Igre za 11. mjesec Bulletstorm i Yakuza Kiwami.
Igram Yakuza 0 i igra je vrhunska. Bas sam bio podcijenio taj serijal (uvijek mi se cinila kao tupava igra) tak da ce se Kiwami sigurno igrat, ak to bude tak.
Igram Yakuza 0 i igra je vrhunska. Bas sam bio podcijenio taj serijal (uvijek mi se cinila kao tupava igra) tak da ce se Kiwami sigurno igrat, ak to bude tak.
Bgmi moram reci da i ovaj moj bijeli pro koji bi trebalo da je tisi u odnosu na druge pro konzole, kada igram Shadow of the tomb raider ili novi spiderman zna ponekad da se zaleti bas dobro :D
Ni dalje nije nesto sto meni licno smeta ali eto da znate :D
Bgmi moram reci da i ovaj moj bijeli pro koji bi trebalo da je tisi u odnosu na druge pro konzole, kada igram Shadow of the tomb raider ili novi spiderman zna ponekad da se zaleti bas dobro :D
Otkud ti to da je bijeli Pro tiši od ostalih Pro konzola? Nema to nikakve veze s bojom, samo s revizijama konzole.
Otkud ti to da je bijeli Pro tiši od ostalih Pro konzola? Nema to nikakve veze s bojom, samo s revizijama konzole.
Ja sam mu rekao. Radim u Sony-ju ko slušač konzola.
Ja sam mu rekao. Radim u Sony-ju ko slušač konzola.
Svih, ili samo pro?
lol to opet neki neslužbeni info...pa iskustvu praktički nikad nisu igre pogođene prije nego sony izda javno.
Ako i uzmemo logiku čemu da daju free kiwawi ako je zero "stariji" i jeftiniji? Nema teoretske šanse.
Sony je objavio tu sliku, a sad hoće li tako i biti vidjet ćemo. Ovaj Bulletstorm ionako ne vrijedi ništa, a kiwami tehnički je noviji, ali je to remaster igre koju je većina ljudi odigrala. Ko da se čudiš što su dali Shadow of the Colossus, a ne Last Guardian koji je "stariji".
Ja imam ponudu 450 kn za fifu 19 pa se razmisljam da li da prodam.Mogu si uzet za te novce god of war i ac origins/far cry 5/detroit,ili pricekat pa uzet rdr2...
Ljudi hoćete kupiti RDR2 na disku ili online, i zašto?
Ja bih uzeo na CD-u jer je jeftinije i nekako mi je ljepše, ali lagano mi se nakupljaju svi ti cdeovi od igara a RDR2 će se definitivno igrati dugo vremena pa je nekako fleksibilnije imati ga online.
Ovako za svaku igru moraš ubaciti CD a ako nekuda ideš to je malo frka jer uvijek ne poneseš ono što ti se igra.
Ja bih uzeo na CD-u jer je jeftinije i nekako mi je ljepše, ali lagano mi se nakupljaju svi ti cdeovi od igara a RDR2 će se definitivno igrati dugo vremena pa je nekako fleksibilnije imati ga online.
Ovako za svaku igru moraš ubaciti CD a ako nekuda ideš to je malo frka jer uvijek ne poneseš ono što ti se igra.
Ja vjerojatno hoću, na disku kupim ono što ću prodati dok odigram. Ne vidim se da igram RDR2 mjesecima. Odigram i pravac njuškalo.
Praksa mi je da kod kuće imam najviše jednu igru na disku, a idealno je nijednu :-)
Na ovom forumu najvise likova koji ispravljaju druge. Znam da nema veze boja ali pisali smo stranicu ranije o revizijama i modelima pa je jos neki pisao da ima bijeli pro isto kao kod mene i po netu sam vidio/provjerio da je ovaj tisi. Ima video koji sam postavljao.
Ja vjerojatno hoću, na disku kupim ono što ću prodati dok odigram. Ne vidim se da igram RDR2 mjesecima. Odigram i pravac njuškalo.
Praksa mi je da kod kuće imam najviše jednu igru na disku, a idealno je nijednu :-)
hahaha a šta onda igraš mjesecima? ova igra će bit stvorena za igranje mjesecima, pa i godinama...GTA 5 i dan danas je zanimljivija igra od 99% igara izašlih nakon nje, a stara je već preko 5 godina...ja osobno ne vidim razlog zašto bih kupio ikakvu novu igru sljedećih 3 godine nakon što kupim rdr2, jer znam da ništa nemože bit bolje od toga, a sadržaja će sigurno biti dovoljno za igrati igru par tisuća sati...rockstar vjerujatno sprema dodatne sadržaje do sljedeće njihove velike igre...čak ću otići toliko daleko da ću reći da me netko pita da dobijem besplatan pristup svim igarama koje će izaći u iduće 2 godine bez pristupa rdr2, ili da imam samo pristup rdr2 (kojeg trebam platit), a svim ostalim igrama ne, prije bih uzeo ovo drugo...eto koliko mislim da će ova igra biti najgenijalnija stvar u povijesti gejminga
hahaha a šta onda igraš mjesecima? ova igra će bit stvorena za igranje mjesecima, pa i godinama...GTA 5 i dan danas je zanimljivija igra od 99% igara izašlih nakon nje, a stara je već preko 5 godina...ja osobno ne vidim razlog zašto bih kupio ikakvu novu igru sljedećih 3 godine nakon što kupim rdr2, jer znam da ništa nemože bit bolje od toga, a sadržaja će sigurno biti dovoljno za igrati igru par tisuća sati...rockstar vjerujatno sprema dodatne sadržaje do sljedeće njihove velike igre...čak ću otići toliko daleko da ću reći da me netko pita da dobijem besplatan pristup svim igarama koje će izaći u iduće 2 godine bez pristupa rdr2, ili da imam samo pristup rdr2 (kojeg trebam platit), a svim ostalim igrama ne, prije bih uzeo ovo drugo...eto koliko mislim da će ova igra biti najgenijalnija stvar u povijesti gejminga
Razočarat ću te. GTA V mi je jedna od najnedugovječnijih i najprecjenjenijih igara koje imam. Odigrao priču koja je dosta dobra i više joj se nikad nisam vratio. GTA Online me uopće ne zanima i katastrofalno mi je implementiran. Žalim ljude koji u tome uživaju.
RDR2 još nisam vidio, kupit ću ga na disku. Ako mi se svidi prodat ću disk i kupiti digitalno na prvoj akciji. Ako mi se ne svidi, prodat ću ga i više nikad ne razmišljat o njemu.
Trenutno igram Forza Horizon 4, to ću igrati mjesecima. Kupio Ultimate edition i veselit ću se svakom expansionu.
Ja bih definitivno radije izabrao svijet bez RDR2 nego svijet sa samo RDR2 i ničim drugim :-)
Razočarat ću te. GTA V mi je jedna od najnedugovječnijih i najprecjenjenijih igara koje imam. Odigrao priču koja je dosta dobra i više joj se nikad nisam vratio. GTA Online me uopće ne zanima i katastrofalno mi je implementiran. Žalim ljude koji u tome uživaju.
RDR2 još nisam vidio, kupit ću ga na disku. Ako mi se svidi prodat ću disk i kupiti digitalno na prvoj akciji. Ako mi se ne svidi, prodat ću ga i više nikad ne razmišljat o njemu.
Trenutno igram Forza Horizon 4, to ću igrati mjesecima. Kupio Ultimate edition i veselit ću se svakom expansionu.
Ja bih definitivno radije izabrao svijet bez RDR2 nego svijet sa samo RDR2 i ničim drugim :-)
haha pošteno ;)
Kaj mislis na Horizon ili 7 ?
Neko prodaje mozda PRO white ps4? treba se spremiti za red dead
Horizont
Horzion trenutno i je jedina dobra arkada pa me uopce ne cudi popularnost te igre.
Koliko mogu traziti za PS4slim 500gb sa godinu i par mjesec garancije, 2tb eksterni disk i 32 igre izmedu vansjkog i unutarnjeg diska. Igre su Doom, Batman Arkham Knight itd.
tomko isto mišljenje skor imamo jer npr. ja koji vrlo rjetko skoro pa nikad radim preorder neke igre ovdje sam iskeširao za special digital edition RDR2 650kn s guštom
gdje si uzeo, ps store ili? pitam jer sam ja prednaručio fizičku kopiju u trgovini (zeldi). a tamo stvari funkcioniraju tako da im ne platiš odmah, nego dan kad izađe igra ti dođeš tamo i platiš i uzmeš igru. ne znam jel to onda rockstar smatra preorderom, a na stranicama piše ovo: Pre-order and also get the War Horse and Outlaw Survival Kit. tako da mi je sad malo nejasno hoću li i ja to dobiti, moguće da ovi u zeldi rade te prednarudžbe da bio oni znali na koliko da ljudi računaju prvi dan, a zapravo se to meni kad ubacim igru u ps4 vodi da sam je kupio prvi dan, bez prednarudžbe
PS Store digitalna special edition verzija dođe 649kn tu znam da bude sve ovo šta su najavili a za fizičke prednaruđbe stvarno neznam ja obično kupujem digitalne verzije igara obično na velikim sniženjima i popustima ovo je bilo jedna od rjeđih iznimaka jer sumnjam da će RDR2 bit na nekom značajnijem popustu prije tamo Uskrsa ili Božića 2019 a hoću da je odmah igram čim je skinem.
Ja sada napravio pre-order preko ekupi Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition . Sada samo ostaje čekati
Pošto sam uzeo na 3 rate izašao me 743,07 kn tj.rata 247,69 kn
Mjesecima, pa i godinama? Najgenijalnija stvar u povijesti gaminga? Hype much, prijatelju?
Za mene osobno RDR2 bit će fantastična single play avantura i nakon tih 50, 60, možda 100 sati uživancije ostat će samo lijepa uspomena. Taman je završim do Battlefielda 5 i zbogom, jednako kao što sam i u GTA5 završio priču i više se nikad nisam imao potrebe vratiti. Multiplay u Rockstarovim naslovima je dno dna, pa nemam ni najmanju želju u njemu provoditi vrijeme.
Stari moj RDR2 će bit vrh vrhova dugo dugooo vremena mi neće trebat ni jedna igra mislim kupit ću kad izađe na ovaj način i TLOU2 i možda još nešta usput nekaj na sniženjima ali ovo će definitivno bit glavna preokupacija.