodju ponovo na red. A RDR2 je igra koja se igra duze vremena, sa kojom se ne zuri da se zavrsi. Za ovu godinu nista vise u planu, mozda u decembru nabavim AC Odyssey pa njeg polako pocnem igrati naporedno sa RDR2. 

8 godina
PlayStation 4

Pitanje za one koji su naručivali sa thegamecollectiona. U košarici mi kod ukupnog iznosa stoji i "VAT - UK (20%) (Before Catalog Disc.)". Jel se to odnosi na nekakav britanski porez koji je već uračunat u cijenu igre ili će mi bit naknadno naplaćen. Ma jel onaj total koji piše stvarno pravi TOTAL 

0 0 hvala 0
7 godina
Cri.Lu99 kaže...

Pitanje za one koji su naručivali sa thegamecollectiona. U košarici mi kod ukupnog iznosa stoji i "VAT - UK (20%) (Before Catalog Disc.)". Jel se to odnosi na nekakav britanski porez koji je već uračunat u cijenu igre ili će mi bit naknadno naplaćen. Ma jel onaj total koji piše stvarno pravi TOTAL 

Da to ti je njihov PDV. Ja sam prije 6 mj.narucio Mafia 3 Delux, doslo me sa svime 80 tak kuna, prezadovoljan !

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Sinoc sam igrao RDR2 sa ugasenim supersampling i konzola skoro da se i ne cuje. Igram na FHD TV i do sada je bio upaljen i bilo je kao mlazni avion, sa iskljucenom opcijom ogromna razlika sto se tice buke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jutros sam dobio mail vezano za US acc, koji je reg na New York neku adresu, da su poceli i oni naplacivati takse. Prije su bili tax free. Sad kad sam krenuo da prednarucim bf V
umjesto 60 dolara, trebam platiti 65 dolara.
Da li da probam promijeniti adresu na neku drugu drzavu ili su i ostale sad pocele taxe naplacivati. Jel upoznat ko sa ovim?
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iskustvo na Ps4 je odlično - Uncharted 4 top igra zavrsena, sad igram God of War, Pes 2019, tek toliko koju trku GT Sport, i na cekanju je Last of Us - dali se isplati odigrati iako je starija?

Također razmišljam o Batman Arkham Night iu 2015 (nije me nimalo privačila kada je izlazila, problemi sa Pc verzijom) što mislite o toj igri ili da uzmem Spidermana? RDR čekam da cijena padne:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Haremzg kaže...

Iskustvo na Ps4 je odlično - Uncharted 4 top igra zavrsena, sad igram God of War, Pes 2019, tek toliko koju trku GT Sport, i na cekanju je Last of Us - dali se isplati odigrati iako je starija?

Također razmišljam o Batman Arkham Night iu 2015 (nije me nimalo privačila kada je izlazila, problemi sa Pc verzijom) što mislite o toj igri ili da uzmem Spidermana? RDR čekam da cijena padne:)

Isplati, ja sam je tek nedavno odigrao do kraja :)

8 godina
LordSnow kaže...
Jutros sam dobio mail vezano za US acc, koji je reg na New York neku adresu, da su poceli i oni naplacivati takse. Prije su bili tax free. Sad kad sam krenuo da prednarucim bf V
umjesto 60 dolara, trebam platiti 65 dolara.
Da li da probam promijeniti adresu na neku drugu drzavu ili su i ostale sad pocele taxe naplacivati. Jel upoznat ko sa ovim?

The five states that don't have a sales tax:
  • Alaska.
  • Delaware.
  • Montana.
  • New Hampshire.
  • Oregon.
13 godina
Do jutros je i NY bio na digitalnu kupovinu. Sinoc npr kupio klincu Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 za 4 dolara, fifu 19 prije nekoliko dana i nije mi naplacivao taxe nikad u ove 4 godine sto koristim. Jutros dobijem ovaj mail "... PlayStation™Store will start collecting sales tax in your state starting November 2, 2018. The sales tax charged on each order is determined by your state, county and city tax rates..." i naplatise mi 5 dolara na 60 dolara za bf V.
Mene sad zanima da li je neko nekada ovdje na forumu mijenjao adresu na svom profilu, kakva je procedura, da li traze kakve potvrde ili sl. :)
Da ne bude ujutru dobio mail za taxu a vec sutradan se " preselio" u Alasku pa da ne dobijem kakav ban...
PSN Tokioplastic292
9 godina
neaktivan
Nemožeš mjenjat adresu nit državu,moraš napraviti novi PS4 račun.Na Xbox-u postoji ta opcija mjenjanja država i dopušteno je mjenjanje jedanput u 3 mjeseca.Za Sony to ne postoji.
7 godina
neaktivan

Mozes zamjeniti adresu a i drzavu samo nemozes mjenjati region tj USA ostaje ja sam se prije mjesec dana preselio u drzavu Oregon a adresu sam uzeo od nekog hotela 

8 godina
LordSnow kaže...
Do jutros je i NY bio na digitalnu kupovinu. Sinoc npr kupio klincu Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 za 4 dolara, fifu 19 prije nekoliko dana i nije mi naplacivao taxe nikad u ove 4 godine sto koristim. Jutros dobijem ovaj mail "... PlayStation™Store will start collecting sales tax in your state starting November 2, 2018. The sales tax charged on each order is determined by your state, county and city tax rates..." i naplatise mi 5 dolara na 60 dolara za bf V.
Mene sad zanima da li je neko nekada ovdje na forumu mijenjao adresu na svom profilu, kakva je procedura, da li traze kakve potvrde ili sl. :)
Da ne bude ujutru dobio mail za taxu a vec sutradan se " preselio" u Alasku pa da ne dobijem kakav ban...

Mozes minjat. Meni je prva adresa bila u Californiji i kad san vidija da naplacuju dodatni porez, gugla san i prominija u Oregon bez ikakvih potvrda i mailova.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedno brzinsko pitanje, koliko bi se moglo dobiti za Ps4 500GB, kupljem par mjeseci nakon izlaska konzole, očuvan, nema garanciju, dva joysticka (jednom je ispao feder na R2 ali radi uredno). Bez igrica!

PSN : Kocka0908
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ja ti nebi dao vise od 1200kn. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Recite mi jel postoji mogućnost da prebacim snimke iz PS4 na USB stick. Odnosno PS4 mi ne dopušta prebacivanje jer stick nema 3.0, a HDD koji mi ima 3.0 ne želim formatirati jer ću izgubiti sve podatke. 

0 0 hvala 0
11 godina
HeadHunter1649 kaže...

Recite mi jel postoji mogućnost da prebacim snimke iz PS4 na USB stick. Odnosno PS4 mi ne dopušta prebacivanje jer stick nema 3.0, a HDD koji mi ima 3.0 ne želim formatirati jer ću izgubiti sve podatke. 

ovo mi nema smisla? 

mislim da ti nema veze što je/nije USB3.0, nego nije formatiran u formatu koji podržava PS4?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 18:16 (MasterG).
13 godina
neaktivan
MasterG kaže...
HeadHunter1649 kaže...

ovo mi nema smisla? 

mislim da ti nema veze što je/nije USB3.0, nego nije formatiran u formatu koji podržava PS4?

E pa ja ga pokušam formatirati preko PS ali mi ne da da formatiram jer mora biti 3.0 USB.

Sad jedino da ga formatiram preko kompa, a pitanje je koji bi format to bio?

9 godina
Da bi ps prepoznao stick/disk/stogod, on uopce ne mora biti usb 3.0, sve odlicno radi i sa manjim revizijama. Ja koristim prastari 100gb disk u externoj ladici, staroj godinama.... Nista usb 3.0.

Ono sto mora biti....disk ili stick mora biti u fat32 ili exfat formatu, ps4 ne cita ntfs, pa prema tome ako ti je stick u tom formatu,znas sto ti je ciniti.... Formatiras preko pc-, logicno.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 20:44 (Damir22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice