Ja sada napravio pre-order preko ekupi Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition . Sada samo ostaje čekati
Pošto sam uzeo na 3 rate izašao me 743,07 kn tj.rata 247,69 kn
Kako si preko e kupi kupio na rate?Sa nekom svojom karticom koja ide na rate ili?

Ja sada napravio pre-order preko ekupi Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition . Sada samo ostaje čekati
Kako si preko e kupi kupio na rate?Sa nekom svojom karticom koja ide na rate ili?
Mjesecima, pa i godinama? Najgenijalnija stvar u povijesti gaminga? Hype much, prijatelju?
Za mene osobno RDR2 bit će fantastična single play avantura i nakon tih 50, 60, možda 100 sati uživancije ostat će samo lijepa uspomena. Taman je završim do Battlefielda 5 i zbogom, jednako kao što sam i u GTA5 završio priču i više se nikad nisam imao potrebe vratiti. Multiplay u Rockstarovim naslovima je dno dna, pa nemam ni najmanju želju u njemu provoditi vrijeme.
a da...koliko vremena ljudi provedu npr u GTA SA lutajući okolo, a zamisli kako će tek to lutanje okolo biti zanimljivo u ovom svijetu rdr2 ;)...za puno casual gejmera se cijeli pojam gejming odnosi na rockstarove GTA serijale, vjerovao ili ne...ljudi stvaraju igre koje traju, i koje ti mogu biti neobavezna svakodnevna zabava da radiš u otvorenom svijetu nešto što inače nemozes...tako će biti i sa ovim rdr2...njihove igre su najveći dragulji gejminga, i to nitko nemoze osporiti
Pa da. Sa Dinersom, mozes na koliko hoces rata
Mjesecima, pa i godinama? Najgenijalnija stvar u povijesti gaminga? Hype much, prijatelju?
Za mene osobno RDR2 bit će fantastična single play avantura i nakon tih 50, 60, možda 100 sati uživancije ostat će samo lijepa uspomena. Taman je završim do Battlefielda 5 i zbogom, jednako kao što sam i u GTA5 završio priču i više se nikad nisam imao potrebe vratiti. Multiplay u Rockstarovim naslovima je dno dna, pa nemam ni najmanju želju u njemu provoditi vrijeme.
a da...koliko vremena ljudi provedu npr u GTA SA lutajući okolo, a zamisli kako će tek to lutanje okolo biti zanimljivo u ovom svijetu rdr2 ;)...za puno casual gejmera se cijeli pojam gejming odnosi na rockstarove GTA serijale, vjerovao ili ne...ljudi stvaraju igre koje traju, i koje ti mogu biti neobavezna svakodnevna zabava da radiš u otvorenom svijetu nešto što inače nemozes...tako će biti i sa ovim rdr2...njihove igre su najveći dragulji gejminga, i to nitko nemoze osporiti
Meni je GTA V bio zabavan , ali mi se nije dalo lutat okolo. Sto ljudi sto ćudi.
Svaka čast vama koji dajete 700 Kn za igru koja može biti klon GTA V i brzo dosaditi.
Meni osobno će ovo bit 100x bolje neg GTA V ovo je prava divljina živi western meni osobno nudit će puno više zabave nego GTA V koji je bio odličan ali ovo sigurno će to daleko premašit.I nema šamse da mi je žao 700kn dao bi i 2000kn da su tražili :P
Forza Horizon je najbolja takva arkadna igra koja postoji. Optimizacija u FH4 je savršena, igra leti u 60 FPSa na kojim god postavkama, izgleda prekrasno, realizirana prekrasno.
Odlična mjuza, vraćanje vremena unatrag, nema nerviranja, nema sranja. Zabava zagarantirana. Mogu samo žaliti što Forza Horizon serijal ne postoji za PS4 jer bi igre bile veliki hit, pošto kvalitetne alternative ne postoje praktički.
Da nemam dobar PC kupio bih Xbox One X samo radi Forze Horizon, pa ti vidi :-)
Istina. I dan danas, nakon 14 godina sto je izasao Gta San Andreas postoji taj San Andreas Multiplayer kojeg ekipa i dalje igra. Eto ima jedan balkanski server i u trenutku pisanja ovog posta ima 998 igraca na serveru. Dajte mi jednu igru gdje ima toliko igraca na jednom serveru. Rockstar stvara igre koje traju, ili se zbog njihovih igara stvaraju zajednice koje traju. Jedna od tih zajednica je SAMP.
Istina. I dan danas, nakon 14 godina sto je izasao Gta San Andreas postoji taj San Andreas Multiplayer kojeg ekipa i dalje igra. Eto ima jedan balkanski server i u trenutku pisanja ovog posta ima 998 igraca na serveru. Dajte mi jednu igru gdje ima toliko igraca na jednom serveru. Rockstar stvara igre koje traju, ili se zbog njihovih igara stvaraju zajednice koje traju. Jedna od tih zajednica je SAMP.
WoW? :-)
Ljudi su čudne biljke i nostalgija je zajebana stvar. Osobno ne razumijem nekog tko danas rađe igra San Andreas nego bilo šta drugo. Osim ako je klinac koji ga nije igrao pa ga zanima kako je katastrofalno zastario danas.
Zanimljivo pišete u vezi RDR2. Moram se složiti s pojedincima da je riječ o velikom hypeu. Daleko od toga da ta igra neće biti masterpiece, ali koliko će to biti dobro ukomponirano da zadrži igrača poslije single playera? E to je pitanje.
Definitivno će mapa biti ogromna ali po nekoj logici na mapi će većinom biti pustoš i divljina, a kad jednom to vidiš postane dosadno. U početku ćemo se diviti pogledu i krajoliku ali ubrzo to sve dosadi osim ako tamo nema nešto da zadrži pažnju, a to ćemo tek vidjeti kad igra izađe.
Jbg sad kad sam potrošio ovoliku lovu na RDR2spec.edition ako u tolikom rdr2 svijetu nemam sa čime da mi zadrži pažnju onda neznam šta ću.
Tražit ću Jeti-ia.
Meni je RDR bolji nego bilo koji GTA. Prica je ozbiljna i uvjerljiva i zato je meni puno zanimljivija, a likovi su jednostavno bolji.
Ocekujem jos bolju igru i veliki napredak naspram "prve" igre.
Jbg sad kad sam potrošio ovoliku lovu na RDR2spec.edition ako u tolikom rdr2 svijetu nemam sa čime da mi zadrži pažnju onda neznam šta ću.
Tražit ću Jeti-ia.
Igrati ćeš poker ako ništa drugo, tu ću lovu da vam uzmem :P
Meni je RDR bolji nego bilo koji GTA. Prica je ozbiljna i uvjerljiva i zato je meni puno zanimljivija, a likovi su jednostavno bolji.
Ocekujem jos bolju igru i veliki napredak naspram "prve" igre.
Nisam igrao prvi nastavak a ako je to tvoje iskustvo sa prvom igrom onda vrlo vjerojatno isto to, ako ne i bolje, možemo očekivati od nastavka.
zašto smo nahajpani na rdr 2? zato jer smo po dosada viđenom zaključili da će ovo bit jedan od najboljih svijetova u igri, nije samo stvar da će izgledati predivno, nego će postojati nevjerojatan stupanj interakcije sa svime, sa ljudima i životinjama. hrpa stvari za raditi, osim toga svijet će evoluirati kroz igru što će predstavljati svršetak divljeg zapada i početak moderne ere. također će igra imati puno survival i craft elemenata i tonu stvari za raditi. a uz to sve još ide main story, side quests i strangers and freaks. eto ja sam zbog tog nahajpan. e da, također je najavljen napredak u AI NPCeva, i u borbi i interakcijama, rečeno je da će se NPCevi sjećati što smo napravili bez obzira jel platimo ili odslužimo kaznu ili ne. jedva čekam da navučem bandanu preko face i odradim par "poslića". Također je preko 1000 glumaca dalo glasove za likove i NPCeve, te su razgovori koji se odigravaju na konju snimljeni dvaputa, jednom kada jašete blizu a jednom ako ste udaljeni. eto toliko je rockstar bio pedantan. također jedna od zadnjih stvari koje sam pročitao je da ako isključimo mini mapu, razgovori sa NPCevima se mijenjaju te nam oni davaju upute kako doći gdje trebamo.
za nas koji smo ljubitelji špageti i klasičnih vesterna ova igra je realno mokri san.
a sad tko će dati 700 ili više ili manje kuna za to, to je osoban izbor, nekom nije ni na kraj pameti da kupi konzolu. moji prijatelji budu šokirani ako sam dao 300 kn za igru, a iz čvalja im uredno viri cigareta na koje troše 600 kn mjesečno, svatko ima svoj izbor, ja ne bi pušio da mi plate 600 kn mjesečno. e da, arthur će također moći i pušiti, te će to pozitivno utjecati na dead eye a negativno n health
Zašto ne odete na RDR2 temu?
he he ja sam i tamo i ovdje ali da u pravu si ako se samo baš raspravlja o RDR2 ima tema za to.
Budu li konzole na nekom popustu oko black fridaya? Planiram kupiti PS4 primarno za RDR2 pa zatim i za još neke starije ekskluzive (Last of us, GoW itd.) pa ako imate preporuku gdje kupiti?
Znam dosta ljudi koji kupuju igre na rate. Jbg, smiješno je, ali s druge strane psihološki prihvatljivije. Nije jednostavno dati odjednom 500+ kn za igru; ovako kad se to podijeli na šest rata djeluje prihvatljivije. :D
Što se tiče RDR2 - hype je opravdan. Ako postoji ekipa koja uživa u Ubisoft open worldu, gdje neće u RDR-u. Ja sam u GTA V uživao. Jedna od najdražih igara. Oduševio me open world.
Isto bi preordero RDR 2 CD verziju. Jel ima kakvih naznaka da ce izac kakav promo kod s popustom za preorder negdje na sancti i sl? Ljetos kad je repka dobila Argentinu, bio je onaj promo kod Argentina30 pa sam uzeo preorder Fife 19 uz 30% popusta. Mozda uleti opet nesto slicno. :)
zašto smo nahajpani na rdr 2? zato jer smo po dosada viđenom zaključili da će ovo bit jedan od najboljih svijetova u igri, nije samo stvar da će izgledati predivno, nego će postojati nevjerojatan stupanj interakcije sa svime, sa ljudima i životinjama. hrpa stvari za raditi, osim toga svijet će evoluirati kroz igru što će predstavljati svršetak divljeg zapada i početak moderne ere. također će igra imati puno survival i craft elemenata i tonu stvari za raditi. a uz to sve još ide main story, side quests i strangers and freaks. eto ja sam zbog tog nahajpan. e da, također je najavljen napredak u AI NPCeva, i u borbi i interakcijama, rečeno je da će se NPCevi sjećati što smo napravili bez obzira jel platimo ili odslužimo kaznu ili ne. jedva čekam da navučem bandanu preko face i odradim par "poslića". Također je preko 1000 glumaca dalo glasove za likove i NPCeve, te su razgovori koji se odigravaju na konju snimljeni dvaputa, jednom kada jašete blizu a jednom ako ste udaljeni. eto toliko je rockstar bio pedantan. također jedna od zadnjih stvari koje sam pročitao je da ako isključimo mini mapu, razgovori sa NPCevima se mijenjaju te nam oni davaju upute kako doći gdje trebamo.
za nas koji smo ljubitelji špageti i klasičnih vesterna ova igra je realno mokri san.
a sad tko će dati 700 ili više ili manje kuna za to, to je osoban izbor, nekom nije ni na kraj pameti da kupi konzolu. moji prijatelji budu šokirani ako sam dao 300 kn za igru, a iz čvalja im uredno viri cigareta na koje troše 600 kn mjesečno, svatko ima svoj izbor, ja ne bi pušio da mi plate 600 kn mjesečno. e da, arthur će također moći i pušiti, te će to pozitivno utjecati na dead eye a negativno n health
Joj, koliko puta sam to čuo. I svaki put je bio žestoki flop. A evoluciju svijeta ima svaki MMO danas :-)
Ma igra će svakako biti odlična u to ne sumnjam, za jedno 40-50 sati igranja.
lol 40-50h mnogo si "smešan" brale ja osobno ću natuč 1000h bez problema i nema šamse da mi dosadi.
lol 40-50h mnogo si "smešan" brale ja osobno ću natuč 1000h bez problema i nema šamse da mi dosadi.
Kužim dok ljudi ulupaju u battlefielde, dote, mmo i sl. igre 1000 sati, al šta ćeš brate radit u RDRu 1000 sati? Roleplayat?
znači da si nezahtjevni kežualac
Decki moji, hypetrain je strasna stvar. Ne valja biti na njemu. Imam pametnog prijatelja koji je tvrdio da ce No Mans Sky biti zadnja igrica koju ce kupiti u zivotu pa znamo gdje je to zavrsilo.
RDR2 ce mozda biti odlican, mozda ce biti bezveze ali prije nego ga probate vikati da cete utrositi tisuce sati je smijesno.
Kužim dok ljudi ulupaju u battlefielde, dote, mmo i sl. igre 1000 sati, al šta ćeš brate radit u RDRu 1000 sati? Roleplayat?
A vidiš ja to ne kužim, igrao sam b1 20 sati i preko ušiju mi je, odigram deathmacth 20 puta i dosadi mi u pm. a mmo gdje još 100 ljudi trči oko mene i radi istu stvar ko ja me posebno nervira, ono moramo svi ubiti 12 ljubičastih kokoški, eto mene to nervira i dosadno mi je. svatko ima svoj ukus, ja ću sigurno puno duže "roleplayat" i biti kauboj od 40-50 h i ja u tome uživam i zato igram igre.
sad naprimjer igram god of war i stalno mi je osmijeh na licu kolko mi je igra dobra, ja volim singleplayer igre i to je to
A vidiš ja to ne kužim, igrao sam b1 20 sati i preko ušiju mi je, odigram deathmacth 20 puta i dosadi mi u pm. a mmo gdje još 100 ljudi trči oko mene i radi istu stvar ko ja me posebno nervira, ono moramo svi ubiti 12 ljubičastih kokoški, eto mene to nervira i dosadno mi je. svatko ima svoj ukus, ja ću sigurno puno duže "roleplayat" i biti kauboj od 40-50 h i ja u tome uživam i zato igram igre.
sad naprimjer igram god of war i stalno mi je osmijeh na licu kolko mi je igra dobra, ja volim singleplayer igre i to je to
BRAVO! Cansee nek si objasnio ovim bf....cod i forza horizon gejmerima koji se stalno vrte u krug iz kruga u krug o onda nama spočitavaju casual igranje. Pa brate mili lupajte vi po MP 2000h niko vam nebrani svaka vam čast. Ja sam SP igrač otkad znam za sebe jedino dulje di sam se zadržao u MP igrama bilo je u shadowgun deadzone ili comzone ali to je neka druga priča tamo sam davno popio ban to sam samo onak usput spomenuo šta se tiče nekih mp igri i da igrao sam online GTA V ali i tamo se nisam predugo zadržao. Slažem se da netreba bit previše hype oko RDR2 igre ili oko bilo koje druge al jbg to je ponekad jače od nas,ponekad nas razočara na kraju ponekad ne. Ali Rockstaru vjerujem.
Ja God Of War nisam izdržao dulje od 2h. BTW God of War traje 20-30 sati, koliko i treba trajati svaka singleplayer igra max. Jer nema dovoljno mehanika ni priče koji bi te zadržali dulje. Sve nakon toga je patnja i igraš na silu ili iz dosade i više ne znaš zakaj igraš.
S druge strane igre koje nemaju priču imaju puno veći long-term value. Ni ja ne volim pucačine, al je činjenica da su mnoge današnje multiplayer igre bez priče dugotrajnije. Fortnite, PUBG, SCUM, razne MOBA igre, FIFE, utrke, razni sportovi i sl.
BF1 sam igrao, pa obrisao, pa opet igrao par tjedana pa nakon par mjeseci opet. GTA V sam odigrao i nikad više pokrenuo. Da je svijet beskonačno veliki problem je da me bez priče ništa u njemu više ne zanima. A GTA V je usran sa online komponentom i umjesto da su DLCove radili za singleplayer kompletno su odjebali cijelu single player priču. Svijet je ostao skroz neiskorišten, a mogli su godinama štancat singleplayer DLCove sa novim epizodama. Ovako je igra umrla odmah nakon releasea.
Naravno, svatko ima svoju zabavu.
Vidjet ćemo kako će proći RDR2, no kod mene sigurno ne bajno osim ako izađe za PC i mehanika bude drastično različita od GTA V u što oštro sumnjam :-)
U rockstar se ne sumnja , igra će bit vrh ponude i uz gow kandidat za goty neznan šta bi tribalo poć po zlu da ne bude tako. Al to je sp igra koja će trajat 40-50h i tjt, mozda replayat za koju godinu ali to je sve od igre. di cu utrosit 1000 h u to? da odigran 20 puta istu igru(koja potvrdeno nece imat razlicite zavrsetke ko recimo deus ex), sry nisan jos spreman da me strpaju u ludaru.