PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Jučer nakon dugo vremena upalim GTA V, idem igrati misiju Long Stretch i skužim da mi je sva lova nestala...jel netko imao sličnih problema? Pričamo o single playu,jel...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 10:01 (Purger155).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
Zna li tko gdje je najpovoljnije PS4 PRO da se može na rate na dineres?Ako sam dobro vidio cijene su 3000+ kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...
Zna li tko gdje je najpovoljnije PS4 PRO da se može na rate na dineres?Ako sam dobro vidio cijene su 3000+ kn.

Po meni sancta domenica. Uvijek imaju neki popust plus možeš na sve kartice na rate, osim toga generalni zastupnik su za Hrvatsku. Regaš se na njihov web i imaš popust za prvu kupnju. Baci malo pogled na njih i pričekaj kada je pravi trenutak. Bio je za valentinovo. Kada je sljedeći je znam. Napravi upit. 

14 godina
PlayStation 4

3027 kn je u Mall-u, kod njih mozes na rate, al u poslovnici, il radije pricekaj neki sale u SD il vikend di ce bit -15% na gaming il nes slicno, Pro je kod nas najnize iso za 2200 kn za crni petak u SD sto je bio brutalan deal  

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina

U Infomarka je trenutno 3000kn, al ne znam na koji način se može sve plaćati. U svakom slučaju pogledaj malo.

7 godina
Spike1983 kaže...

3027 kn je u Mall-u, kod njih mozes na rate, al u poslovnici, il radije pricekaj neki sale u SD il vikend di ce bit -15% na gaming il nes slicno, Pro je kod nas najnize iso za 2200 kn za crni petak u SD sto je bio brutalan deal  

Pro je bio 2,499,00 a ne 2200, jer sam ga ja tada kupio

14 godina
CROatVU kaže...
Spike1983 kaže...

onda moja greska, ostalo mi je u sjecanju da ga se moglo i za nize sa nekim kodovima kod njih 

13 godina
protjeran
hummer0 kaže...
arnes_king kaže...

Ee raja jedno pitanje. Imam upaljen sa drugom iz Njemacke game sharing, i mogu normalno igrati igre koje je on kupio na PSN, takodjer mogu i online igrati. Eh, kada hocu da skinem free PS+ igre trazi mi da unesem karticu, kada to odbijem pise da je igra dodana u "Library" te da je mogu poceti skidati, ali nema je tamo. Je li ja nesto radim pogresno ili su oni nesto mijenjali? Ranije sam ovo imao podeseno s drugim prijateljem i mogao sam skidati i te PS+ free igre....

Probaj se ulogirati sa njegovim acc. i staviti igru da se skida na tvojem PS4. nakon toga se ulogiraj sa svojim acc. i trebale bi ti igre biti vidljive.

Tako sam i pokusavao pa mi se desi iznad navedeno.

https://www.youtube.com/channel/UCWgV7W_LmZOI8sTXRTIzfdg/videos
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Probajte se strpit sa kupovinom konzole, bit ce sigurno neki bundle sa God of Warom uskoro :)

1 0 hvala 1
14 godina
hummer0 kaže...

Znači način borbe u BloodBorne-u je defanziva nema zaletavanja i deriii.

Pa baš da je i nije . Za razliku od Dark Soulsa, Bloodborne se drži one "napad je najbolja obrana". 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 14:44 (Hexfire).
13 godina
Radim isto share sa kolegom. Spojim se na njegov acc i stavim na download i odem na svoj acc i onda se i kod mene pojave. Ne trazi me ni karticu ni nista.
13 godina
protjeran
siljo90 kaže...
Radim isto share sa kolegom. Spojim se na njegov acc i stavim na download i odem na svoj acc i onda se i kod mene pojave. Ne trazi me ni karticu ni nista.

Tako i ja radim ali sa full igrama koje je platio radi bez problema, samo za ove free ps+ me zeza... pokusat cu opet, mozda je tad nesto bilo.... hvala uglavnom za feedback

Evo ponovo probao, udjem na njegov acc na kojem je aktiviran ps+ i opet mi se isto desi, a bloodbourne mi i ne prikazuje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 15:32 (arnes_king).
8 godina
PlayStation 4

Da se nadovežem na raspravu o PS+. Ja sam pretplatu uzeo prvenstveno zbog online igranja, dok su mi igre samo bonus. I da sam uzeo zbog igara opet bi mi bilo isplativo. 

Until Dawn, 

MGS The Phantom Pain, 

Deus Ex Mankind, 

Rachet & Clank. 

Ove četiri igre sam planirao uzeti na akcijama, ali su bile dostupne preko Plusa. Neka svaka na akciji košta prosječno 100.00 kn, već sam sa time vratio uloženo. Meni i više nego dovoljno. 

3 0 hvala 0
15 godina
arnes_king kaže...
siljo90 kaže...

Tako i ja radim ali sa full igrama koje je platio radi bez problema, samo za ove free ps+ me zeza... pokusat cu opet, mozda je tad nesto bilo.... hvala uglavnom za feedback

Evo ponovo probao, udjem na njegov acc na kojem je aktiviran ps+ i opet mi se isto desi, a bloodbourne mi i ne prikazuje...

Pa BloodBorne će biti dostupan tek od 8.3.2018.

14 godina
Spike1983 kaže...
CROatVU kaže...
Spike1983 kaže...

onda moja greska, ostalo mi je u sjecanju da ga se moglo i za nize sa nekim kodovima kod njih 

Samo da potvrdim da je bila najniža cijena na crni petak uz popust od 10%.

Ja tada kupio za 2249,10 kn

EDIT: Dokaz .....

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 17:19 (millo).
14 godina
Hvala momci:) Ja imam PS4 pro. Ovo je za kolegu penzionera:) Sin mu kupuje. Ja šta sam vidio ima PS4 slim sa 2 kontrolera na ekupi 2500 ili PS4 pro od 3100/3300. Savjetovao sam ga se strpi. Sad koliko se čovjek može strpiti to ćemo vidjeti:) Ima full hd tv, ali ima u planu neki veći uzeti, a samim time i 4k pa onda najbolje da uzme PRO. Fino je vidjeti da se tako penzioner veseli kupnji ps4:)
15 godina
mariclius kaže...
Hvala momci:) Ja imam PS4 pro. Ovo je za kolegu penzionera:) Sin mu kupuje. Ja šta sam vidio ima PS4 slim sa 2 kontrolera na ekupi 2500 ili PS4 pro od 3100/3300. Savjetovao sam ga se strpi. Sad koliko se čovjek može strpiti to ćemo vidjeti:) Ima full hd tv, ali ima u planu neki veći uzeti, a samim time i 4k pa onda najbolje da uzme PRO. Fino je vidjeti da se tako penzioner veseli kupnji ps4:)

Pa što mu nisi nedavno PS3 slagao?

14 godina
Već je odigrao sve PS3 igre. Barem penzići imaju vremena.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Kao što Hexfire kaže ima penzić puno slobodnoga vremena:) Ma bio sam mu na ljeto posudio xbox 360 sa brdo igri. Nije prošlo ni 2 tjedna, a on me zove da li imam još. Mislio sam sa se šali, nažalost nije bila šala:) Samo pucačine igra. Bio je i na ratištu i samo ga pucačine opuštaju:) Već sam mu pripremio svoje profile. Bit će veselo. Nisam ni ja bolji što se PESa tiče. Evo svakih par dana turniri. Nitko mlađi od 40 i nikad veći gušt nam nije bio igrati. Malo nas kolega sa atletikom ubija u pojam. Taj i kad spava razmišlja o defanzivni:)
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ubisoft akcija do 6.3. na psn-u.

4 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam povezana dva ps racuna sa svojim kao primary.. No sad bi htio povezati svoj racunom sa frendom pa me zanima hoce li se ova dva racuna koja su povezana sjebat ili ne.. I ako ne, kako ide procedura? samo dodam frendov account pod primary, a svoj kao sekundarni kaj ne?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Pozz
Imam par pitanja za iskusniji.
1. Je li ovo dobar popust za ps+ ili bude to i bolje?
2. Split screan igre da li to polako odlazi u povijest ili izlaze nove igre koje to podržavaju naravno osim Fife i Pes-a.
Zanima me da li postoje igre da se igra split screan online igre npr:BF1 ili CoD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Garac24 kaže...
Pozz
2. Split screan igre da li to polako odlazi u povijest ili izlaze nove igre koje to podržavaju naravno osim Fife i Pes-a.
Zanima me da li postoje igre da se igra split screan online igre npr:BF1 ili CoD

1. 100kn dolje je uvijek dobar popust, nije bolje bilo ni za bozic ni za black friday.

2. Ne, mozes GTS igrat u SS

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
7 godina
neaktivan
Garac24 kaže...
Pozz

1. S obzirom da inace godisnja pretplata dode oko 440 kn mislim da je ovo odlično
2. Ovaj mjesec,tj. za kojih 20-ak dana dolazi novi multiplatform naslov "A Way Out" koji se igra kooperativno i ima split screen.Izgleda obecavajuce.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 14:14 (stribs).
7 godina
neaktivan
stribs kaže...
Garac24 kaže...
Pozz

1. S obzirom da inace godisnja pretplata dode oko 440 kn mislim da je ovo odlično
2. Ovaj mjesec,tj. za kojih 20-ak dana dolazi novi multiplatform naslov "A Way Out" koji se igra kooperativno i ima split screen.Izgleda obecavajuce.

dupli post, ispricavam se.Moze delete.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 14:15 (stribs).
15 godina
Garac24 kaže...
Pozz

Popust je super uzmi neće biti bolje.

13 godina
protjeran
fluj kaže...

Imam povezana dva ps racuna sa svojim kao primary.. No sad bi htio povezati svoj racunom sa frendom pa me zanima hoce li se ova dva racuna koja su povezana sjebat ili ne.. I ako ne, kako ide procedura? samo dodam frendov account pod primary, a svoj kao sekundarni kaj ne?

Ja sam to isto radio, samo uneses taj novi acc, a taj drug tvoj, njemu ce izbaciti ono hoce li ga postaviti kao primari i to treba potvrditi. Kod tebe ce raditi igre sa oba racuna, bar kod mene rade od 2 frenda kod kojih je moj acc primary a njihovi uneseni kod mene na konzoli.

9 godina
Za one koje zanima (da, vas trojica), 4.55 jb je vani... I radi.
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Damir22 kaže...
Za one koje zanima (da, vas trojica), 4.55 jb je vani... I radi.

Jel to vredi samo za ps4 ili i ps4 pro? Kad ce ovi preko 5 :)

17 godina
PlayStation 4

Za par mj.tek smo na beti3 (testiram od kad je krenulo i za sada nema nikakvih problema) ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 17:37 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice