Opet jako dobar deal. Xcom nije baš moj cup of tea, ali koliko pratim igra je sam vrh žanra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam izgleda osvojio gamerski jackpot a da ni ne znam. Deus Ex, Beyond Two Souls i sada Xcom 2 su sve igre koje sam htio kupiti.
Za Xcom nisam siguran da ce mi se svidjeti, ali gdje god se okrenem ljudi je hvale, pa zelim probati.
...
Imam tri bona od 150 kn i htio bih sa njima kupiti godišnju pretplatu, da li je to moguče ili mora biti kartica?
Mislim da je moguće, ali ipak pitaj support.
O prešao si na PS4 .
Tvoj tutorial sam koristio za PS3, fala.
Pitanje igra ili ograo netko God Of War na običnom PS 4 ? Kako izgleda na običnoj konzoli neka iskustva jer namjeravam ga uzeti navodno će ići neki popusti uskoro.
Pitanje igra ili ograo netko God Of War na običnom PS 4 ? Kako izgleda na običnoj konzoli neka iskustva jer namjeravam ga uzeti navodno će ići neki popusti uskoro.
Izgleda predobro, neces nimalo pogrijesit ako ces ga uzet
Igra izgleda odlično bilo gdje, ali to je ionako manje bitno jer je gameplay stvarno vrhunski. Must play za sve vlasnike plejke i još jedan popriličan šamar Microsoftu.
Sony je gotov. Zadnji nek ugasi svjetlo.

Ja cu preskoci tu novu, cekam Forza 10 cujem da bi ta trebala bit ona prava :)
Svaka čast Soniju, opet sjajne igre, isplati se taj ps+ i bez multija.
Gears of war i halo je ionak smece. Ali realno. Ili jos bolje da se izrazim repetativna dosada.
Forzu ovu zadnju sam probao demo na 4k rezi na kompu i grafa je super, ali vozni model mi baš i nije sjeo.
Tako da je su njihove ekskluzive smiješne. Što je loše jer je sony pohlepan.
Za one koje zanima... Na thegamecollection Middle earth: Shadow of war je 16 funti. Čini mi se ko dobar deal kad usporedim sa cijenama na drugim stranicama i store-u
jel neko nedavno kupio ps4/pro? zanima me koji fw je gore buduci da je JB vani na 5.05
Isprobao sam The Crew 2 closed beta ima tu svega sliči mi na Need for speed.
Isprobao sam The Crew 2 closed beta ima tu svega sliči mi Need for speed.
Baš sam počeo tipkati pa odustao :-) Al kad si spomenuo, probao i ja na PCu. Užasno mi je loša igra, isto kao i prvi dio.
Grafika neimpresivna, loše optimirana, vozni model dječji kao igra s tableta, meniji katastrofa, nelogični PC keybindovi (ESC ne otvara meni nego je to F10!?).
Na PCu za sad ne radi DS4 kontroler koji u ostalim Ubisoft igrama radi najnormalnije.
Preporučam zaboraviti na ovu igru :-D
Baš sam počeo tipkati pa odustao :-) Al kad si spomenuo, probao i ja na PCu. Užasno mi je loša igra, isto kao i prvi dio.
Grafika neimpresivna, loše optimirana, vozni model dječji kao igra s tableta, meniji katastrofa, nelogični PC keybindovi (ESC ne otvara meni nego je to F10!?).
Na PCu za sad ne radi DS4 kontroler koji u ostalim Ubisoft igrama radi najnormalnije.
Pa normalno kad isprobavaš na krivoj platformi PRO to vrti ko iz praćke.
Mislim da bi mi igra dosadila nakon par dana, ali ima i zanimljivih momenata.
Igra je za klince ne za PRO gamere kao što smo mi.
ti imaš Steep ako se ne varam jel ti brzo dosadio?
Pa normalno kad isprobavaš na krivoj platformi PRO to vrti ko iz praćke.
Mislim da bi mi igra dosadila nakon par dana, ali ima i zanimljivih momenata.
Igra je za klince ne za PRO gamere kao što smo mi.
ti imaš Steep ako se ne varam jel ti brzo dosadio?
Ma vrti i moj PC, ali ja sam nadobudno prebacio na 4k i smanjio na high detalje, pa se vrtilo jedva na 40 FPSa.
Dok Forza Horizon 3 izgleda triput bolje i vrti se na 4k i Ultra postavkama na 60 FPSa, a usto je i triput bolja igra :-)
Steep imam, kupljen nekoliko puta, i dosadio mi je al je puno bolja igra. Doduše na PCu, na Pro i 4k TVu je čista prevara jer se vrti jedva na 20 FPSa. Bar je tako bilo zimus, moram provjeriti jel su fixali.
Steep imam, kupljen nekoliko puta, i dosadio mi je al je puno bolja igra. Doduše na PCu, na Pro i 4k TVu je čista prevara jer se vrti jedva na 20 FPSa. Bar je tako bilo zimus, moram provjeriti jel su fixali.
15,27 EUR na instant gamingu razmisliti ću.
Sad sam bio kod druga koji ima konzolu na 5.05, nisam mogao da vjerujem kada sam vidio da mu exploit radi i to full. Pokrece piratske igre bez problema, internet preplavljen ljudi samo uploaduju, on ih vec ima 20-ak. Jedini nedostatak exploita trenutno je to sto se nakon restarta konzole ponovo mora i exploit pokrenuti.
Kod mene je na novijem FW, tako da ili cu ovaj prodati pa traziti drugi sa manjim FW ili cekati i nadati se da ce i malo noviji uspjeti explosati. Ali male su sanse skroz jer kazu da je sony patchovao sa 5.50.
Sad sam bio kod druga koji ima konzolu na 5.05, nisam mogao da vjerujem kada sam vidio da mu exploit radi i to full. Pokrece piratske igre bez problema, internet preplavljen ljudi samo uploaduju, on ih vec ima 20-ak. Jedini nedostatak exploita trenutno je to sto se nakon restarta konzole ponovo mora i exploit pokrenuti.
Kod mene je na novijem FW, tako da ili cu ovaj prodati pa traziti drugi sa manjim FW ili cekati i nadati se da ce i malo noviji uspjeti explosati. Ali male su sanse skroz jer kazu da je sony patchovao sa 5.50.
Da bogme je krenulo, poceli su i na partis stavljat igre.
No ja si to necu stavljat, nema potrebe kad mi treba online, a ne stignem nit ovo kaj imam igrat.
Zar nisi ti prije nekoliko postova rekao kako ne podržavaš piratiziranje?
Samo sad nemojte počet napadat čovjeka zbog pirata jer do jučer smo svi igrali piratske verzije.
Ko .ebe pravila foruma.
Ajmo krenut stavljat i linkove na igre.

Ko .ebe pravila foruma.
Ajmo krenut stavljat i linkove na igre.
Pa naravno da se to nesmije .
Već smo raspravljali da piratizacija na PS4 u današnje vrijeme nema smisla, ali da nebi opet krenula svađa "napisah" gornji post.
Znaci bilo koja slim ps4 konzola koja je u trgovini bi tribala imat 5.0 na koju more ici exploit 5.05?
dali je moguce to provjerit tjekom kupnje u trgovini(ipak ni njima treba bit cilj prodat što vise konzola i zaradit)....razmisljam uzet radi nekoliko sonyevih exsluziva al ja bi ipak kupija konzolu tek krajem 8 miseca jer sad neman vrimena se igrati uopce pa dali neko zna dali ce u trgovine konzole sa novim firmwerom?
Ko zna nakon dugo vrimena bi se moga vrati na konzole :)
Isprobao sam The Crew 2 closed beta ima tu svega sliči mi na Need for speed.
znači smeće
Mah, piratske igre. Kupio sam God of War, jednu od najboljih igara ikad za 360kn, ulupao u nju 30h sati, došao čovjek do mene i kupio za 340kn.